Segítséget kérek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sIlenc3
Két újabb screenie:
Nem engedi törölni Csökkentett módban sem.
És a Regcleaner Startupjában nincs benne
Haveromat megkérdeztem, hogy õ neki van-e, és neki is létezik ez a fájl. Ugyanakkorák.

PetruZ
Ez egyébként egy browser hijacker, ami eltéríti a böngészõben lévõ oldalakat, és mindenféle infókat gyûjtöget a böngészési szokásaidról. Szükség lesz a startup részek pucolására is (pl. HiJackThis-szel).
PetruZ
Mit szóljunk? Ilyen nevû fájl alapesetben nincs az XP-ben, tehát törölhetõ. Futtass egy teljes ellenõrzést is, mert lehetnek másolatai, amiket visszapakol magának. Ha nem engedi törölni, akkor csökkentett mód, és úgy.
sIlenc3
Ehhez mit szóltok?
Itt ni.

Imobe
Segitsetek nekem pls! A lomtárból véletlen kitöröltem egy fontos anyagot ami kell nekem hogy tudnám visszahozni mert hallottam már vmi progiról.

Forza Milan!!! Csak a foci.. Meg a CoD..

PetruZ
A Geforce + TNT2 kell neked onnan, az a teljes verzió (ax MX is a GeForce család tagja).
[Jakuza]
De innen is letoltheted ha nehezsegedre esik megtalalni.
http://download.guru3d.com/detonator/

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

PetruZ
A ForceWare minden NVidia alapú kártyához jó, nincs külön kártyához külön driverváltozat. Tehát ne MX400-hoz való FW-t keress, hanem csak FW-t... a "download drivers" meg kiüti az ember szemét a felsõ menüben.
ffxi
Nincs nvidia.com-on amit írtál(NVidia Forceware (volt Detonator))! De máshol sem találtam, csak Geforce- és TNT2-hez van!

Fákjúal!

Köszi az infót.Sikerált végre.

Alkoholista az aki annyit iszik mint én, csak ellenszenves.

units
pl: Neroval

Extrák->Fájlok kódolása.
Kimenetnek válaszd:
Nero Nigital Audio (HE-AAC)(*.mp4)

Életfogytig tartó büntetés a Cat8 börtönszigeten HJT Log elemzők: www.hijackthis.de www.help2go.com

[Jakuza]
Lantalk nem jo ?

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Sziasztok!

Lan-on szeretnénk beszélgetni(nem chat),de nem a net meetingel!Ha valaki tud valami prg.- vagy linket azt megköszönöm.

Elõre is köszi
[Jakuza]

Nekem jó lenne az mp3 is, de telefonhoz kellene, mert csak mp4-et lehet berakni csengõhangnak.

Vazze! Lehet, hogy neked egyszerû, de nekem sötét. A fájlmegosztás nem megy. Nme tudok egyik vinyóról a másikra másolni. Ezt a gondot akarom kiküszöbölni. Már próbálkoztam mindennel, de mindig az a válasz, hogy nincs elég jogom.
az mp3 veszteseges tomorites, tokre nem eri meg semmi masba konvertalni.

Sziasztok!
Tud vki vmilyen progit, amivel mp4-be lehet mp3-at konvertálni?
Elõre is kösz.

Hi! Egy linuxos szerver mögött ülünk, ahol XP-s gépek vannak. Mindegyiken professional. Érdekes módon, nincs minden gépen CHAT, mert van olyan gép, ahol azt írja ki csatlakozáskor, hogy tûzfal mögül próbálkozunk. Holott nincs is a gépeken tûfal, a szerveren meg ki vannak engedve chatre a gépek. Valami tipp ezügyben? Elõre is köszike! DeZo
<#help>

DeZka

mi????

\\__/) (O.o) ( } { )

Hali!
Lenne 1 kis gondom.
Másfajta UTP kábel kell,ha 2 gépet direkt összekötök, vagy pedig HUB/SWITCH-en keresztül kapcsolom össze õket?
Tudja vki?
Boccs ha rosz helyre írtam..

keresd a kedvenc p2p rendszereddel.

Hi
Honnan lehet letölteni angol-magyar fordító progit?????

