Segítséget kérek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nekem semmi bajom az operával de ha neked nemjön be akkor netscape vagy mozzila
Kuss!-magyarázta.
Nagyon lassan tolti be az oldalakat az Opera meg az IE!Melyik bongeszot erdemes hasznalni? thx
nice legs. what time to open?
Σοφια
Σοφια
TrafficStatistic_Win_1.2.0.1.
Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség
Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség
Chello és még egy két kábelszolgáltató korlátos.
Te chellos vagy nem?
akkor még nyugodt vagyok. habár az mégis csak szemétség, hogy elvileg a "korlátlan" net 30 GB-ig szól. Szemetek ezek a netszolgáltatól.
bye
Alkoholista az aki annyit iszik mint én, csak ellenszenves.
Tehát ha letöltesz 2GB akkor az adott hónapban már csak 28GB áll rendelkezésedre.
Egy ha egy átlagos rádióadót választunk mint mondjuk a mellesleg.fm a fõadót,akkor egy nap napi 8 órában 691MB anyagot töltesz le a netrõl.
Ez havi lebontásban 24 nappal számolva 16.584MB ami durván 16GB.
tehát még nyugodtan netezhetsz kedvedre.
Remélem ide illik a köv. kérdésem.
Van nékem (vagyis a melóhelyen) 1 korlátlan (30 giga) kábeles internet kapcsolatom. Azt szeretném kérdezni, hogy ha én mondjuk letöltök 1 2 gigás file-t akkor az mennyivel növeli az én adatforgalmamat. 2 Gigával?
És ha pl net rádiót használok vagy otthagyom a gépet bekapcsolva és 1 honlap meg van nyitva az kb mennyi adatforgalamt számol? Vagy csak ha frissül az adott oldal tartalma akkor van adatforgalom?
elõre is kösz, ha tud vaki segíteni.
bye
Alkoholista az aki annyit iszik mint én, csak ellenszenves.
Viszont filmet nem lehet vele felvenni.
tehat a server nem engedi meg hogy mashol is lathato legyen a kep
Keresek egy olyan progit ami a játék vagy videólejátszás közben tudná rögzíteni
az eseményeket video formátumban.
http://www.grafics.click.hu/cso.jpg
ha beírom az URL címet akkor csak az ingyenwebnek a képe jön be
Σοφια
beírom de nem mûködik mért nem???
tud vki segíteni??😄
Σοφια
Msi K8N Neo 4-Fi,1gb +2*512mb kingston ram,Amd athlon 64 3800+,Msi 7600gt 256mb
Az a helyzet, hogy a felismert kiterjesztésekben már beírtam és akkor sem ismeri föl, amikor be akarom tölteni. Mindig be kell gépelnem a "megnyitásban". Szal, be olvassa, csak nagyon körülményes, mert mindig kell gépelni. Amúgy ezt kéne felismernie (*.vcd). Még akkor is, ha legördítem "minden fájl (*.*)"
THX!!!
Fákjúal!
Ha meg ki van kapcsolva akkor kapcsold be.
Nálam az MS Antispyware van, az rögtön jelzett a spysheriff-re amikor települni akart.
Nincs a gépeden víruskeresõ és Spywareírtó?
Nézd meg a vezérlõpulton a programok telepítésénél szerepel-e a SpySheriff. Ha van, akkor próbáld eltávolítani onnan.