Segítséget kérek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Megtudjátok mondani hol lehet megnézni milyen video kártyám van?<#conf>#conf><#help>#help><#dumcsi>#dumcsi><#confused>#confused>
ACER Aspire 5738ZG
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
\"Cum Deo pro patria et libertate!\"
Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci
nem tudja valaki, mely Moby szám megy abban a reklámban, amikor a hapi kicsit depis arcal kapucniban megy, majd elmosolyodik, és felemeri gyermekét?
A zene a reklámból

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci
A szex a leghatékonyabb nyugtatószer a világon.
Majd a 6. pontban a Start - Keresés elindításával csináld meg ami le van írva.
Ott ezek vannak:
1 Kapcsold ki a rendszervisszaállítást.
2 Frissítsd a vírusadatbázist
3 Indíts újra csökkentett módban
4 Csinálj egy teljes vizsgálatot.
VLC-vel müxik, sõt még a streamben lelopott wmv-kban is tudtam tekerni 😊
ha jól értem akkor ez belsõ codecet használ
keresek valami normális packot..., mert a bsplayert már megszoktam és örülnék ha abba is tekeredne
de ez eseteben segithet a diagnozisban.
az hogy nincs keyframe , amit irtal nyilvan nem allhat fent az en altalam leirt esetben.
Ha ugyanaz a videó más gépen jól tekerhetõ, akkor más probléma van, de most tippem sincs, mire tippelnék. 😊
mi lehet a probléma? nálatok nincs ilyen? próbáltam több lejátszóval is pl. BSplayer de ua.
Egyébként van töredezettséges topik (kettõ is), ott ajánlottak párat. Használd jobb felül a keresõt, keress rá a "töredezett" szócskára. 😊
\"I\'m the one without a soul, i\'m the one with this big fucking hole!\"
Hogy ez nekem miért nem jutott eszembe... 😊
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
Mindenki másnál megy simán szóval itt más lesz a gond.
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
Van egy játék (Lineage 2 C3) ami nem akar elindulni, mert ezzel a hibaüzenettel dobál ki állandóan. Néha sikerült elindítani de hamar kidob ezzel. Lineage3 C1, C2 fut simán, minden játék fut simán. A hiba a win eseménynaplójába nem kerül be. Mindent kirpóbáltam már amit mondtak végkövetkeztetés az volt hogy ha más nem is egy win reinstall segíthet. Ez is megvolt, csak az alap dolgokat tettem fel (XP SP2, driverek, DX9) és indítottam, maradt ugyanaz. 😞
Bármilyen ötlet jó lenne, minden más játék fut gond nélkül, vírusom nincs szóval nem értem a dolgot.
Op rendszer. WinXP prof hun SP2
Konfig: Abit KD7, 768MB DDR, 2500+ XP, (nincs húzva) 9800pro, egy Terratec Aureon 5.1 fun hangkártya + alaplapi hangkártya (mindkettõ megy)igazából más sztem nem lényeg.
Fákjúal!
Hy.
Van nekem egy TIC 2004-es DVD-m és arrol szeretném a hangsávot leszedni.
Ezt milyen progival tudnám megcsinálni??
Elöre is köszönöm.
A Computer Budai nem a legolcsóbb hely abban a városban - pl. ott van tõle csak 50 méterre a BlueFish...
Amúgy az elõzõ gépem 478-as volt (most LGA775-ös).
Abban nekem bevállt az MSI 865PE Neo-2-es alaplap, abból is a Platinum Edition volt.
Videókártya pedig árban és teljesítményben: GeForce 6600GT
Az általad "többi jelentéktelen" dolog közül azért még van fontos.
PL. a memória. Párban vegyed (hogy ki tudd használni a dual-channel ficcsört) és ha nem mennek 400 Mhz-en akkor azonnal ki kell cseréltetni.
A vincseszterek sem utolsó dolgok és a sebességük miatt - és mert ugyanolyan árban vannak mint az ATA-s rokonaik - én a SATA vincsesztereket ajánlanám (a fentebb ajánlott alaplapon van két SATA-aljzat is)
ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu
A mostani bizony már négyéves, akkor sem tartozott a legjobbak közé.
Elsõdleges volna a gyorsaság.
Megtenné valami nagytürelmû ember, hogy végigböngészve a www.cb2000.hu/arlista.html-t kigyûjtené a szükséges új eszközöket ?
A Pentium4 3,06GHz FSB S478-hez igazítva a megfelelõ alaplapot, videokártyát ?
A többi szükséges dolog gondolom más jelentéktelen.
www.guillotine.atw.hu
Olyan problémám van, hogy megtámadott egy vírus.
Azt letöröltem (kiirtottam) a CWShredder programmal.
Azóta az explorerben nem tudok semmit beállítani kezdõlapnak.
Automatikusan, csak egy üres lapot tesz be.
Mit csináljak, hogy mûködjön??
Kösz, pá