Segítséget kérek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nem tudja valaki, hogy indesign-ben meg lehet nézni hogy egy szöveg hány n?
All hail the double x!
Uram, ennél részletesebben el sem mondhattad volna, nagyon szépen köszönöm.<#worship>#worship>
Akkor majd, valami ilyen lesz: link :)
Memóriában összesen 4 GiByte-ig bõvíthetõ. Innen letölthetõ, a kipróbált/támogatott memóriamodulok (4 darab rakható bele) listája.
Videokártyából: mivel van benne PCI Express x16-os port, és Intel P31 chipset van benne, bármilyen PCI Express 1.1 verziójú, x16-os videokártya belerakható.
Tápegység: lényeges, hogy minõségi táp kerüljön bele - itt egy lista a javasolt márkákról. Teljesítményben a pontos konfiguráció ismeretében lehet bármilyen becslést tenni, általában elegendõ szokott lenni 400-500 W.
Havernak van egy kissé elavult gépe, szeretné fejleszteni természetesen ésszerû határok között.
Az alaplap:GA-P31-DS3L - ebbe milyen CPU-VGA (intel -nvidia!) tegyünk, ill. mekkora táp kell?
Egy LCD TV-t használ monitornak, ha jól emlékszem a max felbontás 1360×768.
Ha tudtok segítsetek!
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Olyan gondom van, hogy reggel bekapcsoltam a gépet és semmi nem indul asztali ikonról, vagy tálcáról. Asztalról semmit nem csinál, nem is tölt, tálcáról pedig azt írja, hogy "Nem nyitható meg az elem, Lehet hogy áthelyezték, átnevezték, törölték?" Ha újra kirakom az ikont, akkor is ezt csinálja, restartot is próbáltam 2x nem segített. win7es oprendszer. Kb 2 hete telepítettem újra, már használtam ezelõtt is, még nem volt ilyen gond.
Azt szeretném kérdezni hogy a kékhalál információt eltárolja valamilyen LOG file-ban a Windows (XP)?
Asszem pénteken délután kékhalált (mikor kiléptem a GTA IV-bõl és nyomban bezártam az Intézõt, azonnal kékhalál...) szenvedett és azonnal újraindult, így nem tudtam elolvasni hogy mit írt ki.
Néztem az eseménynaplóban, Everest-ben, stb. de nem láttam ilyen információt...
Valaki tudja? Elõre is THX!
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
kezdõ vagyok még corel draw x5-ben és egy kicsit elakadtam.
1 színes fényképet szeretnék fekete-fehérré tenni, de nem tudom pontosan hogy kell, nem tudom, hogy melyik menüpont alatt találom.
Esetleg vki aki jobban ért hozzá, tudna segíteni.
köszi elõre is
Az átküldöttnél gondolom pingelni(mondjuk echo üzenetküldés, ip cím lekérdezése) próbál csak hát nincs rá válasz.Nem tudom hogy a router reset segíthet-e. :S
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
viszont ha sikerülne megszabadulni a wlsetup-svct felépítõ komponensektõl nagy valószínûséggel mûködésre lehetne bírni a régebbi verziókat is, mert azt nem ellenõrzi le..
nade ki tudja letörölni azt, amit rendszergazdai jogosultsággal sem lehet látni, nem még törölni.. egyszerû fájlkezelõk nem láthatják(indirect), csak directesek. Azoknál meg esélytelen a törlés..
a windows alapkomponensi nincsenek ennyire durván titkosítva, nem egy egyszerû MSN frissítés ellenõrzõ..
egy big congrat'z a Microsoft bagázsnak, le a kalappal srácok.(Y)
Így kell az embert sarokba szorítani azzal, hogy vagy költesz a gépre és win7et raksz fel
illetve így kell megírni egy programot, nem még egy oprendszert..
továbbra sem engedi visszarakni a 8.5öt windows live suite hiányában :O illetve a 2009et felraktam nagynehezen erre 800401f8 hibakóddal nem jelentkezik be.
KOMOLYAN MONDOM VICC EZ A NYOMORÉK MICROSOFT.
A régi 8.5 reshackkel se tudom mûködésre bírni
Az új 9.0át meg nem tudom felrakni, mert azt írja hogy fel van rakva már egy msn
valaki segítsen már :S
segítsetek már.. hiába írom át reshackkel nem jó.:(
ja meg a telepített mappából mûködik plussal, parancsikonról meg csak plus nélkül..:O
köszi..
Nem mondtál újat nálam is futkározik idõnként olykor a 4.7 és a 7.0-ás csak kicsit zavaró ha automatikusan oda jelentkezik ahová a másikkal bejelentkeztél.:D
tehát 2msnen futhat egyszerre :O
szted nem próbáltam ?:)
még az asztalra is másoltam az eredeti exet és úgy sem mûködik a plussal, csak simán..
uninstalláltam rendesen a windows liveot a telepítõjével, és most újra fel akartam rakni erre írja hogy telepítve van már..:)
áhh nevetséges ez a microsoft:)
vlkinek vlmi 5let ?
apámék laptopján el van mentve az internet csatlakozáshoz szükséges jelszó és természetesen, ez sehol máshol sincs felírva (nincs meg a papír a nagy rengetegben). szerettem volna fellépni a netre a saját gépemmel, de jelszó nélkül nem megy viszont sehogy sem tudom kinyerni, csak a kis ***-okat látom ugyebár... van erre valami mód hogy sikerüljön megszerezni (és felírni 10 helyre, hogy máskor meglegyen)?
I make the angel scream, and the devil cry .:|:. The sky is falling, I don\'t care, I just wanna feel good
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
All hail the double x!
Kapersky Rescue(megtalálod itt a usb-s eszközre való telepítést),Avira Rescue CD.
Ha van pendrive-od és a bios támogatja a usb-s bootolást akkor sok lemezt spórolhatsz meg vele.:)
Tipp a avira rescue-hoz: link
Telepítõs :[url=Hitmanpro]HitmanPro,Malwarebytes Free
problémám a következõ amiben segítséget kérnék.
szólt a szolgáltató, hogy sok spam megy ki tõlünk, és írtsunk a gépeken. ok, NOD lement, fogott is párat, de még mindig mennek a spam levelek. valami keciség megtelepedett valamelyik gépen. mivel lehetne ezt sity-suty kiírtani? o.O
thx!
All hail the double x!
Ja igen, nem mindig csinálja ezt, és úgy veszem észre ezt ha 1 területre klikelek és kijelöl mindent, vagy nyomok egy menüt és egy pillanatra kinyitódik aztán becsuk.
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
Sajnos nekem nem windows 7-em van így csak tippet tudok adni:Bár nem tudom hogy a mappabeállításaiban(ha létezik még ez is), szerepel-e még a "Megnyitás egy kattintással" féle funkció. :S
Windows 7 van telepítve, és az egér Logitech G500
Pontosabban ezt hol csinálja?
Milyen operációs rendszered van?