Segítséget kérek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nekem radeon 9600xt...nem lehet h az a gond?
Kuss!-magyarázta.
elvileg nem lehet gond, mert directx kompatibilis a régivel,
nincs külön setup progi ahol lehet választani megjelenési módot? pl. software-es megjelenés hátha úgy elindul
Videokameráról bedigiztem mpeg-be pár dolgot.
Ehhez kéne egy konverter progi(lehetõleg nem trial verzió) ami normál dvd formátumba átkonvertál,hogy aztán az asztali lejátszók is bírják.
Várom a javaslatokat.
Köszesz.
plz vki segítsen fontos lenne a játék
Kuss!-magyarázta.
darkboy, kanál meg a többi faszláma kinyalhatja a seggem!
2,8 Celeron, 512 Ram, Win XP
ugy latszik tenyleg nem birta a lejatszast mediaplayerben azert irta ki a average frameratet 23 korul. es hogy miert szaggat DVDn, hat mert DVD+RW re tettem 4x sebesseggel... ugy latszik ezt nem komalja a lejacco. meg megprobalom kiirni DVD+R es megnezni, hogy jo muxik-e
Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség
Keresem azt a .reg fájlt, amivel vissza tudom rakni XP alatt az egérgyorsítást...
Aki tud, légyszi segítsen!
plz segítsetek
Kuss!-magyarázta.
feltettem a Need for Speed 2 SE-t a gépre(XPm van)
és ha elindítom akkor fekete lesz a kép és rögtön visszalép vindózba....mi lehet a problemo?
Kuss!-magyarázta.
Lehet nem bírja a tempót.
http://www.virus.lap.hu/
Életfogytig tartó büntetés a Cat8 börtönszigeten HJT Log elemzők: www.hijackthis.de www.help2go.com
segitseg!!!
van egy nagy gondom. a gepem mpeg2 kodolasnal 23 framerates videot csinal 25 helyet (PAL), de a kepmeret jo (720 x 576) es akar hogy probalom - kiexportalom video serverrel es utana TMPGEng vagy Pinacle studio 8 akkor is rossz a framerate. hol lehete a gond? nem akarom atinstalalni az egesz vindowsot, de cseszi az agyamat ez a dog. persze a DVD szaggat rendesen.
Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség
hány partíciód van?
van valami fontos azon a partíción, amit le akarsz formázni?
egyébként nem tudod leformázni azt a partíciót, amin fut az operációs rendszered, ez kb olyan lenne, mintha bekapnád a saját fejed!
meg kell gátolnod a betöltõdését.
2 egyszerû mód létezik.
(1.)win98 floppy elõ - boot róla - fdisk - aztán hagy szóljon! (remélem tudod hogy kell használni az fdisket?, ha nem ne használd!)
(2.)átviszed egy haverodhoz, akinek van egy partition manager programja és néhány egyszerû mozdulattal elintézitek a hdd-t! (elõtte jumpert elenõrizzétek!)
ELENÕRIZTESD A LEÍRSOM, MERT LEHET HOGY VALÓTLANT ÁLLÍTOK<#vigyor2>#vigyor2>
\"a nemzet szolgálatában meghalni lehet, de elfáradni soha\"
tud nekem valaki egy címet adni, hogy honnan tudok infokat szerezni a trójai programokról és a kémprogramokról? mik ezek? hogyan mûködnek?
szóval valami használható leírást róluk. az se baj ha át fogó is! 😊
elõre kössz!
\"a nemzet szolgálatában meghalni lehet, de elfáradni soha\"
Vissza szeretnék térni a Win98-hoz.
Aztán, persze pormentes mûanyag zsákba az egész.
Archiválva.
Jobb gépet szeretnék, de ahoz cserélni kellene mindent.
Akkor inkább veszek egy újat, de a régi is maradjaon meg.
Tehát:
Van valami türelmes ember, aki leírná lépésrõl lépésre a formázást WinXP esetén ?
Nem vagyok számítógépes guru !
Üdv.
Nem a lényeg, hanem a fontos!
Meg mért arra van állítva? Mértnem simán vmi betûjeles meghajtó? Ez nem lehet az oka?
comment: #1796<#help>#help><#nemtudom>#nemtudom>
Próbáld akkor a hozzá való lejátszóval (Real Player, RealOne Player)
ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu
RealPlayer (illetve RealOne Player) vagy a Media Player Classic lejátsza.
Egyébként vátlozó bitrátás (VBR) real-video formátumról van szó.
ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu
Hogyan tudok megtekinthetõ állapotba hozni 4 darab .rmvb kiterjesztésõ fájlba "darabolt" videót?
A Detroit - San Antonio között zajlott hatodik mérkõzésrõl lenne szó.
Ezek a fájlok vanak a mappába:
DETvsSA-2005.06.22-A-YDY.rmvb
DETvsSA-2005.06.22-B-YDY.rmvb
DETvsSA-2005.06.22-C-YDY.rmvb
DETvsSA-2005.06.22-D-YDY.rmvb
Valakinek van 5lete?
Sürgõs lenne 😊
Elõre is köszi..
sürgõsen megoldandó problémára keresem a választ. Haverom gépébe lett véve egy DVD iro. Telepitot nem adtak hozza. A BIOS felismerni, bevan kötve Secondary Slave-nek. De win-en belül se sajátgép, se commander nem látja. Viszont az eszközkezelõben megtaláltam, de egy piros icon van elõtte. A meghajto tulajdonságai között az van hogy engedélyezve, meg hogy driver mûködik. Van valakinek ötlete arra hogyan tudnám elérni hogy a win lássa, és tudja használni? Jah és ez formatálás után lépett fel pár nappal, mert elõtte volt használva is más. Csak egyik bekapcsolás után, amikor épp kellett volna irni vele, akkor derült ki hogy nem megy. Mi lehet a probléma? Ha a BIOS, és még azx eszköz kezelõ is látja, de a sajátgép meg nem..? <#conf>#conf> Ötlet? Pliz help! sürgõs lenne! <#help>#help><#wilting>#wilting>
Így, hogy mov nehezebb ügy?
Egy olyan progit keresek, ami a digitális fényképezõgépemmek készült rövid .mov videókat egyesíti. Több apróból szeretnék egy egészet. Tudnátok 1-2 nevet mondani? Ezer köszönet,
Mikee
\"I\'m the one without a soul, i\'m the one with this big fucking hole!\"
bár nekem egyik gépbe márkás LAN kártya van (ez tudja böngészni a másikat), másik gépben 1500 Ft-os, ami nem tudja valami miatt tallózni a egyik gépet
Nem tudom pontosan, hogy mivel foglalkozik ez a téma, de lenne egy kérdése. lehet, hogy nem ide vág. Mind1.
Szóval. Van kettõ gépem, mindkettõn xp. Cross kábellel össze vannak kötve, látják egymást, de mikor nem tudnak egymáson tallózni. Nem látják a megosztott dolgokat. Segítsetek, kérlek! Köszi