\\__/) (O.o) ( } { )

biomage
ez egyszerü probléma van egy állitási lehetöség hogy ki jelentkezhet be a hálozatba ott megadod a másik gép bejelentkezési nevet és kodját máris belléphet a rendszerbe mind a kettö gépnél csináld meg

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

Azért ez az ip cím, mert ezt adtam meg neki. A másik géppé pedig 198.0.0.2! Így látják egymást, csak a fálcsere nem megy. Nincs jogom hozzá, mondja a winfos. Kérdem én; akkor kinek van? Én vagyok a rendszergazda mindkét gépen.
Darth Sith
az IP 198.0.0.1?? Ez az IP cím biztos jó? Mert enkem kicsit furcsának tûnik. írd be futtatásba: cmd utána ipconfig/all és nézd meg, mert ez kicsit gyanús nekem, nem hisezm hogy ez volna az IP címe a gépnek.

Nem a lényeg, hanem a fontos!

Na ez az! Csak egy felhasználó van mindkét gépen. Ugyanaz a hálókártya van mindegyikben. Megadtam az ip cimeket (198.0.0.1 és 198.0.0.2), aztán a ping parancs is müködik, nem ír ki hibát. Nincs valami program, ami megkerüli a windowst?
McGrady
lehetséges h nem rendszergazda ként vagy bejelentkezve, hanem csak sima userként...jelentkezz be rendszergazdával...

Kuss!-magyarázta.

Hali!

Nos. Van kettõ gépem, mindegyiken XP fut. Hálóba vannak kötve egy cross-os kábellel. Egymást látják, a Diablo 2 tökéltesen fut. A gond az, hogy a fájl megosztás nem megy. Mikor ráklikkelek a másik gépre, gondolkodás után azt mondja, hogy nincs jogom hozzá, s kédezem meg a rendszergazdát. De hisz az én vagyok!!! És semmi ötletem már. Van olyan program, ami kikerüli a windowsnak ezt a bibijét? A tûzfal le van tiltva mindkét gépen. Ha valaki tud, segítsen!!! Köszi
Stinger semmit se talál.

Nah jó hírek opera megjavult O_o mét azt nemtom
de a gépet halálra cseszi ha nem futhat ez a szar

McGrady
nekem volt 1 stinger nevû progim ami fõleg trójaikat irtott...az lehet h neked is jó lenne..már ha trójai van a winlogonon....
guglin keress rá ingyen le lehet szedni

Kuss!-magyarázta.

de nem is észleli a nod csak amikor el akarja indítani magát akkor kapja el néha

Darth Sith
próbáld meg csökkentett módban leírtani. Csökkentett módban elindítod a rendszert, és csak egy adott frissített vírus író futhat, és akkor próbáld meg leszedni. Ha van elég kráft a gépedben akkor NIS, ha nincs akkor NOD, Avast.

McGrady
hát én kaspersky-t javaslok, nekem az levitt mindent amit a nod észre se vett....

Kuss!-magyarázta.

Hi!
Volna két problémám.

1. Ha megnyitom az operát, és megmozgatom az egeret rögtön kilép, ha az IE-t indítom el , az meg sem jelenik a tálcán és kilép. Szal most netscape powa van.

2. Van egy köcsög fasz alkalmazás: win-logon.exe nekem ez meg van fertõzve vmivel. nod32 nem tudja kiírtani, törölni meg nemlehet. (most ne kezdjetek nod32 SZAAAAR szövegeket nyomni htxvm). Na már most van egy tûzfalam a Black Ice mert hogy Xp tûzfalát sem engedi bekapcsolni. És ennek a proginak van application protectje, azaz lelehet vele tiltani alkalmazásokat. Én most teljesen letiltottam a win-logon.exe-t. nemtom elindul e a gép következõleg :S
És a nod is észleli ezt a dögöt de nem mindig.
De a tûzfal miatt laggolok játék közben, nem túl kellemes, szal ha tudnátok egy megbízható írtó progit aminek nem kell igazán a net(pl regcleaner-de az másmilyen), azt nagyon meg köszönném. Btw, ha elindul a win-logon.exe le lehet állítani a futtatásból ezzel: shutdown -a , de eztán elveszik az összes felhaasználói profilom és az msn is kliép.
Plz help!
Köszi!

PetruZ
Mi miért lehet? Ebbõl a világon semmi sem látszik. Készíts egy HiJackThis log-ot (olvass vissza) és azt másold be ide.
PetruZ
(sóhaj) Internet Options - Advanced - Multimedia - Show pictures bekapcs.
Sziasztok.Melyik progit kell feltelepiteni a gépre,hogy amikor a neten bogarászok és megnyitok egy oldalt akkor meg kellene jelenjen egy kép vagy egy szöveg,egy adott kis ablakban,és csak egy kis kocka jelenik meg és benne egy piross x.Kössz a választ.
misi9

Ez miért lehet??? Most néztem, h mi van a géppel, mert lassúnak tûnt + folyamatosan dolgozott + fogyott a hely a C-rõl és ezt találtam... Vixont ha bezárom, 1 percen belül újraindul a gép... Valaki tudna segíteni, h mit tudok kezdeni vele?

vki
Hi!

Nemtudjátok véletlenül, hogy ha meg szeretném változtatni a fórumban a felhasználónevem, akkor arra van-e mód az új reggen kívül? Vagy egyáltalán kihet kell fordulni ezzel a "gond"-dal.

ACER Aspire 5738ZG

Darth Sith
sztem CD író progiban be lehet állítani hogy mindent írjon kisbetüvel. Vagy valami file kezelõ, total commander nem biztos hogy tud ilyet, aszem csak csoportos átnevezést, betü változtatást nem.

ibrik
Szerintem az íróprogram beállításaiban kellene keresgélned.

ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu

Hello!
Segítséget szeretnék kérni:
Pár hete a Windows teljesen megadta magát! Nem töltõdött be! A frissítés és az Új telepítés se segített (mint ahogy azt vártam)! Sajnos a winyón voltak fontos cuccok, amiktõl nem válhattam meg! Szerencsére van olyan Linuxom, ami CD-rõl bootol és van belsõ CD-írója! Kiírtam az adatlemezt K3b-vel!
A problémám a következõ: a CD-re csak nagybetûvel írt ki mindent a program és legalább 500 fájl van a CD-n! És ezek között van az oldalam (aminek ha nagybetûs hivatkozást adok, akkor ugyebár nem lesz jó az URL, FTP-rõl pedig rémálom lenne letölteni)! De emellett az összes fájl kisbetû volt, s most mind nagybetû!
Egy olyan progi kéne, mai átírja a fájlneveket, csak éppen kisbetûkkel! Tudom, hogy fura ez a kérés/kérdés, de hátha létezik ilyen!

Elõre is köszi!
Bye!

Én nem embertől vagyok. Egy embernek nem lehet ekkora húgyhólyagja.

PetruZ
Érdekes, hogy pont csak ezeket nem szeretné... Más 3D-s cuccok mennek? Natív NVidia Forceware (volt Detonator) driverekkel próbáltad már? A gyári driverek általában elég régiek, NV esetén határozottan érdemesebb az NV drivereket használni, mert állandóan frissülnek. Persze ebbõl sem kell mindig a legújabb, csak akkor, ha vmi problémát tapasztalsz vmi játékkal.
ffxi
Bocs! Azon értem, h MX4000-hez lévõ XP-s driver nem hajlandó 1ütt mûködni a stratégia gámmákkal(Empire Earth, SpellForce stb..) csak Win-es driverrel Win-en. Szal azért jó lenne #1866

Fákjúal!

Darth Sith
tud valaki segíteni? #1874

Darth Sith
de, Total Commander> ctrl+m <#ravasz1>

csuhi
Hali!

nem tud valaki olyan programról, amivel tömegesen tudok fájlokat átnevezni 001,002,003,004,és így tovább... -ra?
Enyhén szólva jól jönne.

Köszi

sziasztok!!! Valami olyat keresek, ha létezik, emiböl cd/dvd filmröl le lehet szedni egy kisebb részt...hangal képpel...ha létezik ijen irjatok rola pls!!!
elöre is köszi