20837
Segítséget kérek
-
KAKOLUKIA #19276 És abban tudnál segíteni, hogy hogyan kell ebben lassítani? :) -
KAKOLUKIA #19275 Köszi, kipróbálom. -
#19274 Audacity? -
KAKOLUKIA #19273 Helló!
Egy gitárszólónak a hangjait szeretném lelassítani hogy leírjam magamnak, ehhez kellene valamilyen hanglassító program. Sony Vegasszal próbáltam, de az elég rossz minőségben lassított. Ismer valaki valami mást? -
pett3rson #19272 igen, az ott van közte. de legalább megkerested a hibát és megoldottad...valahogy :) -
#19271 Köszi,közben rájöttem hogy telepítésnél minden pipát kivettem ami recommended volt,nem akartam hogy alapértelmezett legyen stb.de akkor ezek közt lehetett a nyelvi csomag is.Most full-os telepítést csináltam és így már van magyar opció is. -
#19270 Xp-n>a hangerő-beállításánál:a beállítás>tulajdonságok>"felvételhez" kijelöl majd OK gomb>majd a hanghullámot ki kellett jelölni és úgy működik.
Windows7nél passz(azért egy próbát megér hátha azt nem módosították agyon). -
#19269 ugyanígy csináltam meg, igaz nincs sztereo keverés, csak digitális hang, de szerintem az ugyanaz. és nem jó ígyse :/ -
pett3rson #19268 az akkor érdekes, elvileg az a legfrissebb verzió.
de akkor próbáld ezt, hátha a chip magazin jót rakott fel.
KMPlayer -
#19267 Az a gond hogy nem ad magyar opciót telepítéskor sem csak angol,francia,spanyol stb.Pedig origo-ról a fris 3.1.0-t töltöttem le és "magyar" nak írják.A korábbi 3.0 is ezt csinálta.Rossz helyről töltöttem?
Amúgy is angolt választottam telepítés nyelvének-mégis kínai lett mindíg. -
pett3rson #19266 válaszd ki a telepítésnél a magyar nyelvet. van extended is bár nem tudom miben másabb.
nekem annyi a gondom vele, hogy nem jegyzi meg a beállitásokat :) például az utoljára lejátszott filmnél hol jártam, meg ha csinálok kedvencek mappát, azt se tudja mi van. -
#19265 KMplayer pontosabban. -
#19264 Minden kmp verzió kínai mégha magyarnak is írják.Hogy lehet magyarítani? -
#19263 http://www.ehow.com/how_12008394_play-sounds-over-skype-having-put-mic-up-speaker.html -
#19262 nem tudom máshogy mondani :C
felhívok valakit szkájpon, nincs mikrofonom és amit hallgatok éppen zenét a gépen, azt hallja a hívott. kapíse? -
#19261 "az szól a mikrofonban is" -
#19260 Régen be tudtam állítani valahogy xp-n, hogy ami szól a hangfalon, az szól a mikrofonban is, de most egyszerűen nem megy win7-en. valaki lenne szíves? -
#19259 Esetleg egy Driver újratelepítés? -
#19258 ja igen azt elfelejtettem írni, hogy win 7 32 bit -
#19257 Egy játék miatt vissza akartam venni a hangkártya hardwaregyorsítását mert azt írták az megoldja. Futtatásban bementem a dxdiag ba, ott volt 3 hang fül, de egyik alatt sem volt lehetőség ennek az állítására, sőt semminek az állítására nem volt lehetőségem se a képernyőnél se a hang fülnél (ebből van 3 is, nemtom miért) pedig rendszergazda jogosultságom van. Ha ki tudnátok segíteni megköszönném. -
#19256 LOL,szerintem írj erről a fejlesztőknek hogy ezt debugolják. -
#19255 Ja, visszaraktam a régit és minden oké.
