Segítséget kérek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://www.astalavista.us/search.php?s=farstone+virtual+drive+9&Submit=Search
ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu
Ha vki tudja vagy van neki kérem ossza meg velem. Ahogy érzi, lehet privitbe is. 1000hála
Fákjúal!
Az emberek õrültnek tartanak. Ez talán igaz is, és akkor mindegy, ha eggyel több a holdkóros. Viszont, ha igazam van, és a tudomány téved, akkor Isten irgalmazzon az emberiségnek. Viktor Schauberger
Fákjúal!
Fákjúal!
ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu
leszedtem az említett formátumot,majd kicsomagoltam, de nem írtam ki, csak mount-de kellene az ISO-formátum,mert így meg nem tudom telepíteni a kieg.et sem....thx.
Fákjúal!
www.nvida.com es ott az 1 szem drivert letoltod.
These are my friends, see how they glisten...
plugins\npmozax.dll
components\nsIMozAxPlugin.xpt
components\nsAxSecurityPolicy.js
defaults\pref\activex.js
These are my friends, see how they glisten...
de valamikor az is elég, ha a program_nev.exe mellett lévõ program_nev.pif fájlt kitörlöd, mert az bekavarhat
keresd a hianyzo autoexec.nt nevu cimszot.
ha meg szoveget akarsz belerejteni ugy, hogy az ne latszon , az a steganography (pl steganos nevu fizetos program)
a helyzet a következõ: a számítógép amit használunk, elég... hogy is mondjam. szóval ráférne egy takarítás, ezért itt volt egy csoport társam, aki feltett egy programot, ami kiválogatja a felesleges(a pluszban felkapaszkodó, önmagát betöltõ stb)fájlokat. lefuttatuk, mûködött, azonban csak most(egy nappal késõbb) vettem észre, hogy a program, ami a házifeladatok elérésére szolgál(egy szimpla ms dos progi amúgy) nem tud elindulni. a következõt dobja ki:
fájl elérési út
másik elérési út(windows\system32\autoexec.nt.) A rendszerfájl nem megfelelõ MS-Dos és Microsoft Windows alkalmazásokhoz.
mi a halált csináljak?! így nem tudom se a fizika, se a mechanika házijaimat leellenõrizni!! aki tud legyen oly kedves és segítsen!! nagyon fontos lenne...
[ANARCHIA 99™] Bébit senki sem ültetheti a sarokba!
Nero expressel lett megírva.
vagy Flash? mert abban van ilyen funkció
Lehet olyan csinálni hogy egy JPG képet átkonvertálni vektorgrafikus képre????
És ha lehet akkor milyen progival??
S.O.S.
(eMule -> Eszközök -> Közvetlen letöltés)
A Canopus let's edit nevû progit keresném-Ha lehet nem demót.
Thanx.
Scandisk során lett egy csomó chk. kiterjesztésû fájlom. Sajnos csupa fontos dolog. Mivel tudom visszahozni õket erededeti formátummá, hogy ismét használhatóak legyenek?
Keresek egy programot,csak nem tudom a nevét, gondoltam hátha itt valaki segíthetne.
Olyan programra lenne szükségem, amit ha felrakok a gépre, akkor beállíthatom hogy maximálisan mennyi downloadot ill. uploadot engedélyezhessen a netkapcsolatból (minden program számára).
2 gépen lesz 512-es ADSL és ehhez kéne ez a program, hogy "kézzel" is el lehessen osztani a sebességet.
Ha valakinek lenne tippje erre akkor légyszi az EMAILEMRE irjon ([email protected]) mert legközelebb sokára leszek internet elõtt.
Thx szépen!
z01ee
Életfogytig tartó büntetés a Cat8 börtönszigeten HJT Log elemzõk: www.hijackthis.de www.help2go.com
Core i7-4770S 3.10GHz, KINGSTON 8GB HyperX Beast DDR3 1866MHz CL9 KIT, SAPPHIRE HD7970 3GB OC BOOST,
Nem tom beálítani
De videot lehet konvertálni .bik -be?
A többit nem.Neroval irtam meg.cd-r és cd-rw cd-t is használtam.
Miért nem jó?