20838
Segítséget kérek
  • saitek
    Jasc Animation Shop
  • Tomicsek
    http://www2.jasc.com/pub/ans305ev.exe
  • Programvadász
    Honnan tudom letölteni Jasc Animation Shop programot a Google-val próbáltam megkeresni de rengeteg "hülyesgéget" dobot ki!?
  • Dj Faustus #6233
    Jasc Animation Shop-ban: File/Optimization Wizard menüpontban:
    * Animated Gif File kiválaszt Továbbb
    * Customize gomb
    * A megjelenő ablakban: Optimizations fülön pipáld be: Map Identical Pixels to transparent, majd OK
    * A Customize gombot tartalmazó ablakon Tovább, Tovább, majd végűl Befejezés.
    Ezek után az elkészült animációt mented (File/Save as)
  • Programvadász
    Nemtudjátok?
  • Programvadász
    Mondjuk hogy ha van egy mozgó (gif) animációm és annak a hátterét hogyan lehet eltüntetni?
  • Dj Faustus #6230
    Jobb segítséget több információ hiányában senki nem tud adni, hacsak nem volt valakinek hasonló esete.
  • bauer15
    erre tudnátok segíteni mer aki segített avval nem mentem semmire
  • Ferencz István
    Ok, kösz! Megoldódott a probléma, jó ez az ffdshow
  • gordonmail
    google....
  • saitek
    ffdshow
  • gordonmail
    lol
  • gordonmail
    Az mindegy, keress egyet gyorsan.
  • Ferencz István
    melyiket töltsem le?
  • gordonmail
    Hogyne létezne. Van olyan vírus, ami a Winchester rejtett részeibe írja be magát.
    De lehet, hogy a Telepítőlemezed a hibás, könnyen meglehet. Itt nincs véletlen.
  • Ferencz István
    A kodek le van törölve
  • Shred
    Most formatáltam a gépet délután és cseszik felmeni! lehet hüyleséget kérdezek de van ojan vírus vagy hasonlo szarság ami nem hal meg formatlásnál? Csak azért mert már most baszogat a windows hogy futassam cnkdsk-t, mert hiányzik valami könyvtár...
  • gordonmail
    Lefagy? Telepítsd újra megint csak ezt ajánlom, de így kiszűrve már régen újraraktad. Inkább telepíts Oprendszert. Lehet, hogy összeszedtél valami vírust :S Használj NOD32őt
  • Shred
    Sziasztok!

Lenne egy ,,nagy" problémám! Nem tok felmenni semmilyen msn-re csak arra ami alapból van a gépen a windows messengerre, akármit telepítek bejelentkezésnél lefagy a program4 Mi lehet a baj? Se 7.0 se 7.5 se live messenger nem müködik!
  • gordonmail
    Egyszerűen tőlts le egy másik Kodeket, ennyi.
  • PESK
    Töröld le a kodeket
  • Ferencz István
    Valaki pls!
  • gordonmail
    Az levédett tartalom, csak az a Program tudja szerkeszteni, amelyik készítette.
    PL: FrontPage vs. Xara Webstyle
  • gordonmail
    Az hülyeség. Akkor TUTI, hogy vírusod van.
    Probáltál már leszedni másik Winamp tleepítőt? :))
  • Programvadász
    Ha készíten egy menüt egy szerkeztő programmal(Menu Maker)akkor a Microsoft Frontpage miért nem látja normál módban???(csak preview módban látja)
  • Programvadász
    De nem értem miért törli az admin 1-es topc-okat másokat meghagy,nemértem!?
  • foxxi
    Sziasztok!
    Olyan problémám lenne, hogy a My Private Folder nevű program jelszóváltoztatás után a file-okat megcsinálja, majd ezután üresjáratba vágja a rendszert és láthatóan semmit nem enged csinálni (mintha lefagyna), viszont itt tárolom a legtöbb képet, amiket így nem tudok kimenteni. Nem tudtok valami módszert, amivel meg lehet kerülni a problémát?
    Köszi!
  • Ferencz István
    Sziasztok!
    Olyan gondom lenne hogy elkezdtem telepíteni egy kodekpackot és vmi hibát írt ki. Na mondom ezért letölthettem. Aztán megakartam nyitni több .avi kiterjesztésű videót és se a Winamp se a Win Media Player 10 nem játsza le, a kodek telepítése előtt pedig lejátszott gond nélkül minden .avi-t, ez mitől van? Előre is THX!
  • tobias88
    3. újratelepítés után jöttem ide kérdezni!
  • gordonmail
    telepítsd újra a Programot, ennyire egyszerű. A Program ha egyszer hibákat okoz, akkor az olyan is marad, hiába javítgatod. Telepítsd újra és akkor biztos megoldóik a Problémád.
  • gordonmail
  • gordonmail
    Warez
  • tobias88
    Hell, azt miért csinálja a winamp, hogy nem enged a 3.-4. beletekerés után még beletekerni a számba amit hallgatok??
  • telo
    helló!valaki segítene,hogy miként kell beállítani az ideális nézethez a all in keyloggert?!Úgy szeretném,hogy a jelszavakat is megjegyezze és jó látható legyen a nézet is.SOS!Köszi
  • zitababa
    Hello!

