Segítséget kérek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

oks, megcsinaltam ezzel is
a log pedig ez volna
az elozot szorol szora kovettem, de ugy is megmaradt a hiba: intezoben valo mappak kozott torteno bongeszes kozben felugrik az explorer.exe hibat eszlelt es leallt.. ha nem ez jon elo akkor 90%ot zabal a procibol.. kerestem valaszt a guglin is.. de sokr anem jutottam.. csak kerdeseket talaltam😞

esetleg itt találsz rá választ

units
Régi a hjt amit futtattál.
HijackThis.exe
ezzel próbálj logot készíteni.

Életfogytig tartó büntetés a Cat8 börtönszigeten HJT Log elemzők: www.hijackthis.de www.help2go.com

hi! most kezdem tanulni a photoshopot és sehogy sem találom meg meg a könyv se írja le hogyan lehet átméretezni egy rajzot vagy akármit. egy 100 X 100 pixeles képre akarok rárakni egy másik képet csak elõtte kivágom de ha a kivágás elõtt lekicsinyítem a kép méretét akkor már nem tudok úgy rázoomolni hogy ki tudjam vágni. thx
hat kiprobaltam, hiba maradt😞 mostmar komolyan nemtudom mit lehetne tenni..
azert nagyon koszonom😊
sziasztok

m=b

nagyon koszonom, kipromalom
😊<#worship><#worship><#worship>

Ja meg most irt ki egy ilyet a NI Security: A Microsoft Generic Host Process for Win32 Services megkisérli a más gépek felöl érkezö kapcsolat figyelését. Mit csináljak tiltsam le vagy engedélyezzem! ???
Hali.Hát azt hogy mondjuk valamelyik látja mondjuk az én gépemet a tudtom nélkül?
paynes
Hálózatra gondolsz?

darkboy, kanál meg a többi faszláma kinyalhatja a seggem!

Sziasztok.Lenne egy kérdésem:Tegnap osztották el a netet,négyfelé.Én nem voltam ithon.Azt szeretném megkérdezni hogy hol lehet megnézni hogy egyik gép látja e a másikat vagy sem!Ezt megtudhatom én az én gépemen?Kössz a választ!
ibrik
Az egyik lehetõség:
Vezérlõpult - Megjelenítés - Beállítások - Speciális - Monitor - Képernyõ-beállítások: Képernyõ-frissítési gyakoriság.

Az ATI-knál konkrétan nem tudom, hogy néz ki, de az nVidia-knál van egy olyan lehetõség, hogy a tálcára kitehetsz egy ikont, amire kattintva, egy olyan menü bukkan elõ, aminek segítségével közvetlenül állíthatod a különbözõ beállításokat - mint pl. a "Képernyõ frissítési gyakorisága".

ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu

ibrik
Van jónéhány különbség a verziók közt. Ha részletesebben érdekel, látogass el ide:
PowerDVD 6 vs. PowerDVD 5

WinXP-m van.
Hol találom a képernyõfrissítés frekvenciájának beállítását ?
Valószínûleg túl nagy érték van nálam alapból beállítva.
"Szakemberek" szerint a 75 Hz fölötti beállatás okozhatja a
lassúságomat.
Származik-e bármiféle hasznom abból, ha a jelenlegi PowerDVD5-ömet lecserélem a 6-osra ?
---------------------------
HijackThis
Warning!

Since HijackThis targets browser hijacking methods instead of actual browser hijackers, entries may appear in the scan list that are not hijackers. Be careful what you delete, some system utilities can cause problems if disabled.

For best results, ask spyware experts for help and show them your scan log. They will advise you what to fix and what to keep.

Some adware-supported programs may seize to function if the associated adware is removed.
OK
ezt irta ki.. bocs, csak nem ertettem mit takar a HijackThis😊

Gaba9
Helo.. amr kiterjesztést meik progival tudnám konvertálni vmi másba ?? (audio v video :o )

Gaba323

rushman
Viccelsz?

Sziasztok.Megvan a Borlando Delphi 2005 Architect.,erre találok valahol magyaritást? Kössz a segitséget elöre is.!!
rushman
Az két USB szabvány között az a "minimális" különbség, hogy nagyobb sebességre képes a rácsatlakoztatott eszköz függvényében. Tehát ha nem növekszik az FPS 2.0-án, akkor több mint valószínû, hogy nem képes nagyobb sebességre, mint az 1.1 -en.
A helyedben én utána néznék a gyártó honlapján, hogy esetleg más is találkozott a problémával (már ha az), vagy leellenõrizném a gyári paramétereit a valóssal.

rushman
Mit olyat írtam, amibõl ez következik?

Töltsd le, majd a log szöveget illeszd be

fle go
Volt USB 1,1-es webkamom is es az USB 2,0-as ugyan olyan mint az 1,1-es, sebességileg a kép ugyan úgy elmosódik mozgáskor szakadozik szóval semmi javulást nem tapasztalok pedig úgyvélem kellene. ÉS ez akkor is igy van ha nem neten MSN -el használom, hanem csak úgy a sajat softwerével. Mert neten ugyebár természetes hogy nem folyamatos a kapcsolat, sávszélesség és egyéb.

