Segítséget kérek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szuper.<#gonosz3>
Köszi a segítséget.<#eljen>

Jelenleg fut egy Anti-Malware teljes vizsgálat, eddig 1 valamit talált. Utána elindítok még egy anti-spyware-t és egy teljes átvizsgálással az Avast-ot. Így elég jók az esélyeim?<#miaz>
biomage
Vélemény: ez vírus <#nevetes1>, és úgy tudsz megszabadulni tõle ha irtod 😊

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

Hali mindenki!

Egy olyan kérdésem van, az mitõl lehet, hogy amikor belépek MSN-re, akkor az viszi el a CPU 20-50%-át?
Korábban nem volt vele ilyen gond, tegnap jelentkezett elõször. Gyors lefuttattam pár keresést, talált is 3 gyanús fájlt, azok törölve lettek. Probléma meg is lett oldva. Majd tegnap éjszaka ismét elkezdte elszívni a CPU erõforrását. Ismét keresés, talált egy malware fájlt. Törölve lett, utána ismét mûködött a dolog.
De most megint elkezdte csinálni, és nem tudom, mi tévõ legyek.
Nagy valószínûséggel le fogok futtatni minden keresõvel egy alapos vizsgálatot, és bízom a csodában.
Vélemény?
Köszönöm,végül sikerült(mégis csak a kábel hiba volt)kipróbáltam egy harmadik kábellel és csoda történt 😊 .Köszöntem a választ.
gergely1991
BOOT sorrend beállítását javasolnám:BIOS>>BOOT 1St Boot Device-re mozgatod(+/- vagy a le/föl kurzorbillentyûkkel) azt a meghajtót amirõl indítani szeretnél.

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

Na még egyszer a képet.hiba
Sziasztok.A segítségeteket kérném.Sikerült beraknom az új vincsesztert,(PATA-mint a régi). Beraktam slave ként,bekapcsoltam a gépet fel is jött a kis ablak az óra mellett hogy új driver,telepítette.Aztán kikapcsoltam a gépet hogy kössem be a második IDE-ba a DVD-t hogy indítsam a Ghost-ot hogy csinálja meg a Clont a régi vinyoról az újra. De azóta csak az jelenik meg amit a képen is láttok amit mellékeltem. Már próbáltam csak a régi vinyoról betöltetni,aztán próbáltam az újjal (mondom egye fene most már telepítés lesz-nem clone),aztán próbáltam másik 2 kábellel (mivel valami olyasmit ír hogy "Check cable" de semmi.Az elemet is kivettem az alaplapból mondom hátha. -,úgy betölt odáig hogy F1 resume F2 Setup de bármit csinálok ugyan oda lukadok ki amit ír a képernyõn.Esetleg valamit a Biosba állítani? Phoenix Bios van rajta. Köszönöm a segítséget.
Az újratelepítés nagyon messze lenne!
Futtasd le a következõket: Hitman Pro, Malwarebyte's Antimalware, MalAware, Kaspersky Virus Removal Tool és a Microsoft Safety Scanner.
Benny04
á már rájöttem, mi baja. van egy olyan program a gépen, hogy "premier opinion". ez egy spyware és szépen beszoptam 😞 már csak a újratevés segít?

Sziasztok!
Van egy nagy problémám!
Néhány hete lefagy a windows 7-em. Közvetlen elõzménye, hogy a monitoron függõleges színes csíkok jelennek meg. Valaki azt mondta, a vga memóriája adja meg magát. De nem mindig terhelésnél csinálja. Gondolok játékra.
A gépem adatai:
Alaplap: Gigabyte EP43-DS3L
VGA: Sapphire Radeon HD 3870 512MB GDDR4 PCI-E dual
Memória: 2x1GB Kingmax
Processzor: Intel CORE2 DUO E7300
Vinyó: Samsung 500GB 7200
Elõre is köszönöm a segítséget!

Evin
Nekem most csak az jut eszembe, hogy veszel egy Tuner kártyát, és azzal digitalizálod. De lehet, hogy vannak jobb megoldások is.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

Benny04
Heló! Nagy baj van

Netezgettem nyugisan, egyszer csak bezáródik minden és bejön a "System Restore" és azt írja, hogy megsérült a vincseszterem, elkezdi keresni a hibákat, talál egy rakatot, vincseszter sebessége lecsökkent 20%-kal, a ram 83°C-os, a C:/system32/drivers sérült, bootsector sérült stbstb és hiába futtatom le ezt a programot, nem tudja kijavítani. Ha a sajátgép C:-re vagy D:-re megyek, azt írja, a mappa üres. Újraindítom, ugyanez, de érdekes, betölt normálisan, csak azután rinyál. Na ilyenkor mivan? Vírus, vagy tényleg probléma van? Tegyem újra?

Sziasztok!
Egy nagy kérésem lenne:
szeretnék rengeteg fontos videóanyagot VHS-rõl digitalizálni. Minden megoldást örömmel fogadnék!
Carbonka
-alapból.

