20837
Segítséget kérek
  • Gyulasjz
    Bocs, igazad van így félre érthető volt a KMPlayer. Amikor már megnéztem a az Exp. 9-ben mi történt / természetesen fagyás / Utána kezdtem el felpakolni a progikat. A KMPlayert csak azért írtam, mert a lejátszásban kép, hang tökéletes.
  • Gyulasjz
    Köszi a választ: http://noob.hu/2012/04/20/2012-04-20_0752494.jpg
  • kl24h
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    "Friss Win 7 op rendszer. Semmi más egyéb program nincs a gépen. AMD Athlon 2200 / ATI 9600 / Driverek frissítve." Erre fel azt íros utána, hogy a KMPlayer...., csak megjegyzem itt, hogy egy friss Windows nem tartalmaz ilyen programot esetleg a Windows Media Player-t.

Az hogy lefagy, az lehet kompatibilitási probléma, valamilyen Add-on (böngésző kiegészítő, Toolbar) hálózati probléma vagy vírus. Én nem használom a KMPlayer-t, de lehet egy kiegészítője a böngészőben, ami okozza a lefagyást. A videók akadozása kétféle lehet: egyik, hogy azért akadozik, mert a lejátszás meg akarja haladni a betöltést (internetkapcsolódási probléma) vagy a videó már letöltődött és mégis akadozik (videokártya, vírus, kompatibilitási probléma, Add-on, Toolbar).
    Más videómegosztó oldalakon is akadoznak a videók? (pl. videa.hu, indavideo.hu, videoclub.hu, stb.?).
  • Gyulasjz
    Köszi a választ, a hálózatnál, hogy értve, bővebben ha lehetne. Zöldfülű vagyok a géphez :( Az exp 9-ben fagy le, be sem tölti a youtube oldal videót. a CPU 100 % -on. Exp 8-ban viszont betölti, csak akadozik mint a többi böngészőnél. Egy másik vinyón XP van ott jó minden :( pedig a teljesítménye 50% a kondíció 100 %. A win 7 op. rendszeres vinyón 100 - 100 % Nem tom mi lehet a gond. :(
  • gergely1991
    Szerintem a hálózatnál kell keresni a problémát.
  • kar
    Mielőtt megvettem öket már ellenöriztem elvileg papiron 16G-a a maximum amit kezelni tud. MSI 770
  • Gyulasjz
    Sziasztok! Friss Win 7 op rendszer. Semmi más egyéb program nincs a gépen. AMD Athlon 2200 / ATI 9600 / Driverek frissítve. KMPlayer-ben hang, video tökéletes. Előzmény: Chrome böngésző - Youtube video hang akadozott, / Facebook már ott is akadozik / Gondoltam megnézem Exp. 9-ben Youtube kezdő oldal betölt, video keresés - Enter - lefagy az oldal nem tölt be semmit. Más oldalakat betölt, hang kép akadozik. BIOS-ban Audiot kikapcsolom. Ugyan úgy a 9-ben a youtube kezdőlap rendben, video keresés az oldalt nem tölti be, teljesen belassulva, lefagy. A Chrome - Firefox - Opera , minden oldalt betölt rendesen igaz akadozik, kép, hang / Biosban visszakapcsolva AUDIO / Flash -ben a hardwares gyorsítást is kikapcsoltam, semmi változás. Process Explorer -ben néztem a folyamatokat nem fogja semmi. Köszönöm!
  • Evin
    Az alaplap képes is ennyi memóriát kezelni? (kézikönyvében benne van, vagy a gyártó honlapján)
  • kl24h
    Megnézheted a CPU-Z programmal, ami nagyon részletes információkat fog megadni a RAM-ról (frekvencia, stb...). Ha a BIOS látja a 16 GB és gépbekapcsoláskor ha mutatja a BIOS a gép egyes információit (proceszor, RAM,...), akkor ott kell írja, hogy 16 GB van.
    Régebben volt hasonló gond a Windows XP 32 biten, hogy a 4 GB RAM-ból csak 3-at ismert fel/írt ki, de azért használta az egészet. Én nem ismerem ennyire a Win 7-et, de lehet hasonló a gond.
  • kar
    Sziasztok, A problémám a következő, 16G ramot vettem a gépbe a bios látja mind a kettőt viszont a winfosba csak 8G-át mutat. A oprendszer Win7 64bites verzió a ramok vadi újak Kingston gyártmányúak. Ha valaki tudna segíteni azt nagyon megköszönném.
  • tyukol
    Igen a Javascripten is rajta vagyok, csak az már kicsit komplikáltabb a HTML-nél, ezért eltart majd egy ideig mire belejövök. Viszont az ilyen tanfolyamokról nem hallottam túl sok jót, ezért nem is szeretnék elkezdeni egyet sem, főleg akkor ha azt magamtól is meg tudom tanulni. Megrendeltem az Ajax alapjait, ami egész jónak tűnik, remélem tényleg beválik!
  • pett3rson
    emellett jó, ha jártas vagy a Javascript-ben és Jquery-ben. Ha van elég pénzed és időd, akkor valamilyen tanfolyamra kezdj el járni, ahol ezt gyakorlatban meg is mutatják Neked, ha nincs elég lóvé, akkor netről könyvekből saját kútfőből is meg tudod tanulni, csak sokkal tovább tart. igaz, utóbbinak kicsit maradandóbb élménye lehet, mivel magadtól fedezed fel ezt az új világot :)
  • tyukol
    Természetesen már utánanéztem a neten, és van is némi tudásom a témával kapcsolatban. A HTML és CSS programozással nincs problémám. Néztem Ajaxal kapcsolatos oktató videókat is, és valamennyire már tisztában vagyok vele, hogy mivel is van dolgom, csak hát ugye egy-egy példa után nem tudom megcsinálni azt amit én szeretnék. A könyv címe pedig nem arra utal, hogy ez profiknak készült, hanem hogy az oldalak minősége lesz majd felsőfokú miket készítesz majd eme könyv elolvasása után! Csak kérdés, hogy ez mennyire igaz?!
  • VGQ
    Köszönöm a segitséget, a driver frissités segitett.Nemtom erre miért nem gondoltam.Bár nem is értem mi köze van a youtube video lejátszáshoz..
    amugy a gépemen ment minden tökéletesen
  • wantonly
    Bár én nem értek hozzá, de nyilván te tudod, hogy milyen tudással rendelkezel, ha most ismerkedsz a témával, akkor gondolom, hogy nem a felsőfokkal kellene kezdened. :)

