20837
Segítséget kérek
  • biomage
    Talán azért mert bekapcsoltad automatikusra a kalibrálást?
    Mielőtt megkérdeznéd hogy kapcsold ki, néz körül a beállitásnál a monitor menüjében.

De amúgy azért mert más felbontásba kapcsolja egy játék vagy valami progi, azért látod azt az üzentetett.
    Utoljára szerkesztette: biomage, 2018.05.15. 11:50:13
  • Montanosz
    Sziasztok!
    Arra esetleg van tipp hogy a monitorom időnként miért inditja el az automatikus kalibrálást?
  • kl24h
    Még nem újrarakott Winnel, csak a próbaképp újrarakott Comodo Firewall valami crack-re panaszkodik, saját (Comodo) fájlra mutatva. Érdekes lesz...

Ilyennel nem találkoztam, akkor valami nincs rendben a gépeddel, lehet valami spéci kártevő szórakozik.

Tapasztalatom szerint sok téves riasztása van a Comodo-nak, de szerintem annál jobb a védelme, sőt ha engedélyezed a DNS-t, akkor böngészéskor nem kerülhet be semmi sem.
    Nem számít a régi hardver, ha található driver Windows 7-re, akkor semmi gond.
  • Tetsuo
    A Comodo Internet Security (free) a teszteken nem szerepelt olyan jól, legalábbis egy felületes google-özés alapján.
    Még nem újrarakott Winnel, csak a próbaképp újrarakott Comodo Firewall valami crack-re panaszkodik, saját (Comodo) fájlra mutatva. Érdekes lesz...

Amúgy Win7, régi hardverek, csak 4GB RAM és első generációs i5.
  • kl24h
    Ha már használod a Comodo Firewall-t, nem próbáltad meg a Comodo Internet Security free verziót?
    Én most jelenleg a ZoneAlarm Free Antivirus, telepítéskor ki lehet választani, hogy telepítse a Free Firewall-t is.
    Nemsokára meg kell jelenjen az ALYac Internet Security (régebbi nevén: Roboscan Internet Security).
  • Tetsuo
    Újrarakom a rendszert és a legjobb ingyenes vírusírtót és tűzfalat keresem Windows 7-hez.
    Jelenleg az Avast Free-t és a Comodo Firewallt használom. Van ennél jobb kombináció?
  • Tibi7
    Sziasztok. Az utóbbi 2-3 hétben azt tapasztalom, hogy jpg és png kiterjesztésű képeket bár meg tudok nyitni, de ha jobb egér gombbal nyomok rá, akkor csak homokórázik, nem jön elő a menü, a fájlkezelő és a total commander is kifagy ilyenkor. A rendszer win10, nem telepítettem rá manapság semmit, és windows frissítésre sem emlékszem. Rettentő bosszantó. Mi okozhatja ezt?
  • EvoLveN
    Sziasztok!
    Segítséget szeretnék kérni a Firebird szerver telepítéséhez Synology DS216+ NAS-hez!
    Találtam egy leírást, de nem tudom értelmezni, mert nem tudok linuxul:https://wiki.infotools.hu/pages/viewpage.action?pageId=15728765
    amit tudni lehet:
    uname -a ezt írja:Linux TQ-SRV 3.10.102 #15266 SMP Mon Mar 26 15:12:32 CST 2018 x86_64 GNU/Linux synology_braswell_216+
    Intel Celeron N3050-es proci van benne ás 1GB DDR3-as ram
    SSH kapcsolatot létre tudok hozni, és már MC-t is telepítettem ipkg segítségével.
    a /volume1 könyvtár van megosztva, ebben vannak a megosztott könyvtárak is, amit smb-n el lehet érni.

A fent említett leírás alapján firebird szervert lehetne telepteni, e vannak benne olyen részletek, amiket nem értek. Illetve mivel németül van, részben az sem segít sokat a megfejtésben,

Az lenne a kérdésem, hogy valaki értelmezze nekem a leírsában való műveleteket és írja le nekem ide step by step.

