Segítséget kérek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bocs.Azt hittem hogy az elején már írtam.Pandora's Box
Hogyha azt a fájlt patcheli ami crackelve van, akkor nem fog menni. Esetleg keress cracket az újabb verzióra.
A Microsof-nál találtam "Update for Pentium III"-at.Kérdés,hogy crack-elt proginál ez mit ér?
Neve?
Amikor volt a Descent 3 a Pc Guruban, akkor írtak valami registry módosítást amivel be lehet csapni a játékot.
Ezt mondták, hogy módosítani kell, de az a gond, hogy az alább látható formában van a verzió, tehát nem elég annyit írni hogy 6.1, hanem ilyen formában kéne írni:
(EZ A 9.0C VERZIÓJA ITT LENT!)
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\DirectX\Version="4.09.00.0904"
Azt meg nem tudom, hogy a 6-osnak mi a teljes, ilyen formájú verziószáma.
Le volt az is írva benne, csak pont azt a számot nem találom.
Ezt mondták, hogy módosítani kell, de az a gond, hogy az alább látható formában van a verzió, tehát nem elég annyit írni hogy 6.1, hanem ilyen formában kéne írni:
(EZ A 9.0C VERZIÓJA ITT LENT!)
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\DirectX\Version="4.09.00.0904"
Azt meg nem tudom, hogy a 6-osnak mi a teljes, ilyen formájú verziószáma.
Le volt az is írva benne, csak pont azt a számot nem találom.
Logikai játék
A telepítésnél kiírja,hogy a 6.1-est tenné fel,de nem változtat a DirectX-en szerintem.
Elõfordul az ilyen. Például úgy, hogy a telepítõ is sz*rul van megírva, de inkább az user a láma. Ugyanis a telepítõ detektálja, hogy rossz a DX verzió, és felajánlja, hogy felrakja a neki megfelelõt. Sokan reflexbõl ráböknek, pedig nem szabad. Ez jól felülveri a meglévõ DX-et, és jó esetben mûködik (de bizonyos plusz képességek "váratlanul" eltûnnek a játékokból), rossz esetben a játékok mindenféle fatális hibákkal és kék halálokkal elrepülnek.
Ez már régen volt, azóta már 100 megoldást találtam, csak példának mondtam, hogy összeakadt a két dx6-os progi.
Olyat is írtam egyszer battal+illuminatus-al, hogy ki lehet választani, hogy a expansionnel, vagy a simával akarok játszani.
Olyat is írtam egyszer battal+illuminatus-al, hogy ki lehet választani, hogy a expansionnel, vagy a simával akarok játszani.
Megkérem azt akitõl a progit kaptam,tegye fel az XP-re.Majd meglátjuk mi lesz.
Nem kell hozzá progi, illetve DB-t használni erre ágyúval verébre eset. A mod-ot helyezd el a játék egy alkönyvtárában (minden mod-nak egy külön könyvtárat csinálj). Másold oda a hozzá tartozó fájlokat (fõleg a hozzá tartozó patch_d2.mpg-t, meg még ami van). Ha módosított dll van (pl. valamilyen cube mod, vagy netes mod miatt), azt is ide rakd. Egy aprócska batch file kell még, mondjuk 'playmod.bat' névvel, aminek a tartalma ennyi:
@echo off
Path ..
start game
exit
A mod indításához elég ezt a batch-et elindítani. Ettõl az alapjáték ugyanúgy mûködik tovább, a mod nem piszkít bele. Évek óta így használom.
@echo off
Path ..
start game
exit
A mod indításához elég ezt a batch-et elindítani. Ettõl az alapjáték ugyanúgy mûködik tovább, a mod nem piszkít bele. Évek óta így használom.
Mi az a játék?
Egyszer a Pc Guruhoz volt a Descent 3, és ahhoz is írták, hogy csak dx6-tal megy.
De állítólag a másik gépen megy, amin ugyanaz a dx van<#nemtudom>#nemtudom>
De állítólag a másik gépen megy, amin ugyanaz a dx van<#nemtudom>#nemtudom>
És van ötleted,hogy merre keresgéljek ill milyen tipusu patch-t kellene keresnem?
