Segítséget kérek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok!

Újabb kérdésem lenne. Van néhány videóm, amit nem játszik le a lejátszó, ami meg mégis, annak ilyen a képe:

Mivel másnál rendesen mûködik, ezért az okosabbak azt mondták, hogy codec probléma lehet... tudtok ebben segíteni? Én abszolút nem értek a dologhoz...

Elõre is köszönöm!
burkusdió
Hy mindenki!

Olyan kérdésem lenne,hogy egy Xvid kódolású HDTV Ripbõl hogyan tudnék DivX-es kódolású .avit csinálni? Egyáltalán lehet ilyet csinálni?
És ha igen, akkor mennyire macerás, hosszadalmas munka?
Továbbá milyen program/programok szükségesek hozzá?

A választ elõre is köszönöm!

rushman
dc++ -on érdeklõdj

Sziasztok.Van egy olyan gondom hogy fel akartuk telepiteni egy bluetooth szoftverét,aztán nem lett telyesen feltelepitve,a haverom elvitte és most akár hányszor bekapcsolom a gépet megjelenik a varázslo(Uj hardver Bluetooth Serial Port)és hiába zárom be ujbol megjelenik vagy 4-szer.Tudnék ellene tenni valamit hogy ezt kitöröljem? Kössz a választ!
Bocs hogy itt tettem fel a kérdést. Gondoltam, hogy ez lesz a válasz. Akkor légyszi azt mond meg, hogy melyik topicban, vagy hogy hol érdeklõdjek?

THX
Köszön szépen mindenkinek!!!! Sikerült! 😊))
biomage
érintkezési hiba lehet
ird meg hogy milyen egéröl van szó
és nekem nem volt ilyen hibám

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

Hello!
Segítséget kérnék!
Találkozott valaki a jelenséggel: a windows /xp_sp2/ változó üzemidõ /1perc-3óra/ után az egérkurzor megbolondulásával lefagy.Kiakad a képernyõ szélére, legkisebb mozdulatra csapkod ablakokat nyit???
Tûzfal, nod, avg, ad-aware bevetve_a hiba újra jelentkezik ha fel sem lépek a netre.
Segítségeteket elõre köszönöm! Netsvab
biomage
nem tudsz olvasni ezt irtam ugyan az van ott is windows\repair

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

vki
Én azt csináltam, hogy a google-ban rákerestem, hogy autoexec.nt, és azt bemásoltam a windows/system32-be

és azután is faszán ment.

ACER Aspire 5738ZG

Megoldottam
Erre: mysql_query("INSERT IGNORE INTO scodes (comp, name, desc, dl) VALUES('$comp', '$name', '$desc', '$dl') ") or
die("Nem sikerült az adatok beszúrása, MySQL hibaüzenet:" . mysql_error());

miért írja ki ezt: You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near 'desc, dl) VALUES('1', 'dasd', 'dassfgr', 'weqweer')' at line 1

Még nem nagyon értek a php-hoz, és ezt a kódot egy tutorialban lévõ kódból alakítottam át, de ha az eredeti parancsot rakom bele ehelyett, akkor jó, és a két parancs között csak a tábla, mezõk, és a változók mások, a szintaxis ugyanaz, de mégse mûxik ez.
hianyzo autoexec.nt
re megoldas. es egyeb windozos trukkok.

biomage
az warez és igazad van nincs helye itt ilyen kérdésnek

rushman
rossz helyre ment a válasz ember!! helyesen: #2764

biomage
miröl beszélsz ember miböl gondolod hogy ez warez program <#taps><#fejvakaras>

rushman
itt nem osztunk meg warez infokat, sajnálom

biomage
nálam a windows\repair könyvtárban van egy

biomage
nincs ott az a kis fájl

Sziasztok!

Telepíteni szeretnék egy programot, de ezt írja ki hibaüzenetnek:

Hibaüzenet

XP-m van, és a program is jó azon, több ismerõsömnél is mûködik, vajon nálam miért nem?

Köszi!
Sziasztok. EGy nagy gondom lenne! Tegnap feltelepítettem az office-t, és az excel-be belépve nem tudok semmit sem csinálni. Olyat csinál, mintha nyomva lenne az egér bal gombja, és húnám balra. Semmit nem tudok vele kezdeni. Kérem ha valaki tudna tanácsot, segítséget adni, az írjon nekem egy mailt. [email protected] címre...
Fontos lenne

Köszönöm elõre is
Hali mindenkinek!

Segítséget, vagy szivességet kérnék!
Ha valaki tud egy jó fizetõs ftp-t ahol napi frissüléssel, minden film+ cucc van, az legyenszives írjon nekem egy mailt, hogy hogy lehetne oda bekerülni.
(Mivel gondolom itt nem oszthatja meg)

[email protected]

Elõre is köszönöm!!

Overdose
PLaci
big tnx!

