Segítséget kérek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A baj csak annyi, hogy nem tudok angolul.
Köszi a segítõ szándékot.
asszem vannak erre progik csak már elfelejtettem a nevüket....keress rá guglin hátha talál valamit
Kuss!-magyarázta.
szerintem ha sürgõs választ akarsz, akkor fordulj hozzájuk segítségért (bocsánatot kérek, ha esetleg itt za sg-n is akad olyan aki tud segíteni...)
Egy óriási problémám lenne! A minap egy olyan dolgot csinált az XP, amit még sosem láttam. Már érett egy újratelepítés, mivel lassú volt már és szemetes, így elkezdtem a rendszerpartícióról kimentegetni a cuccokat, stb. Újraindítás. Hirtelen az addigi másik (e😊 meghajtóm 6-8 gigás szabad helye megugrott 60 gigára (!). Elkezdtem keresgélni a hiba forrását, aztán kiderült, hogy az e: meghajtóm, illetve a másik vinyómon az összes adat (vagyis majdnem az összes, kb. 90-95%) fájlmérete lenullázódott! Így természetesen nem is indul semmi. Az összes tárolt adat nem indul. Se .exe-k, se .rar-ok, semmi! Mit lehet csinálni? Négy éves fõiskolai pályafutásom anyaga, munkám, minden oda?! Vissza lehet állítani. Plz segítsen aki tud, mert kezdek beleõrülni😊
azzal próbálkoztál már,hogy valamilyen ventillátor állítgató programmal lejjebb veszed a fordulatszámot?
Igaz, hogy az élettartamuk többszöröse a a hagyományosoknak ?
A zajjal mi a helyzet ?
Még a szomszéd szobából is hallom az enyém mûködését éjszaka.
Valamit tenni szeretnék.
Nem a lényeg, hanem a fontos!
Fákjúal!
Fákjúal!
"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
Szval azt szeretném megkérdezni hogy mi az a Hardwer ID és azt hol lehetne átírni...? mert ha nem írom át akkor nem tom crackelni a StyleXP-t cóval kéne egy kis help...vagy az is jó ha vki megtudná mondani hogy honnan tom letölteni a crackelt változatát...elõre kössz és léci erre a mail címre irjátok meg a választ köszy [email protected]
Lenne egy kérdésem,abszolút off.
Warcraft III régebben néha lefagyott, hogy fatal error, bla-bla "referenced memory could not be read". Kikaptam a memóriákat és csak egy 512-es van most, nem is fagyott egyáltalán. Tegnap meg megint bevállalta, pedig le lett formázva teljesen a vinyó, tök szûz a rendszer.
Valakinek van ötlete?
"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
Fákjúal!
Fákjúal!
Egy olyan problémám lenne,,hogy vagy egy videó fájl amit ha kiírok DVD-re a media studio-val akkor elcsúszik a hang. Valaki esetleg tudja hogy miért van ez? Vagy valahogy ezt ki lehet javítani? Thx.
megnyitttam a Media Playert (amit soha nem szoktam) és a saját updateje leszedte tízest... mostmár megy minden rendesen... 😊
Lehet, hogy akkor alapban mégsincs az SP2-ben, de a frissítések közt tuti, hogy ottvan, ha még nem töltötted le vele.
ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu
a fulelek csak a word iranyaitasara jo, par parancsot felismer, aztan vegrehajt. de titkarno helyett nem jo.
de nemtom mi van vele, elvileg vinnie kéne azt is
ráadásul a legújabb van, ha jól tudom a 2.49-es...
(lehet nem jól tudom)
egyéb 5let esetleg?
ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu
lol..nemtom
tegyél fel újabbat, ha lehet, ha nem akkor pedig codec pac all in 1...az sztem jó
Kuss!-magyarázta.
feltettem a k-lite kodekakkot, de a wmv-ket nem játsza le...
mit lehet vele kezdeni?
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Lenne egy olyan problémám, hogy a NOD32 nem teljesen pászol a Zoenalarm Pro-val. Szal ha tudnátok mondani egy fasza tûzfalat, ami hajlandó együtt mûködni a NOD32-vel, azt naon megköszönném. A NOD32 valami 2.50, vagy ilyesmi verziójú, de ha nem is a legújabb, akkor is nagyon új.
Kössz.
ACER Aspire 5738ZG
tudsz ajánlani 1 olyan külföldi fórumot ahol tudnak rá megoldást?
Kuss!-magyarázta.
olvass utána külföldi fórumokon hátha találsz rá megoldást
Need For Speed II demo
Need for Speed II SE demo