Segítséget kérek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ömm, kérdést, most olvastam vissza, sry 😄

PetruZ
Ami beleillik az "Operációs rendszerek, felhasználói programok" körébe, és nincs neki külön topikja valahol. 😊
mert akkor lenne :
Nem tudjátok hogy be lehetne-e állítani hogy mikrofon helyett a "rendszerhangokat" szal monnyuk hogy hallgatok zenét, meg stb. lehessen küldeni MSN Messenger-en keresztül?? ( MSN 7.5 )

itt lehet mindennel kapcsolatos kérdéset tenni?

PetruZ
Átkutattam a webet, sokan kínlódnak ezzel a hibával a VPN kapcsán. Állítólag akkor elindul, ha a NetBIOS engedélyezve van (hozzá kell adni a hálózati protokollokhoz). Ezt viszont csak saját felelõsségre, mert komoly biztonsági veszélyeket rejt magában...
win2k-nál hol lehet bekapcsolni ezt a funkciót? Mármint hogy logolja a hálóforgalmat? Vagy kell vmi külön kis progi?
elõre is thx.

Alkoholista az aki annyit iszik mint én, csak ellenszenves.

A szolgáltatás (Útválasztás és távelérés) leállt a következõ szolgáltatásspecifikus hibával: 340 (0x154)
a gépemhez szeretnék kapcsolódni bluetoothon keresztül, és megosztani a netet.
PetruZ
Akkor talán nézd meg az eseménynaplót (Felügyeleti eszközök között), hogy miért is nem tudott elindulni az a szolgáltatás.
Bár ez az egész mihez kell neked?
Nyissuk meg a Vezérlõ pultot. Nyissuk meg a „Hálózati kapcsolatok”-at.

Fájl menü > <Új kapcsolat> >

Válasszuk a „Speciális kapcsolat létrehozása ”-t >

Válasszuk a „Bejövõ kapcsolatok elfogadása ”-t >

Jelöljük be „Kommunikációs kábel két számítógép között ”-et

Válasszuk a „Virtuális magánhálózatok tiltása ”-t

Jelöljük be a használni kívánt (telefonba írt) XP felhasználó nevet

Bizonyosodjunk meg róla, hogy mindegyik „Hálózati szoftver” be van jelölve.

„TCP/IP protokoll”

„A hívók hozzáférhetnek a helyi hálózatomhoz”: teli

Válasszuk ki a „Megadott IP címeket”, és adjuk meg

Kezdet: 10.0.2.2. Vég: 10.0.2.254 majd majd

Ezt szertném megvalósítani!
PetruZ
Létezik. Ha hibásan lett megírva, és az olvasó nyûglõdik rajta. Elõfordult már velem is. Néha hagytam, hogy próbáljon visszanyerni valamit belõle, néha sikerült, néha nem. Az író, amelyik írta, általában nagyobb eséllyel el tudja olvasni.
PetruZ
Pl. ADSL-t akarsz elérni modemes betárcsázóval, vagy a kábelnetet kevered valamivel. Én ilyesmire gyanakodnék. Sõt, szerintm nézz körül az irányban is, hogy nincs-e egy dialer trójai a gépeden, és próbálna tárcsázni a szerencsétlen, de te pl. ADSL-rõl vagy, azon meg nem fog menni...
Hali!
Létre akarok hozni egy kapcsolatot, ami engedélyezi a bejövõ kapcsolatokat(hálózati kapcsolatok-új kapcsolat-speciális-bejövõ kapcsolatok elfogadása), de a win azt irja, hogy:

"A bejövõ kapcsolatok mûködése az Útválasztás és távelérés szolgáltatástól függ, amely nem tudott elindulni. További információ a rendszer eseménynaplójában található."

Létfontosságú lenne a segítség!Elõre is köszi!
Sziasztok!
"a cél számítógép hálózata nem kompatibilis a kért hívás típúsával"
Ezzel az üzenettel kedveskedik már két napja a netem, ha valaki tudja, vagy csak kósza ötlete van, hogy hogyan orvosoljam a hibát, az ossza meg velem.
Én már kipróbáltam mindent ami eszemebe jutott, az uccsó ötlet a format volt...

