Segítséget kérek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
sazl : c
Kellena 1 nagy segítség. 'sl7' kiterjesztésû fájlokat mivel tudok megnyitni. Elvileg vami szöveges cuccosnak kell benne lennie. Openoffice-val próbálkoztam de nem igazán sikerált. Ha tud vki segíteni, nagyon +köszönném.
bye
Alkoholista az aki annyit iszik mint én, csak ellenszenves.
Kellena 1 nagy segítség. 'sl7' kiterjesztésû fájlokat mivel tudok megnyitni. Elvileg vami szöveges cuccosnak kell benne lennie. Openoffice-val próbálkoztam de nem igazán sikerált. Ha tud vki segíteni, nagyon +köszönném.
bye
Alkoholista az aki annyit iszik mint én, csak ellenszenves.
Segítséget kérek, hogy tudom egy helyi kishálózaton megosztani az ADSL-es netemet, ha Switch-em van. Ha lehet, nem szeretnék servergépet csinálni.
A válaszokat elõre is köszönöm.
elérhetõségem: [email protected]
\"Bármit megtehetsz, mindent megnyerhetsz, mindent eljáthatsz, játszva meghalhatsz!\"
szedj le BS playert nekem az nem szaggat semmit
Kuss!-magyarázta.
Fákjúal!
aztán keres valami mp3 gabbert és kész
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
WMA-ból szeretnék MP3-ba konvertálni.Egy ingyenes program kellene-vagy más megoldás 😊.(Az Easy CD-DA extractort használtam,de lejárt a 30 nap.
Köszi elõre is.
Hogy lehet meg nézni hány bites a procim?
válaszotokat elõrre is köszönöm!
De miután megkeresi a csatornákat, nem adja hozzá, pedig addotív keresést csinálok.
Mi lehet a gond?
De mint azt már mondtam, a Pinnacle PCTV Pro típusú karimhoz tartozó eredeti szoftver, konkrétan a Pinnalce MediaCenter nem megy.
Ezért gondolom ezt a szolgáltatást nem tudom igénybevenni.
Vkinek nincs 5lete hogy lehet megoldani a szoftvergondot?
Kábeltévés kiosztás esetén a szolgáltató weboldalán elvileg kint kell lennie a csatornák frekvenciakiosztásának, az alapján finomhangolhatod a szoftvert. Legalábbis mikor Debrecenben voltam és UPC-s, az oldalukról letölthetõ volt a sávkiosztás, a Hauppage kártyám szoftverében meg van közvetlen frekiállítási lehetõség (0.125-ös lépésben), és a rosszabb minõségû adásokon tudtam valamit javítani (de pl. a tv2 ott is gyenge volt 😊 ).
Akinek ilyen progija van, leírá mik a legjobb beállítások?
Mert van amelyik csatorna képe szép pl RTL Klub, de pl a TV2 az szörnyû.
Jöhet ide és privátban is!
Nezd meg a kapcsoloit, majd tedd bele a .bat fajlodba a megfelelo parancsal.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
del D:\mentes\mentes.rar
c:\winrar\winrar a d:\mentes\mentes.rar d:\hdd\elo d:\hdd\konyv92
ja most kb itt tartok szal nem egy nagy dolog ahova jutottam eddig ennyi van a bat filéban de a dvdre kiiratást nem tudom meg lehet e igy oldani szal ha valakinek van tapasztalat akkor azt örülnék ha megosztaná velem😊
Nem vagyok magamnál. Kérem, hagyjon üzenetet.
na most odáig eljutottqam hogy egy bat filéban megcsináltam hogy a megfelelõ könyvtáralkat csomagolja össze egy rar filéba de nem tudom hogy tudnám mondjuk parancssorbol ill a bat filéba beirt parancssorral megcsinálni hogy pl a néro vagy akármi kiirja az adatot dvd re
mindezt xp alatt kéne megcsinálni tehát ha összeál a bat file akkor már az ütemezése nem gond de ezt a dvd re való kiirást nem tudom hogy tudnám megvalósítani
pls help
elõre is köszi a segitséget
Nem vagyok magamnál. Kérem, hagyjon üzenetet.
1. Composite Video or S-Video Input
2. TV
3. Radio
4. Remote control receiver
Hol itt az audio?<#confused>#confused>
Mert a WinDVR nevû proginál már csak hangom nincs! (alaplapi hangártyát használok)
A CD-rõl mindent feltelepítek.
