Segítséget kérek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

rezsofiz
üzenetküldõ szolgáltatás, hogy tudom kiirtani, ad-aware meg hasonlo szarok nem kellenek. elvileg a registry buherálásával meg lehet oldani. tényleg igy van e.

sazl : c

McGrady
próbáld meg társítani jegyzettömbel, ha nem megy akkor nemtom

Kuss!-magyarázta.

Sziasztok!
Kellena 1 nagy segítség. 'sl7' kiterjesztésû fájlokat mivel tudok megnyitni. Elvileg vami szöveges cuccosnak kell benne lennie. Openoffice-val próbálkoztam de nem igazán sikerált. Ha tud vki segíteni, nagyon +köszönném.

bye

Alkoholista az aki annyit iszik mint én, csak ellenszenves.

Sziasztok!
Kellena 1 nagy segítség. 'sl7' kiterjesztésû fájlokat mivel tudok megnyitni. Elvileg vami szöveges cuccosnak kell benne lennie. Openoffice-val próbálkoztam de nem igazán sikerált. Ha tud vki segíteni, nagyon +köszönném.

bye

Alkoholista az aki annyit iszik mint én, csak ellenszenves.

ffxi
Ja, kösz, megvan!!!

Fákjúal!

pikk8
Heló!

Segítséget kérek, hogy tudom egy helyi kishálózaton megosztani az ADSL-es netemet, ha Switch-em van. Ha lehet, nem szeretnék servergépet csinálni.
A válaszokat elõre is köszönöm.
elérhetõségem: [email protected]

\"Bármit megtehetsz, mindent megnyerhetsz, mindent eljáthatsz, játszva meghalhatsz!\"

McGrady
nekem ilyen akkor van amikor vmit winampal játszok
szedj le BS playert nekem az nem szaggat semmit

Kuss!-magyarázta.

ffxi
Akadozik az avi-m úgy 10-15 percenként 3-4mp-ec produkcióval. Tudna vki segíteni? Mert eddig nem volt gondom, ezzel kódekkel, de próbáltam másikkal is. És nem változik a helyzet. THX!!!!

Fákjúal!

Köszönöm Biomage a választ.
csak szolok, hogy minosegromlassal jar a ketszeres konverzio. celszerubb inkabb a kivant formatumban beszerezni a fileokat.

biomage
fogd a wmás fájl és ird ki egy újra irható cdre audioként ja hasznád a windowsmediaplayert 9 vagy 10 et
aztán keres valami mp3 gabbert és kész

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

Sziasztok!
WMA-ból szeretnék MP3-ba konvertálni.Egy ingyenes program kellene-vagy más megoldás 😊.(Az Easy CD-DA extractort használtam,de lejárt a 30 nap.
Köszi elõre is.
PetruZ
Megnézed a típusát (Contol Panel - System, vagy CPUID, vagy Everest, vagy akármi). Elmész a gyártó oldalára. Megnézed.
sziasztok!
Hogy lehet meg nézni hány bites a procim?
válaszotokat elõrre is köszönöm!
sajtmester
A programot már sikerült elindítanom!
De miután megkeresi a csatornákat, nem adja hozzá, pedig addotív keresést csinálok.
Mi lehet a gond?

sajtmester
Kábel.
De mint azt már mondtam, a Pinnacle PCTV Pro típusú karimhoz tartozó eredeti szoftver, konkrétan a Pinnalce MediaCenter nem megy.
Ezért gondolom ezt a szolgáltatást nem tudom igénybevenni.
Vkinek nincs 5lete hogy lehet megoldani a szoftvergondot?

PetruZ
Kábeltévé, vagy antenna? Vagy kábeltévé antennán? 😊
Kábeltévés kiosztás esetén a szolgáltató weboldalán elvileg kint kell lennie a csatornák frekvenciakiosztásának, az alapján finomhangolhatod a szoftvert. Legalábbis mikor Debrecenben voltam és UPC-s, az oldalukról letölthetõ volt a sávkiosztás, a Hauppage kártyám szoftverében meg van közvetlen frekiállítási lehetõség (0.125-ös lépésben), és a rosszabb minõségû adásokon tudtam valamit javítani (de pl. a tv2 ott is gyenge volt 😊 ).
sajtmester
Sikerült hangot produkálnom!
Akinek ilyen progija van, leírá mik a legjobb beállítások?
Mert van amelyik csatorna képe szép pl RTL Klub, de pl a TV2 az szörnyû.
Jöhet ide és privátban is!

sajtmester
WinDVR 3-ban már kép van, de hang gyanánt csak recsegést hallani.
Mi lehet a gond?

Bobber
köszönöm mindjárt át is nézem😊))

Nem vagyok magamnál. Kérem, hagyjon üzenetet.

[Jakuza]
A Nero konyvtaraban van egy NeroCmd.exe fajl azzal lehet command promtbol irni.
Nezd meg a kapcsoloit, majd tedd bele a .bat fajlodba a megfelelo parancsal.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Bobber

del D:\mentes\mentes.rar
c:\winrar\winrar a d:\mentes\mentes.rar d:\hdd\elo d:\hdd\konyv92

ja most kb itt tartok szal nem egy nagy dolog ahova jutottam eddig ennyi van a bat filéban de a dvdre kiiratást nem tudom meg lehet e igy oldani szal ha valakinek van tapasztalat akkor azt örülnék ha megosztaná velem😊

Bobber
hello mindenki lenne egy olyan problémám hogy biztonsági mentést kelene csinálnim egy vinyo egy pár bizonyos könyvtárárol és azt kiirni dvd lemezre és ezt kéne minden nap szépen automatikusan megcsinálni
na most odáig eljutottqam hogy egy bat filéban megcsináltam hogy a megfelelõ könyvtáralkat csomagolja össze egy rar filéba de nem tudom hogy tudnám mondjuk parancssorbol ill a bat filéba beirt parancssorral megcsinálni hogy pl a néro vagy akármi kiirja az adatot dvd re
mindezt xp alatt kéne megcsinálni tehát ha összeál a bat file akkor már az ütemezése nem gond de ezt a dvd re való kiirást nem tudom hogy tudnám megvalósítani
pls help
elõre is köszi a segitséget

sajtmester
Nekem a TV tuneren ezek vannak:
1. Composite Video or S-Video Input
2. TV
3. Radio
4. Remote control receiver
Hol itt az audio?<#confused>
Mert a WinDVR nevû proginál már csak hangom nincs! (alaplapi hangártyát használok)

lck
Hang kábelt nem adtak nekem sem, de egy 3 eres audio kábellel összekötöttem belül a hangkártya (SBLive) aux bemenetét a TV kártya hangkimenetével, igy jó.
sajtmester
Java-ból leszedtem a legújabbat, de nem használt.
A CD-rõl mindent feltelepítek.
Próbáltam újratelepíteni többször is, de utána sem jó, próbáltam javítani is de így sem oké (uninstall után természetesen takarítottam is).
Ezzel sem megy: hhhp://www.PCTVStereo_WinXP_SP2_WHQL.exe
Csak kiírja, hogy az illesztõprogram oké és a kari használtara kész.
Kipróbáltam a WinDVR 3-at, képem az van, csak a hang nem jött még össze.
Jó lenne az eredeti program is, mert én használnám a távirányítót. (próbáltam, az mûködik)
Akinek ilyen van az kapott hozzá külsõ hangkábelt? Nekem nincs benne...
Köszi az eddigi segíséget és elõre is a továbbiakat!

