Segítséget kérek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

McGrady
hello
nekem semmi bajom az operával de ha neked nemjön be akkor netscape vagy mozzila

Kuss!-magyarázta.

Sziasztok.Ujrairható lemezen volt meg nekem az SP2-es magyar változat,és véletlenül letöröltem.Tudtok mondani oldalt ahonnan le tudom tölteni mert,már nem emlékszem hogy honnan sikerült letöltenem.Kössz elöre is.
Udv!
Nagyon lassan tolti be az oldalakat az Opera meg az IE!Melyik bongeszot erdemes hasznalni? thx
Pitbull90
MÛKÖDIK!!😄 hallelúja

Σοφια

Pitbull90

Σοφια

SASboy
Nemtudtok olyan programot amivel több avi-t tudok rárakni egy DVD-re és menüt csinálni neki?

nice legs. what time to open?

Pitbull90
Bocsi hogy itt próbálkozok de megpróbálom most felrakni egy másik tárhelyrõl egy micsodát😄

Σοφια

Pitbull90
ez az ingyenweb nem akarja hogy ide felrakjam a SAJÁT hangsújjozom SAJÁT képeimet!

Σοφια

zakika
peldaul

TrafficStatistic_Win_1.2.0.1.

Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség

zakika
vannak netforgalom merok, amit be lehet alitani mikortol merje es meri a forgalmat 😊 windozzal egyut indul, tehat mindig ott van es latod a fogyasztast 😊

Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség

Adsl nél nincs elviekben korlát bár a t-online hülyéskedik.
Chello és még egy két kábelszolgáltató korlátos.
Te chellos vagy nem?

köszönöm szépen az infót izb.
akkor még nyugodt vagyok. habár az mégis csak szemétség, hogy elvileg a "korlátlan" net 30 GB-ig szól. Szemetek ezek a netszolgáltatól.
bye

Alkoholista az aki annyit iszik mint én, csak ellenszenves.

a 30 Gb az valszeg a korlátod melyet egy hónapban felhasználhatsz.
Tehát ha letöltesz 2GB akkor az adott hónapban már csak 28GB áll rendelkezésedre.
Egy ha egy átlagos rádióadót választunk mint mondjuk a mellesleg.fm a fõadót,akkor egy nap napi 8 órában 691MB anyagot töltesz le a netrõl.
Ez havi lebontásban 24 nappal számolva 16.584MB ami durván 16GB.
tehát még nyugodtan netezhetsz kedvedre.

Pitbull90
az egy ingyenwebes kép az én képem meg máshogy néz ki

Σοφια

Pitbull90
de mondom nem az a kép az

Σοφια

Döglött Kacsa
Tegnap még látható volt a kép! <#nemtudom>

Sziasztok!
Remélem ide illik a köv. kérdésem.
Van nékem (vagyis a melóhelyen) 1 korlátlan (30 giga) kábeles internet kapcsolatom. Azt szeretném kérdezni, hogy ha én mondjuk letöltök 1 2 gigás file-t akkor az mennyivel növeli az én adatforgalmamat. 2 Gigával?
És ha pl net rádiót használok vagy otthagyom a gépet bekapcsolva és 1 honlap meg van nyitva az kb mennyi adatforgalamt számol? Vagy csak ha frissül az adott oldal tartalma akkor van adatforgalom?
elõre is kösz, ha tud vaki segíteni.
bye

Alkoholista az aki annyit iszik mint én, csak ellenszenves.

Hypercam és az oldalamról letölthetõ.
Viszont filmet nem lehet vele felvenni.

Állítsd secamról pal rendszerüre,azok közül is a B jelüre.

Pitbull90
más is feltudja rakni az hogyan csinálta?
Nemtudod????

&#931;&#959;&#966;&#953;&#945;

Pitbull90
de akkor hogy rakjam fel?

zakika
erre mondjak hogy keplopas
tehat a server nem engedi meg hogy mashol is lathato legyen a kep

Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dics&otilde;ség

Pitbull90
Mûködik?????? akkor írd be a címet és nézd meg mi jön be rajta

Döglött Kacsa
pedig müködik

Döglött Kacsa

valaki ha tudna segíteni légyszi írjon nekem privát uzenetet!miert nem kapok színes képet ha rákotom a tv-t a számitogépre?
fraps
Hi !
Keresek egy olyan progit ami a játék vagy videólejátszás közben tudná rögzíteni
az eseményeket video formátumban.
Pitbull90
biztos mondjuk ezt próbáld ide felrakni:
http://www.grafics.click.hu/cso.jpg
ha beírom az URL címet akkor csak az ingyenwebnek a képe jön be

zakika
miert nem? biztos hogy url irsz be es nem a sajad gepedrol valamit?

Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dics&otilde;ség

zakika
megvanna a vobok? akkor csak megnyitod a neroban az uj dvd video projektet es bemasolod a video ts mappat a helyere

Pitbull90
Tudom hülye kérdés de még azért új vok itt hogyan tudok felrakni képet????? ugye Kép>URL cím http/:......stb.
beírom de nem mûködik mért nem???
tud vki segíteni??😄

vki nem tudná hogy kell úgy megírni egy dvd-t(koncert dvd) hogy ha nem image file-ban van meg,hanem csak a ts file-ok vannak meg!!!

Msi K8N Neo 4-Fi,1gb +2*512mb kingston ram,Amd athlon 64 3800+,Msi 7600gt 256mb

Nekem is ez tünik furcsának.
Hát elképzelhetõ hogy letiltott valamit a csóka,de ha megy a sky akkor érdekes a szitu.

ez passz mert nem volt át a szomszédba mert késö van.Nekem irt a skypen hogy kérdezzem meg itt mert nem tud semmit megnyitni
Egyik gépen sem megy a böngészés??

Sziasztok.A haveromnak a nete el van osztva router-rel 8-felé,müködött mind a mai napig.Most olyat csinál hogy mikor meg akarja nyitni a I.E-t vagy a Firefoxot és egy oldal sem jön be kiirja hogy ellenörizze a nevet és probálja meg ujbol.De nem is volt neve adva.Érdekes modon a skype az megy.Szerintetek mi lehet a gubi??? Ö arra gyanakszik akinél a router van valamit letilthatott volna? Kössz a válaszokat
marsu
kösz a segítséget <#worship><#worship>
ffxi
Alcohol-hoz, ha ért hozzá vki, segícsen. THX!

Az a helyzet, hogy a felismert kiterjesztésekben már beírtam és akkor sem ismeri föl, amikor be akarom tölteni. Mindig be kell gépelnem a "megnyitásban". Szal, be olvassa, csak nagyon körülményes, mert mindig kell gépelni. Amúgy ezt kéne felismernie (*.vcd). Még akkor is, ha legördítem "minden fájl (*.*)"

THX!!!

Fákjúal!

azt mi okozhatja hogy ha berakok egy bármilyen CD-t az olvasómba, nem hajlandó beolvasni csak ha újraindítom a gépet...de ugyanez a helyzet a virtuális meghajtóknál is.Meg ha be is olvassa egybõl reboot nélkül, cask jobb katt-> megnyitással tudom megnyitni, mer az elõzõ "beragad". De ha az explorer ( nem a böngészõ ) hibát okoz és újratölt, akkor minden ok köv. rebootig.
stratoman
A spybot-nak van állandó védelme, hogyan tudott mellette felmenni?
Ha meg ki van kapcsolva akkor kapcsold be.
Nálam az MS Antispyware van, az rögtön jelzett a spysheriff-re amikor települni akart.

McGrady
akkor ez tárgytalan 😄

Kuss!-magyarázta.

McGrady
vírusirtóval is nézesd át vagy töröld le a progit 😊

Kuss!-magyarázta.

marsu
igen lealáztam.<#worship>
marsu
Spybot-om az van, de nem talált semmit.
stratoman
Hogy érted, hogy mivel?
Nincs a gépeden víruskeresõ és Spywareírtó?
Nézd meg a vezérlõpulton a programok telepítésénél szerepel-e a SpySheriff. Ha van, akkor próbáld eltávolítani onnan.

McGrady
Spybot-tal pl.

Kuss!-magyarázta.

marsu
jó de mivel???
stratoman
Csinálj egy teljes spyware és víruskeresést, ezt a sz@rt meg szedd le. Ez a SpySheriff maga is egy kémprogram.