Segítséget kérek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
tuzfal, windoz frissites ( esetleg sp2? )?
Hy!
Nekem is álandóan újra indul a gépem!Most cseréltemk videokártyát Ati x800-ra memoriát is vedtem 2x512-öt és tápot is cseréltem!E cserélés után jelentkezik a probléma!az xp-ét ujratelepítettem!
Ha elinditom a netet pár perc mulva ujra indul és valamikor felse ál a gép!Két virus írtó program két robot írtó prog van fenn!Mi lehet a gond??HELP!!
Nekem is álandóan újra indul a gépem!Most cseréltemk videokártyát Ati x800-ra memoriát is vedtem 2x512-öt és tápot is cseréltem!E cserélés után jelentkezik a probléma!az xp-ét ujratelepítettem!
Ha elinditom a netet pár perc mulva ujra indul és valamikor felse ál a gép!Két virus írtó program két robot írtó prog van fenn!Mi lehet a gond??HELP!!
Miért? Nem úgy hívják, hogy geforceMX4000? Hanem v9400-x-nek? És nem is tudtam, hogy Detonator driver kell neki! Biztos, hogy azaz? Köszi a válaszokat!
Fákjúal!
Hy!
Kösz az IsoCommansert, de ezzel ugyanúgy nem lehet C:-n lévõ könyvtárból image fájlt csinálni ráadásul 300 MB-s limit van rajta.
Van esetleg valami másik ami használható?
Kösz az IsoCommansert, de ezzel ugyanúgy nem lehet C:-n lévõ könyvtárból image fájlt csinálni ráadásul 300 MB-s limit van rajta.
Van esetleg valami másik ami használható?
ja tényleg, sorry most látom <#hawaii>#hawaii>
Semmi baj nincs, a trial lejárta után a tûzfal továbbra is ugyanúgy mûködik, csak a popup/banner blokkoló funkció kapcsolódik ki. Minden egyéb változatlanul használható (és hivatalosan, mert a trial feltételei pont errõl szólnak).
használj AntiVir-t, az otthonra ingyenes
Sziasztok!Ha valaki tudna a KERIO PERSONÁL-hoz egy regisztrációs kulcsot nagyon megköszöném,ugyan is holnap lajár a proba verzió!
v9400-x
ilyet keress.
amúgy miért nem jó a detonator?
ilyet keress.
amúgy miért nem jó a detonator?
No good deed goes unpunished, outlander. - Azura
bár én Ati-s vagyok, de asszem Detonator-nak hívják azt a driver pack-ot amiben minden geforce driver benne van
ha ez egy nvidia videokartya, akkor www.nvidia.com . ott talalsz drivert
Hát azaz igazság, hogy asus mx4000 drivert keresek de sajnos a saját honlapjukon ( http://uk.asus.com/) nem lehet hozzájutni😞. Tud vki más?<#help>#help> Köszike
Fákjúal!
Hello!
Tudna valaki olyan progit mondani amivel
HDD-n lévõ könyvtárból image fájlt tudok készíteni
úgy h HDD-re menjen az image, ne kelljen kiírni?
Tudna valaki olyan progit mondani amivel
HDD-n lévõ könyvtárból image fájlt tudok készíteni
úgy h HDD-re menjen az image, ne kelljen kiírni?
akkor menj ide
Itt nem tudok rámenni a "product menu/graphic card"-re!!! Ti tudtok? Köszike!
Fákjúal!
Az asszem beépített, bááár, majd megnézem.
Aha, kis kazettás.
Aha, kis kazettás.
ez analóg kamera? van tuner kártyád?
Hi!
Hogy kell pontosan digitalizálni?
FX5200-öm, ASUSU p4s8x-x-em, és Sony d-vhs kmeráról szeretnék.(kicsi kazija van)
A géphez már hozzákötöttem, a virtual dubnak nem tetszik(418-as hiba, stb...)<#help>#help>
Hogy kell pontosan digitalizálni?
FX5200-öm, ASUSU p4s8x-x-em, és Sony d-vhs kmeráról szeretnék.(kicsi kazija van)
A géphez már hozzákötöttem, a virtual dubnak nem tetszik(418-as hiba, stb...)<#help>#help>
Ki ismeri a FlashGeth-et?
Ha egy két CD-s film letöltését akarom csinálni, nem megy,
mert a másodiknál már kiírja:
"A fájlok a letöltési listában vannak. Akarja újra letölteni?"
Ha akarom, ha nem, nem indul a letöltés.
Ha egy két CD-s film letöltését akarom csinálni, nem megy,
mert a másodiknál már kiírja:
"A fájlok a letöltési listában vannak. Akarja újra letölteni?"