Amúgy meg az interneten is érdemes lenne előbb körülnézni, szerintem rengeteg ingyenes információ van az ajaxról, lehet hogy nem muszáj megvenni egy drága könyvet. Legalábbis én így kezdeném, ha nincs elég info, akkor vennék könyvet. Amúgy meg nyilván érdemes, ha komolyan gondolod.
  • tyukol
    Üdv mindenkinek!
    Nekem egy olyan problémám lenne, hogy ha az Ajax programozást szeretném elsajátítani, akkor hol érdemes elkezdenem? Az Ajax felsőfokon című könyvet néztem ki magamnak, csak hát nem tudom, hogy valóban érdemes-e megvenni!
  • Jakuza001
    Itt valami codec hiba vagy vga driver lehet.
    Talan a hardveres gyorsitas kodja kavar be.
    Elso lepesben probalkozz, a vga driver cserejevel, utana esetleg jobb klikkel a video ablakara a hardweres gyorsitas kikapcsolasaval.
    Ha esetleg ez sem menne, akkor megprobalni greasemonkey scripttel mas lejatszot keresni a youtubes videokhoz.

Peldaul ezzel.
  • dragon11
    A winyódról futó filmekkel is ez a helyzet ?
  • VGQ
    Hali.

Volna 1 kérdésem.
    Miért van az, hogy rengeteg youtube videot nemtudok megnézni,mert ugyan hang van,de a kép helyett csak zöld szín látszik, és semmi más.már frissitettem a flasht meg a java-t is ,de egyik sem segitett megoldani a dolgot.
    ELöre is köszi a helpet
  • dragon11
    de=ne
  • dragon11
    Hogy a fenébe lehet beállítani, hogy a tetves google chrome nagysága maximum sebességgel töltsön, de csak csordogáljon?

mert ez a bzi nem engedi a letöltésvezérlőnek(Orbit) átadni szerepet..

