Segítséget kérek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
valaki segítsen plz, hogy mi lehet ez....megnéztem vírusirtóval de vagy nem talált vagy újraindult közbe.
mi ez a vdnt32? hogy lehet megoldani?
kösz
Kuss!-magyarázta.
DC-s oldalakon olvashatsz leírást, hogy hogyan kell portot nyitni routeren, egy a sok közül: link
gondolom email kliensben módosítható hogy törölje a kiszolgálóról vagy csak lekérdezze
Vásároltam egy Routert (TrendNet TW100-BRF114) Össze van vele kötve 3 gép és ezen keresztül netezik a család az Axeleronál Otthon csomagban.
A net mûködik (Letöltés e-mail stb.)
De az alábbi gondokkal állok szemben:
- Mircen keresztül Chatelek és folyton ledob a szerver. A kapcsolat állandóra van állítva a Router Setupjában de ha huzamosabb ideig nem írok semmit ledob, még akkor is ha más egyéb netes tevékenységet folytatok közben. Tûzfalam Zonealarm Vírus védelem bit Defender és AntiVir Op rendszer Xp pro
- Hálóba szeretnénk Diózni itthon a párommal. A fórumon azt írták hogy szabadítsak fel két adott portot a win-ban a Routeren és a tûzfalban. ezt Hogyan tudom megenni?
- Van egy családi közös Mail címünk amit szeretnénk több géprõl is kezelni a nélkül, hogy valaki lemaradna egy levélrõl. Hogyan lehet a Maileket úgy elolvasni hogy az ne törlõdjön a postafiókról?
Ha bárki tud segíteni elõre is köszi Laci
nem tud valaki logitech z-540es hangszóróhoz software-t?
Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség
ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu
Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség
\"a nemzet szolgálatában meghalni lehet, de elfáradni soha\"
mondjatok egy programnevet amelyikkel feltudom venni az asztalon történõ mûveleteket, akármilyen formátumba (.avi volna a legjobb), ha valaki ismerne egy ilyen programot az írjon már róla pár sort. elõre is köszönöm!
supi007<#help>#help>
\"a nemzet szolgálatában meghalni lehet, de elfáradni soha\"
DE azért tettem oda a kérdõjeleket, mert többször elõfordult már itt, hogy valaki rábukott egy valamilyen nevû fájlra (játék, spéci progi, stb stb), aztán kiderült, hogy az valamilyen más op-rendszerre való.
Mint pl. a .LIT kiterjesztésû fájlok, lehetnek az AMOS op-rendszer bináris futtatható fájljai.
Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036
A processzorok füsttel működnek. Ha kiszáll belőlük a füst, nem működnek tovább!
Xbox Live Gamertag:freak86hun PSN ID:Freak86_Hun
amúgy az isobuster is köpött rá egyet.
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
2. fordul velem elõ, hogy egy dvd-t olvasási hibával nem tudok grabbelni. A film új semmi karcolás.
Minden program megáll vele, a dvddecrypter és a shrinker is.
ja, az egyik film a Seagal új filmje, 2-3 hete jelent meg.
Akinek megvan megnézhetné, mi a pálya vele.
szeretnék biztonsági másolatot csinálni az enyémbõl...
Ötlet?
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
Acorp alaplap, 486SX 25MHz, 256K VGA kártya, 2MB edo Ram, 13,5\" mono monitor, 2x BTC CD olvasó, 0,002x floppy, 40MB Conner HDD, Win 3.0, 86 gombos német billentyűzet, egér.
Acorp alaplap, 486SX 25MHz, 256K VGA kártya, 2MB edo Ram, 13,5\" mono monitor, 2x BTC CD olvasó, 0,002x floppy, 40MB Conner HDD, Win 3.0, 86 gombos német billentyűzet, egér.
igen ciki ha ennyi idõ alatt bármelyik is elromlott
fõleg a modem...
azért köszi a segítséget!
talán ezekkel próbálkozz: ISObuster, RetroBurn, CDRoller, ezek mind CD/DVD recovery eszközök...
Lenne egy kérdésem:
Alcohol 120-al, gyorstörléssel letöröltem egy RW lemezt.
A törlés sikerült (sajnos). A meghajtóban nem az a lemez volt,
amit le akartam törölni és pótolhatatlan adatok voltak rajta.
Sajnos a programok, amiket találtam, csak a winyó adatait hozzák vissza,
az RW lemezét nem.
Nem tud valaki olyan programot, ami visszanyeri az adatokat róla?
Minden megoldás érdekel!
és itt értelemszerûen beállíthatod,hogy egyes meghajtókon mekkora területet használjon rendszer visszaállításra, illetve ki is lehet kapcsoln a szolgáltatást, ám ez szvsz erõsen nem ajánlot... 😉
Személyes véleményem szerint 4% tökéletesen elég erre a szolgáltatásra.
Viszont az az igazság,hogy egy kicsit értelmetlen a hozzászólásod, mert ezt pl nem tudom mire vélni: "Tudnál abban segiteni,hogy hol kel kikapcsolni a rendszervisszaállitási pontot", szerintem egy picike fogalmi zavarban vagy a témával kapcsolatban,mert "A rendszer visszaállítása" opciót lehet kikapcsolni, nem pedig a visszaállítási pontot... 😊 Amúgy pedig el sem tudom képzelni,hogyan "tölti meg a vinyót" a rendszer visszaállítás, ugyanis nekem is be van kapcsolva, de nekem semmi ilyen jellegû problémám nem volt eddi... 😉
A másik ami kicsit furcsán jött le nekem,hogy routeres beállítások közepette mi lehetett az a gondolat, ami arra vitte szegény beállításokkal foglalkozó szakembert,hogy a rendszervisszaállítási beállításokban matasson... 😊
Torrenttel kapcsolatban pedig ott van a torrentes topik... 😛
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
abban van csoportos átméretzési lehetõség!
én 7-es verzsiont használtam, abban benne volt, nemtom régebbiekben mennyire található emg ez a lehetõség....
Adott kb. 200 db. nagyfelbontású(4MP) fényképem, amit szeretnék átalakítani 1024x768-ba bizonyos okok miatt. Egyesével nincs kedvem nekilátni, zsal egy olyan program kellene ami mindezt egy csapásra elintézi.
Htx