Ha akarom, ha nem, nem indul a letöltés.
Ezzel a hibaüzivel indul ujra most : A szolgáltatás (hpdj) a következõ hiba következtében leállt:
A rendszer nem találja a megadott fájlt.
(az eseménynaploban irja ezt)
A rendszer nem találja a megadott fájlt.
(az eseménynaploban irja ezt)
Gaba323
nekem is sp2-vel megakad az egerem pár másodpercre
sajna senki nem tudott rá semmit mondani (netes fps játék közben elég idegesítõ)
sajna senki nem tudott rá semmit mondani (netes fps játék közben elég idegesítõ)
Nem biztos, hogy pont az az oka, de kipróbálás szinten én is felraktam egy SP2-es XP-t a gépemre egy hétre és azalatt naponta átlag 2x fagyi... - akár futott rajta más program, akár nem...
Miután minden egyéb lehetõséget kilõttem (procihûtés, memóriák, meghajtók, driverek, egyéb programok, tûzfal stb stb), visszaálltam az SP1-re és érdekes módon azóta semmi fagyásom nem volt...
A konfigom: MSI 865PE Neo-2 Platinum Edition, P4 2.8GHz Prescott, 1024MB DDR400, inno3D GF6600GT, Maxtor 200GB SATA, Maxtor 80GB ATA133, Pioneer DVD-116, LG CD-R/RW, 400W-os táp - és mostmár újra WinXP SP1...
Miután minden egyéb lehetõséget kilõttem (procihûtés, memóriák, meghajtók, driverek, egyéb programok, tûzfal stb stb), visszaálltam az SP1-re és érdekes módon azóta semmi fagyásom nem volt...
A konfigom: MSI 865PE Neo-2 Platinum Edition, P4 2.8GHz Prescott, 1024MB DDR400, inno3D GF6600GT, Maxtor 200GB SATA, Maxtor 80GB ATA133, Pioneer DVD-116, LG CD-R/RW, 400W-os táp - és mostmár újra WinXP SP1...
ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu
Helo mki..
Nagyon kellene segitség 😞 a probléma : a gépem eddig játékoknál fagyot 2-3pmre de mostmár sima alap winnél is ujrainditja a gépet 😞 mitöl lehet ez ?? nagyon kéne segitség mert megõrülök 😞((((((((
Alaplap cserélve,videokártya és ram tesztelve..
AsusP4P800GDE,P4 2,6GHz,Ati9550Extreme,1024RAM,2db 160Gigás Maxtor Winyo,2Soundblaster 5.1digit,NEC DVD-iró,LG DVD-rom,400W-s táp>XP SP2
Nagyon kellene segitség 😞 a probléma : a gépem eddig játékoknál fagyot 2-3pmre de mostmár sima alap winnél is ujrainditja a gépet 😞 mitöl lehet ez ?? nagyon kéne segitség mert megõrülök 😞((((((((
Alaplap cserélve,videokártya és ram tesztelve..
AsusP4P800GDE,P4 2,6GHz,Ati9550Extreme,1024RAM,2db 160Gigás Maxtor Winyo,2Soundblaster 5.1digit,NEC DVD-iró,LG DVD-rom,400W-s táp>XP SP2
Gaba323
vezérlõpult -> AC3 filter és ott a Gain értéket tekerd fel
(régebben startmenüben volt elérhetõ)
(régebben startmenüben volt elérhetõ)
Vannak(néhány) letöltött .avi-k, amiknek a hangja még maximálisra feltekert hangszóró esetén is alig-alig hallhatóak.
Mi a bajom?
Mit tehetek?
Mi a bajom?
Mit tehetek?
sziasztok, tudja valaki, hogy hogyan lehetne egy drm-es wmv-t átkonvertálni avi-ba (vagy egyszerûen eltüntetni a kulcsot?)
\"Software is like sex, it\'s better when it\'s free.\"
hello nem tudja valaki hogy miért nem olvassa ba a pc az xbox lemezt!
vagy azt hogy hogyan olvastassam be mert szedtem le egy emulátort és ki szeretném próbálni!
vagy azt hogy hogyan olvastassam be mert szedtem le egy emulátort és ki szeretném próbálni!