Kösz.
  • Jakuza001
    Irsz a facebook es a mail szolgaltatonak, hogy mi tortent.
  • kamionosjoe
    Személyes ismerősöm volt és tudtam következtetni rá mi lehet a jelszava körülbelül 10. próbálkozásra el is találtam.
  • gergely1991
    Egyszóval sem említettük a "hülye" kifejezést,csak hát gyakori az ilyen helyzet.
  • vivanne
    tényleg rendi vagy :D hogy törted fel egyáltalán? visszatörni nem tudom... ugye?
  • kamionosjoe
    Egyet tudok aki így járt, neki én törtem fel a jelszavát de rendes voltam és egy nap után elárultam neki mi az új jelszó. :)

• vivanne
    csak gondoltam HÁTHA tudtok valakit, aki volt hasonló helyzetben már
  • vivanne
    na jó, azért tisztázzuk, mielőtt lehülyéztek... SOHA nem jelentkeztem be más gépén, nagyon bonyolult volt a jelszavam, és ha feltörik az e-mailt, nem is a facebook a nehéz onnantól...
  • gergely1991
    Ne csodáld ha más gépén voltál bejelentkezve és vagy nem jelentkeztél ki, vagy megjegyeztetted ott a jelszót.
  • pett3rson
    jelszóváltoztatáson túl mi lehet? elvileg, ha nagybetű, szám és esetleg különleges karakter, például #&_ van benne, akkor évekig tart feltörni a jelszavad. nem minden karaktert fogadnak el a jelszóellenőrzők, arra azért figyelni kell.
  • vivanne
    sziasztok! nem tudom, ilyen kérdésekkel is ide kell-e jönni, de megpróbálom.
    nekem az lenne a gondom, hogy feltörték a facebook fiókomat, ezzel párhuzamban a hozzá rendelt e-mail fiókomat is...
    valakinek valami javaslat, tapasztalat?
  • wollnerd #19325
    Téma lezárás: :D
    Hátul a legfelső USB-be is próbáltam és ott is tökéletes! :D (oda dugtam a joystickot is)
    Úgy tűnik hogy a 2. sort (3.?) nem használhatom egyenlőre.
    THX for help! Nélküled nem jöttem volna rá! :D
  • wollnerd #19324
    Igazad van!
    Most bedugtam szgépház oldalán található 2 USB port egyikébe és ott tökéletes!
    Csak ott nem jó mert nem ér fel a monitor tetejére, hátul meg van 4 sor USB. a legalsó sor foglalt, (egér, G27) 2. sorban az egyikben van a joystick és mellé akartam bedugni a webkamerát. Na, az problémázott, a joystick meg jó...
    Van még 2 sor, de sztem azok is a problémás USB vezérlőkhöz tartozik...
  • Jakuza001
    Ugy hogy az lehet nem az usb3ra van teve, vagy kevesbe erzekeny mint a masik eszkoz.
  • wollnerd #19322
    Akkor hogy lehet az hogy a G27 meg a Genius Metalstrike 3D joystick tökéletesen működik?? (mind2-en be vannak csatlakoztatva)
  • Jakuza001
    Mivel az usb-n csatlakozik az eszkoz igy szoros osszegfuggesben van a ketto dolog.
  • wollnerd #19320
    Igen, erre már rájöttem.
    De a webkamera a FŐ GOND nem az usb!<-- eddig csak 2x jelentkezett ez a jelentség.
  • Jakuza001
    Nalad az USB okozza a problemat nem a driver szerintem, pontosabban a sokat szidott Etron chip.
    Tiltsd le biosban az USB3-as csatlakozokat es probald az USB 2.0-s csatlakozokat hasznalni. Vagy nem tudom az ujabb Etron driverekkel megoldottak e a problemat, de regen nagyon sokan arra panaszkodtak.
  • wollnerd #19318
    Nekiálltam, a 227-es rosszabb a telepítés végén nem láttam magam. (a legfrissebbel látom) Ráadásul amikor elindítanám, a windows nem találja a LWS_main.exe fáljt. Telepítettem a 231-est, az simán meglett,de még mindig ez a kép probléma...
    Befejeztem! Olyat fogok keresni ami tényleg kompatibilis az ATI-val!!!
  • 2arc
    Próbáltam kettőben is, nem volt jó, aztán most elkértem haverom futyurisztikus plazmamobilját és sikerült leformázni! Fuck yeah :D köszi a segítséget