visszakerstem aug.17-én l6.55-kor kaptam választ és helyesen PCTVStereo_WinXP_SP2_WHQL.exe, de ha oda visszakeresel, ott ki van kékülve csak rá kell klikkelni, én rögtön el is mentettem, mert már egyszer eltünt a frissités. Na jó munkát.
Nekem is itt segítettek ugyenezzel a kártyával én is így jártam, mert még a szrvizsem tudta, hogy frissiteni kell az illesztõprogramot. a Http:// www.PCTPStereo_WinXP_SP2_WHQL-rõl vagy valami hasonlóról. ott kell keresned. Keresd meg visszafelé a nekem szóló választ kb. egy héttel ezelött. Az összekapcsolásnál a videóval vigyázz, ne antennával kapcsold össze, hanem külön hang és videó bemenettel, mert akkor nagyon rossz lesz a kép minõsége Tehát a frissitésért keress vissza ott ki van kékülve a veb.-lap neve, cska rá kell kattintani,. Az én nevemre kaptam a segitségek.
PetruZ
Nincs ilyen kártyám, de a második ablak mintha Java-s gondra utalna. Szerintem nézd meg a gyártó oldalán, hogy milyen verziójú Java környezet kell neki, és tedd fel azt. Ha mégsem Java, akkor passz.
lck
Nekem ilyen hibát nem írt ki, de ahoz hogy a Media Center normálisan mûködjön az egész telepítõ cd-n lévõ valamennyi összetevõt fel kellett rakni. ( az ott lévõ összes rendszer összetevõt. NET keretrendszer ! ) Na ez aztán odavágott a gépnek rendesen. Az indítás tovább tartott 2 perccel + 1-2 száz mega RAMOT használt + 8-10 háttérben futó folyamat jött be.
Biztosan azt hiszik hogy aki ilyen TV kártyát vesz csak MediaCentert akar futtatni kizárólag. Teljesen kisajátítja a gépt. ( Olyan jó kis NAV érzésem volt vele. )
Ezért én csak a drivert telepítem és a Chris TV-t meg az Intervideo WinDVR 3-at használom. MediaCenter felejtõs. ( Mondjuk így a távirányítót nem tudom használni, de nem nagyon hiányzik )
sajtmester
Hello!
Lenne egy kis problémám, ugyanis vettem egy TV tuner kártyát, amihez tartozó eredeti program telepítés után nem indul el.
A kártya típusa Pinnacle PCTV Pro, a program pedig amirõl szó van a Pinnacle MediaCenter. Megpróbálom elindítani a programot, de ezt az abalkot dobja ki:

Ha OK akkor kilép, ha Mégse akkor ez az ablak jön elõ:

Itt ha Ismét akkor kifagy, ha Mégse akkor leáll.
Mi lehet a gond, tud vki segíteni?
Elõre is köszi!

Pandula
Ha egy ikont csinálok, hogy tudom megadni az átlátszó színt?

http://www.pandulapeter.extra.hu

ffxi
HELP!!! HDD módban játszom le a DVD filmet Power

DVD 5-el, és azt csinálja, hogy a filmet

15-20percenként 3-4másodperces akadozás produkál,

nagyon idegesítõ<#falbav>. Megtettem mindent (XP újra tel.,

tör'men') és érdekesképpen DivX-es filmeknél ezt

nem csinálja, rossz kódek kizárva. Hálás lennék

nagyon!!! THX!!<#worship>

Fákjúal!

#2523 <-erre a problémámra megoldást nyertem: szolgáltatásoknál kézire nyomtam,majd restart aztán kézileg elindítottam,kihúztam a netet és így már mûködött!csak ez a rohadék,ha a varázslónál a befejezésre megyek,kiírja hogy nincs elég memória, vagy megtelet a merevlemez ezért nem tudja létrehozni! ezellen mit tegyek? már csak pár lépés a sikerhez!
rezsofiz
Miért van az hogyha online gamekben (warcraft3, f1 challenge) ha szervert csinálok akkor nem tudnak az emberek csatlakozni? pedig a tûzfalamat (outpost) ki szoktam lõni.. mi lehet a baj?

sazl : c

vki
Ehh... Nekem még nem volt ilyen bajom vele. Még egy ideig tesztelgetem, hátna már javítottak valamit az új Driver-ben.

ACER Aspire 5738ZG

[Jakuza]
Felejtsd el az NVidia hardveres tuzfalat.
Ugy szar ahogy van.
Pontosabban maga az Nvidia altal megirt szoftver hozza egy f*s.
Amikor felteszed a chipset drivert es utana kerdezi, hogy feltegye e a halozathoz a tuzfalat, valasszad a nem opciot.
En is kinlodtam vagy 2 hetig, hatha sikerul normalisan beallitanom, hogy megfeleloen mukodjon minden, de annyi hiba volt benne, hogy inkabb leszedtem es feltettem a Keriot.
Meg az oldalak betoltesevel is volt gond azzal a tuzfallal, volt hogy 3szor kellett frissiteni az oldalt, mig bejott, vagy a P2P programokat egy ido utan kilotte a memoriabol es sorolhatnam a problemakat.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

vki
Mellesleg minden új a gépben.