igen pl. http://www.xyz123.hu
több linknél hasznos a progi
nekem pl. FlashGet letöltésvezérlõben volt egy csomó mp3, kimásoltam az URL-eket vágólapra, és ez a progi mindbõl linket készített
viszont a "link nevének" is az URL-t adja meg sajna
több linknél hasznos a progi
nekem pl. FlashGet letöltésvezérlõben volt egy csomó mp3, kimásoltam az URL-eket vágólapra, és ez a progi mindbõl linket készített
viszont a "link nevének" is az URL-t adja meg sajna
Ha jól értem a "csupasz" az ez pl.<#confused>#confused>: http://www.sg.hu/listazas.php3?id=979813350#TOP
És egyszerre többet is lehet? És mit kell nézni? Ne haragudj, de nem vagyok jártas<#buck>#buck>
És egyszerre többet is lehet? És mit kell nézni? Ne haragudj, de nem vagyok jártas<#buck>#buck>
Fákjúal!
a fenti rublikába beírod az "csupasz" URL-t
és a lentiben megjelenik az SG szabvány szerinti
a középsõ rész fõleg több tucat kép linkelésében volt segítség, de miután SG korlátozta az egy üzenetben szereplõ képek számát, már nem tûnik fontos funkciónak
és a lentiben megjelenik az SG szabvány szerinti
a középsõ rész fõleg több tucat kép linkelésében volt segítség, de miután SG korlátozta az egy üzenetben szereplõ képek számát, már nem tûnik fontos funkciónak
😊 én írtam!
Rosszul másoltam, bocsi: http://www2.freeweb.hu/lathatatlanito/linkelo%20sg.hu%20forumhoz%20v1.1.exe
Fákjúal!
Hogyan kell kezelni ezt a progit? Köszi elõre!
Fákjúal!
a konvertalassal mukodeskeptelenne valik. ui ez 1:1 masolat az eredeti lemezrol, nincs krekkelve. ha atalakitod nem fog mukodni (masolasvedelem).
szal amig nincs krekk ne eroltesd, ha van, akkor egyszeruen lemasolhatod a fileokat a bemountolt cdkepfilerol, es csinlahatsz belole barmilyen cdkepfilet/kiirhatod cdre.
szal amig nincs krekk ne eroltesd, ha van, akkor egyszeruen lemasolhatod a fileokat a bemountolt cdkepfilerol, es csinlahatsz belole barmilyen cdkepfilet/kiirhatod cdre.
Van itt egy .B5l ill .B5T kiterjesztesu file (blindwrite cd-image file) . Tudtok hozza vmi epeszu formatumra konvertalo progit?
Ha még aktuális a ghost. Mit akartál csinálni? Lementeni vagy visszaállítani? Ha menteni akarsz: Local>Partition>ToImage ezután választhatod ki a célmeghajtót. Visszaállításnál ugyanez, kivéve ToImage helyett FromImage. Én régóta használom a ghost-ot de nem kellett elõre létrehozni gho fájlt. Viszont ha visszaállítom mentésbõl ezen már minden fent van regisztrációkkal beállításokkal együtt.
Hali.Rámentem arra amit irtál.és amit töltöttem le azt irja ki hogy XoftSpy. Pedig arra mentem rá a HijackThis -downloader-re.Na mindegy,letöltöttem talált is 3-at és kitöröltem vele.
NEve: HijackThis (1.99.1) Ez egy program! Készít egy txt.- (log-ot) a programokról... Keress rá a neten és megtalálod ...
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
A hjt log, az a Hijackthjis log akar lenni.
Innen letöltheted:http://www.spywareinfo.com/~merijn/
Utána indítsd el, válaszd ezt😄o a system scan and save a log file.
Ezt a log fájlt másold be ide.
Innen letöltheted:http://www.spywareinfo.com/~merijn/
Utána indítsd el, válaszd ezt😄o a system scan and save a log file.
Ezt a log fájlt másold be ide.
Nekem egyszer volt hasonló, amikor kezdett meghalni a Realtek hálókártyám...
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
Persze!
Adobe Photoshop!😊 (adobeGamma)
Vagy Az Nvidia beállításoknál is van egy speciális fül erre!😊
Adobe Photoshop!😊 (adobeGamma)
Vagy Az Nvidia beállításoknál is van egy speciális fül erre!😊
Szia.Van egy pl.a Windows-ba van egy olyan mappa hogy CoD ,DirectX, DvdSanta ,SBPCI meg ha megyek más mappában a C meghajton még találok egy párat.Szerinted??? Mi a teendõ? A tegnap óta letöröltem a McAfee-t és visszaraktam a Nortont(a teljes változatát) nem demot.És az sem talált semmit.Nekem a McAfee jobban bejön aztán ez nem biztos hogy igy van,már csak azért is mert legelöször a Norton virusirto volt a gépen meg a McAfee AntiSpyware,de mindig összeakadt vagy baszakodott.És utána letöröltem a Nortont és maradt minden a McAfee-töl. Ha valamit tudtok szoljatok Kösszike