Carbonka
Hi, win7-en alapból hány százalékon vannak a hangszórók alapból? Ha jól emlékszem 66 vagy 68 de már nem emlékszem pontosan. Valaki segítene?

Evin
Arra nem gondoltál, hogy a te rendszeredben van valami katyvasz?
Ha általános lenne ez a hiba, mindenki ezen lovagolna, de jelenleg te vagy az egyetlen ilyen.

dragon11
újabb érdekes problem, mint az msn és ez a firefox elromlós dolog..😄 mindkettõ magától elromlott majd magától megjavult 😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

szal az új fejlemény az, hogy az office 2007 telepítése közben kaptam egy 1404es hibaüzit, utána olvastam; módosítottam a regeditben az alapértelmezett kulcsnak az engedélyeit... tovább ment majd kaptam egy 1707es hibaüzit, amire A MICROSOFT AZT ÍRJA H AZT JELENTI H SIKERES VOLT A TELEPÍTÉS.

nah innentõl kezdve nekem hogy legyen fogalmam az egész BALFASSÁGUKRÓL, mikor nekik közük nincs az egészhez?

így tovább microsoft adjatok még ki ezer oprendszert hátha egy jó lesz csak az a probléma hogy a kutya nem fog helyettetek megtanulni NORMÁLISAN MEGÍRNI EGY ROHADT PROGRAMOT.

Sziasztok!El kellene egy kis segítség. az incredimail levelezõt szeretném magyarosítani. Tudnátok ebben segíteni? Köszi
Hát raknák fel újat ha tudnák de 1 db 12 volt van benne, bõvítõm nincs hozzá szólva meghajtót nem tok rákötni külön.Leszedtem hozzá külön a magyar nyelvet a microsoft oldaláról de hibával nem telepíti.De már mindegyis visszaadtam hogy nem tom megcsinálni, mûködni mûködik csak épp német maradt.

Evin
Amit ott választasz, attól nem lesz magyar. Le kell tölteni a nyelvi csomagot és talán akkor. De egy magyar verzió felrakása lenne a legkevésbé problémás.

gergely1991
Mondjuk semmi köze nincs a windows xp UI felületének a nyelvére csak a programok nyelvére vonatkozik(ha például orosz nyelvû programot használsz de cirill betûs akkor azokat addig hibásan jeleníti meg, amíg ki nem választod a "orosz" nyelvet).

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

Ja és megkérdezném még hogy ez micsoda?
Nem tom mi baja a gépek de kékhalál meg restart meg lefagynak játékok...stb.
Egy hónapos win van rajta max.És a proginak 100 hogy mennie kell mert toltam már vele ezen a gépen anno.Akkor ment tökéletesen.

Tudnátok segíteni? van egy gép amin német nyelvû winxp van de nem lehet átállítani magyarra, hiába állítom be ahol be kell, újraindul és marad német, leszedtem hozzá a magyar nyelvet külön(update) de nem rakja fel vmi hibára vonatkozóan.Xp-t telepíteni nem lehet rá mert egyszerûen egybeépített gép amiben szar az olvasó, külön nem tudok rákötni egyet mert csak 1 azaz 1db 12 volt van a gépben.
miért nem áll át magyarra?

Hm, egyenlõre minden jól néz ki, de most mennem kell, szerintem nem lesz vele gond 😄 Köszi a segítséget, max ha gond lesz újra írok 😄 Nagyon sokaat segítettt most ez 😄

Ðävë

gergely1991
Ez sokkal egyszerûbb kezelni, ráadásul ideális a webfejlesztéshez.

Megnézem köszii 😄 Véggrree valaki valamit mond, mert eddig se hang se beszéd :'(

Ðävë

gergely1991
Szia!
És ha Easyphp-vel próbálod?

Sziasztok!!!

Internetes weboldalkészítést gyakorlom, azaz a php nyelvet! És eddig minden oké jól megy, csak elakadtam hogy az oldalhoz kell a mysql szerver/adatbázis is!!! És XAMPP-vel csinálom az oldalt és a MYSQL indítása nem megy, mert az oké hogy az xampp-controlsban elindítom, de hiába csatlakozok, hiába próbálok mindent, nem jó. Kerestem már a Gugliban, You-ban de nem érkeztek olyan nagy segítõ oldalak :| Ezért már csak ez az egy reményem maradt hogy itt valaki tud segíteni 😊 Elõlre is nagyon köszönöm hogyha segítettek, sokat jelentene ez nekem!! Lényeg: egy mysql szerver telepítése inditása, beállítása kéne xampp-nél.

Üdvözlettel: DiNoszka

Ðävë

Csont üres volt a meghajtó,semmi nem volt rajta. Gondolom attól még megtámadhatja.De akkor miért nem a C:t? amin a win van?
Japep

Elvileg megoldottam. 😊

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Japep

Hello.
Az miért van, hogy az AutoCAD 2007 nem megy Windows 7-es op.rendszeren?
XP-n simán elmegy, de ha Win 7 alatt indítom el, nem csinál semmit - de konkrétan semmit, csak rákattintok és semmi.
Van erre megoldás? 😊

Köszi elõre is, üdv.