ACER Aspire 5738ZG

vki
Nem talál? Az egész rendszer kb. 4 napos. SP1-es winfost raktam fel, mert az SP2-es nem akart menni. Valahogy nem bírta szegény elviselni, hogy a saját tûzfala mellett van még egy hardware-s a chipsetben.

ACER Aspire 5738ZG

Nem talál valami fontos rendszer indító filét.Valami hardver hiba lesz.Elöbb vagy utóbb egyre kevesebszer fog elindulni 2x 3x sem.
Everest hitelesebb szerintem.

[Jakuza]
Sehogy nem tudsz feltenni angol nyelvu Explorer 7-est, magyar windowsra.

heló nekem 1 problémám van fel akarom tenni az internet explorer 7-et de nem megy nem engedi azért mert az elõzõ verzió nem ugyan olyan nyelvû mint amaz mit tegyek hogy tegyem fel? a skype címem: vakmero12 msn címem: [email protected] e-mailem: [email protected] létszives segítsetek
vki
Hi!

Lenen két kérdésem:
1, Miért van az, hogy valamikor a Windows XP nem akar bebootolni elsõnek, hanem csak megy a csík, megy, de ha kinyomom és új elindítom akkor simán megy. 2, Az Everest programot felraktam, és a Videokártyának azt írja, hogy 37 fokon megy. De a saját drivere pedig azt írja, hogy 47. MOst melyiknek lehet hinni?

ACER Aspire 5738ZG

Hát szép jóreggelt! Akit illet azt tájékoztatom, hogy nagy nagy segitségetekkel, tegnap sikerült régi videómat felvenni a gépbe és kiirni dvd-re. Most az lenne a nyûgöm - és aki tud segitsen legyen szíves - hogy hogy tudnám és mivel feljavitani a régi kissé öreg - mint én vagyok - videófelvételeimet, mert elég homályosan jönek át. Segitsetek, nehogy hülyén haljak meg!! Elõre is köszi.
PetruZ
Nézd, egyszer kipróbáltam egy olcsó márkájú lemezt. Megírtam, gond nélkül visszaolvasható volt. Egyszer... Többé sohasem. Nem vicc, máig megvan, semmilyen olvasó nem tudja elolvasni, még a fájlrendszert sem. A felületén semmi sem látszik, elvileg jó. Ebbõl a sorozatból van még néhány, mind ilyen egyszer-kétszer még olvasható volt, aztán kampec.
Hibás lemezen meg kiakadhat az olvasó is. Volt már olyan karcos lemez nálam, amely kiakasztotta az abszolút mindenevõ lg dvd írómat is, de úgy, hogy reboot kellett neki.
Köszi! Ez gyors volt. Szemed a pályán! Kösz
ironmaiden
Épp most olvastam, hogy egy másik topic-ban már válaszoltak az elsõ kérdésedre.

Kattints Ide

Hi!
rm-mp3 konvertert keresek. Van egy rakat .rm hangfájlom, amit csak Real Playerrel tudok lejátszani. Át akarom alakítani .mp3-ba, de sehol sem találok hozzá progit. Tud valaki segíteni? A letöltési cím is érdekelne, ha nem vagyok mohó...
Más: tudja valaki, hogyan lehet MP42 (avi) videofájlokat VirtualDubbal összeilleszteni? (A codeket feltelepítettem, az Mv2PlayerPlus meg is találta, le is játsza a filmeket, a vdub nem ismeri fel, nem tudok szabni-varrni. Lehet, h az encoder hiányzik?)
Több kínom nincs. Csõ!
Frank99
lehet nyersanyag gond is....
van író aminek nemteszik valamelyik nyersanyag.
és ez nem vicc.

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

De hiszen ugy irtam ki mint edig.És máskor is mindig sikerült.,és ugyan azzal probáltam beolvastatni mint amelyikkel irtam.Utána beraktam egy másik ujrairható dvd-t azt is visszaakrtam menteni vinyora,beolvasta 13%-ig és lefagyott a gép.Ezt megcsinálta 2-szer.Utána beraktam a sima olvasoba és az meg beolvasta.Szerinted az iró miért csinálta ezt?