Segítséget kérek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zakika
nincsenek, mert ha modemmel megyek akkor bejonnek

Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség

ibrik
Ez szerintem tûzfalas dolog lehet.
Ellenõrizd s Privacy beállításokban, hogy nincsenek-e ezek a kérdéses oldalak valamiképpen korlátozva.

ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu

zakika
most en kerek segitseget.
eddig modemmel voltam de mar van egy wifi kapcsolatom. a modemmel mindent elertem bar lassan, de a wifivel nem akarnak bejonni neha a weblapok pl. a www.mail.yahoo.com vagy a macromedia.com sem. biztos nalam rossz a bealitas, csak nem tudom hol. fent van a zone alarme es avast, de kikapcsolva sem engedi meg yahoot. azt irja a ido letelt es kesz. valami otletek? elere koszi mindenkinek

Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség

peteragoston
Tudtok-e olyan programról, ami szól, hogyha egy webcimet update-lnek?
pliz priviben

Nekem BJC-250 van, és én is nehezen tudom váltogatni az alapértelemezett partrontípust. Néha átáváltja, néha pedig minden egyes nyomtatnivalónál át kell állítani. Elméletileg a nyomtatók(és faxok - xp esetén) mappában kell a nyomtatási tulajdonságokban beállítani a megfelelõ patron. Ha egy nyomtatás elõtt állítottam be a nyomtatási ablakból a beállításokba menve, akkor nem jegyezte meg, de még néha a nyomtatók mappából való beállítást se.
PLaci
Vagy ha nagyon rá tusz költeni, egy iP4000-t... (35-37k)

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

PLaci
Inkább dobd ki, és vegyél egy új 2 patronos Cannon Pixma iP1000 -et 😉

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

Hi! Canon BJC240-es nyomtatóm van, amiben csak egy patron fér bele, vagy fekete vagy színes. Alapértelmezésben nyomtatáskor mindig a színes nyomtatást adja fel.
Hogyan lehet beállítani a Windowsban, hogy a fekete-fehér nyomtatás legyen az alapértelmezett?
ffxi
Hi all! nvidia driverrel lenne szó, nem tuodom, hogy 77.72-es 1-gyel 2-vel és 3-mal elõtti az melyik és hol lehetne letölteni? THX

Fákjúal!

zakika
eddig senki, hat en megprobalom, bar csak egyszer csinaltam probakeppen

tehat kabellel osszekotni, TV bealitani a bemenetelt (gondolom scart). utana catalyst es bealitani hogy klonozza a kepet a masodik (secondary) kijelzon. valahogy igy, de pontosabbat nem tudok most igy fejbol.

PetruZ
Nem tudok olaszul, de olyasmi lehet, hogy a rendszer antivírusa nem enged valami beleegyezõ (confirm?) üzenetet továbbítani, mert a *@freemail.hu címrõl/-re érkezett/küldött levélben van valami csatolmány, amelynek a kiterjesztése tiltott.
PLaci
Ezt letudná valaki fordítani? (Olaszul van.)

Il sistema Antivirus della posta elettronica Rai non permette la consegna del messaggio con soggetto : Comprimi?

Il messaggio inviato da : *******@freemail.hu é stato cancellato perchè l' estensione del file allegato non é accettata.

kabador
Sziasztok!
Tudnátok segíteni?
Van egy AlphaScan 800S - ATI RADEON 9600 Series típusú videókártyám...és van hozzá egy ATI CATALYST Control Center programom, de nem tudom sajna beállítani, hogy miként lehetne a tévémre rácsatlakoztatni a gépet?Megfelelõ Vezetékem is van.És mégsem mûxik.Lécci segítsetek!<#rinya><#rinya><#rinya>

Konicsiwá, tu evríbádi!

na mindegy, azért köszönöm hogy megprobáltál segíteni.

biomage
nem tudom nekem intelem van logikus ha nem indul el a windows vissza kell venni a MHZböl egyszer jó lesz

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

de mit nem bír a processzor? (AMD Athlon XP-A, 2166 MHz (13 x 167) 3000+)

biomage
igy csak egy tanácsot tudok adni nem huzd annyira fel
345MHZen probáld meg

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

biomage
a memteszt nem teszteli a proceszort csak a ramot nem tudok cpu tesztet dos alá

igen, 333 mhz-en elindul de 400 mhz-en nem. a tesztet 400 mhz-es beállítással csináltam meg, hibaüzenet nélkül.

biomage
akor a processor nem birja

biomage
333mhz-en az xp elindul

leteszteltem, de semmiféle hibaüzenetet nem kaptam.

biomage
felirod cdre és bootásal elinditod mint az xp cdt
Innen letöltheted

biomage
a windows xp nagy terhelést csinál a procira és a ramra
a ram nem birja a 400mhz-s tuningolás
teszteld le a memtest86+ meglátod hogy errort fog kiirni

Hello!
Egy kis segítséget kérek. Van egy AMD Athlon XP 3000+ (333Mhz)processzorom egy Abit NF7S v2.0 alaplapban egy Samsung 512 Mb 400 Mhz memoriával.A probléma az hogy ha a memoriát 400 mhz-re állítom akkor a windows Xp nem akar elindulni és lefagy a gép, de a Win98 viszont megy. Miért?

ibrik
Win2k/XP esetén:
"C:\Documents and Settings\\Dokumentumok\Cyberlink\PowerDVD\Snapshot" nmappa

Win9x/ME esetén:
"C:\Dokumentumok\Cyberlink\PowerDVD\Snapshot" mappa

De itt megjegyezném, hogy a képmentések csak akkor kerülnek fájlként ebbe a mappába, ha a beállításokban megcsináltad a következõt:
Jobbkattintás a PowerDVD képernyõjén - Configuration - Player lap - Advanced gomb - Snapshot lap: itt láthatod, hogy alapbeállításként, csak a vágólapra (clipboard) teszi a képmentést. Vagyis ebben az esetben minden egyes "C" nyomáskor felülíródik a vágólapra helyezett kép.
Tehát állítsd át "Capture to file"-ra és itt már láthatod vagy át is állíthatod a mentési mappát.
A lap alján pedig a mentett kép méretére vonatkozólag vannak beállítások.

