20837
Segítséget kérek
  • Ironman2
    Miért nem települ fel a flashplayer Chrome alá? Előtte mindig jó volt,most leáll a telepítője neki.
  • gergely1991
    Vagy a jack kontaktos...
  • marsu
    Áramot kap, mert csak a gépből lett kihúzva, a konnektorból nem!! :-) És mivel semmilyen kapcsolatban nincs a géppel, csak a hangszóró lehet a rossz!!
  • Tetsuo
    Akkor is ad ki hangot, ha nem kap áramot? :-O Az nem rossz, hanem csoda!
    Utoljára szerkesztette: Tetsuo, 2019.01.09. 01:17:49
  • marsu
    Köszönöm a kitartásod, a hangszóró lesz a rossz!!
  • kl24h
    Megpróbálhatod magára hangszorot, anélkül hogy a gépbe legyen dugva és a számítógép ne legyen bekapcsolva. Ha ad ki hangokat, akkor hibás a hangszoró.
  • marsu
    ha kihúzom a gépből akkor is csinálja, mikrofon van még bedugva, ha a mikrofont kihúzom akkor is csinálja!
    vagyis akkor szar a hangszóró?!
  • kl24h
    Ha a hangszorot kihúzod a számítógépből, akkor is halszik? (feltételezve, hogy nincs belső hagszorod a számítógépben)
    Mikrofon vagy webkamera nincs bedugba a számítógépbe?
    Utoljára szerkesztette: kl24h, 2019.01.07. 19:35:13
  • marsu
    Igen! ha teljesen lenémítom akkor is csinálja!!
  • kl24h
    A hangot állítsd át némára, akkor is halszik?
  • marsu
    Nincs
  • gergely1991
    Telefon esetleg nincs a közelében?
  • marsu
    Na még egyszer, másképp!! próba 23mp -től
    állandóan csinálja, és nagyon idegesítő!!

Utoljára szerkesztette: marsu, 2019.01.06. 10:52:11
  • marsu
    akkor ez
  • Jim Morrison
    azt irja a hivatkozas lejart :/
  • marsu
    Sziasztok
    segítségeteket kérdem. a hangszóróm ilyen hangot ad ki és nem tudom mi lehet a gond. hangkártya? hangszóró, vagy valamilyen program zavar be? sajnos csak így tudom megmutatni. hang
    előre is köszönöm :-)
  • greger74
    hali
    vajon miért nem tudom elindítani az AIDA64 progit?
    portable verzió, de előtte a telepítős se ment
    raid eszközöknél mindig lefagy, még feladatkezelőben se tudom kilőni
    néztem eszközkezelőt is, de ott semmi hibát nem látok
  • Zetorg
    sziasztok
    adott egy gép, ssd-n win7, hdd-n win10 dual boot-tal. most a win10-nek vettem egy ssd-t, átklónoztam rá a hdd tartalmát. természetesen nem indul a win10. hogy lehetne ezt megoldani telepítés nélkül?
  • Metalmilitiakid
    Nekem nem tetszik az Avast és a McCafe kombó együtt. Azok eddig is rajta voltak? Próbáld meg, hogy letörlöd mind a kettőt rendesen vezérlőpultból(ha nem csak a Chrome-ra van telepítve) és utána próbáld megint a Chrome-ot használni.
  • pasztva1
    Sziasztok!
    A segítségeteket szeretném kérni. A Chrome minden előzetes nélkül a gép bekapcsolásakor "összeomlott", fehér oldal, a jobb oldalon felugró szövegekkel kiírta, hogy a McCafe , az Avast , az Abobe, a Facebook összeomlott, a buborék rákattintásával újra indítható. Na aszövegre kattinthattam, semmi. A Chrome nem csinál semmit. Letöröltem, újra telepítettem, adddig múködött amig ki nem léptem, újra indításnál kezdődött a hiba előlről. Tudnátok segíteni, hogy hogyan állíthatnám helyre?
  • Metalmilitiakid
    Át kellet érte rendezni a szobát( a két gép nem kábele nem éri el a másikat), de tényleg átbasztak a kábellel...
  • VJP
    Attól még a kábel lehet rossz. Cseréld ki ha tudod.
  • Metalmilitiakid
    Próbáltam a speed and duplexet, nem állította át valósan. Leszedtem utána a realtek oldaláról is a legfrissebb drivert, mert frissebbnek tűnt mint az asrock oldali, azon is átállítottam a duplexet az se segített. Kezdek morci lenni....
  • Metalmilitiakid
    A kábelt néztem hogy CAT5e szóval az kilőve, megnézem mit lehet még kihozni belőle.
  • VJP
    Én jártam már úgy, hogy véletlenül CAT5-ös kábelt használtam CAT5e helyett...
    Nézd meg a kábeleket! (Mérj, cserélj, stb.)
    Illetve a hálókártyánál lehet a "Speed & Duplex" beállításokkal játszani.
  • Metalmilitiakid
    Lenne egy érdekes problémám. Gigás DIGI netem van és 2 gépem, OBS el NDI-al küldenem át gémer gépről a streamer gépre a streamet. A probléma az hogy a streamer gépbe van egy Asrock 970Extreme4, ami 10/100/1000 es alaplapi kapcsolattal rendelkezik és fent vannak a legfrissebb driverek amiket az asrock oldalán találtam (még az Asrock FastLan al is próbálkoztam), de a kapcsolat a hálózati beállításokban csak 100 mbs nek jelenik meg és feltehetőleg ezért laggol is a stream ahogy átér a gépemre(anélkül hogy a streamer gépről elindítottam volna a valós streamet). Az első 1 percben teljesen jól fut és onnantól szép lassan lehal az egész. 5 perc után már kb 3 secenként ugrik 1 képet. A Router is gigabites, illetve a gémer gépen rendesen 1 GBs nek is jelöli a hálózatot a win. Nem tudom hogy mit tudnék esetleg tenni, hogy rendesen 1gbs nek érzékelje az asrock lapon is netet.
  • Trevils
    Segítséget szeretnék kérni!

Az ubuntu telepítő hashét gpg-vel ellenőriztem és hibaüzeneteket kaptam:
    # gpg --verify SHA256SUMS.gpg SHA256SUMS
    gpg: FIGYELEM: Ez a kulcs nincs hitelesítve megbízható aláírással!
    gpg: Semmi jele, hogy ez a kulcs a megadott tulajdonoshoz tartozik.
    gpg: Nem tudom ellenőrizni az aláírást: nyilvános kulcs nem található.

Hol találom a kulcsszerver nyilvános kulcsát, és hogyan adom meg a gpg-nek?
  • pxxl
    SendBlaster 3 a te barátod :)
    Sok tutorial is van. Elsőre fura lehet egy kicsit, hogy előre kell megcsinálni a mailt, és külön a lista stb... de jó kis program
    Utoljára szerkesztette: pxxl, 2018.07.31. 17:05:07
  • viktor25
    Sziasztok!
    Újból szeretném a segítségeteket kérni a Gmail rendszeren küldök több 100 e-mailt.
    nagyon nagy segítség volt a titkos másolatban elhelyezni a címeket, mert így csak 1 címet lát és nem az összeset.
    Viszont mikor válaszolnak akkor nálam az első válaszadó alatt jelenik meg a többi válaszadó is, és ez így nagyon rossz.
    Elég nehéz kisilabizálni hogy ki kihez tartozik, egyszerűbb lenne ha külön külön jelenie meg.
    Ha tudtok valami okosat akkor kérlek segítsetek!
    Előre is köszi.
    Sziasztok!
  • mekxa
    Hello.
    Szeretnék egy kis segítséget kérni.

Szeretném ezt az xml felületet használni. Szeretnék belőle egy jó kis oldalt készíteni.

http://www.mediafire.com/file/93lz97nl1hqofif/theme-7971500477682184659.xml itt tudtok belekukkantani...