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

Hy!Lenne egy olyan kérdésem, hogy hogyan lehet a VanBasco's Karaoke Player-ben az álltalam módosított zenét ki menteni hogy a vátoztatásaim megmaradjanak? Me nincs olyan funkciója hogy mentésmásként vagy mentés 😞 ! Vagy valaki tud olyan módszert amivel fellehetne venni de nem mikrofonnal? Aki tudja légysz írja meg! Elõre is köszi 😊
Mostmár OK!

Mindenki csak a saját hibáiból képes tanulni, pedig a máséból olcsóbb!

<#falbav>Eszembe sem jutott.Akkor szerinted mi lehet az hogy egyik bejön másik nem!
Sziasztok! Vettem egy új gépet, de az outlook még nem megy rajta. Tud valaki segiteni, hogy mi a teendõ?

Mindenki csak a saját hibáiból képes tanulni, pedig a máséból olcsóbb!

PetruZ
Próbáld itt. Egyébként a hiányosság adódhat abból, hogy a törvény update-eket kapott, és akkor csak azt mutatja, az eredetit nem.
Egyébként rákerestem a kérdéses törvényre (elég csak ott a form-on a 'Kibocsátó' felett az évet és az 'xxxv'-t megadni), és tényleg: 2000 óta négy változtatáson ment keresztül.
PetruZ
Ha jobban megnézed, az összes topik rendben ment tegnap dél óta, rendben születtek új hozzászólások százával, tehát logikus, hogy az sg-vel semmi baj sem volt... <#rolleyes>
Sziasztok.tegnap déltöl mostanáig nem jött be az sg.hu Nálatok is volt ilyen probléma?a BitComet-em sem töltött.Amugy a többi oldalak amiket probáltam mind bejöttek.
PLaci
Én a következõ törvény teljes szövegét keresem:

2000. évi XXXV. törvény

Amit találtam az nekem foghíjasnak tûnt... (3 paragrafusból állt, és nekem fõleg az 5., 60., és 61. paragrafus egyes bekezdései kellenének)

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

PLaci
nem lehetetlen, hogy a vid. kártya memóriája hibázik...

Sziasztok,adott egy gép P2-es GeeForce 2-es kártyával.Olyat csinál a gép,hogy játékoknál csak a fél ember látszik vagy focis játéknál a fél pálya meg ilyenek.Szerintetek videokártya hiba?
ffxi
THX!!

Fákjúal!

takraj
nem

AMD Athlon 64 4200+ X2 CPU, 2GB DDR2 DC, ASUS HD2600XT 256MB GDDR3, Asrock AliveNF5-eSATA2+, FSP 400W

Sziasztok.Letöröltem a NIS-és a Windows Feladatkezelöben van ilyen hogy svchost.exe ez nem a nortonhoz tartozik véletlenül?Van belölle vagy 6 is. Kössz a választ.
marsu
ffxi
Mit tegyek? Nagyon sok a felbekkanó reklám oldal? Milyen blokkolót töccsem le?

THX!!

Fákjúal!

VAlaki tud segíteni mrtg beállításában ,hálózati eszközhöz?
sziasztok.a 2709-re tud valaki választ adni? Köszi
takraj
Nagyon szépen köszönöm, talán ez segíthet... 😊

AMD Athlon 64 4200+ X2 CPU, 2GB DDR2 DC, ASUS HD2600XT 256MB GDDR3, Asrock AliveNF5-eSATA2+, FSP 400W

dester
Nézd meg ezt az oldalt:

Link

regedit fájl menü exportálás alul minden ág és így kirakja az egészet egy reg fájlba
vki
Fogalmam sincs, de ha szerzel egy registry pucolót, akkor az ki is tudja menteni. Legalábbis nekem a registry cleaner simán megcsinálja.

ACER Aspire 5738ZG

takraj
Segítség!!!! Az lenne a kérdésem, hogy a windows xp hol tárolja a registry-t? Sûrgõsen ki kell(ene) mentenem, mert tönkrement a rencer!!!! (Nem talál valami hal.dll-t)<#help><#csodalk>

PS.: Csökkentett mód kizárva, nem bootol a rendszer...

vki
Kössz a segítséget, de már rájöttem, hogy mi a baj. Az internetkapcsolattal volt baj.

ACER Aspire 5738ZG

units

Életfogytig tartó büntetés a Cat8 börtönszigeten HJT Log elemzők: www.hijackthis.de www.help2go.com

units
esetleg próbáld meg újabb winrar verzióval, ha nem a legújabbat használod.

Életfogytig tartó büntetés a Cat8 börtönszigeten HJT Log elemzők: www.hijackthis.de www.help2go.com

vki
Hi!

Lenne egy problémám. Az olyan CRC hibás fájlokat, amit még a WinRAR sem tud megjavítani, hogy lehetne helyre hozni? Mert 15 óra után lejött egy rakat fájl, és mindegyiknél crc hiba van kiírva. Kössz.

ACER Aspire 5738ZG

Köszönök mindenkinek minden ötletet.A legegyszerübb bejöt:Microsoft-Update for Pentium III patch - még a gépet sem kellett újraindítani(és Creck-elve is müködik)
Mégegyszer Köszi mindenkinek.