Próbáltam újratelepíteni többször is, de utána sem jó, próbáltam javítani is de így sem oké (uninstall után természetesen takarítottam is).
Ezzel sem megy: hhhp://www.PCTVStereo_WinXP_SP2_WHQL.exe
Csak kiírja, hogy az illesztõprogram oké és a kari használtara kész.
Kipróbáltam a WinDVR 3-at, képem az van, csak a hang nem jött még össze.
Jó lenne az eredeti program is, mert én használnám a távirányítót. (próbáltam, az mûködik)
Akinek ilyen van az kapott hozzá külsõ hangkábelt? Nekem nincs benne...
Köszi az eddigi segíséget és elõre is a továbbiakat!
Biztosan azt hiszik hogy aki ilyen TV kártyát vesz csak MediaCentert akar futtatni kizárólag. Teljesen kisajátítja a gépt. ( Olyan jó kis NAV érzésem volt vele. )
Ezért én csak a drivert telepítem és a Chris TV-t meg az Intervideo WinDVR 3-at használom. MediaCenter felejtõs. ( Mondjuk így a távirányítót nem tudom használni, de nem nagyon hiányzik )
Lenne egy kis problémám, ugyanis vettem egy TV tuner kártyát, amihez tartozó eredeti program telepítés után nem indul el.
A kártya típusa Pinnacle PCTV Pro, a program pedig amirõl szó van a Pinnacle MediaCenter. Megpróbálom elindítani a programot, de ezt az abalkot dobja ki:
Ha OK akkor kilép, ha Mégse akkor ez az ablak jön elõ:
Itt ha Ismét akkor kifagy, ha Mégse akkor leáll.
Mi lehet a gond, tud vki segíteni?
Elõre is köszi!
DVD 5-el, és azt csinálja, hogy a filmet
15-20percenként 3-4másodperces akadozás produkál,
nagyon idegesítõ<#falbav>#falbav>. Megtettem mindent (XP újra tel.,
tör'men') és érdekesképpen DivX-es filmeknél ezt
nem csinálja, rossz kódek kizárva. Hálás lennék
nagyon!!! THX!!<#worship>#worship>
Fákjúal!
sazl : c
ACER Aspire 5738ZG
Ugy szar ahogy van.
Pontosabban maga az Nvidia altal megirt szoftver hozza egy f*s.
Amikor felteszed a chipset drivert es utana kerdezi, hogy feltegye e a halozathoz a tuzfalat, valasszad a nem opciot.
En is kinlodtam vagy 2 hetig, hatha sikerul normalisan beallitanom, hogy megfeleloen mukodjon minden, de annyi hiba volt benne, hogy inkabb leszedtem es feltettem a Keriot.
Meg az oldalak betoltesevel is volt gond azzal a tuzfallal, volt hogy 3szor kellett frissiteni az oldalt, mig bejott, vagy a P2P programokat egy ido utan kilotte a memoriabol es sorolhatnam a problemakat.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
ACER Aspire 5738ZG
Everest hitelesebb szerintem.
Lenen két kérdésem:
1, Miért van az, hogy valamikor a Windows XP nem akar bebootolni elsõnek, hanem csak megy a csík, megy, de ha kinyomom és új elindítom akkor simán megy. 2, Az Everest programot felraktam, és a Videokártyának azt írja, hogy 37 fokon megy. De a saját drivere pedig azt írja, hogy 47. MOst melyiknek lehet hinni?
ACER Aspire 5738ZG
Hibás lemezen meg kiakadhat az olvasó is. Volt már olyan karcos lemez nálam, amely kiakasztotta az abszolút mindenevõ lg dvd írómat is, de úgy, hogy reboot kellett neki.
rm-mp3 konvertert keresek. Van egy rakat .rm hangfájlom, amit csak Real Playerrel tudok lejátszani. Át akarom alakítani .mp3-ba, de sehol sem találok hozzá progit. Tud valaki segíteni? A letöltési cím is érdekelne, ha nem vagyok mohó...
Más: tudja valaki, hogyan lehet MP42 (avi) videofájlokat VirtualDubbal összeilleszteni? (A codeket feltelepítettem, az Mv2PlayerPlus meg is találta, le is játsza a filmeket, a vdub nem ismeri fel, nem tudok szabni-varrni. Lehet, h az encoder hiányzik?)
Több kínom nincs. Csõ!
van író aminek nemteszik valamelyik nyersanyag.
és ez nem vicc.
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak