20837
Segítséget kérek
  • KAKOLUKIA
    És abban tudnál segíteni, hogy hogyan kell ebben lassítani? :)
  • KAKOLUKIA
    Köszi, kipróbálom.
  • gergely1991
    Audacity?
  • KAKOLUKIA
    Helló!
    Egy gitárszólónak a hangjait szeretném lelassítani hogy leírjam magamnak, ehhez kellene valamilyen hanglassító program. Sony Vegasszal próbáltam, de az elég rossz minőségben lassított. Ismer valaki valami mást?
  • pett3rson
    igen, az ott van közte. de legalább megkerested a hibát és megoldottad...valahogy :)
  • Willenbrock
    Köszi,közben rájöttem hogy telepítésnél minden pipát kivettem ami recommended volt,nem akartam hogy alapértelmezett legyen stb.de akkor ezek közt lehetett a nyelvi csomag is.Most full-os telepítést csináltam és így már van magyar opció is.
  • gergely1991
    Xp-n>a hangerő-beállításánál:a beállítás>tulajdonságok>"felvételhez" kijelöl majd OK gomb>majd a hanghullámot ki kellett jelölni és úgy működik.
    Windows7nél passz(azért egy próbát megér hátha azt nem módosították agyon).
  • Benny04
    ugyanígy csináltam meg, igaz nincs sztereo keverés, csak digitális hang, de szerintem az ugyanaz. és nem jó ígyse :/
  • pett3rson
    az akkor érdekes, elvileg az a legfrissebb verzió.

de akkor próbáld ezt, hátha a chip magazin jót rakott fel.

KMPlayer
  • Willenbrock
    Az a gond hogy nem ad magyar opciót telepítéskor sem csak angol,francia,spanyol stb.Pedig origo-ról a fris 3.1.0-t töltöttem le és "magyar" nak írják.A korábbi 3.0 is ezt csinálta.Rossz helyről töltöttem?
    Amúgy is angolt választottam telepítés nyelvének-mégis kínai lett mindíg.
  • pett3rson
    válaszd ki a telepítésnél a magyar nyelvet. van extended is bár nem tudom miben másabb.

nekem annyi a gondom vele, hogy nem jegyzi meg a beállitásokat :) például az utoljára lejátszott filmnél hol jártam, meg ha csinálok kedvencek mappát, azt se tudja mi van.
  • Willenbrock
    KMplayer pontosabban.
  • Willenbrock
    Minden kmp verzió kínai mégha magyarnak is írják.Hogy lehet magyarítani?
  • Jakuza001
    http://www.ehow.com/how_12008394_play-sounds-over-skype-having-put-mic-up-speaker.html
  • Benny04
    nem tudom máshogy mondani :C

felhívok valakit szkájpon, nincs mikrofonom és amit hallgatok éppen zenét a gépen, azt hallja a hívott. kapíse?
  • gergely1991
    "az szól a mikrofonban is"
  • Benny04
    Régen be tudtam állítani valahogy xp-n, hogy ami szól a hangfalon, az szól a mikrofonban is, de most egyszerűen nem megy win7-en. valaki lenne szíves?
  • gergely1991
    Esetleg egy Driver újratelepítés?
  • Metalmilitiakid
    ja igen azt elfelejtettem írni, hogy win 7 32 bit
  • Metalmilitiakid
    Egy játék miatt vissza akartam venni a hangkártya hardwaregyorsítását mert azt írták az megoldja. Futtatásban bementem a dxdiag ba, ott volt 3 hang fül, de egyik alatt sem volt lehetőség ennek az állítására, sőt semminek az állítására nem volt lehetőségem se a képernyőnél se a hang fülnél (ebből van 3 is, nemtom miért) pedig rendszergazda jogosultságom van. Ha ki tudnátok segíteni megköszönném.
  • gergely1991
    LOL,szerintem írj erről a fejlesztőknek hogy ezt debugolják.
  • BenedekFeco
    Ja, visszaraktam a régit és minden oké.

Köszi.
  • Metalmilitiakid
    Ha nincs benne a memória akkor is csinálja.
  • gergely1991
    Vagy a memóriáknál van a gond(Memtest) vagy a videokártyaval.
  • BenedekFeco
    még nem néztem, most vadászok a régire...
  • Metalmilitiakid
    Ja igen, a 720p s videók kicsit szaggatnak, 1080p nézhetetlen, szóval nem csak a játékokkal van baj.
  • gergely1991
    Az előző (nem frissített) verzió visszatelepítése se jó?
  • Metalmilitiakid
    Havernak meghalt a gépében a 8800 GT je és vett bele egy 6770 et, valamint vett bele még 2 GB ramot, ha már úgyis rendelte. Biost kellett frissíteni, hogy az újabb RAM ot felismerje a lap. Most viszont az van, hogy már azok a játékok is szaggatnak amik eddig a 8800GT vel is simán mentek. Rendesen letörölte az Nvidia drivet, meg drivel cleaner meg registry clean is, utána ment fel a catalist, próbált régebbit újabbat, de minddel ugyanez van. Van valami ötletetek, hogy mi mehetett gallyra ?
  • BenedekFeco
    Megvolt
  • gergely1991
    Mondjuk telepítsd újra a drivert.
  • BenedekFeco
    Hali!

Frissítette magát az ATI Catalyst Control Center, azóta nem tudom a Youtube-on a videókat kirakni teljes képernyőre, azt írja ki, hogy az Adobe Flash Bővítmény összeomlott. Frissítettem a Flash playert is, minden maradt ugyanúgy.
    A gépen sem tudok lejátszani videót, megjelenik a lejátszóablak (KmPlayer) tök sötét, de hang az van. Beletekerek a videóba, akkor meg lefagy. csak a feladatkezelőből tudom leállítani.
    Próbáltam rendszert visszaállítani, de az utsó lehetséges pont a Flash Player frissítése előtti.
    Win7
    Valakinek valami ötlet? Mert közel állok hozzá, hogy felgyújtom az egészet. :-)
  • gergely1991
    Próbálj lejátszani egy hangfájt(mp3,wav mindegy) windows media playerer ha lejátsza akkor a hangfalnál(érintkezés,törés,rossz bekötés stb.) keresd a hibát,ha pedig nem játsza le mert nem észlelt eszközt akkor driver telepítés ajánlott(ja nem tudsz hozzá drivert akkor gyors nyomozásra az aida64-et ajánlom).

"Megnéztem az alapvető beállításokat egy másik szgépen is és akkor láttam hogy mi a gond."
    Csak nem lett átállítva mondjuk dinamikusról fix ip-re a gép.:D
  • Montanosz
    helo!
    tudnátok mondani olyan progit ami egy általam készített logot rak a videora amit csináltam? mást nem kell tudnia))
  • Jakuza001
    Valoszinusitem nincs feltelepitve a hangkartyadriver.
  • Hegivica
    Sikerült megoldanom, hogy legyen net. Ott volt az orrom előtt a megoldás. :D Megnéztem az alapvető beállításokat egy másik szgépen is és akkor láttam hogy mi a gond.
    Köszi a segítséget. :)
    Viszont új problémám van. :D Nem észleli a gép a hangfalamat. Hangkártyaproblem lehet?
  • Jakuza001
    Nincs mit, sok sikert.
  • kamionosjoe
    Köszönöm szépen, most indult el a telepítés, úgy tűnik teljes mértékben működik! :)
  • Jakuza001
    Mondjuk ujratelepitheted pendriverol.
    Leiras
  • kamionosjoe
    Üdv!

Hogyan tudok újratelepíteni egy olyan nootbookot amin nincs cd olvasó?

Csak egy hálózati kábelünk van és egy másik számítógép.
  • gergely1991
    "az új kapcsolat hozzáadásánál nem jelenít meg olyat, hogy kapcsolódás modemen"
    Vagy modemes, vagy telefon vonalat, vagy ISDN jelölést használ a beállításoknál.

"- a host fájl mérete miben befolyásolja a netkapcsolatot?"
    Mondjuk úgy hogy, a host fájl egy (át)irányító konfigurációs fájl, és ezt a víruskészítők szeretik, mivel számos weboldalt(főleg vírusirtók weboldalait) átirányítanak a localhostra(vagyis a sajátgépedre), de mivel nem a sajátgépeden vannak letárolva a weboldalak, így a kiszolgáló nem található visszajelzést adja a böngésződ.

"- Kaspersky Rescue Disk - ezt a víruskeresőt hogyan használjam (pontosabban mit vizsgáljak meg vele? :)"
    Ha tudsz angolul akkor részletesen kitudod tanulmányozni.
    Röviden: Letöltöd a két ott lévő állományt, majd írd ki pendrive-ra, a letöltött fájlok közül az alkalmazás lefuttatásával, majd újra kell indítani a gépet, és a szoftver elindul pendrive-ról.