Segítséget kérek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bocsi a képért.<#worship>#worship>
xp alatti doscsökevényröl van szö és nem tudom milért nekem az elérési utakban valamiért nem kezelte😞
de megoldottam ugy hogy átneveztem ékezet nélkülire a könytvtár nevét amire a hivatkozás mutatott😊
Nem vagyok magamnál. Kérem, hagyjon üzenetet.
a dos ugye nem kezeli az ékezetes karaktereket
de mi van ha én azt akarom neki megadni hogy mondjuk egy Élõ nevü könyvtérat kezeljen??
azt milyen kódsorral tudom neki beadni??
mert az ok hogy ha mondjuk angol billem van és mondjuk ugy irom be az É detût hogy Alt+144 de ugyanezt hogy lehetne megcsinálni hogy dos alol értelmezze az azt hogy az elérési ut az mondjuk D:\HHD\Élõ
pls help😊)))
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
szal köszi mindent😊
bár ugyse szabadultok tõlem mert ugyis lesz valami új problémám😊
NTFS-t kezel a progi? ( Dosból! ) Vagy Fat32 ?
[ helikopter ]
Miért legyek én tiszteséges ? Kiterítenek, úgy is! Ha én Józsai ......lehetnék!?
amugy 6.3.1.6 os a néro szal szerintem nem olyan régi😊
Miért legyek én tiszteséges ? Kiterítenek, úgy is! Ha én Józsai ......lehetnék!?
mon
köszi elõre is
hiába adom meg a parancssorban azt hogy dvd-re akarok irni nem értelmezi😞(
ugyanugy nem tud irni a nero se parancssorbol dvd-t mint ahogy a winfos se mert a néro is a winfos alkalmazásait használja😞
cd-t hajlando lenne irni de a dvd valamiért nem megy😞
ha valaki tud segitsen pl smert irtora nyügös vagyok és egyre jobban utáloma winfost bár csak én vagyok hozzá hülye de akkor is utálom😞
az egész vinyót csinálja, mert nem tudtam a volt partíció határokat pontosan.
[ helikopter ]
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
talált fat12 es partíciót, csak tudnám honnan a jóégbõl veszi.
és további 10 órát írt ki.
[ helikopter ]
viszont getdataback nem megy dos alól, így boot CD ról tuti nem indítható
[ helikopter ]
ja ehhez kellene egy jó vinyo amire rátudod tölteni az adatot
és igen a getdataback is jó
ez minden particiora jó még ha nincs is particio akor is viszahozható bármi
2 NTFS és egy Fat32 es partícióm veszett el.
Active Partition recovery nem tûnik használhatónak
Lost & found 22 GB snek látja a vinyómat ( 160 as )
Easy recovery ban pedig a partíciók számát / méretét kell megadni, de oda csak 6 partíciót lehet beírni, közben meg nekem 9 volt.
formázva lett véletlenül a vinyó ( win98 formázta )
[ helikopter ]
én is gondoltam erre de akkor meg az a gondom hogy vajon hogy lehet azt megcsinálni hogy a rarbol image-file legyen mert csak konkrétan cd-röl vagy dvd-röl tudok image file-t csinálni adatbol nem és azt se tom vajon parancssorbol lehet e😞
szal teljesen el vagyok akadva😞
mert végülis nekem az is jo lenne ha image file-t csinálok elõbb és azt írom ki de ez se megy😞
ha valakinek van tapasztalata vagy egy konkrét példát le tud irni hogy mondjuk egy mentes.rar filét hogy lehet mondjuk a d meghajtorol kiirni akkor az segitsen pls mert nekem filyamatosan azt mondja hogy nem lehet ezt a médiát kiirni nem jo a média és hiába válaszok akármit nem akarja a dolgot😞
mindig azt mondja hogy nem jo😞
vagy ezt a hibát kapom mondjuk ennél a parancskombonál
szal valaki pls ha van tapasztalat akkor segitsen😊))
elõre is köszi😊
Ezt mondja:
Nincs felhatalmazása ennek a lapnak a megtekintésére
A megadott igazoló adatok nem hatalmazzák fel ennek a könyvtárnak vagy lapnak a megtekintésére.
Próbálkozzon a következõvel:
* Kattintson a Frissítés gombra, és adjon meg más igazoló adatokat.
* Ha úgy gondolja, hogy böngészõjének meg kellene jelenítenie a könyvtárat vagy a lapot, forduljon a webhely felügyelõjéhez a 127.0.0.1 honlapon megadott e-mail címen vagy telefonszámon.
HTTP 401.3 - Hozzáférés megtagadva az erõforráson lévõ ACL által
Internet Information Services
Azt nem értem, ha a M$ szerint az iis 5, csak arra való amire én szeretném használni: weblapok tesztelésére, akkor miért kell bele tenni ilyen lehetetlen hitelesítési részt. Én meg tudom oldani azt, hogy kívülrõl ne férjenek hozzá anélkül is, hogy hitelesítést igénylõ hozzáférést állítanék be, nagyon egyszerû: szépen kiválasztom kiosztott ip-nek a lanos hálókártyám ip-jét, aztán akkor elméletileg nem fog szerverkedni az iis az internetes ip-mre.
Lenne egy nagy problémám. Megpróbáltam installálni egy játékot, amitõl a gépem totálisan bekékült, kékhalál...stb. Sikerült helyreállítani, de most meg nincs hang. Megpróbáltam újratelepíteni a hangkártyát (integrált), de azt írja, hogy "az ezköz megfelelõen mûködik".Semmi hang nincs, ha a winamppal akarok zenét hallgatni, ezt írja:
DirectSound driver v.2.2.10.error
Bad DirectSound driver. Please install proper drivers or select another device configuration. Error code: 88780078
Segítsetek!!!??

elõre is köszönöm
az útvonal vezérlöpult + felügyeleti eszközök + szolgáltatás aztán enter egy táblázal ahol sok mindent le vagy betudsz kapcsolni itt találod az üzenetkezelöt ezt kell lekapcsolni
és ez nem a messenger, hanem az üzenetküldõ szolgáltatás tuti
sazl : c
az útvonal (vezérlöpult/felügyeleti eszközök/szolgáltatások/üzenetkezelö(letiltás és leálitás))ennyi