Segítséget kérek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
van egy régebbi játékom de alapból nem hajlandó csak 60mhz futni (azaz kifolyik az ember szeme), van valami program amivel elérhetem hogy 75-85mhz-n fusson?
ati 9200 vid.kártyám van
http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/
Erre nincs orvosság, csak a csere...
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
lejátszásba ?
Mint a videónál.
Ha az alul lévõ csúszkával próbálom, még a legfinomabb mozdulatnak is óriási ugrás az eredménye.
Az lenne a problémám, hogy a tegnapi és a mai nap folyamán többször elõfordult, hogy nem jöttek be a honlapok és leállt minden letöltésem. Ilyenkor kihúzom és bedugom a modemet, de ez 30-45 percenként már elég zavaró. Chellom van, letöltöttem a Dr. Net nevû programot, mire az kiírta, hogy nézzem meg a modem ledjeit, de azok rendben vannak. Felhívtam a szolgáltatómat is, azt mondták nincs semmilyen központi hiba. Szerintük a modemmel lehet csak hiba, azt mondták ki fogják cserélni, de csak szerdán.
Lenne valakinek olyan ötlete amivel megoldhatnám a próblémát vagy legalább addig ellehetnék valahogy?
Elõre is köszi a segítséget.
Megtudná valaki mondani,hogy a Netscape 8-hoz honnan szedhetem le a magyar nyelvi fájlt?Mert a Language menüpont alatt hiába válsztom ki a nyelvet, nem vált át magyarra.
Köszi.
Tehat:
config.sys:
DEVICE=C:\DOS\display.sys con=(ega,,1)
Country=036,852,C:\DOS\country.sys
autoexec.bat:
mode con codepage prepare=((852) C:\DOS\ega.cpi)
mode con codepage select=852
keyb hu,,C:\DOS\keybrd2.sys
Na persze nem art egy DOS konyvtar amiben megvannak a kovetkezo fajlok.
display.sys,country.sys,ega.cpi,keybrd2.sys
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
config.sys:
DEVICE=C:\DOS\display.sys con=(ega,,1)
Country=036,852,C:\DOS\country.sys
autoexec.bat:
mode con codepage prepare=((852) C:\WINDOWS\COMMAND\ega.cpi)
mode con codepage select=852
keyb hu,,C:\WINDOWS\COMMAND\keybrd2.sys
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
MS-Dos alapú. A kérdésem az lenne, hogy miért van az, hogy egyés gépeken MS-DOS módban (Windows 9x alatt/NT) nem tudok ékezetek használni, ugyanakkor a Windows tökéletesen kezeli õket????
Kattints jobbal az asztalra, majd tulajdonságok.
Itt Beállítások fül majd Speciális gomb.
Hibaelhárítás fülön a Hardvergyorsítást állítsd teljesre, ha nem azon van.
próbáltam újra tenni a drivert és a dx-et, de semmi nem javul...
Felraktam nemrég a legújabb catalyst drivert, win restart. Elsõ észrevétel, hogy belassult minden az asztalon és ha játékot indítok, akövetkezõ fogad: kép. Hol lehet ezt a direct3d gyorsítást beállítani? A dxdiagban nem találtam.
A Helyi kapcsolat ikon (óra mellett a jobb alsó sarokban)sarkában egy kis sárga hárömszögben egy felkiáltójel van, és ha az ikon fölé viszem az egérkurzort, azt írja ki,hogy a kapcsolat korlátozott, vagy nem jött létre.(a net mûködik, különben nem tudnám ezt most leírni 😊)
Most volt winreinstall és nemtom mitõl lehet ez a probléma. Aki esetleg tud orvoslást a helyzetre, az pliz írja le nekem, mert nagyon idegesítõ,hogy egy friss windows már ezt csináélja :/.
es asszem segitett.
eddig a "kritikus mappakban" 2 kattintas utan elojott a hibauzi, es most nem jott elo pedig nyomkodtam 1000rel!!😄
ha ez tenyleg mukodik akkor orok halam!