Szia.Kiirtam egy 2-cd-s filmet dataként egy dvd-re.Most probáltam TotalCommal-visszarakni a vinyora,de a második fil 22%nál megáll hiba.Most az IsoBuster-rel kinlodik az olvasó.Probálom elmenteni.A kifejtés fájlt nyomtam meg.Létezik hogy olyan lassan csinálja hogy 1%-ot ment csak 5-perc alatt.Ha nem jol csinálom ,mit kel tennem? köszi.
Döglött Kacsa
a kábel biztos jó?

stratoman
Hello
Help me!! Hogy nyitható meg a bin fájlba lévõ progi?
units
xpcd be. egyéb feledatok. hálózat beállítása.

Életfogytig tartó büntetés a Cat8 börtönszigeten HJT Log elemzők: www.hijackthis.de www.help2go.com

rezsofiz
Miért van az hogyha online gamekben (warcraft3, f1 challenge) ha szervert csinálok akkor nem tudnak az emberek csatlakozni? pedig a tûzfalamat (outpost) ki szoktam lõni.. mi lehet a baj?

sazl : c

Adott egy A gép 100MB/s kártyával, és egy B gép 1GB/s kártyával nem tudunk hálózatot teremteni a két gép között.Az IP cimek:
A gép:192.168.0.1
B gép:192.168.0.2
A MASK:255.255.255.0
A hálózat nem megy. A hálózati kártyákon lévõ égõk szerint a kapcsolat él.
TEHETATLEN VAGYOK. MEGKÖSZÖNNÉM HA VALAKI SEGÍTENE.

MSI-K8N NEO PLATINUM, 1GB RAM PC400,AMD SEMPRON 3100+,HDD 160 GB, SAPPHIRE ATI RADEON 9250 256 MB,BENQ 19\" FPD,7.1 OPTICAL SOUND

ok.Kösszi,végülis ez egy haveromnál van igy.Elég szomoru mert sokszor letiltja ha olyan helyen jár
[Jakuza]
Latja, ha logolja az halozati forgalmat.
Jo rendszergazdnal mindig be van kapcsolva ez a funkcio.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Sziasztok.tud valaki erre választ?Van egy server onnan osztodik 7-felé a net.Az akié ez az egész,látja azt hogy merre netezgetek,meg hogy miket töltögetek?hogy ez alapján letiltson ,ha olyan helyeken járkálok,!Tehát ö látja ezt az egészet? Kössz a válaszokat
Mostmár mûxik😄

ASUS P5AD2-E Premium, Intel Prescott 3.00GHz ASUS Silent Square Pro-val, 2GB RAM, Samsung 120GB+400GB SATA 2, Samsung 120GB (rack), Gainward BLISS 7950GT + Zalman Fatality FS-V7

A Painkiller nevû játékhoz

ASUS P5AD2-E Premium, Intel Prescott 3.00GHz ASUS Silent Square Pro-val, 2GB RAM, Samsung 120GB+400GB SATA 2, Samsung 120GB (rack), Gainward BLISS 7950GT + Zalman Fatality FS-V7

Pedig elméletileg a Dragon Unpackernek meg kéne nyitni...
Legalábbis azokat, amik játékokból származnak.
Mihez van ez a pak fájl?
Hy!!

Milyen progival lehet a .pak kiterjesztésû fájlokat kicsomagolni??
Próbáltam már WinRAR-al, meg a Tcmd beépített tömörítõjével és a Dragon Unpacker-rel, de egyikkel sem mûködött a kitömörítés...

Elõre is köszi

Vanek
hi! nem tudom kikapcsolni a norton antivirusomat,mert utána állandóan jelez nekem vmi symantec liveuptade,hogy kikapcsoltam a tûzfalamat,és így teljesen hazavágja a netjátékot....pls help!..

R U Ready?!?!? ...broken soul...

köszönöm az információkat. majd utána nézek a szerzõdésnek mi hogy van benne.

