Segítséget kérek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hogy már a windows2000 professional fent van a gépen és hogy kell feltelepiteni awin 98-at 2. oprendszernek?????????

sot, ha van xp a vinyon, akkor nyomni kell egy gombot a cdrom rol valo bootolashoz 😊

IlluminatoR
Akkor szopta. :C

Frank99
van olyan bios, ahol NEM a del-t kell nyomkodni....

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

IlluminatoR
1. XP cd a cd meghajtóba
2. elindul a gép a restart után, te szorgosan nyomkodod a deletet, majd bejön a bios, megkeresed a boot részleget és kiállítod a winyót
3.restart
4. elindul a telepítõ
5. utasításokat követ

Frank99
amúgy nem csodálom, hogy sárga jelet kaptál.

nem muszály ezer helyre beírni hülye kérdéseket.
egyben is megválaszolják.

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Hogy kell xp-t formázni??? részletesen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Valaki mondja már meg végre!!!!!!!!!!!!!<#csodalk><#conf><#guluszem1><#falbav><#falbav><#falbav><#falbav><#falbav><#falbav>
ffxi
Ooopsz!!!

Fákjúal!

64 bites XP-re nincsenek játékok

ffxi
Jóvanna' szegényes vagyok ezen a téren<#pardon1> De akó' be kell szereznem 64bites XP-t?

Fákjúal!

subidu
128bit az a kártya futoszalag teljesítményére vonatkozik.
A 32 bit amirõl te beszélsz pedig a windows színmélységét állítja.
tehát nem basztak át.

AMD Athlon64 3000+ Venice s939, MSI K8N Neo4 Platinum, 1GB Twinster Twinmos CL2, Leadteak 6600GT Extreme 128Mb, 160GB Maxtor Sata, 120GB Maxtor Pata.

"HELP! Nemtom, de a kézikönyvben az van írva a VGA-ámról, h 128bites. De Én max. 32bitre tudtam csak beállítani. Ezek szerint átbasztak?"

<#banplz><#taps><#wilting>
ffxi
HELP! Nemtom, de a kézikönyvben az van írva a VGA-ámról, h 128bites. De Én max. 32bitre tudtam csak beállítani. Ezek szerint átbasztak?

Fákjúal!

atyavilág, szedd már össze magad
egyáltalán miért akarsz formázni?

Hogy is kell akkor formázni?????????????Az xp-t csökentett mód parancssorral elindimom és az xp indul el ami nem jo.Beteszem az xp-s cd-t és kiirja hogy A:\>
Átlépek a C-be és beirom hogy: format c:
Kiirja :You must specify the drive to be formatted

PLaci
" A:\>"
Miii? Nem MS-DOS? 😄
Vagy te telepítetted DR-DOS-ra? 😊

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

ha lemezrõl nem sikerül a formatálás készíts egy Partition Magic bootlemezt és arról menni fog (bár valószínû fölösleges bevetni)

Hogy is kell akkor formázni?????????????Az xp-t csökentett mód parancssorral elindimom és az xp indul el ami nem jo.Beteszem az xp-s cd-t és kiirja hogy A:\>
Átlépek a C-be és beirom hogy: format c:
Kiirja :You must specify the drive to be formatted
IlluminatoR
:/

Az nem fog menni, kissé nehezen megy fel bizonyos technikai okok miatt :-) Mind1, regcleanerrel megdolgoztam, a fizikai részt pedig töröltem.

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

[Jakuza]
Talapitsed ujra fel a programot es ugy uninstall.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

nem segít, hiába törlöm 😮

Sikerült közben,megvannak.
biomage
ha visszaálitod tegnapra a windows nem a fájlokat hanem a tegnapi regisztácios adatbázis lesz visszaálitva.
neked ez a program (active@uneraser)kell

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

Sziasztok.Kitöröltem véletlenül egy mappát amibe volt 14-album.,még a kukábol is.<#falbav>Mivel lehetne ezt visszahozni? Ha visszaállitom a gépet a tegnapi napra (mondjuk) akkor visszajön? Segitsetek !!!!Kösszike<#worship>
Hali.Én most probáltam ki az Alcohol 120%-al az nem engedi hibát talál,utána a ClonCD-vel azzal sem jött össze.Ha meg van az Ulead DVD Movie Factory-d azzal menni fog most csináltam meg.Ha az meg van akkor megnyitod, a Copy Disc-et választod,ott mutatod hogy dvd-olvasobol olvasson és a Cd-iroval irjon és kész 10-perc alatt megvolt mert lassan irattattam ki vele.Ennyi.
IlluminatoR
Van egy regcleaner nevû progi, az kitörli reg alapján.

Hogy kell dvd-dõl cd-re irni az Xp-t!!!!!!!!!!!!Részletesen ha lehet!!!!!!!!

A következõ a problémám: szeretnék uninstallálni egy programot, de amikor belépek a vezérlõpult/programok hozzáadása ablakba és megpróbálom eltávolítani semmi nem történik (nincs uninstall fájl, a telepítésnél pedig volt egy kis bibi, de felment). Arra gondoltam, hogy regeditben megkeresem, majd törlöm az egész cuccot.

IlluminatoR
Köszi!

Lol tied a 2005-ös év téke. 😄

igen

IlluminatoR
Ha az XP-t Aélcohollal írom ki, akkor felismeri telepítéskor?

