20837
Segítséget kérek
-
#19316 Nos, megpróbáltam, kihúztam, letöröltem a progit, elindítottam a javasoltat, kérte hogy csatlakoztassam, de nem hallottam a bedugás hangját, nem történt semmi! Gondoltam hogy reboot-olom, De a win7 leállításakor jött egy újabb kékhalál!
Adatai:
Asszem inkább veszek mondjuk Genius webkarit... -
#19315 Telefonon nem lehet esetleg? -
2arc #19314 Gépen akartam formázni.
Nem tudom, én is csodálkoztam.. valami ötlet, hogy lehet furmányosan megformázni vagy valami más esetleg? -
#19313 Van külön torrent topik, ot érdemesebb lenne ilyet kérdezni. Amúgy meg használj Azureus-t, azzal jó lesz. -
#19312 Arra gondolt hogy húzd ki a webkamerát. -
#19311 Valaki erre? -
#19310 Még egy kérdés: Az eszközkelezőben hol kéne megtalálnom a webkamerát hogy eltávolítsam? Már mindenütt kerestem ott. -
#19309 Csak hát ott nem ír a felbontás/kép problémáról...
De azért egy próbát meg fog érni. -
#19308 Hnap este megpróbálom. :) -
#19307 Van itt egy javaslat:
Gyenge fordításom szerint: Probálja meg eltávolítani az ön web kameráját és a Logitech Webcam Software-t és telepítse fel a lws227_full.exe.
Lehetőleg ne frissítse(?) -
#19306 De hát sehol nem találtam ilyenféle problémát!
Viszont elfelejtetem hogy amikor 1. nap próbáltam a webkamerát, vhányadik próbára, kékhalállal lefagyott.
BlueScreenView-vel megnéztem, mi volt a kékhalálnak az adatait.
Talán ezzel sikerül lenyomozni?
-
pett3rson #19305 tudom, hogy van hozzá, logitech nem szar cég :)
ez nem az Ő hibájuk lesz szerintem, hacsak, mint már mondtam nem maga a winfos a ludas az egészben. amit észrevettem, hogy ATI kártyád van, nvidia-val viszont - igaz XP alatt- de működött. ezen a vonalon kellene elindulnod, ATI oldalán keresgélni, esetleg ezzel foglalkozó blog, külföldi fórum, hátha volt már valakinek hasonló problémája. -
#19304 Telefonon nem lehet formázni(mondjuk az enyémet lehet úgy is formázni hogy nem kell oda bemennem)?
És mi az hogy jelszót kér csakúgy?:D -
2arc #19303 csak ez.. telónál vettem észre a hibát, jelszót kért a kártya, mikor semmi nem is volt beállítva, és előtte jó volt.. de le se bírom formázni, mert mikor rámegyek h formázás, azt írja nincs ilyen meghajtó.. -
#19302 Többi MicroSD kártyával is ugyanaz a helyzet? És ha intéző címsorán vagy a total commander-en keresztül mész rá akkor se megy? Formázott az "illető"? -
kamionosjoe #19301 Vettem egy USB-s DVB-t dekódert az ingyenes adásokat szépen fogja is. Nem lehet valahogy megoldani, hogy kódolt adásokat is lehessen valahogy nézni? /a válasz jöhet privátban is/ -
2arc #19300 Sziasztok!
Kis segítséget szeretnék kérni: 2gigás microSD kártyámat beleraktam olvasóba, ki is írja a gép hogy H: meghajtó, de mikor rákattintanék azt írja nincs ilyen meghajtó.. hogyan tudnám megoldani?
Köszi előre is -
#19299 Megpróbáltam. Letöröltem a Revo unistaller-rel, de ez az ajánlott drivertelepítés nem tudom hogy van, csak illesztőprogit telepítette. majd leszedtem logitech oldaláról a legfrissebbet, de semmi változás, ugyanaz a gond még mindig!
