Segítséget kérek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
<#integet2>#integet2>
Az lenne a gondom hogy néha a Win Xp csak fogja magát és egyszerûen kilép kék képernyõvel amin a fitikai memóriáról ír valamit, és a gép újraindul.Én arra gyanakszom hogy talán az 1ik rammal lehet a gon.Szerintetek?Tudna valaki segíteni?
AMD Athlon64 3000+ Venice s939, MSI K8N Neo4 Platinum, 1GB Twinster Twinmos CL2, Leadteak 6600GT Extreme 128Mb, 160GB Maxtor Sata, 120GB Maxtor Pata.
Mióta a gmail-es címemet bellítottam az msn címemnek, azóta nem bírom megnézni az üzeneteimet! Beírtam jelszót, usernamet frankón, aztán megjelenik a loading felirat, majd egy fehér képernyõ és kész. Ha ie-ben nézem meg, akkor valami hibát is ír (amúgy firefox-ot használok), mégpedig ezt:
Hala Madrid!
Remélem jó minõségûek...
Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci
Németeknél sok az ál-oldal, ami csak tele van reklámokkal, dobálja ezerrel a linkeket...
Google-el próbálkoztam én is, egy csomó olyan oldalt találtam, ami ugyanahoz az oldal rendszerhez tartozik, mint a torrent.to, vagy magyarországról nem elérhetõ... :(
Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci
How much can you take,before you snap?
ed2k://|file|Traumschiff.Suprise.CD2.bin|313034736|D7A9DCF39F0E312F2A62F0F799660635|/
ed2k://|file|T-Traumschiff.Suprise.(Periode.1).-.SVCD1.mpg|816332888|29193045BB31BDF4CC6594A33790B5C3|/
ed2k://|file|T-Traumschiff.Suprise.(Periode.1).-.SVCD2.mpg|822977204|6B4384C29094F55DFF3B68F022F7EE63|/
ed2k://|file|Traumschiff.Suprise.Dvdrip.Xvid-By.Cl4W.avi|733917184|1F0426EAC3511E5D6CBF8C391A8A4B4C|/
Azt szeretném megkérdezni, hogy a gmail-es postafiókomat hogyan tudom beállítani a microsoft office outlookban? Válaszaitokat elõre is köszönöm!
Hala Madrid!
Amit keresek:
(T)Raumschiff Suprise Periode I
(Dreamship Surprise Period I)
Amit találtam:
Dreamship Surprise Period I 2004 PLDUB DVDRip XviD ReX=Dobryziomex
WindowsUpdate
Illetve nemárt egy víruskeresést lefuttatni.
Gondjaim vannak.
Van egy program, a neve lsass.exe , ez behoz egy pici ablakot, ami 1 perctõl számol vissza, és a gépet újraindítja.
Na már most, be lehet zárni ezt a progit a shutdown -a paranccsal a futtatásban.
Ha viszont megteszem, rögtön "kikapcsolja" a felhasználói profilomat, illetve az msn is rögtön kilép. Mellékesen eltûnik a Start menüböl a leállítás gomb..
Plz help!!
Tudja valaki hogy a következõ mit jelent?
Unhandled exception at 0x51A108.
Játék közben csinálja ezt.
AMD Athlon64 3000+ Venice s939, MSI K8N Neo4 Platinum, 1GB Twinster Twinmos CL2, Leadteak 6600GT Extreme 128Mb, 160GB Maxtor Sata, 120GB Maxtor Pata.
találsz egy szerkeztés gombot (multi) ovatosam hogy melyiket törlöd le.
aztán a meglévöt rakd alapértelmezet oprendszerbe.
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
meg lehetne valahogy változtatni a partíciómnak a betûjelét úgy, hogy ne vesszenek el róla az adatok?
a másik problémám az hogy bootolásnál kiírja hogy válasszak az op rendszerek között, pedig már nincs rajta csak egy, a másik meg régebbrõl maradt meg. hogy lehet ezt kijavítani?
elõre is kösz
How much can you take,before you snap?
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
valaki tudna egy olyan progit, hogy videót lehet vele rögziteni?
\\__/) (O.o) ( } { )
TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,
Elsõ nélkül nincs második.
Elsõ nélkül nincs második.
Életfogytig tartó büntetés a Cat8 börtönszigeten HJT Log elemzõk: www.hijackthis.de www.help2go.com
de én letiltottam, emrt nekem sok cuccost fog le a gépbõl...
meghát nekem fölösleges is
Ad-Aware-ral is csak néha ellenõrzöm a gépet...:)
amúgy kössz
ez azé van mert amikor egy oldalt betöltesz akkor ide menti le a dolgokat az oldalról. ha ezek ott vannak akkor gyorsabban megnyitja az oldalt (de sajna a helyet folalja)
szóval ne fájjon a fejed tõle
hát, zone alarmot szerintem töröld le, tegyél fel egy Agnitum Outpost Pro 2.7-et, egy NOD32-t, egy Ad-Awaret, meg valami trojan killert...
Nem tom hogy mit tegyek a net ellen hogy ne jöjjön be semmi rajta (pl.:vírus).
Rooterem nincs de a progikban gazdag vagyok.
mi kell a Spybot mellé és a ZoneAlarm v5.5 mellé????
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Volna még egy kérdésem: ez micsoda: nwiz.exe. A helye pedig nwiz/install
Még egyszer: figyelj a kötõjelre, neked a kötõjeles változatot kell legórni!