őszinte leszek. Hülye vagyok hozzá. Tudom, hogy a google a barátom, de semmi olyan dolgot, nem találtam( legalább is én ) ami hasznos lenne számomra.

Tudom, hogy ez egy ingyenes blog sablon.
    De sajnos nem tudom beírni a filmek linkjét.
    Nem tudom, hová, és nem tudom, hogy hogyan kezdjem..... és folytassam. ( tehát tök láma vagyok ehhez.)

Annyi lenne a kérdésem, és kérésem. Hogy egy egy beírásban tudnátok segíteni. :) Hogy hogyan tudom beírni a film leírást, fotót hivatkozást hogyan lehet csatolni. Linket hogyan tudok csatolni.

Utána a többit szerintem megoldom. Ha látom akkor menni fog.

Gondolom az xml felület nem engedi a dolog egyszerűsítését? Pl: feltöltési rész bele programozás.
    Azt olvastam, hogy nem lehet..... bele építeni. Jó lenne ha lehetne.
    Ha esetleg ebben is tudtok segíteni akkor meg tudjuk beszélni a részleteket privátban.

Remélem tudtok adni egy kis támpontot, hogyan induljak el.

Előre is köszönöm a segítséget.

Várom mielőbbi válaszotokat.
  • Metalmilitiakid
    Ha ilyen szintű probléma lenne nem írtam volna ide :D
    Újrapasztázott tiszta CPU és gépház. Illetve mint írtam többet is bírna a procija azért capeltük le 60 ra. (valahol 90 felett ugrált vidáman)
    De menet közben találtunk egy megoldást amit kicsit csökkentette a terhelést. Sajnos a játék beállította hogy szerinte az az optimális terhelés a gépnek ha 1 magon fut... Külön configban kellett állítani. Bár sajnos a capelés még mindig nem veszi le a valós terhelés csak legalább most már eloszlik a 2 magon. Kipróbáltuk hogy ugyanannyi a CPU usage ha cap nélkül van és ha le van capelve, nem találom logikusnak.
    Azért írtam direkt az elején hogy nem fizikális megoldást keresek, hanem külön valami CPU lock ot.
  • gergely1991
    Illetve állítsátok a játék grafikáját.
  • wantonly
    Portalanítsátok ki a gépet...
  • Metalmilitiakid
    Lehet CPU nál olyat csinálni, hogy lockolod egy bizonyos teljesítményre vagy hőmérsékletre hogy nem tudjon túlmelegedni? Haveromnak kicsit régebbi procija van és amivel játszanánk játék ugyan le van cappelve 60 fpsre (van külön vsync és külön capframerate opció is a játékban) és amúgy többet is bírna még. De kb 30 perc után lekapcsolja magát a gép mert túlmelegszik a proci, úgy érzékelem mintha az fps lock nem csökkentené le a terhelést a procin, csak magát az FPS-t csökkenti (ha ez így érhető). Van esetleg erre megoldás ?
    Köszi a segítséget!
  • gergely1991
    Úgy hogy nem a sajátját használod.
  • Montanosz
    Az új win10 frissités óta a ezt a sg.hu oldalt nem biztonságosnak ítéli a rendszer és ne tölti be hanem állandóan kattingatni kell a speciális opciora hogy betöltse inden egyes lapját

Hol lehet ezt beállitani hogy ne dobja fel a "nem biztonságos" lapot? a defenderben hozzáadta a kivételekhez de ez ne segített rajta
  • Tetsuo
  • Montanosz
    közben nagy nehezen rájöttem hogy egy fogpiszkáloval kiékelve az egyik kapcsologombot nem jön elő többet a kalibrálás :-D macgyver elbújhat melettem
  • biomage
    Rakj rá másik monitort vagy VGA kártyát.
    az egyik lesz a ludas. én a VGAra tippelek.
  • Montanosz
    Köszi de ott ki van és a nvidia programban is...akkor is csinálja ha nem inditok semmi programot