Segítséget kérek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kedves Torry !
A baj csak annyi, hogy nem tudok angolul.
Köszi a segítõ szándékot.
McGrady
😞
asszem vannak erre progik csak már elfelejtettem a nevüket....keress rá guglin hátha talál valamit

Kuss!-magyarázta.

burkusdió
ha nagyon sürgõs és még pénzt is hajlandó vagy ráfordítani a PH (www.prohardver.hu) fórumán komolyabban foglalkoznak winyóról adatvisszanyeréssel...
szerintem ha sürgõs választ akarsz, akkor fordulj hozzájuk segítségért (bocsánatot kérek, ha esetleg itt za sg-n is akad olyan aki tud segíteni...)

Sziasztok!
Egy óriási problémám lenne! A minap egy olyan dolgot csinált az XP, amit még sosem láttam. Már érett egy újratelepítés, mivel lassú volt már és szemetes, így elkezdtem a rendszerpartícióról kimentegetni a cuccokat, stb. Újraindítás. Hirtelen az addigi másik (e😊 meghajtóm 6-8 gigás szabad helye megugrott 60 gigára (!). Elkezdtem keresgélni a hiba forrását, aztán kiderült, hogy az e: meghajtóm, illetve a másik vinyómon az összes adat (vagyis majdnem az összes, kb. 90-95%) fájlmérete lenullázódott! Így természetesen nem is indul semmi. Az összes tárolt adat nem indul. Se .exe-k, se .rar-ok, semmi! Mit lehet csinálni? Négy éves fõiskolai pályafutásom anyaga, munkám, minden oda?! Vissza lehet állítani. Plz segítsen aki tud, mert kezdek beleõrülni😊
misi9
Valaki tudna segíteni videó ügyben? Meik progival lehet 1 aviba belerakni 1 mp3 hangot? Virtual és Nandubbal csináltam, de azokkal 128 kbit helyett 122-127 kbit lett a hang minõsége, vixont nekem mindenféleképpen 128-ba kéne a hang...

burkusdió
faka 😄

Van MX4000<#bee1>

Ide nézz!😄

burkusdió
nem vagyok otthon az ilyen témákban annyira, de szerintem elvileg ha jó minõségût veszel, nem lehet vele gond...
azzal próbálkoztál már,hogy valamilyen ventillátor állítgató programmal lejjebb veszed a fordulatszámot?

Kinek van tapasztalata a golyóscsapágyas hûtõventillátorokkal ?
Igaz, hogy az élettartamuk többszöröse a a hagyományosoknak ?
A zajjal mi a helyzet ?
Még a szomszéd szobából is hallom az enyém mûködését éjszaka.
Valamit tenni szeretnék.
Darth Sith
valaki nekem tudna helpelni? sürgõs lenne! #1874

Nem a lényeg, hanem a fontos!

PetruZ
Hogy mi? Az XP meg a Win két külön dolog? MX4000? Teljesen elvesztettem a fonalat...
Darth Sith
van egy kis problémám. Méghozzá a Media Player-el. Leszedtem, uninstall megvolt, még system mechanic-al is kipucoltam mindent, még a mappát is kiakrom törölni, hogy egy bit ne maradjon belõle, de a mappa kitörlésnél már gond van, nem engedi törölni csak üríteni. Ugyanis azért akarom újra rakni, mert állandóan kiírja hogy 'Hiba a belsõ alkalmazásban'. Amikor ürítem a lomtárat hogy a maradék file-ok is eltûnjenek, utána megint tele lesz a media player mappa, a régi media player file-jaival, a keltezési dátumjai a file-oknak mind 2001-es. Rendszer restart, újra rakom a legfrissebb player-t, kiírja hogy sikeresen feltelepítve, elindítanám újból azt írja hogy 'hiba a belsõ alkalmazásban'. Megpórbálom Taskmanager-bõl kikapcsolni, erre olyat láttam amilyet soha. Nincs a feladatkezelõnek teteje! Naponta van frissítve a NOD és az MS Antispyware, nem tudom mi csinálhatta. Van valakinek ötlete hogyan tudom rendbe szedni a feladatkezelõt és felrakni a media player-t? Nem az én gépem, nem nekem kell a player, ismerõsömnek, de õ ragaszkodik hozzá. Valami ötlet?