\"A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!\" -William Petersen

alaplap cseret javasolsz?😊

rushman
HijacThis log be

rushman
1. mibõl gondolod, hogy gyorsabbnak kell lennie?
2. milyen netkapcsolatod van?

sziasztok!
tegnap elott vettem uj winchestert, mert az elozo kilehetlte a lelket😞
azzal a winchesterrel nem mukodtek a tvtunerem driverei.. +minden program huzamosabb ido utan kifagyott.. szerencsere ez megoldodott, az uj seagate elbirja😊 Volt a masik probelma, az explorer.exe amely akkor is, es most is egy ido utan 80-90% -ot es sokszor 60 megat visz a procibol es a memorybol.
Hangsulyozom zsir uj a rendszer es a winyo is (3nap)
Ha esetleg van valami 5letetek hog ymitol lehet ez, kerlek segitsetek! Nagyon el vagyok keseredve😞
itt van a feladatkezelom.. igy nez ki:S
elore is koszonom😊
PULYKA©

fle go
igen hatsora

\"A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!\" -William Petersen

rushman
a hátsó USB portra van csatlakoztatva?

TopGun
Sziasztok! tudna valaki segiteni? dotPocket 2.1-hez keresek serial-t.

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

fle go
Udv!
Mivel a webkameras forum mar elegge elavult itt probalok segitseget kerni.
Egy USB 2,0-as webkameraval van gondom, ez nem kompatibilis hanem a valos USB 2-es sebessegen mukodik (Webcam Live! Pro)de nekem ugy tunik nem a megfelelo sebessegen gurul a dolog mert kiprobaltam egy olyan gepen is amin 100% csak USB 1,1 van es mindketton ugyan az tapasztaltam. A gepen amin van USB 2,0 (A7N8X-E Deluxe alaplap) megneztem a Biost, jo a beallitas, frissitettem drivert de nem tudom mi lehet a baj, van valakinek otlete mit lehetne meg csinalni?????, mert szerintem sokkal folyamatosabbnak kellene legyen a webkam altal adott kep (nem MSN-en vagy egyeb progiban ahol a netet is hasznalja, csak alapbol.

rushman
HprSnap5.exe<#nevetes1>

Hello!

Szeretnék kérni valakitõl segítséget, hogy az oldalamra fórum kerülshessen.. nem értek hozzá..
Aki tud segíteni kérem szóljon!
Köszönöm!

Clayman

McGrady
jah ok köszi....érdekes h régebben nem csinálta ezt, mostanába szokása....lehet h nem tud szellõzni mert furcsa zajok hallatszanak a gépbõl
köszi szépen mégegyszer

Kuss!-magyarázta.

PetruZ
Ez így nem ér semmit, ezen az ablakon semmit sem fogsz elérni. Töltsd le a HiJackThis programot (linket találsz itt mindenfelé, fejbõl nem tudom), csinálj egy log fájlt (úgy, hogy semmi más ne fusson; legjobb egy friss restart után, nem csökkentett módban), majd a log eredményét másold be ide, és vagyunk itt páran, akik kimazsolázzuk neked, hogy mit és hogyan. 😊
TSÁ!
Miután VirtualDubbal összefûztem 2 szinkronos avit,a második felének elcsúszott a szinkronja.Mit lehet ilyenkor csálni?
Köcc
koki44
Ja és úgy hogy ujraindításkor ne fussanak megint.

koki44
Segítség kellene mely folyamatokat lehetne leállítani ezek közzül?

PetruZ
Nekem olybá tûnik, hogy vmi gond lehet a vinyóval, vagy a tápegységgel. Talán melegedés, mert csak egy idõ után jön elõ. Milyen vinyó? Nincs nagyon besúvasztva kábelek közé, ahol nem tud szellõzni? Próbáltál már egy másik Y kábelt rádugni a táp felõl? Még egy dolog: ki kellene kapcsolni az automatikus restart-ot (Vezérlõpult - Rendszer - Speciális - Indítás és helyreállítás csoport, Beállítások gomb - Rendszerhiba csoport, alsó pipát kivenni (Automatikus újraindítás), elsõ pipát betenni (eseménynapló)). Ilyenkor kék halált fog csinálni (remélhetõleg, ha nincs súlyosabb gond), és annak a felsõ soraiban ott lesz a hibakód, a paraméterei, meg az, hogy mi okozta, mi volt a hibaüzenet. Ez vszleg többet segítene.
McGrady
#1485-re senki nemtud javasolni vmit?

Kuss!-magyarázta.

ibrik
Inkább látogasd meg ezt az oldalt: Guru3D

[Jakuza]

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Hali! Az a problémán, hogy vettem egy 6600Gt-t és nem tudom használni a jól bevállt PowerStrip-et(3.40) Mert állandóan fagy össze-vissza és a frissítés is szar! Kipróbáltam a 3.49 vagy nem is tudom de eggyel frissebbet és azzal jó csak sharware! Azért szeretem azt hazsnálmi mert könnyen állítható játék közben a gama és a többi!!! Valaki tudna mondani egy címet ahol a teljeset találok vagy crackot hozzá??? Vagy esetleg egy másik ehez hasonló progit!!! Elõre is köszi!!! <#worship>
Ragd fel a 10-est az egész korrekt!
Egyébként alapból szerintem nem fogod tudni kigyomlálni.

lck
Nem lehet uninstallálni. marad a format c: vagy esetleg media player 10 ???
Egyébként nekem soha nem volt gondom a Media Playerekkel. Feltettem a codec-ek miatt, de lejátszónak nem nagyon használtam.
A hülye fejemmel telepítettem a windows mediaplayer9-et !
Az internetrõl.
A microsoft honlapjáról.
Azóta egy csomó dolog nem mûködik.
Segítsetek nagyfiúk !
Hogy a bánatba szabaduljak meg tõle ?
igen-igen van lejátszóm + codec pack is <#hawaii>