Nagyon Szepen Koszonaom!😊
köszi kiprobalom ezt is😊
win xp sp1 hun (kabelnet, routerrel ketteosztva)
én még ilyen problémával nem találkoztam (bár nem is használok media-playert)
de esetleg az lehet a gond,hogy hiányol valamilyen kodeket
a megoldás: felejtsd el a májkroszoftos hülyeséget és töltsd le a VLC media playert a www.videolan.org-rol ez a progi nem használ kodekeket(fogalmam sincs hogy mükszik) és az összes népszerû formátumot simán lejátsza
ha nem találod akkor dobj egy üzit és elküldöm
megnyitod a start menüt és ott találsz egy hálózati helyek ikont
arra kattintasz és ha egy munkacsoportban vagy a többi géppel akkor látjátok egymást
a hiba igy is jelentkezett.
elozo winyora ha fletettem a tvtuner drivert es elinditottam a tv-t az kifagyott. ezt megoldotta a winyo csere.
lehet hogy egy alaplap csere (+proci) lesz a megoldas😞
ezt irja a tuzfalam a hibajelzes utan
a képen az exploler az xvid.dll-re hivatkozik.
Életfogytig tartó büntetés a Cat8 börtönszigeten HJT Log elemzők: www.hijackthis.de www.help2go.com
baromi idegesito, es nincs ellenszer😞
eseménynaplóban kellene szétnézni.
milyen hibák szerepelnek? ID-i?
csökkentett módban is ue a szitu?
csokkentett modban nem probaltam meg.. egyebkenta hiba csak ez a 2 fajta szokott lenni, hogy leall az explorer.exe es hogy sokat eszik... az a baj hogy nemnagyon ertek bövebben hozza😞
egy kep a hibarol
Media player használatakor, ha lejátszani szeretnék, egy vörös felkiáltójel végigmegy a listán és nem hallható semmi. A súgó azt írja, hogy nem megfelelõ az illesztõprogram. hibakód: cod11d1
A legutóbbi kivételével az összes többi rendszervisszaállítási pontot törölheted - vagy ki is kapcsolhatod magát a funkciót, ha bízol magadban...
ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu
Kuss!-magyarázta.
eseménynaplóban kellene szétnézni.
milyen hibák szerepelnek? ID-i?
csökkentett módban is ue a szitu?
Életfogytig tartó büntetés a Cat8 börtönszigeten HJT Log elemzők: www.hijackthis.de www.help2go.com
Logfile of HijackThis v1.99.1
Scan saved at 23:09:37, on 2005.05.29.
Platform: Windows XP Szervizcsomag 1 (WinNT 5.01.2600)
MSIE: Internet Explorer v6.00 SP1 (6.00.2800.1106)
Running processes:
C:\WINDOWS\System32\smss.exe
C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe
C:\WINDOWS\system32\services.exe
C:\WINDOWS\system32\lsass.exe
C:\WINDOWS\System32\Ati2evxx.exe
C:\WINDOWS\system32\svchost.exe
C:\WINDOWS\System32\svchost.exe
C:\WINDOWS\system32\spoolsv.exe
C:\Program Files\ATI Technologies\ATI Control Panel\atiptaxx.exe
C:\Program Files\Eset\nod32kui.exe
C:\Program Files\MSN Messenger\MsnMsgr.Exe
C:\WINDOWS\System32\devldr32.exe
C:\Program Files\Eset\nod32krn.exe
C:\PROGRA~1\Agnitum\OUTPOS~1\outpost.exe
C:\WINDOWS\System32\svchost.exe
C:\WINDOWS\explorer.exe
C:\Program Files\SlimBrowser\sbrowser.exe