Segítséget kérnék!
    Már van egy smsweb oldalam,regisztráltam hozzá a freeweben és egyből a jelszavas ablak ugrott be.Azóta is használom, jól megy.
    Viszont most más tartalommal csináltam volna egy új smsweb oldalt a freeweben és a problémám a következő:
    index.html FTP feltöltéssel nyitottam, aktiváltam az smsweb szolgáltatást, de az alapoldalam csak a sajátoldal/fw.hu-n jelenik meg és hiába csinálom meg a hivatkozást a http://smsweb.hu/sajátoldal linkre, semmi nem jelenik meg.
    Mi a teendő?
    Főkönyvtárat nyitottam az FTP-n sajátoldal vagy smsweb néven de akkor se lát semmit.
    A védett tartalmat hogy helyezzem az FTP-n?
    Lécci segíts, mert sürgős!
    Köszi: Zita
  • bazsi123
    köööösziii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Dj Faustus #6200
    Szükségmegoldás: Plug-ins/Attack Detection pluginen jobb klikk Properties/Ethernet/Block intruder when... ne legyen kipipálva.
    Lásd: [url=http://www.outpostfirewall.com/forum/showthread.php?t=15913]Outpost Firewall support forums - All traffic blocked when "Host tampers its IP addresses." is occured[/url]
  • bazsi123
    hi

azért ide írok, mert fingom sincs, hogy mi okozza a galibát. a galiba annyiban merül ki, hogy hirtelen megszakad az internetkapcsolat. az outpost kiabál, a következő üzenettel:

host tampers its ip addresses. ip spoofing detected. host ... (255.255.255.255) tampers its ip addresses.

ez most mi? támadás? spyware? vírus? adaware-t lefuttattam, de utána is ez történik.
  • baajos
    Nincs kedvem szervizbe vinni mert ott ugyis átvernek, hiszen azért vannak! :)
    De nagyon idegesitő hiba mondanom se kell és van pár alkalmazás ami emiatt nem is használható,mert ujraindul. Elöször a memoriara gyanakodtam, de hogy lehet az hogy egyszer több orát is elmegy uyganaz a játék máskor meg 2 perc mulva ujraindul... Na mindegy.. Most nincs pénzem semmi újra... :(
  • baajos
    Icegod! Nekem 1000 százalékig ugyanez a hibám a gépen mint neked! kijelentkeztetni már nem is tudom,mert ha megmozditom az egeret már indul ujra. És még egy sor esetben ugyanezt csinálja! Ha tudsz valami megoldást feltétlen írd meg nekem is! Köszi!! Nekem itt azt mondták memoria hiba vagy tápegység hiba.. De amugy ha vigyázok és semmit nem veszek teljes képernyöre meg ilyenek akkor elvagyok csak kikapcsnál van gond..