Segítséget kérek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Újabb kérdésem lenne. Van néhány videóm, amit nem játszik le a lejátszó, ami meg mégis, annak ilyen a képe:
Mivel másnál rendesen mûködik, ezért az okosabbak azt mondták, hogy codec probléma lehet... tudtok ebben segíteni? Én abszolút nem értek a dologhoz...
Elõre is köszönöm!
Olyan kérdésem lenne,hogy egy Xvid kódolású HDTV Ripbõl hogyan tudnék DivX-es kódolású .avit csinálni? Egyáltalán lehet ilyet csinálni?
És ha igen, akkor mennyire macerás, hosszadalmas munka?
Továbbá milyen program/programok szükségesek hozzá?
A választ elõre is köszönöm!
THX
ird meg hogy milyen egéröl van szó
és nekem nem volt ilyen hibám
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
Segítséget kérnék!
Találkozott valaki a jelenséggel: a windows /xp_sp2/ változó üzemidõ /1perc-3óra/ után az egérkurzor megbolondulásával lefagy.Kiakad a képernyõ szélére, legkisebb mozdulatra csapkod ablakokat nyit???
Tûzfal, nod, avg, ad-aware bevetve_a hiba újra jelentkezik ha fel sem lépek a netre.
Segítségeteket elõre köszönöm! Netsvab
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
és azután is faszán ment.
ACER Aspire 5738ZG
die("Nem sikerült az adatok beszúrása, MySQL hibaüzenet:" . mysql_error());
miért írja ki ezt: You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near 'desc, dl) VALUES('1', 'dasd', 'dassfgr', 'weqweer')' at line 1
Még nem nagyon értek a php-hoz, és ezt a kódot egy tutorialban lévõ kódból alakítottam át, de ha az eredeti parancsot rakom bele ehelyett, akkor jó, és a két parancs között csak a tábla, mezõk, és a változók mások, a szintaxis ugyanaz, de mégse mûxik ez.
re megoldas. es egyeb windozos trukkok.
Telepíteni szeretnék egy programot, de ezt írja ki hibaüzenetnek:
Hibaüzenet
XP-m van, és a program is jó azon, több ismerõsömnél is mûködik, vajon nálam miért nem?
Köszi!
Fontos lenne
Köszönöm elõre is
Segítséget, vagy szivességet kérnék!
Ha valaki tud egy jó fizetõs ftp-t ahol napi frissüléssel, minden film+ cucc van, az legyenszives írjon nekem egy mailt, hogy hogy lehetne oda bekerülni.
(Mivel gondolom itt nem oszthatja meg)
[email protected]
Elõre is köszönöm!!
Overdose
Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci
Mindenki csak a saját hibáiból képes tanulni, pedig a máséból olcsóbb!
Mindenki csak a saját hibáiból képes tanulni, pedig a máséból olcsóbb!
Egyébként rákerestem a kérdéses törvényre (elég csak ott a form-on a 'Kibocsátó' felett az évet és az 'xxxv'-t megadni), és tényleg: 2000 óta négy változtatáson ment keresztül.
2000. évi XXXV. törvény
Amit találtam az nekem foghíjasnak tûnt... (3 paragrafusból állt, és nekem fõleg az 5., 60., és 61. paragrafus egyes bekezdései kellenének)
Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci
AMD Athlon 64 4200+ X2 CPU, 2GB DDR2 DC, ASUS HD2600XT 256MB GDDR3, Asrock AliveNF5-eSATA2+, FSP 400W
AMD Athlon 64 4200+ X2 CPU, 2GB DDR2 DC, ASUS HD2600XT 256MB GDDR3, Asrock AliveNF5-eSATA2+, FSP 400W
ACER Aspire 5738ZG
PS.: Csökkentett mód kizárva, nem bootol a rendszer...
ACER Aspire 5738ZG
Életfogytig tartó büntetés a Cat8 börtönszigeten HJT Log elemzők: www.hijackthis.de www.help2go.com
Életfogytig tartó büntetés a Cat8 börtönszigeten HJT Log elemzők: www.hijackthis.de www.help2go.com
Lenne egy problémám. Az olyan CRC hibás fájlokat, amit még a WinRAR sem tud megjavítani, hogy lehetne helyre hozni? Mert 15 óra után lejött egy rakat fájl, és mindegyiknél crc hiba van kiírva. Kössz.
ACER Aspire 5738ZG
Mégegyszer Köszi mindenkinek.