Köszi a választ!
Köszi a választ!
Ezt általában az okozza, hogy a játék rosszul detektálja a meglévõ DX verziót, és ragaszkodik egy bizonyos verzióhoz, és még csak nagyobbat sem fogad el. Régebben elõfordult ilyesmi, egyszerûen rossz kódot írtak bele. Például ilyen a Dark Reign I is, ami csak egy bizonyos DX verzióval hajlandó mûködni, mással nem. Persze többnyire születtek erre patch-ek, érdemes lenne neked is utánanézni.
Milyen programra gondolsz?Amikor még nem volt indításnál Norton AV,ZA,Logitec MX510 meghajtó-és persze net sem a gépen,akkor is ez a hibaüzenet jött elõ.Más futó programról nem tudok.
Nem.A helyzet az hogy már régebben(min 1 éve)próbáltuk együtt.Én most Újra telepítettem(nálam még sosem müködött)Gondoltam a neten talán jutok valami segítséghez😊
Nekem egyszer a Diablo 2 csinált ilyet, amikor megpróbáltam írni hozzá egy progit, amiben indítás elõtt ki lehet választani, hogy melyik patch_d2.mpq fájt használja a d2. Azért csináltam, hogy ne kézileg kelljen átnevezgetni õket, ha modot akarok használni. Dark Basicben csináltam, és az is direct drawt használ mint a Diablo 2. És úgy írtam a progit, hogy nem lépett ki a d2 indítása elõtt, és ezért nem tudott elindulni a d2, ugyanezzel a hibaüzenettel.
Nem fut valami Direct Draw-t használó dolog a háttérben?
Mert lehet, hogy a régi dxre írt játékok csak egyedül tudnak futni.
Elég ritka, hogy egy ddraws progi fusson a háttérben, de azért elõfordulhat, és lehet hogy ez van most.
Nem fut valami Direct Draw-t használó dolog a háttérben?
Mert lehet, hogy a régi dxre írt játékok csak egyedül tudnak futni.
Elég ritka, hogy egy ddraws progi fusson a háttérben, de azért elõfordulhat, és lehet hogy ez van most.
minden ugyan az a két gépben
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
DirectX 9.0c
azzon a gépen amin fut milyen directx van
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
Kérem a segítségeteket.
Egy régi Microsoft(!)játékprogramot a telepítés után (már régóta) nem tudok elindítani.Indítás után azonnal az alábbi hibaüzenet jön elõ (de csak ennél a programnál):
Error
Unable to create DirectDraw surface.Make sure that DirectX is installed,and then try again.
Minden müködik,csak ez a program nem.DirectX 9.0c(Win 98 SE),a DirectX diagnostic tol nem jelez semmilyen hibát("DirectDraw test results: All tests were successful")Az eredeti még 6.1-es DirectX-et akart telepíteni.Az EXE Crack-elt,de másik gépen fut.
Köszönöm elõre is az ötleteket.
Hano
Egy régi Microsoft(!)játékprogramot a telepítés után (már régóta) nem tudok elindítani.Indítás után azonnal az alábbi hibaüzenet jön elõ (de csak ennél a programnál):
Error
Unable to create DirectDraw surface.Make sure that DirectX is installed,and then try again.
Minden müködik,csak ez a program nem.DirectX 9.0c(Win 98 SE),a DirectX diagnostic tol nem jelez semmilyen hibát("DirectDraw test results: All tests were successful")Az eredeti még 6.1-es DirectX-et akart telepíteni.Az EXE Crack-elt,de másik gépen fut.
Köszönöm elõre is az ötleteket.
Hano
Lenne egy problémám ha le akarok törölni egy fájlt akkor azt az üzenetet kapom hogy "a lomtár sérült" utánna meg azt hogy "törli a lomtár összes tartalmát" és erre mind egy mit nyomok. De az agond hogy nem kerül a lomtárba semmi. Pedig úgy volt (van) beállítva hogy ne töröljön egybõl. Mi lehet a megoldás erre?
Sziasztok.Van egy barátomnak a szomszédjának egy server-e,elosztották a netet 7-felé,az lenne a kérdésem hogy nagyon lelassult a nete,(vagyis inkább a letöltése)a barátomnak ,pedig most csak ketten vannak rajta.Létezik az hogy akinél van ez az egész tudja befolyásolni a többieknek a letöltését?Mivel hogy abban egyeztek meg hogy nincs warezkedés,meg stb.És eleinte még jó volt.Szerintetek mi lehet a gubi.?Kössz a válaszokat!
Sziasztok!
Van nékem 1 lány ismerõsöm, aki vett 1 új gépet. Alapból volt rajta linux (nemtom milyen)+felraktak rá XP-t. Az mondja, hogy netezni csak linux alól tud, mivel ott van beálítva a modem, viszont nyomtatni meg csak xp alól tud (cannon ip100), mert az meg linux alatt nincs. én igazából nem is értem mért csinálták így meg. Nekem ez igy bonyolultnak tünik. Az lenne kérdés, hogy linuxra lehet -e letölteni a noymtatóhoz drivert (találkozott-e már vki linuxos driverrel) és hogy linuxra szoktak-e és ha igen milyen vírusírtót használni.
Elõre is kösz az infót.
Remélem érthetõ voltam. Lehet kicsit fucsán írtam le a dologkat, de nem is csak mondta a leányzó, még én sem láttam a gépét.
Bye
Van nékem 1 lány ismerõsöm, aki vett 1 új gépet. Alapból volt rajta linux (nemtom milyen)+felraktak rá XP-t. Az mondja, hogy netezni csak linux alól tud, mivel ott van beálítva a modem, viszont nyomtatni meg csak xp alól tud (cannon ip100), mert az meg linux alatt nincs. én igazából nem is értem mért csinálták így meg. Nekem ez igy bonyolultnak tünik. Az lenne kérdés, hogy linuxra lehet -e letölteni a noymtatóhoz drivert (találkozott-e már vki linuxos driverrel) és hogy linuxra szoktak-e és ha igen milyen vírusírtót használni.
Elõre is kösz az infót.
Remélem érthetõ voltam. Lehet kicsit fucsán írtam le a dologkat, de nem is csak mondta a leányzó, még én sem láttam a gépét.
Bye
Alkoholista az aki annyit iszik mint én, csak ellenszenves.
én ulead gif animatorral csinálom
részletes infót nemtok adni 😄DD
nem nehéz kezelni
részletes infót nemtok adni 😄DD
nem nehéz kezelni
Kuss!-magyarázta.
Tudom, hogy ciki, de bevallom! Hogyan lehet saját LOGÓT kreálni? Kérem, részletesen, mert nem értek ehhez. THX!!!
Fákjúal!
Segítség.
Fórumba linkelt filmcímeket, vagy
<A HREF="http://www.kepfeltoltes.hu/view/050816/O.jpg" TARGET=_fnew>"O"</A>
<A HREF="http://www.kepfeltoltes.hu/view/050908/Oceans_Eleven.jpg" TARGET=_fnew>Ocean Eleven's - Tripla vagy Semmi</A>
<A HREF="http://www.kepfeltoltes.hu/view/050908/Oceans_Twelve..jpg" TARGET=_fnew>Ocean Twelve - Eggyel nõa tét</A>
ezeket, hogyan tudom abc sorrendbe rendezni.
Kaptam segítséget, - word - de a linkeket nem rendezi sorrba. Az URL-s linkek abc sorba szedésére is kaptam segítséget - az megy.
A fentiek viszont nem. Segítséget jelente, ha ebbõl ( bocs de nem értek hozzá )
lehet URL-s linket csinálni.
Elõre is Köszönöm a segítségeteket.
