Segítséget kérek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
2. elindul a gép a restart után, te szorgosan nyomkodod a deletet, majd bejön a bios, megkeresed a boot részleget és kiállítod a winyót
3.restart
4. elindul a telepítõ
5. utasításokat követ
nem muszály ezer helyre beírni hülye kérdéseket.
egyben is megválaszolják.
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
Fákjúal!
A 32 bit amirõl te beszélsz pedig a windows színmélységét állítja.
tehát nem basztak át.
AMD Athlon64 3000+ Venice s939, MSI K8N Neo4 Platinum, 1GB Twinster Twinmos CL2, Leadteak 6600GT Extreme 128Mb, 160GB Maxtor Sata, 120GB Maxtor Pata.
<#banplz>#banplz><#taps>#taps><#wilting>#wilting>
Fákjúal!
egyáltalán miért akarsz formázni?
Átlépek a C-be és beirom hogy: format c:
Kiirja :You must specify the drive to be formatted
Miii? Nem MS-DOS? 😄
Vagy te telepítetted DR-DOS-ra? 😊
Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci
Átlépek a C-be és beirom hogy: format c:
Kiirja :You must specify the drive to be formatted
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
neked ez a program (active@uneraser)kell
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu
Nagy segítségre lenne szükségem. Miért van az, hogy egy bizonyos honlapra : www.madridista.hu nem enged fel az explorer? Nekiáll betölteni, de aztán bejön a keresett lap nem jeleníthetõ meg szöveg. Ez kb két hete megy így , addig simán felengedett. A munkahelyemrõl fel tudok ide lépni, és a haverjaim is fel tudnak otthonról. Eddig ezeket csináltam (eredménytelenül): Az internet beállításoknál levettem a biztonságot, beállítottam kedvenc lapként az oldalt, letöltöttem az operát és azzal próbáltam, végül újratelepítettem az xp-t teljesen. Mi okozza ezt? Nagyon fontos lenne, minden segítséget szívesen vennék, köszi.
Nero PL
Köszi!
lenne egy baromira fontos és érdekes kérdésem,mert én lehidalok ettöl a bajtol..
beteszek 1 cd-t a meghajtoba beismeri..szorakozok valamit kiveszem,beteszek másikat nem ismeri fel mi van a cd-n..visszateszem az elöbbit azt sem ismeri fel..beteszek demonba egy iso vagy akármit és azt sem ismeri fel..Alcoholban ugyanez..ha dvd-t teszek be detto ez a helyzet..
windows belépéskor valami taskma~1 hibát ir amivel nemtok mit kezdeni..de sztem annak semmi köze ehez.
lécci valaki segitsen mit tegyek,mert windows installt nem akarok,mert nincs hova kimentsem a gépemröl a dolgokat😞(
Barton 2800+,Radeon 9600 (400/400) 1024 ddr ram(333mhz) VeGeQu-US-Ligthning\'s Blade-Dwarf Paladin Level 70 Ivyn-warlock(60),Veg-Mage(60),Lang-Hunter(70),Vegi-Rouge(60)
En pl a batyam gepehez egy regi Ericsson tolto egyik felet hasznaltam mert abba bele ment az amerikai dugo. 😛
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Megnezed az alaplap kezikonyveben, hogy hanyas memoria foglalatokba kell tenni a modulokat, hogy dualban menjenek.
Atallithatod az idozitest.
Az Everest azt írja nekem a Lapkakészlet - memóriavezérlõnél:
Típus Dual Channel (128 bit)
Aktív üzemmód Single Channel (64 bit)
Ez most azt jelenti hogy A memóriáim tudják a Dual módot csak most az aktív az singlebe megy.
nem kéne ennek Dualban mennie.
Amúgy párban vettem a ramokat: Twinmos Twister kit 2x512mb CL2.
A másik dolog hogy az alplap szerint Autón csak 2.5 a Cas.De a memóriáim CL2-esek.Akkor most állítsam át ezt az értéket?
AMD Athlon64 3000+ Venice s939, MSI K8N Neo4 Platinum, 1GB Twinster Twinmos CL2, Leadteak 6600GT Extreme 128Mb, 160GB Maxtor Sata, 120GB Maxtor Pata.
Ha egy másik partícióról van szó (nem a windows-t akarod újratelepíteni): Vezérlõpult - Felügyeleti eszközök - Számítógép-kezelés - azon belül: Tárolás - Lemezkezelés, ott a formázandó meghajtón jobbkattintás és "Formázás..."
ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu