Segítséget kérek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hello mindenki!
Megtudjátok mondani hol lehet megnézni milyen video kártyám van?<#conf><#help><#dumcsi><#confused>
vki
Tud valaki egy olyan fasza progit, amivel lehet Windows alól mérni a processor illetve az alaplap hõmérsékletét?

ACER Aspire 5738ZG

IlluminatoR
Kav 5.0 trial personal pro

melyik verziód van?

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

IlluminatoR
😮

Olyan idegesítõ. :C

A menüje meg szar, nem lehet átlátni.

nekem nincs olyan 😮

IlluminatoR
Kaspersky-ben hogy lehet kiállítani a Startup Scant?

PetruZ
Nem, a TC-ben kell. Amikor fullscreen-re állítod, a menüben Configuration - Save settings és Save position.
biomage
nem a total comban kell hanem a linkben állitsd teljesre

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

bazza
A total commanderben hogy lehet beállítani, hogy mindig teljes képernyõ módban induljon?

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

PLaci
Kösz, nem ismertem azt a topicot 😄

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

Elnézted a topikot<#felkialtas>

PLaci
Hali!

nem tudja valaki, mely Moby szám megy abban a reklámban, amikor a hapi kicsit depis arcal kapucniban megy, majd elmosolyodik, és felemeri gyermekét?

A zene a reklámból

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

marsu
ok értem.
Egyébként ez a vírus milyen galibát okoz??
Crazygirl
valaki lenne olyan kedves hozzam, hogy priviben elkuld nekem egy linket, ahonnan eltudom olvasni vagy le tudom tolteni a Power point leirasat... !!! (azt tartalmazza, hogy hogyan kell hasznalni...)<#sir>letszi letszi letsziiii

A szex a leghatékonyabb nyugtatószer a világon.

ironmaiden
Ezek után nézd át a registryben az 5. pontban leírt ágakat.

Majd a 6. pontban a Start - Keresés elindításával csináld meg ami le van írva.

marsu
ok ez menni fog, már csak a 3-4 et kell megcsinálni.

Kösz.
ironmaiden
Nézd meg a removal instructions részt:

Ott ezek vannak:
1 Kapcsold ki a rendszervisszaállítást.
2 Frissítsd a vírusadatbázist
3 Indíts újra csökkentett módban
4 Csinálj egy teljes vizsgálatot.

köszi mindkettõtöknek!
VLC-vel müxik, sõt még a streamben lelopott wmv-kban is tudtam tekerni 😊
ha jól értem akkor ez belsõ codecet használ
keresek valami normális packot..., mert a bsplayert már megszoktam és örülnék ha abba is tekeredne

marsu
izé, ez nekem magas!!
ironmaiden
Nézd meg Itt

marsu
hi all.

Ez a vírus támadott meg W32.Spybot.Worm. , hogyan távolítsam el????
avi rol es mpegrol volt szo, nem wmv rol. szal ne kezd felsorolni az osszes hianyossagat, aminek koze sincs a probelam megoldasahoz. en is tom mikor nem jo a vlc.

de ez eseteben segithet a diagnozisban.

PetruZ
Jó, de a VLC sem csodaszer, pl. a windows media fájlok tekerésével lehet neki gondot okozni, miközben a WMP tökéletesen kezeli. 😊
en azt irtam, ha vlcvel jol mukodik, akkor van a masik kodekkel baj.

az hogy nincs keyframe , amit irtal nyilvan nem allhat fent az en altalam leirt esetben.

PetruZ
Passz. Írj be a nem lezárt topikba, az majd elõrekerül, és hátha lesz frissebb javaslat. Én egyébként a beépített XP-s csodát használom.
PetruZ
Nem feltétlenül codec hiba. Vannak olyan videófájlok, amelybe nem, vagy csak nagyon ritkán raknak keyframe-et, ezeket meg tekergetheted, míg meg nem unod. Ezeken még a VLC sem segít.
Ha ugyanaz a videó más gépen jól tekerhetõ, akkor más probléma van, de most tippem sincs, mire tippelnék. 😊
probald vlc playerrel, ha azzal jol mukodik, akkor az ace kodek pakk a szar.

Ace codecpack van a gépemen és a probléma, hogy a videókba avi/mpeg nem enged beletekerni (ha tekerek kimerevedik a kép, a hang szól normálisan)
mi lehet a probléma? nálatok nincs ilyen? próbáltam több lejátszóval is pl. BSplayer de ua.

Sajna mind 2004-es utsó hozzászólással állt meg, gondolom azóta sokat fejlõdött minden ezen a téren.<#lookaround>

PetruZ
Kiindulva ezen (és más SG-s) topik tapasztalataiból az "áf kóz" egyáltalán nem az...

Egyébként van töredezettséges topik (kettõ is), ott ajánlottak párat. Használd jobb felül a keresõt, keress rá a "töredezett" szócskára. 😊
xp ntfs áf kóz

PetruZ
Op.rendszer, fájlrendszer típusa?
Ajánljatok nekem egy normális töredezettségmentesítõt, htx.

