Segítséget kérek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem engedi törölni Csökkentett módban sem.
És a Regcleaner Startupjában nincs benne
Haveromat megkérdeztem, hogy õ neki van-e, és neki is létezik ez a fájl. Ugyanakkorák.
Itt ni.
Forza Milan!!! Csak a foci.. Meg a CoD..
http://download.guru3d.com/detonator/
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Fákjúal!
Alkoholista az aki annyit iszik mint én, csak ellenszenves.
Extrák->Fájlok kódolása.
Kimenetnek válaszd:
Nero Nigital Audio (HE-AAC)(*.mp4)
Életfogytig tartó büntetés a Cat8 börtönszigeten HJT Log elemzők: www.hijackthis.de www.help2go.com
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Lan-on szeretnénk beszélgetni(nem chat),de nem a net meetingel!Ha valaki tud valami prg.- vagy linket azt megköszönöm.
Elõre is köszi
http://www.dbpoweramp.com/codec-central-mp4.htm
Tud vki vmilyen progit, amivel mp4-be lehet mp3-at konvertálni?
Elõre is kösz.
<#help>#help>
DeZka
\\__/) (O.o) ( } { )
Lenne 1 kis gondom.
Másfajta UTP kábel kell,ha 2 gépet direkt összekötök, vagy pedig HUB/SWITCH-en keresztül kapcsolom össze õket?
Tudja vki?
Boccs ha rosz helyre írtam..
Honnan lehet letölteni angol-magyar fordító progit?????
\\__/) (O.o) ( } { )
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
Nem a lényeg, hanem a fontos!
Kuss!-magyarázta.
Nos. Van kettõ gépem, mindegyiken XP fut. Hálóba vannak kötve egy cross-os kábellel. Egymást látják, a Diablo 2 tökéltesen fut. A gond az, hogy a fájl megosztás nem megy. Mikor ráklikkelek a másik gépre, gondolkodás után azt mondja, hogy nincs jogom hozzá, s kédezem meg a rendszergazdát. De hisz az én vagyok!!! És semmi ötletem már. Van olyan program, ami kikerüli a windowsnak ezt a bibijét? A tûzfal le van tiltva mindkét gépen. Ha valaki tud, segítsen!!! Köszi
de a gépet halálra cseszi ha nem futhat ez a szar
guglin keress rá ingyen le lehet szedni
Kuss!-magyarázta.
Kuss!-magyarázta.
Volna két problémám.
1. Ha megnyitom az operát, és megmozgatom az egeret rögtön kilép, ha az IE-t indítom el , az meg sem jelenik a tálcán és kilép. Szal most netscape powa van.
2. Van egy köcsög fasz alkalmazás: win-logon.exe nekem ez meg van fertõzve vmivel. nod32 nem tudja kiírtani, törölni meg nemlehet. (most ne kezdjetek nod32 SZAAAAR szövegeket nyomni htxvm). Na már most van egy tûzfalam a Black Ice mert hogy Xp tûzfalát sem engedi bekapcsolni. És ennek a proginak van application protectje, azaz lelehet vele tiltani alkalmazásokat. Én most teljesen letiltottam a win-logon.exe-t. nemtom elindul e a gép következõleg :S
És a nod is észleli ezt a dögöt de nem mindig.
De a tûzfal miatt laggolok játék közben, nem túl kellemes, szal ha tudnátok egy megbízható írtó progit aminek nem kell igazán a net(pl regcleaner-de az másmilyen), azt nagyon meg köszönném. Btw, ha elindul a win-logon.exe le lehet állítani a futtatásból ezzel: shutdown -a , de eztán elveszik az összes felhaasználói profilom és az msn is kliép.
Plz help!
Köszi!
Ez miért lehet??? Most néztem, h mi van a géppel, mert lassúnak tûnt + folyamatosan dolgozott + fogyott a hely a C-rõl és ezt találtam... Vixont ha bezárom, 1 percen belül újraindul a gép... Valaki tudna segíteni, h mit tudok kezdeni vele?
Nemtudjátok véletlenül, hogy ha meg szeretném változtatni a fórumban a felhasználónevem, akkor arra van-e mód az új reggen kívül? Vagy egyáltalán kihet kell fordulni ezzel a "gond"-dal.
ACER Aspire 5738ZG
ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu
Segítséget szeretnék kérni:
Pár hete a Windows teljesen megadta magát! Nem töltõdött be! A frissítés és az Új telepítés se segített (mint ahogy azt vártam)! Sajnos a winyón voltak fontos cuccok, amiktõl nem válhattam meg! Szerencsére van olyan Linuxom, ami CD-rõl bootol és van belsõ CD-írója! Kiírtam az adatlemezt K3b-vel!
A problémám a következõ: a CD-re csak nagybetûvel írt ki mindent a program és legalább 500 fájl van a CD-n! És ezek között van az oldalam (aminek ha nagybetûs hivatkozást adok, akkor ugyebár nem lesz jó az URL, FTP-rõl pedig rémálom lenne letölteni)! De emellett az összes fájl kisbetû volt, s most mind nagybetû!
Egy olyan progi kéne, mai átírja a fájlneveket, csak éppen kisbetûkkel! Tudom, hogy fura ez a kérés/kérdés, de hátha létezik ilyen!
Elõre is köszi!
Bye!
Én nem embertől vagyok. Egy embernek nem lehet ekkora húgyhólyagja.
Fákjúal!
nem tud valaki olyan programról, amivel tömegesen tudok fájlokat átnevezni 001,002,003,004,és így tovább... -ra?
Enyhén szólva jól jönne.
Köszi
elöre is köszi