Segítséget kérek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a log pedig ez volna
az elozot szorol szora kovettem, de ugy is megmaradt a hiba: intezoben valo mappak kozott torteno bongeszes kozben felugrik az explorer.exe hibat eszlelt es leallt.. ha nem ez jon elo akkor 90%ot zabal a procibol.. kerestem valaszt a guglin is.. de sokr anem jutottam.. csak kerdeseket talaltam😞
Életfogytig tartó büntetés a Cat8 börtönszigeten HJT Log elemzők: www.hijackthis.de www.help2go.com
azert nagyon koszonom😊
sziasztok
😊<#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
Vezérlõpult - Megjelenítés - Beállítások - Speciális - Monitor - Képernyõ-beállítások: Képernyõ-frissítési gyakoriság.
Az ATI-knál konkrétan nem tudom, hogy néz ki, de az nVidia-knál van egy olyan lehetõség, hogy a tálcára kitehetsz egy ikont, amire kattintva, egy olyan menü bukkan elõ, aminek segítségével közvetlenül állíthatod a különbözõ beállításokat - mint pl. a "Képernyõ frissítési gyakorisága".
ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu
PowerDVD 6 vs. PowerDVD 5
Hol találom a képernyõfrissítés frekvenciájának beállítását ?
Valószínûleg túl nagy érték van nálam alapból beállítva.
"Szakemberek" szerint a 75 Hz fölötti beállatás okozhatja a
lassúságomat.
HijackThis
---------------------------
Warning!
Since HijackThis targets browser hijacking methods instead of actual browser hijackers, entries may appear in the scan list that are not hijackers. Be careful what you delete, some system utilities can cause problems if disabled.
For best results, ask spyware experts for help and show them your scan log. They will advise you what to fix and what to keep.
Some adware-supported programs may seize to function if the associated adware is removed.
OK
ezt irta ki.. bocs, csak nem ertettem mit takar a HijackThis😊
Gaba323
A helyedben én utána néznék a gyártó honlapján, hogy esetleg más is találkozott a problémával (már ha az), vagy leellenõrizném a gyári paramétereit a valóssal.
\"A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!\" -William Petersen
tegnap elott vettem uj winchestert, mert az elozo kilehetlte a lelket😞
azzal a winchesterrel nem mukodtek a tvtunerem driverei.. +minden program huzamosabb ido utan kifagyott.. szerencsere ez megoldodott, az uj seagate elbirja😊 Volt a masik probelma, az explorer.exe amely akkor is, es most is egy ido utan 80-90% -ot es sokszor 60 megat visz a procibol es a memorybol.
Hangsulyozom zsir uj a rendszer es a winyo is (3nap)
Ha esetleg van valami 5letetek hog ymitol lehet ez, kerlek segitsetek! Nagyon el vagyok keseredve😞
itt van a feladatkezelom.. igy nez ki:S
elore is koszonom😊
PULYKA©
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
Mivel a webkameras forum mar elegge elavult itt probalok segitseget kerni.
Egy USB 2,0-as webkameraval van gondom, ez nem kompatibilis hanem a valos USB 2-es sebessegen mukodik (Webcam Live! Pro)de nekem ugy tunik nem a megfelelo sebessegen gurul a dolog mert kiprobaltam egy olyan gepen is amin 100% csak USB 1,1 van es mindketton ugyan az tapasztaltam. A gepen amin van USB 2,0 (A7N8X-E Deluxe alaplap) megneztem a Biost, jo a beallitas, frissitettem drivert de nem tudom mi lehet a baj, van valakinek otlete mit lehetne meg csinalni?????, mert szerintem sokkal folyamatosabbnak kellene legyen a webkam altal adott kep (nem MSN-en vagy egyeb progiban ahol a netet is hasznalja, csak alapbol.
\"A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!\" -William Petersen
Szeretnék kérni valakitõl segítséget, hogy az oldalamra fórum kerülshessen.. nem értek hozzá..
Aki tud segíteni kérem szóljon!
Köszönöm!
Clayman
köszi szépen mégegyszer
Kuss!-magyarázta.
Miután VirtualDubbal összefûztem 2 szinkronos avit,a második felének elcsúszott a szinkronja.Mit lehet ilyenkor csálni?
Köcc
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Egyébként alapból szerintem nem fogod tudni kigyomlálni.
Egyébként nekem soha nem volt gondom a Media Playerekkel. Feltettem a codec-ek miatt, de lejátszónak nem nagyon használtam.
Az internetrõl.
A microsoft honlapjáról.
Azóta egy csomó dolog nem mûködik.
Segítsetek nagyfiúk !
Hogy a bánatba szabaduljak meg tõle ?