Köszönöm
  • pett3rson
    szerintem az...mire kell attól függ.
  • Ironman2
    Melyik a legjobb pucoló program? MInt pl a Ccleaner.
  • peet80
    Sziasztok! MSI usb-s tv tuner stickhez tud valaki ingyenes programot (olyat mint a Totalmedia 3.5, mert azzal állandóan kifagy), amin lehet a csatornákat váltogatni, semmi extrát nem kell tudjon.
  • pasztva1
    Sziasztok!
    Köszi a segítséget, de nem használtak. a smatpctools a nyomtatóm használatát vette ki. A hvg. nem tudom mire gondolsz.
  • howarju
    http://hvg.hu/tudomany/20130206_Igy_szabadulhat_meg_a_legegyszerubben_a_k
  • howarju
    Hi! :-)
    https://smartpctools.com/smart-toolbar-remover/
  • pasztva1
    Üdv mindenkinek!
    Segítségeteket kérném egy "kereső" oldal miatt. Ez az "alphashop", nem tudom hogyan került a gépemre, de sok kellemetlenséget tud szerezni. A crhome keresőbe beírom, hogy mit szeretnék megtalálni, erre bejön ez az oldal, mint kereső. Nem tudom eltavolítani a gépemről, de még a crhome-ból sem. Nem találom sehol.
    Tudnátok segíteni eltávolítani?
  • jimmy65
  • Tetsuo
  • jimmy65
    Köszi! Megnézem!
  • pxxl
    most néztem meg, hogy fent van. CloneDVD_7_Ultimate_v7.0.0.11_HUN
    Utoljára szerkesztette: pxxl, 2018.02.13. 15:36:02
  • jimmy65
    Nagyon istenitik az Ncore-t,de az sem mindig megoldás,sok minden ott sincs,de azért köszi!
  • pxxl
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    [spoiler][spoiler][spoiler]ncore...ott van a megoldás
    [/spoiler][/spoiler][/spoiler]
  • jimmy65
    Szerinted,miért próbáltam itt is segítséget kérni? Mert már ott is és sok helyen próbáltam,de semmi! Azért köszi az együttérző segítséget!
  • j0nNyKa
    hasznald legyszi a google-t warezolasra, ne az sgt
    koszi
  • jimmy65
    Ezek szerint kissé nehéz feladatot adtam!Én is tudom,hogy nem egyszerű a kérés,de senki nem tud segiteni?
  • jimmy65
    Sziasztok! Otthon van valaki a Clone DVD 7 nevű programban? Ha esetleg valaki tud valami jó Licenckulcsot,azt megköszönném
    Azon kivűl,ha ismeri valaki a programot,érdekes módon a beállitásaiban sehol nem lehet beállítani az író sebességét,tehát nem tudjuk,hogy mennyivel ír,lehet hogy a licenckulccsal megváltozna a dolog?
  • Montanosz
    köszönöm, aza az
  • Jim Morrison
    play store - beállítások
  • Montanosz
    Sziasztok!
    Azt hol is állitom be az androidos telon hogy ha fellépek a wifire ne kezdje el automatikusan frissiteni a facebook lite-tot meg a többi google szolgáltatást stb?
  • Tetsuo
    Ettől nem lehet probléma, csak lassabban megy a memória. :-)
  • gergely1991
    Temp-et nézted?
    Legkönnyebben a lemezkarbantartón keresztül jutsz hozzá.
  • gergely1991
    Hogy mi lesz vele? Semmi.
    Vidáman elmegy vele(feltéve hogy működőképesek).
    Utoljára szerkesztette: gergely1991, 2017.12.23. 21:16:38
  • faek
    Sziasztok
    Szeretnék segítséget kérni! Erősebb a ramom mint a cpu! Az a kérdésem h ha cpu 2133/2400 mhz tud max és a ram-om 2666 mhz tud és azt szeretném bele tenni tenni a gépembe akkor lesz valami gondja a gépnek vagy csak nem tudja kihasználni a ramot 100%ban? Esetleg lesz valami hátulütője hosszú távon? Játéknál befolyásolja? Ilyenkor mi van?

Köszi előre is
  • Metalmilitiakid
    Furcsa, pedig egy szintén TP-link routerről váltottam erre és annál simán be tudtam így állítani. Lehet azóta változott valami.
  • kl24h
    Az "Internal Port"-nál csak azt írhatod be, ami ott meg van adva példának, tehát XX vagy semmi vagy 1-től 65535-ig valamilyen szám (pl. lehet 1 vagy 2 vagy 8500 vagy amilyen épp te akarsz, de maxim csak 65535). A "2011-" után azért nem engedi, mert csak 5 karakter van megengedve.
  • Jim Morrison
    1-65535 csak azt mutatja, hogy a lehetséges port 1 és 64435 között van.
  • Metalmilitiakid
    Vettem egy TP-Link TL-WR1043N (nem ND) routert ma, sikeresen minden alap dolgot be is állítottam rajta. De Nat Forwardingnál nem tudok az Internal port mezőbe csak 1 portot írni, kötőjelnél megáll az egész és semmit nem enged mögé írni, ha bemásolni próbálom a felette lévőt azt se. Pedig mellette mutatja is példaként, hogy lehet írni olyat. Legfrissebb firmware van rajta a gyártó oldala szerint.
  • Rotcsa
    Engem is érdekelne, hogy ki mit gondol?!
  • sanya200
    Nekem annyi gondom lenne hogy a 120-as ssd-n egy csomó hely nincs meg.Nincs rá telepítve játék csak a windows.Legalábbis elvileg.És csak 32 gb szabad helyem van.Elméletileg rajta volt a halo wars 2 de azt letöröltem de ugyan annyi hely van még mindig.A halo wars 2 azért is érdekes mert ha jól rémlik telepítésnek nem a c meghajtót adtam meg mégis a programok telepítése/törlése szerint ott volt.Letöröltem de a hely ugyanannyi mint eddig.
    Ilyen hogy downloads mappa..stb is üresek a downloads 32 mb,a többi meg max amit a windows alapból rak fel,képek,videók..stb szóval ötletem sincs hogy mi foglal vagy 70gb helyet.
    A másik érdekes ha játszok az új cod-al csökken a hely pár gb-al utána visszaáll.Gondolom virtuális memória,de azt pont nem találtam hol lehet beállítani,majd utánaolvasok.

Utoljára szerkesztette: sanya200, 2017.12.02. 16:55:44
  • Tetsuo
    Nekem már jó régen meghülyült. Azóta Operát használok és kevesebb gondom van.
  • Metalmilitiakid
    Érdeklődnék, hogy az utolsó frissítés óta másnak is meghülyült a Firefox ? Most már a feladatkezelő alapján úgy működik, mint a Chrome, hogy egyszerre több folyamatként fut, pl. most 8 lapom van megnyitva és 4 FF fut feladatkezelőben. De ezzel még nem lenne gond, a nagyobb gond az, hogy eddig max felment 2 GB memóriára, ha vmi igen sok képes cuccot toltam sokáig (9gag és társai). Na most látszólag semmitől is felmegy akár 7-8 gigára ami teljesen nevetséges. És nem az összes felhasználás megy fel annyira, hanem mindig csak egy, a többi az marad pár száz mega. Ha leállítom azt a folyamatot feladatkezelőben akkor nem is zárja be az FF-et csak kiírja hogy 1-2 lap összeomlott, visszaállítom-e. Elég érdekes. Másnak is van ilyen?