Letöltöttem a power dvd 5,0-át,,csináltam képmentéseket,de nem találom sehol ,,Hova rakja,,/biztos én vagyok a hülye/,,
Semmi nem látja,scandisk sem javítja meg.Próbáltam feltenni a getdataback progit,de nem engedi,mert valami dll fájl kell neki,amit nem talál.Tudnál segíteni?

PetruZ
Ha egy másik XP alá tetted, akkor az Intézõben, vagy valamilyen hasonló fájlmenedzserben látszania kell a tartalomnak. Ha semmi sem látszik (üres), vagy hozzáférési hibákat dobál, akkor próbát lehet tenni a lent említett programmal.
Bár én kíváncsi lennék arra is, hogy mit és hogyan sikerült fájlszinten törölnöd úgy, hogy a teljes fájlstruktúra megfeküdt (ha tényleg)...
Win XP,és ugyan ez alá tettem.Ntfs van,vagy volt rajta.

PetruZ
Nem kell aktívvá tenni, csak akkor, ha boot-olni is akarsz róla (bár manapság már ez sem feltétel).
Nem írtad, hogy eredetileg milyen oprendszer alatt használtad, és hogy milyen alá próbáltad betenni. Azt sem, hogy milyen fájlrendszer (ntfs/fat) van rajta.
A lényeg meg lemaradt.Nem tudom,hogy mire jó a crack,és hogyan kell használni?

Programokat töröltem,de úgy látszik mást is.Mikor újraindítottam,vagyis csak szerettem volna... Másik redszerre tettem,de a következõ a helyzet: a HDD-m 80 GB-os de azt írja 35GB-os és 42GB szabad hely van.Nagyon fontos lenne visszanyerni az adatokat.Tenx a tippér IBRIK! Ez magyar nyelvû?Mert parázok,hogy mégjobban elb....m!Eddig annyit tettem a vinyóval,hogy a partition magic-kel aktívvá tettem.Nem nagyon értem ezeket a dolgokat.

biomage
a behalt vinyora mit értesz
törölt particó vagy elromlot a vinyó

ibrik
i2k (imyke) játékhonosítás oldalán baloldalt a LETÖLTÉS-re kattintva, fent megtalálod a GetDataBack for FAT/NTFS programot.

Sziasztok!
Óriási segítségre lenne szükségem!A HDD-m behalt.Az infókat,fájlokat hogyan tudnám visszaszerezni róla?Hallottam egy recover nevû progiról,de semmit sem tudok róla.

ibrik
1. Keresni csak akkor tudsz, ha fent vagy valamelyik HUB-on
2. Némelyik HUB-on a keresés vagy csak aktív vagy csak passzív üzemmódban mûködik - érdeklõdj a HUB-opoknál vagy olvasd el az infókat az adott HUB honlapján
3. A HUB túlterheltsége esetén le szokták tiltani a keresést.

nincs senki bent

Köszönöm,,,,,
hello segitenétek felraktam stron dcc-t minden be van állitva hub stb és nyomom a keresést de seemit nem ad ki kérek benneteket segitsetek lehet hoyg a tüzfa szivat

ibrik
Beteszed a számítógépbe a DVD-t, PowerDVD-vel lejátszod és közben a "C" betüt nyomogatva képmentéseket csinálsz.

Segítséget szeretnék kérni,,,Görög nyaralásunkat kiírtam dvd lemezre,,Errõl szeretnék most képeket kivenni és cd-re kiírni,,A segítséget elõre is köszönöm,,[email protected],
ibrik
PowerDVD-ben a lejátszón van egy olyan gomb, hogy "Select Source" vagy Ctrl+O és utána kattints az "Open DVD file on hard disk drive..."-ra és add meg a proginak a video_ts mappát.

Megjegyzem, ez a módszer csak akkor megy, ha a DVD teljes tartalma le van rippelve a vinyódra.

Captain Sparrow
másik kérdés
na most...

ha egy dvd lemezt (filmet) leszedek gépre lesz 2 mappa: Video TS, Audio TS
ezt mivel tudom képfájlba átrakni? pl isoba...vagy mivel tudom normálisan lejáccani mintha egy dvd lenne?
pl power dvd-vel? csak nemtom melyik fájlt kell elinditani mert van egy csomó

Captain Sparrow
ja nem innen szettem azért kösz
mostmár jó van kép hang meg minden

ibrik

Captain Sparrow
van fenn egy, de ezek szerint régi..
honnan?

ibrik
XviD kodeket

Captain Sparrow
Valaki segijjen!
Xvid Avi filmem van és bármilyen lejáccón próbálom lejátszani (powerdvd, winamp, windows media player...) képet nem ad csak a hang megy
mit töltsek le hogy mûködjön?

Hello units!
Köszönöm a segítséget.

Üdvözlettel: gy?jt?