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Evin
Kártyafüggetlen. Amúgy az MSI gyárt Nv és ATI kártyákat is.

gergely1991
"Amugy az volt az érdekes hogy a Saját gépbe ott volt a D meghajtó csak nem tudtam rámenni mert nem akarta megnyitni(gondolkodott)."
Akkor lehet hogy vírus volt ráadásul a D:\autorun.inf fájlnak köszönhetõen.

Köszönöm a választ.Még a Malwarebytes' Anti-Malware volt lefuttatta.Igen ismerem ezeket a Rescue CD-t van vagy 5 fajtám.(ki fogom próbálni).Amugy az volt az érdekes hogy a Saját gépbe ott volt a D meghajtó csak nem tudtam rámenni mert nem akarta megnyitni(gondolkodott). Aztán mikor szétkaptam a gépet és a csatlakozóját megpiszkáltam és visszaraktam akkor meg már nem is látta.Ezért gondoltam hogy vagy a kábel vagy a vinyó hibás.Csak már nem volt idõm tovább foglalkozni vele (és gondoltam infókat kérek). Köszöntem.<#worship>
wollnerd
×mert nekem×

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

wollnerd
Nem jó nem nekem Nvidia kártyám van...

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

Evin
Elméletileg ezzel.

"...elrontotta a HDD partíciós tábláját..." - rosszul írtam!
Az is lehet, hogy egy vírus elrontotta a D partíció partíciós tábláját és ekkor egyáltalán nem látod a D-t, esetleg formázni kellene újból mondjuk a Windows Telepítõ CD-vel, ha látja.
Egy vírusirtó nem elég, hogy megállapítsd, hogy tiszta a gép vagy nem. Le kell futtatni egy párat. Én azt ajánlom, hogy vannak ezek a Rescue CD cuccok, amivel láthatod, hogy hány partíció van a gépeden és még vírusellenõrzést is végezhetsz. Pl. az AVG Rescue CD, Kaspersky Rescue Disc 10, stb (lásd az Antivirus & Antispyware (Vírusvédelem) topikban a Biztonsági Segédprogramok-nál), de mivel írtad, hogy eltûnt a D partíció, akkor lehet, hogy a HDD romlott el.
Nincs vírus,leellenõrizve még csökkentett módba is ESS-ivel.A Jumper az úgy van ahogy volt elõtte mikor még mûködött. Esetleg meghalt a HDD. Azért köszi a választ.
wollnerd
Melyik progi lehet az amelyik a játék közbe megjeleníti feliratosan a gépkihasználtságot és  RAM teljesítményét nemcsak a fps-t? Pl. ebben a videóban a képernyõ bal felsõ sarokban megjeleníti az infókat. Melyik program lehet az?
THX!

gergely1991
Vagy vírus vagy rosszul lett jumperelve vagy a HDD feladta örökre.

Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni.Van egy asztali gép benne 2 db vinyó.(régiek-vagyis anno géppel együtt vettem újonnan). A második vinyon most semmi nem volt,egy mentést akartam volna majd csinálni rá az oprendszeres vinyoról.Most egy olyan eset történt hogy nagyon lassú volt a gép tehát alig töltött be aztán ha betöltött ott is lassú volt.Most utoljára már be se töltött.Csináltam egy javítást az XP-cd-rõl és helyreált,A saját gépbe láttam a második (D😊meghajtót de ha megakartam nyitni csak gondolkodott. Na ekkor gondoltam hogy esetleg ez okozta a galibát hardverileg.Szétszedtem a gépet a csatlakozóját kihúzgáltam meg vissza aztán megint bekapcsoltam a gépet és már a (D😊 jele is eltûnt nem volt ott.Most vagy az IDE kábel nem jó vagy a vincsivel van baj.Ezt hogyan lehetne tesztelni? Van valami hasonló program mint a Memtest ami ellenõrzi a memóriakártyát csak vincseszterre? Hogyan tudnám letesztelni hogy érdemes e egyáltalán foglalkoznom ezzel a vincsivel vagy sem? Várom a válaszokat. A segítséget elõre is köszönöm.
dragon11
továbbá minden videó 25.mpétõl beromlik a hang minõsége...

vajon mitõl lett ilyen a YouTube ?

dragon11
ha nem vt elég világos, most nem bufferel ELÕRE..

tehát akkor bufferel csak, amikor lejátszás alatt van a videó..:\

dragon11
eddig tökéletesen mûködött a Mozilla, de most baxakszik..

youtube videót bepuffereli visszatekerek/beletekerek és kezdi elõrõl bufferelni...

eddig megjegyezte a már betöltöttet, és tökéletesen mûködött..

mi a halál lett vele ?

köszi<#worship>

pxxl
tárgytalan

All hail the double x!