Segítséget kérek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem tudjátok hogy be lehetne-e állítani hogy mikrofon helyett a "rendszerhangokat" szal monnyuk hogy hallgatok zenét, meg stb. lehessen küldeni MSN Messenger-en keresztül?? ( MSN 7.5 )
elõre is thx.
Alkoholista az aki annyit iszik mint én, csak ellenszenves.
Bár ez az egész mihez kell neked?
Fájl menü > <Új kapcsolat>Új kapcsolat>
Válasszuk a „Speciális kapcsolat létrehozása ”-t
Válasszuk a „Bejövõ kapcsolatok elfogadása ”-t
Jelöljük be „Kommunikációs kábel két számítógép között ”-et
Válasszuk a „Virtuális magánhálózatok tiltása ”-t
Jelöljük be a használni kívánt (telefonba írt) XP felhasználó nevet
Bizonyosodjunk meg róla, hogy mindegyik „Hálózati szoftver” be van jelölve.
„TCP/IP protokoll”
„A hívók hozzáférhetnek a helyi hálózatomhoz”: teli
Válasszuk ki a „Megadott IP címeket”, és adjuk meg
Kezdet: 10.0.2.2. Vég: 10.0.2.254
Ezt szertném megvalósítani!
Létre akarok hozni egy kapcsolatot, ami engedélyezi a bejövõ kapcsolatokat(hálózati kapcsolatok-új kapcsolat-speciális-bejövõ kapcsolatok elfogadása), de a win azt irja, hogy:
"A bejövõ kapcsolatok mûködése az Útválasztás és távelérés szolgáltatástól függ, amely nem tudott elindulni. További információ a rendszer eseménynaplójában található."
Létfontosságú lenne a segítség!Elõre is köszi!
"a cél számítógép hálózata nem kompatibilis a kért hívás típúsával"
Ezzel az üzenettel kedveskedik már két napja a netem, ha valaki tudja, vagy csak kósza ötlete van, hogy hogyan orvosoljam a hibát, az ossza meg velem.
Én már kipróbáltam mindent ami eszemebe jutott, az uccsó ötlet a format volt...
Help me!! Hogy nyitható meg a bin fájlba lévõ progi?
Életfogytig tartó büntetés a Cat8 börtönszigeten HJT Log elemzők: www.hijackthis.de www.help2go.com
sazl : c
A gép:192.168.0.1
B gép:192.168.0.2
A MASK:255.255.255.0
A hálózat nem megy. A hálózati kártyákon lévõ égõk szerint a kapcsolat él.
TEHETATLEN VAGYOK. MEGKÖSZÖNNÉM HA VALAKI SEGÍTENE.
MSI-K8N NEO PLATINUM, 1GB RAM PC400,AMD SEMPRON 3100+,HDD 160 GB, SAPPHIRE ATI RADEON 9250 256 MB,BENQ 19\" FPD,7.1 OPTICAL SOUND
Jo rendszergazdnal mindig be van kapcsolva ez a funkcio.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
ASUS P5AD2-E Premium, Intel Prescott 3.00GHz ASUS Silent Square Pro-val, 2GB RAM, Samsung 120GB+400GB SATA 2, Samsung 120GB (rack), Gainward BLISS 7950GT + Zalman Fatality FS-V7
ASUS P5AD2-E Premium, Intel Prescott 3.00GHz ASUS Silent Square Pro-val, 2GB RAM, Samsung 120GB+400GB SATA 2, Samsung 120GB (rack), Gainward BLISS 7950GT + Zalman Fatality FS-V7
Legalábbis azokat, amik játékokból származnak.
Mihez van ez a pak fájl?
Milyen progival lehet a .pak kiterjesztésû fájlokat kicsomagolni??
Próbáltam már WinRAR-al, meg a Tcmd beépített tömörítõjével és a Dragon Unpacker-rel, de egyikkel sem mûködött a kitömörítés...
Elõre is köszi
R U Ready?!?!? ...broken soul...
Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség
Felraktam ezt a kis netforgalom figyelõ profit TrafficStatistic_Win_1.2.0.1.
Az lenne még a kérdésem,hogy ha nekem 30 GB-ig korlátos a netem, akkor csak a fogadott/letöltött adatmennyiséget kell számolni vagy az egészet. Mert ez a kis progi külön-külön mutatja a kimenõ és bejövõ adatforgalmat. Csak mert kicsit sokallom a 3 nap alatt 7.3 GB-i forgalmat. Igaz töltünk is le rendesen.
Remélem érthetõ voltam.
Lenne még egy furcsa kérdésem:
Ha van egy SP2-es WindowsXP-m, és arra feltelepítek valamilyen 64 bites programot, akkor az ki fogja használni a 64 bit lehetõségeit, vagy ahhoz külön fel kell rakni a 64 bit-es XP-t?
ACER Aspire 5738ZG
DivX 6 pro-t utána szoktam rárakni.
Nálam a legfõbb szempont az hogy a gépet a leg kevésbé terhelje, még ha esetleg a felülete nem is annyira szép.
Tehát:
Virusirtó: AVG free
Spyware: Xoftspy
Codec: The Codecs + DivX 6
Tûzfal: Outpost
A 2003-nál frissebb programok 99,9 százaléka kompatibilis az SP2-vel
Most készülök felrakni egy SP2-es Windows XP-t. Nem tudom, hogy milyen vírusirtót, kém-vírusfigyelõt/írtót, illetve kodec-et érdemes felrakni. Továbbá érdekelne, hogy az Nforce4 Ultra hardveres tûzfala (valami active armor vagy NvFirewall) vírusfigyelõ is, vagy csak tûzfal?
De ha tudtok mutatni egy olyan honlapot, ahol fel van sorolva, hogy SP2-vel milyen programok kompatibilisek, akkor azt megköszönném.
ACER Aspire 5738ZG
bye
Néha sikerült a winfost rábírnom, hogy másolja át a megfelelõ helyre , de kurvára nem tudom már hogyan sikerült...
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Ha meg fertõzött a géped,akkor meg mindegy hol van.
Az lenne a kérdésem , hogy a bankkártya olvasóm driverét a programfájlok közé telepíti be , az meg ugye nem jó.Telepítéskor nem ajánl fel semmit , tehát nem tudok más célt megadni neki.
Ilyenkor mi a teendõ ???
THX
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8