Nem a lényeg, hanem a fontos!

ffxi
Épp ezaz, h XP-s a driver és mégsem fut, csak Win-es driverrel. Amúgy meg Geforce mx4000-es😊. Nos, akkor part.magic?

Fákjúal!

PetruZ
Az a játék simán fut XP-n, ez tuti. Mit jelent a "driver probléma"?
ffxi
Empire Earth, de nem kompatibilitásról van szó, hanem driver próblémák miatt csak Win-en fut.

Fákjúal!

zyndar
csak kimásoltam, valszeg nem off 😄D

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

Djtiesto16
Hi all!!!

Szval azt szeretném megkérdezni hogy mi az a Hardwer ID és azt hol lehetne átírni...? mert ha nem írom át akkor nem tom crackelni a StyleXP-t cóval kéne egy kis help...vagy az is jó ha vki megtudná mondani hogy honnan tom letölteni a crackelt változatát...elõre kössz és léci erre a mail címre irjátok meg a választ köszy [email protected]

zyndar
Hi all!
Lenne egy kérdésem,abszolút off.
Warcraft III régebben néha lefagyott, hogy fatal error, bla-bla "referenced memory could not be read". Kikaptam a memóriákat és csak egy 512-es van most, nem is fagyott egyáltalán. Tegnap meg megint bevállalta, pedig le lett formázva teljesen a vinyó, tök szûz a rendszer.
Valakinek van ötlete?

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

PetruZ
Ha eredetileg is Win-es a játék, akkor vmilyen úton-módon általában rá lehet venni arra, hogy fusson XP alatt is. Melyik játék ez?
ffxi
A lényeg azt, h van olyan gáma amely 98-con fut, de XP-n nem. És nem akarok fölöslegesen formatálni, sajnos nálam ez körülményes. Nem beszélve, h 98-cat rátelepítem az XP-re az még kockázatosabb, már mint életteratam célból. Jobb ha minden op.rend.-nek külön meghajtóval rendelkezik. Nos, akkor mi a megfelelõ? Part.Magic?

Fákjúal!

PetruZ
Partíciót még format-tal sem lehet létrehozni. 😊 Egyébként meg a kérdés annyira tág, hogy millió lehetséges választ lehet rá adni az fdisk-tõl kezdve a logikai lemezkezelõn és pqmagic-en át a linuxos qtpart-ed és tsai-ig...
partition magic...

PQ-val nagyon sok mindent meglehet oldani, többek közt még ezt is!
ffxi
Srácok! Hogyan lehet új particiót létrehozni FORMAT C: NÉLKÜL? És arra rá telepíteni op.rend.-t? Köszike

Fákjúal!

LSC
Helló all.
Egy olyan problémám lenne,,hogy vagy egy videó fájl amit ha kiírok DVD-re a media studio-val akkor elcsúszik a hang. Valaki esetleg tudja hogy miért van ez? Vagy valahogy ezt ki lehet javítani? Thx.

Hali! Abban szeretnék segítséget kérni, hogy van egy csomó kis video bejátszásom és azt szeretném átalakítani wmv formátumba! Kipróbáltama a Windows Media Encodert, de ebben nem sikerûlt a fileokat egymás utám betenni, hogy magától csinálja! Ha esetleg tudna valaki egy másik progit vagy ebben valami beállítást amivel megoldhatom azt nagyon megköszönném! Ha másik progit tanácsoltok kérlek a letöltési helyét is adjátok meg! Köszke! <#worship>
burkusdió
megoldottam, köszi... 😊
megnyitttam a Media Playert (amit soha nem szoktam) és a saját updateje leszedte tízest... mostmár megy minden rendesen... 😊

ibrik
Nálam a WinUpdate-en keresztül van rendszewresen frisítve a gép és 10-es.
Lehet, hogy akkor alapban mégsincs az SP2-ben, de a frissítések közt tuti, hogy ottvan, ha még nem töltötted le vele.

ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu

hat , beszedfelismero , ami nem csak par szot ismer, inkabb csak angolul letezik. magyar sztem nincs.

a fulelek csak a word iranyaitasara jo, par parancsot felismer, aztan vegrehajt. de titkarno helyett nem jo.

burkusdió
én ezzel próbálkoztam, nemtom hogy müxik 😄
nekem túl bonyolult volt 😄
meg gagyi 😄

FülElek a progi neve én nem próbáltam

burkusdió
le nem fogom törölni, mert sztem jó
de nemtom mi van vele, elvileg vinnie kéne azt is
ráadásul a legújabb van, ha jól tudom a 2.49-es...
(lehet nem jól tudom)
egyéb 5let esetleg?

burkusdió
hát, nekem sp2-m van pedig, de abban csak a kilences van benne 😊

burkusdió
ide is beírhatja valaki, ha tudja, engem is érdekelne... 😊

Ismer valaki olyan progit, amelyik beszédhangot konvertál gépelt szöveggé? Segítséget az "[email protected]"-ra ha lehet.
Ismer valaki olyan progit, amelyik beszédhangot konvertál gépelt szöveggé?
ibrik
Töltsd le a Microsoft oldaláról a Windows Media Player 10-est (legjobb, ha a WinUpdate-re bízod. Egyébként az SP2-ben eleve bennevan).

ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu

McGrady
letörlöd😄
lol..nemtom
tegyél fel újabbat, ha lehet, ha nem akkor pedig codec pac all in 1...az sztem jó

Kuss!-magyarázta.

burkusdió
pliz segítsen valaki!
feltettem a k-lite kodekakkot, de a wmv-ket nem játsza le...
mit lehet vele kezdeni?

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

McGrady
a francba....a san andreas az meg csak régebbivel megy....

Kuss!-magyarázta.

Valaki meg tudná mondani,hogy ha van 2-3 mappám ami dvd formátumu,-melyik az a progi amelyikkel kilehet irni egy dvd-re mind a 3-at.?Mert probáltam a Clone dvd-t de az csak egy mappát enged ki(mármint kiválasztani).
Nekem ugyan ez a hiba volt a Colin MC-vel,meg a Far Cry-val.Nekem GeeForce 440-van.Letöltöttem hozzá az uj drivert és ment minden.Probáld meg töltsél le a video kártyádhoz frissitést.szerintem menni fog. www.drivers.hu
ja google val talaltam en is a kompatibilitasi mod javaslatot, akllitolag valakinek win95 comppal ment.

próbáld ki a demót keress google-val, fórumot is azzal találsz vagy NFS fan oldalt, ott biztos vannak trükkök leírva XP alatti futtatáshoz

vki
CSá!

Lenne egy olyan problémám, hogy a NOD32 nem teljesen pászol a Zoenalarm Pro-val. Szal ha tudnátok mondani egy fasza tûzfalat, ami hajlandó együtt mûködni a NOD32-vel, azt naon megköszönném. A NOD32 valami 2.50, vagy ilyesmi verziójú, de ha nem is a legújabb, akkor is nagyon új.

Kössz.

ACER Aspire 5738ZG

McGrady
jaaa..vagy úgy....a sima 2 szerinted menne?
tudsz ajánlani 1 olyan külföldi fórumot ahol tudnak rá megoldást?

Kuss!-magyarázta.

elindítottam SE telepítését, de hibaüzenetet dobott ki, asszem mert ezt igazából 3Dfx-re készült
olvass utána külföldi fórumokon hátha találsz rá megoldást

McGrady
thx..de hogykell letölteni? mert nekem nemsiet

Kuss!-magyarázta.

szerintem próbáld ki a demo-t elõbb, megnézem neked az SE demót
Need For Speed II demo
Need for Speed II SE demo