Fórumba linkelt filmcímeket, vagy
<A HREF="http://www.kepfeltoltes.hu/view/050908/Oceans_Eleven.jpg" TARGET=_fnew>Ocean Eleven's - Tripla vagy Semmi</A>
<A HREF="http://www.kepfeltoltes.hu/view/050908/Oceans_Twelve..jpg" TARGET=_fnew>Ocean Twelve - Eggyel nõa tét</A>
ezeket, hogyan tudom abc sorrendbe rendezni.
Kaptam segítséget, - word - de a linkeket nem rendezi sorrba. Az URL-s linkek abc sorba szedésére is kaptam segítséget - az megy.
A fentiek viszont nem. Segítséget jelente, ha ebbõl ( bocs de nem értek hozzá )
lehet URL-s linket csinálni.
Elõre is Köszönöm a segítségeteket.
helo
van vmi mód arra, hogy iso dvdt átkonvertáljam vagy kiírjam aviba vagy mpg-be?
köszi
köszi
Kuss!-magyarázta.
helo
köszi
köszi
Kuss!-magyarázta.
<#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1>
keszike! Neked pedig <#puszis>#puszis>
keszike! Neked pedig <#puszis>#puszis>
Fákjúal!
Kapd be te bazki én se járok sûrûn ide de nem is pattogok de mit gondolsz mindenki azt lesi hogy te mikor irsz ide és már pattan is hogy válaszoljon neked ? nem érzed magad 1 bunko parasztnak ????
Asus p5k,Core 2 duo 3Ghz,Asus nvidia 8800GTX,geil 4gb 800Mhz ultra kit,Samsung 2x400Gb 16Mb
kapjátok be a faszomat.hülye pöcsök
<#hawaii>#hawaii><#banplz>#banplz>
VALAKI
csá vki el tudná magyarázni a dc++ használatát?
nekem volt ilyesemi problémám, kiderült, hogy BackDoor Haxdoor trójai vírus csinálta
futtasd le a vírusirtód ha talál ilyet akkor töröld ki utána mennie kell (nekem legalábis ment)
most én kérek segítséget:
nem tudok weboldalról midi fájlokat hallgatni, pedig a hangerõszab.-ón sehol sincs elnémítva.
mi lehet a gond? hogy lehet megoldani?
futtasd le a vírusirtód ha talál ilyet akkor töröld ki utána mennie kell (nekem legalábis ment)
most én kérek segítséget:
nem tudok weboldalról midi fájlokat hallgatni, pedig a hangerõszab.-ón sehol sincs elnémítva.
mi lehet a gond? hogy lehet megoldani?
Kuss!-magyarázta.
EZ A MÁJKROSZOFT ANTISZPÁJVER EZ EGY KALAP SZAAAAR!!!
az MSNen túl a samurize-met is elbaszta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
az MSNen túl a samurize-met is elbaszta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
A problémám a következõ:
Bootolás után egybõl újra indul a gép (mintha reset-et nyomtam volna).
csökkentett módban az msconfig-bol kizarogattam az elindulo progikat és a DHCP kihagyasaval megy a gep rendesen, persze net nincs:-(.
Ha kihuzom a halokartyabol a kabelt, akkor a dhcp visszarakasaval sem indul ujra bootolas utan. Viszont, ha a kihuzott netkábel ellenére elinditom az azureus-t (kivancsisagbol), ujraindul a gep.
Router-em van és a tobbi gepen minden oké.
Esetleg a halokartya szart be? De attol miert kell ujraindulnia?
válaszokat elore is koszonom!
Bootolás után egybõl újra indul a gép (mintha reset-et nyomtam volna).
csökkentett módban az msconfig-bol kizarogattam az elindulo progikat és a DHCP kihagyasaval megy a gep rendesen, persze net nincs:-(.
Ha kihuzom a halokartyabol a kabelt, akkor a dhcp visszarakasaval sem indul ujra bootolas utan. Viszont, ha a kihuzott netkábel ellenére elinditom az azureus-t (kivancsisagbol), ujraindul a gep.
Router-em van és a tobbi gepen minden oké.
Esetleg a halokartya szart be? De attol miert kell ujraindulnia?
válaszokat elore is koszonom!