Ezen kívül G27-es kormány is van, de ez ne számítson! -
#19298 De hát a webcam-hoz volt telepítőlemez! Csak a nagybácsim felrakot egy frissebbet, csak nem tudom hogy ugyanaz-e. De a telepítőssel is volt probléma! -
pett3rson #19297 azt próbáltad, hogy letörlöd a logiech webcam szoftverét és felrakod azt amit a win7 automatikusan felajánl? ilyenkor új hardvert érzékel és saját drivert használ, ami néha jobb, mint az eredeti, lehet, hogy ütközik vmilyen más winfos driverrel és azért.
aztán legfeljebb felrakod újra a logitech oldaláról leszedett legfrissebb drivert.
ajánlom a Revo uninstaller-t vagy ehhez hasonló törlő programot, hogy még a registry-ből is legyen kitakarítva... és többszöri újraindítást. -
#19296 Nekem meg a gondom az hogy a ThePirateBay-on található "Get this torrent" nevű magnet linkek nem működnek.
kattintok rá, megnyílik a utorrent, de a bevezető ablakban (ahol megadom a mentés helyét, kiválasztom a fájlokat, stb.) nem megjelenik meg a torrentnek a letöltendő fájljai, üres és a méretet pedig 0 bájtnak mutatja. Mikor leokézom, megjelenik a torrent neve a listában, de nem kezdi tölteni!
Hiába a legfrissebb kliens van, akkor is csinálja! Amikor letöltök egy torrent fájlt, az működik. csak a manget linkek nem.
Megoldás? THX! -
#19295 Valaki tud segíteni abban, hogy uTorrenttel miért nem tudok letölteni újabban ?
Cfosspeed mutatja, hogy max. sávszélességgel töltök, de uTorrent állítja, hogy 0,1kb/s-cel töltök -és ez így is van-.
Eddig nem volt ilyen problémám.. mi lehet a baj?
UI.: Ilyen alap dolgok, hogy más fut a háttérben/valami frissít../portforward hiány mellőzzük, mert nem tartozom a kezdők közé.
Köszi. -
#19294 Sziasztok!
A webkamerámmal még mindig gondom van és nem találtam megoldást. A Logitech C600-ről van szó:
Nem mindegyik felbontásban jelenik meg a kép. (Quick Capture-ben próbáltam) Video módban a Standard-nál csak a Small 320x240-ben jelenik meg. A Widescreen-nél csak a Optimized 720p-ben jelenik, a többinél, pl. Large 720p-ben CSAK fekete kép! Míg a Photo módban csak a Standard-nál a legkissebb-ben jelent meg. A Wedescreen-nél EGYIKBEN SE jelenik meg! Windows 7 Home Premium 64-bit, ATI Radeon HD 66600 videokari van. (és a 2. legfrissebb driver)
Próbáltam egy XP-s gépen, (jóval gyengébb nvidia kártya) és ott hibátlanul működik!
WFT?? A nagybácsim pedig hardvermérnök és ő se talált eddig megoldást! (4,5 héttel ezelőtt nézte meg, 2 héttel ezelőtt küldtem mailt hogy mi van, de nem válaszolt eddig.)
Van 5letek??
Vagy marad a Logitech Support.... -
#19293 Ez a cikk nagyon szépen összehasonlítja a komponenseket a digitálissal, de a DVI és HDMI összehasonlítása nagyon rossz. A DVI is tud digit hangot továbbítani (már), ha a kijelző is támogatja. A leglényegesebb különbség, hogy a DVI maximum 2560×1600 felbontást, és csak RGB szineket visz át, míg az újabb HDMI-k akár 4096×2160 felbontást is, meg támogat extrákat amikre mondjuk pc esetén szerintem nincs szükség.
Tehát nyirognak válaszul: ennél a kijelzőnél teljesen mindegy, hogy mit használsz. -
pett3rson #19292 egy cikk, hogy tisztábban láss.
DVI vs. HDMI -
#19291 Sziasztok vettem a héten egy lg d2342p monitort a géphez és azt szeretném kérdezni h hogy célszerübb bekötni - DVI kábellel, vagy 1.4-es HDMI-vel?
(jelenleg 1.4-es hdmivel van bekötve a géphez, videókari nvidia 465 gtx)
előre is köszi a választ -
#19290 Szinte mar a legtobb lejatszo tud kulso feliratfajlt kezelni, mint a mar emlitett Media Player Classic is. -
#19289 Például Media Player Clasic? -
Noodlee #19288 Sziasztok!