Köszi. -
#19254 Ha nincs benne a memória akkor is csinálja. -
#19253 Vagy a memóriáknál van a gond(Memtest) vagy a videokártyaval. -
#19252 még nem néztem, most vadászok a régire... -
#19251 Ja igen, a 720p s videók kicsit szaggatnak, 1080p nézhetetlen, szóval nem csak a játékokkal van baj. -
#19250 Az előző (nem frissített) verzió visszatelepítése se jó? -
#19249 Havernak meghalt a gépében a 8800 GT je és vett bele egy 6770 et, valamint vett bele még 2 GB ramot, ha már úgyis rendelte. Biost kellett frissíteni, hogy az újabb RAM ot felismerje a lap. Most viszont az van, hogy már azok a játékok is szaggatnak amik eddig a 8800GT vel is simán mentek. Rendesen letörölte az Nvidia drivet, meg drivel cleaner meg registry clean is, utána ment fel a catalist, próbált régebbit újabbat, de minddel ugyanez van. Van valami ötletetek, hogy mi mehetett gallyra ? -
#19248 Megvolt -
#19247 Mondjuk telepítsd újra a drivert. -
#19246 Hali!
Frissítette magát az ATI Catalyst Control Center, azóta nem tudom a Youtube-on a videókat kirakni teljes képernyőre, azt írja ki, hogy az Adobe Flash Bővítmény összeomlott. Frissítettem a Flash playert is, minden maradt ugyanúgy.
A gépen sem tudok lejátszani videót, megjelenik a lejátszóablak (KmPlayer) tök sötét, de hang az van. Beletekerek a videóba, akkor meg lefagy. csak a feladatkezelőből tudom leállítani.
Próbáltam rendszert visszaállítani, de az utsó lehetséges pont a Flash Player frissítése előtti.
Win7
Valakinek valami ötlet? Mert közel állok hozzá, hogy felgyújtom az egészet. :-) -
#19245 Próbálj lejátszani egy hangfájt(mp3,wav mindegy) windows media playerer ha lejátsza akkor a hangfalnál(érintkezés,törés,rossz bekötés stb.) keresd a hibát,ha pedig nem játsza le mert nem észlelt eszközt akkor driver telepítés ajánlott(ja nem tudsz hozzá drivert akkor gyors nyomozásra az aida64-et ajánlom).
"Megnéztem az alapvető beállításokat egy másik szgépen is és akkor láttam hogy mi a gond."
Csak nem lett átállítva mondjuk dinamikusról fix ip-re a gép.:D -
#19244 helo!
tudnátok mondani olyan progit ami egy általam készített logot rak a videora amit csináltam? mást nem kell tudnia)) -
#19243 Valoszinusitem nincs feltelepitve a hangkartyadriver. -
Hegivica #19242 Sikerült megoldanom, hogy legyen net. Ott volt az orrom előtt a megoldás. :D Megnéztem az alapvető beállításokat egy másik szgépen is és akkor láttam hogy mi a gond.
Köszi a segítséget. :)
Viszont új problémám van. :D Nem észleli a gép a hangfalamat. Hangkártyaproblem lehet? -
#19241 Nincs mit, sok sikert. -
kamionosjoe #19240 Köszönöm szépen, most indult el a telepítés, úgy tűnik teljes mértékben működik! :) -
#19239 Mondjuk ujratelepitheted pendriverol.
Leiras -
kamionosjoe #19238 Üdv!
Hogyan tudok újratelepíteni egy olyan nootbookot amin nincs cd olvasó?
Csak egy hálózati kábelünk van és egy másik számítógép. -
#19237 "az új kapcsolat hozzáadásánál nem jelenít meg olyat, hogy kapcsolódás modemen"
Vagy modemes, vagy telefon vonalat, vagy ISDN jelölést használ a beállításoknál.
"- a host fájl mérete miben befolyásolja a netkapcsolatot?"
Mondjuk úgy hogy, a host fájl egy (át)irányító konfigurációs fájl, és ezt a víruskészítők szeretik, mivel számos weboldalt(főleg vírusirtók weboldalait) átirányítanak a localhostra(vagyis a sajátgépedre), de mivel nem a sajátgépeden vannak letárolva a weboldalak, így a kiszolgáló nem található visszajelzést adja a böngésződ.
"- Kaspersky Rescue Disk - ezt a víruskeresőt hogyan használjam (pontosabban mit vizsgáljak meg vele? :)"
Ha tudsz angolul akkor részletesen kitudod tanulmányozni.
Röviden: Letöltöd a két ott lévő állományt, majd írd ki pendrive-ra, a letöltött fájlok közül az alkalmazás lefuttatásával, majd újra kell indítani a gépet, és a szoftver elindul pendrive-ról.