D:\MAXTOR (F PROXY) TARTALMA\Flash fxp\FLASHFXP.EXE
C:\WINDOWS\System32\dwwin.exe
D:\HijackThis.exe
R1 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Connection Wizard,ShellNext = http://www.java.com/
R0 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Toolbar,LinksFolderName = Hivatkozások
R3 - URLSearchHook: (no name) - {CFBFAEA6-B9D4-11D0-9C78-00C04FD64497} - (no file)
O2 - BHO: AcroIEHlprObj Class - {06849E9F-C8D7-4D59-B87D-784B7D6BE0B3} - C:\Program Files\Adobe\Acrobat 5.0\Reader\ActiveX\AcroIEHelper.ocx
O3 - Toolbar: (no name) - {8E718888-423F-11D2-876E-00A0C9082467} - (no file)
O4 - HKLM\..\Run:
O4 - HKLM\..\Run:
O4 - HKLM\..\Run:
O4 - HKLM\..\Run:
O4 - HKLM\..\Run:
O4 - HKCU\..\Run:
O8 - Extra context menu item: E&xportálás Microsoft Excel formátumba - res://C:\PROGRA~1\MICROS~2\Office10\EXCEL.EXE/3000
O9 - Extra button: Browser Adjustment - {44627E97-789B-40d4-B5C2-58BD171129A1} - C:\PROGRA~1\Agnitum\OUTPOS~1\Plugins\BrowserBar\ie_bar.dll
O9 - Extra button: Related - {c95fe080-8f5d-11d2-a20b-00aa003c157a} - C:\WINDOWS\web\related.htm
O9 - Extra 'Tools' menuitem: Show &Related Links - {c95fe080-8f5d-11d2-a20b-00aa003c157a} - C:\WINDOWS\web\related.htm
O9 - Extra button: Trashcan - {072F3B8A-2DA2-40e2-B841-88899F240200} - C:\Program Files\Agnitum\Outpost Firewall\TRASH.EXE (file missing) (HKCU)
O9 - Extra 'Tools' menuitem: Show Trashcan - {072F3B8A-2DA2-40e2-B841-88899F240200} - C:\Program Files\Agnitum\Outpost Firewall\TRASH.EXE (file missing) (HKCU)
O12 - Plugin for .mov: C:\Program Files\Internet Explorer\PLUGINS\npqtplugin.dll
O12 - Plugin for .spop: C:\Program Files\Internet Explorer\Plugins\NPDocBox.dll
O16 - DPF: {B38870E4-7ECB-40DA-8C6A-595F0A5519FF} (MsnMessengerSetupDownloadControl Class) - http://messenger.msn.com/download/MsnMessengerSetupDownloader.cab
O17 - HKLM\System\CCS\Services\Tcpip\..\{F9064801-DF91-42E7-967B-BA90513A8979}: NameServer = 194.149.0.156,194.149.0.157
O23 - Service: Ati HotKey Poller - Unknown owner - C:\WINDOWS\System32\Ati2evxx.exe
O23 - Service: ATI Smart - Unknown owner - C:\WINDOWS\system32\ati2sgag.exe
O23 - Service: NOD32 Kernel Service (NOD32krn) - Unknown owner - C:\Program Files\Eset\nod32krn.exe
O23 - Service: Outpost Firewall Service (OutpostFirewall) - Agnitum Ltd. - C:\PROGRA~1\Agnitum\OUTPOS~1\outpost.exe
A gépedhez - esetlegesen - csatlakozott belsõ, LAN-os gépeket a Számítógép kezelésnél tudod nézni (Megosztott mappák fül).
Ha egy mappa kék az intézõben, az nem baj, az csak tömörített mappát jelent. A Win néhány dolgot így tárol (pl. a frissítések uninstall-jához szükséges régi, lecserélt fájlokat).
Az MSDN-en ezt találtam, egy próbát megér: katt
ez a kulonbseg a 2 kozt, vsz ez a hibauzi ablak.. mostmar csak azt kene tudni h hogyan kuszoboljem ki...