Sziasztok.Valaki tudna valamit mondani az #1996-ra?Kösszi
ibrik
Az is lehet, hogy azt az IP-t (vagy IP-tartományt), ahonnan otthonról netezel, kitiltották arról az oldalról.

ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu

Sziasztok!
Nagy segítségre lenne szükségem. Miért van az, hogy egy bizonyos honlapra : www.madridista.hu nem enged fel az explorer? Nekiáll betölteni, de aztán bejön a keresett lap nem jeleníthetõ meg szöveg. Ez kb két hete megy így , addig simán felengedett. A munkahelyemrõl fel tudok ide lépni, és a haverjaim is fel tudnak otthonról. Eddig ezeket csináltam (eredménytelenül): Az internet beállításoknál levettem a biztonságot, beállítottam kedvenc lapként az oldalt, letöltöttem az operát és azzal próbáltam, végül újratelepítettem az xp-t teljesen. Mi okozza ezt? Nagyon fontos lenne, minden segítséget szívesen vennék, köszi.
Sziasztok hol lehet kodókat találni azokhoz a programokhoz, amiket mondjuk innen töltöttem le???

Nero PL

Köszi!
ISO Commander vagy kiírod cd-re

Hello hogy kell formázni az olyan Xp-s gépet amelyen 2db is van és egyik sem müködik???Ha lehet részletesen!!!<#felkialtas><#felkialtas><#felkialtas>
sziasztok az iso kiterjesztésû fájlokat mivel lehet megnyitni?
Sziasztok.lehet hogy ezt nem jó helyre irom,de megkérdezem.Kellene nekem egy Username meg egy Licenc key a Trojan Remover6.4.1-hez és sehol nem találok.Ha valaki meg tud vele dobni megköszönöm.<#worship>
ok.kössz
hi

lenne egy baromira fontos és érdekes kérdésem,mert én lehidalok ettöl a bajtol..

beteszek 1 cd-t a meghajtoba beismeri..szorakozok valamit kiveszem,beteszek másikat nem ismeri fel mi van a cd-n..visszateszem az elöbbit azt sem ismeri fel..beteszek demonba egy iso vagy akármit és azt sem ismeri fel..Alcoholban ugyanez..ha dvd-t teszek be detto ez a helyzet..

windows belépéskor valami taskma~1 hibát ir amivel nemtok mit kezdeni..de sztem annak semmi köze ehez.

lécci valaki segitsen mit tegyek,mert windows installt nem akarok,mert nincs hova kimentsem a gépemröl a dolgokat😞(

Barton 2800+,Radeon 9600 (400/400) 1024 ddr ram(333mhz) VeGeQu-US-Ligthning\'s Blade-Dwarf Paladin Level 70 Ivyn-warlock(60),Veg-Mage(60),Lang-Hunter(70),Vegi-Rouge(60)

[Jakuza]
Igen csak egy elektromos kabel atalakito kell hozza.
En pl a batyam gepehez egy regi Ericsson tolto egyik felet hasznaltam mert abba bele ment az amerikai dugo. 😛

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Sziasztok.Valaki tud erre mondani valamit?Egy haverom akar kintröl(Amcsibol)hozni egy Notebook-ot,hogy azon nem kéne majd mást csinálni csak a tápegységét ami megy a konektorba átalakittani ugye?Ugyan ugy fog müködni mint ha itt venném meg!?Lehet hogy hülye kérdés de azért jobb tudni.Kösszi a válaszokat!
[Jakuza]
Igen valoszinuleg Single Channelben megy.
Megnezed az alaplap kezikonyveben, hogy hanyas memoria foglalatokba kell tenni a modulokat, hogy dualban menjenek.
Atallithatod az idozitest.

Köszike!!<#wave><#wink>
subidu
Tudna valaki segíteni?
Az Everest azt írja nekem a Lapkakészlet - memóriavezérlõnél:

Típus Dual Channel (128 bit)
Aktív üzemmód Single Channel (64 bit)

Ez most azt jelenti hogy A memóriáim tudják a Dual módot csak most az aktív az singlebe megy.
nem kéne ennek Dualban mennie.

Amúgy párban vettem a ramokat: Twinmos Twister kit 2x512mb CL2.
A másik dolog hogy az alplap szerint Autón csak 2.5 a Cas.De a memóriáim CL2-esek.Akkor most állítsam át ezt az értéket?

AMD Athlon64 3000+ Venice s939, MSI K8N Neo4 Platinum, 1GB Twinster Twinmos CL2, Leadteak 6600GT Extreme 128Mb, 160GB Maxtor Sata, 120GB Maxtor Pata.

ibrik
Ha a "C:" partícióról és windows reinstallról van szó: Az XP telepítõ CD-jérõl kell boot-olni, a "C:" partíciót elõbb törölni vele, aztán elindítani a telepítést, célnak megadva a "C:"-t és kiválasztani a kívánt fájlrendszert (FAT vagy NTFS).

Ha egy másik partícióról van szó (nem a windows-t akarod újratelepíteni): Vezérlõpult - Felügyeleti eszközök - Számítógép-kezelés - azon belül: Tárolás - Lemezkezelés, ott a formázandó meghajtón jobbkattintás és "Formázás..."

ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu

Hello,hogy kell formázni az Xp-s gépet.Mondja már meg valaki.Nagyon fontos lenne.<#felkialtas><#felkialtas><#felkialtas>