Segítséget kérek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Köszi a segítséget.<#eljen>#eljen>
Jelenleg fut egy Anti-Malware teljes vizsgálat, eddig 1 valamit talált. Utána elindítok még egy anti-spyware-t és egy teljes átvizsgálással az Avast-ot. Így elég jók az esélyeim?<#miaz>#miaz>
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
Egy olyan kérdésem van, az mitõl lehet, hogy amikor belépek MSN-re, akkor az viszi el a CPU 20-50%-át?
Korábban nem volt vele ilyen gond, tegnap jelentkezett elõször. Gyors lefuttattam pár keresést, talált is 3 gyanús fájlt, azok törölve lettek. Probléma meg is lett oldva. Majd tegnap éjszaka ismét elkezdte elszívni a CPU erõforrását. Ismét keresés, talált egy malware fájlt. Törölve lett, utána ismét mûködött a dolog.
De most megint elkezdte csinálni, és nem tudom, mi tévõ legyek.
Nagy valószínûséggel le fogok futtatni minden keresõvel egy alapos vizsgálatot, és bízom a csodában.
Vélemény?
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

Futtasd le a következõket: Hitman Pro, Malwarebyte's Antimalware, MalAware, Kaspersky Virus Removal Tool és a Microsoft Safety Scanner.
Van egy nagy problémám!
Néhány hete lefagy a windows 7-em. Közvetlen elõzménye, hogy a monitoron függõleges színes csíkok jelennek meg. Valaki azt mondta, a vga memóriája adja meg magát. De nem mindig terhelésnél csinálja. Gondolok játékra.
A gépem adatai:
Alaplap: Gigabyte EP43-DS3L
VGA: Sapphire Radeon HD 3870 512MB GDDR4 PCI-E dual
Memória: 2x1GB Kingmax
Processzor: Intel CORE2 DUO E7300
Vinyó: Samsung 500GB 7200
Elõre is köszönöm a segítséget!
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
Netezgettem nyugisan, egyszer csak bezáródik minden és bejön a "System Restore" és azt írja, hogy megsérült a vincseszterem, elkezdi keresni a hibákat, talál egy rakatot, vincseszter sebessége lecsökkent 20%-kal, a ram 83°C-os, a C:/system32/drivers sérült, bootsector sérült stbstb és hiába futtatom le ezt a programot, nem tudja kijavítani. Ha a sajátgép C:-re vagy D:-re megyek, azt írja, a mappa üres. Újraindítom, ugyanez, de érdekes, betölt normálisan, csak azután rinyál. Na ilyenkor mivan? Vírus, vagy tényleg probléma van? Tegyem újra?
Egy nagy kérésem lenne:
szeretnék rengeteg fontos videóanyagot VHS-rõl digitalizálni. Minden megoldást örömmel fogadnék!
Ha általános lenne ez a hiba, mindenki ezen lovagolna, de jelenleg te vagy az egyetlen ilyen.
szal az új fejlemény az, hogy az office 2007 telepítése közben kaptam egy 1404es hibaüzit, utána olvastam; módosítottam a regeditben az alapértelmezett kulcsnak az engedélyeit... tovább ment majd kaptam egy 1707es hibaüzit, amire A MICROSOFT AZT ÍRJA H AZT JELENTI H SIKERES VOLT A TELEPÍTÉS.
nah innentõl kezdve nekem hogy legyen fogalmam az egész BALFASSÁGUKRÓL, mikor nekik közük nincs az egészhez?
így tovább microsoft adjatok még ki ezer oprendszert hátha egy jó lesz csak az a probléma hogy a kutya nem fog helyettetek megtanulni NORMÁLISAN MEGÍRNI EGY ROHADT PROGRAMOT.
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Nem tom mi baja a gépek de kékhalál meg restart meg lefagynak játékok...stb.
Egy hónapos win van rajta max.És a proginak 100 hogy mennie kell mert toltam már vele ezen a gépen anno.Akkor ment tökéletesen.

miért nem áll át magyarra?
Ðävë
Ðävë
És ha Easyphp-vel próbálod?
Internetes weboldalkészítést gyakorlom, azaz a php nyelvet! És eddig minden oké jól megy, csak elakadtam hogy az oldalhoz kell a mysql szerver/adatbázis is!!! És XAMPP-vel csinálom az oldalt és a MYSQL indítása nem megy, mert az oké hogy az xampp-controlsban elindítom, de hiába csatlakozok, hiába próbálok mindent, nem jó. Kerestem már a Gugliban, You-ban de nem érkeztek olyan nagy segítõ oldalak :| Ezért már csak ez az egy reményem maradt hogy itt valaki tud segíteni 😊 Elõlre is nagyon köszönöm hogyha segítettek, sokat jelentene ez nekem!! Lényeg: egy mysql szerver telepítése inditása, beállítása kéne xampp-nél.
Üdvözlettel: DiNoszka
Ðävë
Hello.
Az miért van, hogy az AutoCAD 2007 nem megy Windows 7-es op.rendszeren?
XP-n simán elmegy, de ha Win 7 alatt indítom el, nem csinál semmit - de konkrétan semmit, csak rákattintok és semmi.
Van erre megoldás? 😊
Köszi elõre is, üdv.
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Akkor lehet hogy vírus volt ráadásul a D:\autorun.inf fájlnak köszönhetõen.
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
THX!
tehát akkor bufferel csak, amikor lejátszás alatt van a videó..:\
youtube videót bepuffereli visszatekerek/beletekerek és kezdi elõrõl bufferelni...
eddig megjegyezte a már betöltöttet, és tökéletesen mûködött..
mi a halál lett vele ?
köszi<#worship>#worship>