PetruZ
A "forgalom" alatt a szolgáltatók 99,99%-a a teljes (tehát fel+le) forgalmat érti, nem csak az egyik irányt.
zakika
azt neked kell tudi, hogy az teljes adatforgalom vagy csak a lemeno. szerintem a teljes, de az a szerzodesbe benne van. 7,3 GB harom na alatt nem semmi 😊 nekem 2 het alatt lett ennyi, ebbol 1,6 BG a felmeno

Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dics&otilde;ség

Hi!
Felraktam ezt a kis netforgalom figyelõ profit TrafficStatistic_Win_1.2.0.1.
Az lenne még a kérdésem,hogy ha nekem 30 GB-ig korlátos a netem, akkor csak a fogadott/letöltött adatmennyiséget kell számolni vagy az egészet. Mert ez a kis progi külön-külön mutatja a kimenõ és bejövõ adatforgalmat. Csak mert kicsit sokallom a 3 nap alatt 7.3 GB-i forgalmat. Igaz töltünk is le rendesen.
Remélem érthetõ voltam.

PetruZ
Direkt 64 bites progi csak 64 bites procin és csak 64 bites XP-n fog futni, sima SP2-õn nem.
vki
HI!

Lenne még egy furcsa kérdésem:
Ha van egy SP2-es WindowsXP-m, és arra feltelepítek valamilyen 64 bites programot, akkor az ki fogja használni a 64 bit lehetõségeit, vagy ahhoz külön fel kell rakni a 64 bit-es XP-t?

ACER Aspire 5738ZG

lck
The Codecs
DivX 6 pro-t utána szoktam rárakni.
vki
Köszönöm a választ. A codechez tudnál mondani egy linket?

ACER Aspire 5738ZG

lck
Izlések és pofonok... Valószínüleg mindenki mást javasol neked és mindenki meg van róla gyõzõdve hogy az övé a legjobb.
Nálam a legfõbb szempont az hogy a gépet a leg kevésbé terhelje, még ha esetleg a felülete nem is annyira szép.

Tehát:

Virusirtó: AVG free
Spyware: Xoftspy
Codec: The Codecs + DivX 6
Tûzfal: Outpost

A 2003-nál frissebb programok 99,9 százaléka kompatibilis az SP2-vel
vki
Na! Nem ját itt senki?

ACER Aspire 5738ZG

vki
Csá!

Most készülök felrakni egy SP2-es Windows XP-t. Nem tudom, hogy milyen vírusirtót, kém-vírusfigyelõt/írtót, illetve kodec-et érdemes felrakni. Továbbá érdekelne, hogy az Nforce4 Ultra hardveres tûzfala (valami active armor vagy NvFirewall) vírusfigyelõ is, vagy csak tûzfal?

De ha tudtok mutatni egy olyan honlapot, ahol fel van sorolva, hogy SP2-vel milyen programok kompatibilisek, akkor azt megköszönném.

ACER Aspire 5738ZG

kössz az infókat. megpróbálom felrakni ezt a forgalom mérõt, hátha hasznát veszem.
bye

lac coo
Mert így nincs installálva a hardwer.
Néha sikerült a winfost rábírnom, hogy másolja át a megfelelõ helyre , de kurvára nem tudom már hogyan sikerült...

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Miért baj,hogy oda kerül??
Ha meg fertõzött a géped,akkor meg mindegy hol van.

lac coo
Hello !
Az lenne a kérdésem , hogy a bankkártya olvasóm driverét a programfájlok közé telepíti be , az meg ugye nem jó.Telepítéskor nem ajánl fel semmit , tehát nem tudok más célt megadni neki.
Ilyenkor mi a teendõ ???

THX

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Ertem! Nem ismerem, de majd kiprobalom! Koszonom!!
biomage
ez az a program amit kerestél töredezetségmentesitö progi

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

ez mi?
biomage
voptxp

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

Tud valaki valami jo defragos progit? thx
McGrady
google-ben rákeresel magyar oldalak közt és sztem lesz olyan oldal ahonnan letod rántani

Kuss!-magyarázta.