Van olyan program/lejátszó, amivel megoldható, hogy egy vinyón lévő DVD filmre rávarázsoljam az srt file-t (feliratot)? -
DecenS #19287 sziasztok, egy olyan gondom akadt a hétvégén a gépemmel (laptop, toshiba), hogy ha megnézek egy youtube videót (idáig minden probléma nélkül), a következő olyan mediafile (videó, zene, bármi), ami hangot akar kiadni magából, lefagyasztja az aktuális media lejátszót (próbáltam wmp-vel is, potplayerrel is, stb.) az eredmény mindig ugyanaz.
potplayerből tettem fel friss, és pár verzióval korábbi változatot is, semmi eltérés.
wtf???
hang driver gond lehet, vagy mi a picsa ez?? -
#19286 sfc /scannow parancs futtatasa esetleg segithet, ha megvaltoztak az original fajlok, mert az leellenorzi oket es visszaallitja az eredeti allapotot, ha az szukseges.
Ha nincs visszaallitasi pont akkor nem tudsz regebbi allapotot visszairni. -
kl24h #19285 A vírusirtás nem épp olyan egyszerű dolog, mert van mikor eltelik majdnem egy hét, ami teljesen ki lehet tisztítani a gépet.
Ha neked be volt kapcsolva ez a visszaállítási opció, akkor kellene legyenek lementések, de ha nincsenek, akkor vagy egy aktív vírus fut a gépen vagy csak vírus kitörölte a lementéseket és közben a registry-ben is vannak kemény módosítások.
Legfontosabb dolgod, hogy le kell ellenőrizd a gépet, hgy tiszta-e vagy nem, erre ajánlom a Kaspersky Rescue Disc és a BitDefender Rescue CD-t (nézd meg ezeket az Antivírus és Antispyware topikban a Biztonsági segédprogramok legördülő menüben).
Mivel be van lassulva a rendszer, azt a vírusokon kívül okozhatja sok más minden. Én azt ajánlom, hogy minden fölösleges dolgokat Uninstall-d (beleértve a böngészőkbe beépülő Toolbar-okat is).
Még amit ezek után jó lefuttatni, az a PC Tools Registry Mechanic és az Advanced System Care Free. -
mekxa #19284 helló.
Vírusirtás volt, lemezkarbantartót végig futtattam, töredezettség mentesítés volt...
de semmi változás.
Vissza állítani nem tudom mert nincsenek meg a vissza állítási pontok...
valami javaslat? -
#19283 Például lemezkarbantartó,lemezellenőrzés(szektorjavítás),töredezettség-mentesítést,vírusirtást javasolnék. -
mekxa #19282 Sziasztok. Segítséget kérek abban, hogy WIN7-es oprendszert szeretnék vissza állítani egy régebbi időpontra... mert kezd lassulni... kínlódik... de a visszaállítási pontok törlődtek.
Kérdés van e valamilyen program ami vissza állítja helyre állítja az a win7-es oprendszert, újra telepítés nélkül.
Előre is köszönöm a segítséget. -
#19281 Örülj, hogy nem öltél meg valamit a gépeden vagy a fülesben, mivel tudod a gépen van bemenet meg kimenet, de nincsen vegyes, mint amit te beledugtál, nem egészséges neki. -
#19280 Kijelölöd melyik részt szeretnéd aztán effektek>sebesség megváltoztatása>mozgatod az ott lévő csuszkát(egyéb beállításokat is alkalmazhatsz ott) menj a "próba" gombra hogy meghallgasd hogy milyen ha megfelelő akkor "OK" gomb. -
kamionosjoe #19279 De mikrofonos. -
#19278 Ugye nem mikrofonos nokia fülhallgató? Mert akkor ne is várjál semmi jót, ha a gépbe dugod. -
kamionosjoe #19277 Van egy Nokia fülhallgatóm ami a telefonnal tökéletesen működik, de ha bedugom a gépbe és megpróbálok valami zenét meghallgatni vele, akkor nagyon fura zajokat és sikolyokat hallok csak. Valami ötlet?