Sziasztok. Nem tudjátok, honnan lehet messenger 7.0-hoz a meglévõkön kívül még animációkat latölteni?
tangabuvar55
Hali! Miért van az, h a Nero 6.xxx-el nem tudok egy 698 megás fájlt felírni egy 700-as lemezre? A túlírást aktiváltam 110 percig, mégsem jó, azt írja túl kicsi a lemez...A Clone Cd meg nem írt rá semmit, írta írta és üresen maradt a lemez..Bármilyen cdvel ezt csinálja! <#pardon1><#confused>

\"I\'m the one without a soul, i\'m the one with this big fucking hole!\"

BaLeeX
Kösz a tippet!
Hogy ez nekem miért nem jutott eszembe... 😊

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

Próbáld meg a játék topikjában megkérdezni, hátha ott tudnak segíteni.

BaLeeX
Nem erdeti viszont nem is kell neki crack.
Mindenki másnál megy simán szóval itt más lesz a gond.

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

eredeti játék? ha nem, akkor lehet a crack hibás

BaLeeX
Vam egy elég érdekes problémám és lövésem sincs mi okozhatja.

Van egy játék (Lineage 2 C3) ami nem akar elindulni, mert ezzel a hibaüzenettel dobál ki állandóan. Néha sikerült elindítani de hamar kidob ezzel. Lineage3 C1, C2 fut simán, minden játék fut simán. A hiba a win eseménynaplójába nem kerül be. Mindent kirpóbáltam már amit mondtak végkövetkeztetés az volt hogy ha más nem is egy win reinstall segíthet. Ez is megvolt, csak az alap dolgokat tettem fel (XP SP2, driverek, DX9) és indítottam, maradt ugyanaz. 😞

Bármilyen ötlet jó lenne, minden más játék fut gond nélkül, vírusom nincs szóval nem értem a dolgot.

Op rendszer. WinXP prof hun SP2
Konfig: Abit KD7, 768MB DDR, 2500+ XP, (nincs húzva) 9800pro, egy Terratec Aureon 5.1 fun hangkártya + alaplapi hangkártya (mindkettõ megy)igazából más sztem nem lényeg.

ffxi
Kamerával csináltam állókép hanggal és hozzácsatlakoztam a PC-hez, de nem jpg vagy vmi kép fájlba(bmp stb.) ismert fel, hanem érdekesképpen avi-ba minden ami a kamerakazin van. Az a kérdés, h lehet képfáljba leszedni a kameráról? Ezt sokat jelentene!!!! THX

Fákjúal!

Oldalamon regisztálás után a Kingdia Dvd audio rippert szedd le.

Itt mindenre kapsz választ.

Hy.
Van nekem egy TIC 2004-es DVD-m és arrol szeretném a hangsávot leszedni.
Ezt milyen progival tudnám megcsinálni??
Elöre is köszönöm.
ibrik
Ez attól is függ, mennyire "jobb" gépet akarsz és mennyi pénzed van rá...
A Computer Budai nem a legolcsóbb hely abban a városban - pl. ott van tõle csak 50 méterre a BlueFish...

Amúgy az elõzõ gépem 478-as volt (most LGA775-ös).
Abban nekem bevállt az MSI 865PE Neo-2-es alaplap, abból is a Platinum Edition volt.
Videókártya pedig árban és teljesítményben: GeForce 6600GT
Az általad "többi jelentéktelen" dolog közül azért még van fontos.
PL. a memória. Párban vegyed (hogy ki tudd használni a dual-channel ficcsört) és ha nem mennek 400 Mhz-en akkor azonnal ki kell cseréltetni.
A vincseszterek sem utolsó dolgok és a sebességük miatt - és mert ugyanolyan árban vannak mint az ATA-s rokonaik - én a SATA vincsesztereket ajánlanám (a fentebb ajánlott alaplapon van két SATA-aljzat is)

ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu

Szeretnék egy, a jelenleginél "jobb"gépet.
A mostani bizony már négyéves, akkor sem tartozott a legjobbak közé.
Elsõdleges volna a gyorsaság.
Megtenné valami nagytürelmû ember, hogy végigböngészve a www.cb2000.hu/arlista.html-t kigyûjtené a szükséges új eszközöket ?
A Pentium4 3,06GHz FSB S478-hez igazítva a megfelelõ alaplapot, videokártyát ?
A többi szükséges dolog gondolom más jelentéktelen.
Guillotine
Szeretném megkérdezni,hogy lehet a Cyberlink Mediashow mentését ami .flm formátumú video DVD vagy video CD formátummá átalakítani?

www.guillotine.atw.hu

marsu
Hi all

Olyan problémám van, hogy megtámadott egy vírus.
Azt letöröltem (kiirtottam) a CWShredder programmal.
Azóta az explorerben nem tudok semmit beállítani kezdõlapnak.
Automatikusan, csak egy üres lapot tesz be.
Mit csináljak, hogy mûködjön??

Kösz, pá
bonyolult, ha nem birtal a formazassal, ez vegkepp nem neked valo.