Segítséget kérek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shep
Meg lehet e azt csinálni, ha igen akkor milyen módon, ha azt akarom, hogy mikor futtatok egy .bat kiterjesztésû filet ami lefuttat egy parancsot a parancs kérdezi, hogy Igen/Nem akkor az pl az igen vagy a nem automatikusan beíródjon és mindenféle külsõ behatás nélkül le is fusson az azt követõ lépés.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Driver cleaner használata javallott

alph4
Hali!
Leszedtem a régi NVIDIA drivert és most próbáltam felrakni az újat de nem engdedi!
A következõt írja ki:
Az nividia telepítõprogram azt észlelte hogy 1 vagy több Microsoft hardvertelepítõ varázslû nyitva van. Folytatja a telepítést? Az igen gombra kattintva kis méretûre állíthatja a telepítõt , amíg a többi telepítõ varázslót befejezi vagy bezárja. Ha ki szeretne lépni a telepítõböl, kattintson a nem gombra.

Nincs megnyitva semmi telepítõ! most mit csináljak??

▏▎▍▋▊▉ Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350

Wacak
Biomage

CPU típusa Intel Celeron 4, 1700 MHz (17 x 100)
Alaplap neve ECS P4S5A/DX+
BIOS típusa AMI (12/11/02)

biomage
probáld ki de ha windowsos akor szerintem nem fog müködni
miért mert lesz olyan fájl amit rosszul fog átmásolni és nem indul el a windows
(az eseménynapló nem létezik figyelmeztetésel)fogsz találkozni

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

egy kicsit kifejtenéd bõvebben mire gondolsz.
Jelen pillanatban a következõkkel rendelkezem
ami hasonló:partition magic,drive image
ezekkel is meglehet oldani?
biomage
ghost a te programod

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

Minden rendszer filérõl:
command.com
autoexe.bat
stb

biomage
a boot.ini fájlról beszélsz

Hi!

Hogyan tudom a rendszer(indító) file-okat egy másik meghajtóra másolni?(ntfs file rendszerem van)
biomage
milyen alaplapot használsz

McGrady
vki segítsen plz!

Kuss!-magyarázta.

Wacak
units

Ez azért nem semmi. A szervízvezetõnek elküldtem a rendszerrõl Everest programmal összeállított tesztet, amin bejelölte, hogy ennél a vincsinél az lehet a baj, hogy nem 133-as ATA, mig a másik vincsi ATA 133-as (azzal nincs semmi gondom).
A BIOS frissítésre nem mernék vállalkozni, mert nem értek annyira a géphez, félek, hgoy eltolom az egészet.

units
ATA/100-as vinyó.
a bios update jó ötlet.

Életfogytig tartó büntetés a Cat8 börtönszigeten HJT Log elemzők: www.hijackthis.de www.help2go.com

Wacak
Sziasztok

Biomage
A kért adat: Seagate ST3160023A Barracuda 7200.7 Plus 160023

Lck
Köszi a segítséget, de tudod nem vagyok PC guru, így nem nagyon merek BIOS frissítéssel próbálkozni.

McGrady
szevasztok.
lécci segítsetek, elég láma kérdés de mit tegyek ha nemtom megcsinálni?
operával netezem, 1 torrentet le akarok tölteni, kihoza a szokásos mentés/megnyitás ablakot, véletlen rámentem vmi megjegyzõs szarra és most ha le akarom szedni a torrentet, akkor nem hozza ki az ablakot, hanem kiír kriksz-krakszokat...
hogy lehet eztz visszaállítani? segítsetek plz mielõtt meg nem nyúzom az operát
köszi

Kuss!-magyarázta.

lck
Én még utánanéznék egy BIOS frissítésnek is.
biomage
ird le a seagate tipusát megnézem hogy ata100 vagy 133

Wacak
Köszi az ötletet. Most egyébként csak egy partició van a Seagate vinyón. Csak hát igy elég méretes ez az egy. A szervizvezetõ szerint gondot okozhat az is, hogy az egyiknél megy az ATA 133-on, a Seagete-nál a 133 helyett csak 100-as. Bár én annyira nem értek ilyen mélységben a géphez, de furcsállom, hogyha ez lenne a gond, akkor miért megy el néha egy-két hónapig is mindeféle hiba nélkül. De mondom.. nem értek a géphez. A probléma megoldásához Õ javasolta, hogy szedjem le a korábban emlitett AGP és IDE frissitéseket, amiket le is töltöttem. Sajnos a Seagate továbbra is csak ATA 100-as maradt. :-(

biomage
(partició táblázatát)

biomage
a probléma az hogy a windows nem kedveli a vinyod particióját táblázatát
probáld meg ezt.
Ne csinálsz csak egy particiót a seagate vinyodon

Wacak
A a gépben lévõ másik vinyót is ezekkel a programokkal formáztam és particionáltam, s azzal soha semmi baj nem volt, pedig már több, mint két éves. Az a baj, hogy azt sem tudom, hogy a gépemmel van gond, vagy a vincsivel... vagy mindgeyikkel, esetleg egyikkel sem...

Wacak
Már többféle progit kipróbáltam. Elõször Particion Magic 8-al.. a következõ alkalommal XP-vel .. és msot már nem particionáltam, mert már nem tudom mit tegyek. Formázni is többféleképpen formáztam. Dos alól, XP-vel és volt, hogy a particion magic programmal. Mindig msát próbáltam, mert azt hittem, hogy majd jobb lesz a másik módszerrel.. de semmi sem változott.

biomage
nem a kérdés a keménydió hanem a válaszod

biomage
keménydió
mivel particiónálod a vinyokat

Wacak
De FAT 32-re particionálva, egy csomó dolgot nem tudok rápakolni és nem tudok dolgozni vele, mert ott korlátozott a file méret. A szerviz vezetõje, ahova vittük elõször, ma azt irta e-mailben, hogy ilyen probléma még az õ praxisában nem volt, nem is hallott ilyesmirõl.

biomage
nem vagy egyedül az én seagate vinyomal is ez volt a gond adig mig nem lett fat32es particionálva

Wacak
Sziasztok!

Remélem, tud valaki segíteni, mert én már nem tudom mit tegyek.
Van egy P4-es 1.7-es gépem, SP2-vel, amiben van 2 db vincsi. Az egyik Maxtor 60 GB-os, a másik Seagate 160 GB-os. A rendszer a 60 GB-os vinyon van. Mindkét vincsi kétfele van particionálva NTFS rendszerben. A kisebbik vinyóval soha semmi gondom nem volt, a nagyobbikkal (ami még nincs egy éves sem) többször volt olyan gndom, hogy minden eltûnt róla egyik pillanatról a másikra. Még az NTFS filerendszert sem ismeri fel, az is törlõdik róla. Az elsõ ilyen eset után kicseréltük a hozzá vezetõ szalagkábelt, gondoltunk, hogy talán azzal lehet a gond. azóta már többször is eljátszotta ugyanezt a hibát, az elsõ után elvittük a szervizbe, de ott azt mondták, hogy a vincsi hibátlan. Ez a hiba van ugy, hogy két hét után, van ugy, hogy két hónap után jelentkezik. Az a gondom, hogy nem tudom mivel lehet a gond. A vinyóval, vagy magával a géppel. Az everest szerint a Maxtor megy ATA 133-on a Seagete csak ATA 100-on. Már leszedtem az IDE és az AGP frissitést, de a helyzet nem változott.

Kérem segitsetek, hogy tudjam mit tegyek.

Bocsi, hogy hosszúra sikerült, de csak igy tudtam leirni mindent.

Elõre is köszi a segitséget.

M@TriX
hát eléggé, sõt alap XPvel sem induilna el, csak XPSP1 vagy SP2-vel

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Sziasztok!
Talán amatõr a kérdésem:Ha egy program a telepítés elején XP service packot kér,akkor csak a Win XP-vel müködik együtt?("can only run on Microsoft Windows XP Service Pack 1 or later")Nálam az õs 98 Se van 😞
M@TriX
az egyik havernak nagy gondja van. Vírust kapott be, természetesen nem szólt nekem hanem kimentett mindent DVDre és leformázta a windowst, majd újratette betette a DVD-t, ami némely fájlra CRC hibát ír ki, szóval sok fájlt írt fel és annak a 60 százalékát nem tudja lemásolni, mert CRC hibát ír ki a Wincommander vagy akármi.
Hallottam van valami softi amivel a sérült esetleg hibás adattárolókat meg lehet mentegetni van valakinek vmi ilyesmi 5lete, stb., mert mindent elfogad.
köcc

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

ffxi
THX!!!

Fákjúal!

lck
ffxi
HELP!! ulead gif animator hol lehet leölteni?

THX!!!

Fákjúal!

zakika
most nem segitseget kerek, hanem elmondom a gondom es a megoldat amit talaltam.
kb egy honapja van wifi csatlakozasom es nem ment nemelyik cim. egyszeruen azt irta ki, hogy nem elerheto, pingelesnel hiba jelzett. problatam haverokkal is utananezni, akik ezen a teruleten dolgoznak, de semmire nem jottunk ra. a szolgaltato egy format c: ajanlott...
tegnap veleltlenul feltettem egy start guard total commander plugint es nezem, hogy nekem a hatterbe egy peerguard nevu progi fut. azt kilottem es mennek az eddig halott linkek is 😊

tehat peer guardiant ne
ajanlom a start guard plugint

Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség

Köszönöm, megnézem!
biomage
akor töröld azt is ja találtam egy másik kodeket ha az ellözö nem müködne akor ezt telepitsd
itt

Nem, már két éve a gépen van, a nettv-t meg pár hete használom...
biomage
van egy tipem a nettv vagy inkább videolan kodekje

Az elsõt elméletileg uninstalláltam, a másodikra meg azt írta ki, hogy nem is létezik, vagy elérhetetlen uninstall fájl.
A harmadikat nem ismerem én sem, nem én raktam fel a gépre...
biomage
az elsöt és a másodikat igen töröld
a harmadikat nem ismerem hogy telepiteted fel

Ezeket talltam a gépen:
Ace Mega Codec Pack
Divx pro codec
Elecard Mpeg2 decoder
és azt hiszem több nincs. ezeket mind töröljem?
Húha, most elkezdtem az ACE MegaPackot telepíteni (nem értek hozzá, tipp volt), de majd mindjárt visszacsinálom, és próbálom úgy...
biomage
uninstall az összes kodeket (divx mediaplayer) aztán ezt telepitsd fel

Amennyiben ez nekem jött tippnek, hát telepítettem, és semmi nem történt... Ugyanúgy kiírja, hogy kodek probléma a lejátszásnál...😞
biomage
itt van egy hely

Sajnos, ismerõsöm nincs olyan, aki segíthetne... Nagyon nem ismerek férfi embert a netrõl, egy nõ meg kevés lenne ehhez...😊

Nagyon remélem, hogy itt valaki segíteni fog, ha olvassa az ügyetlenkedésem. Vagy ötletet ad arra a codec packre...
Kicsit nagyvonalakban írtam le a dolgot, a teljes történet így hangzik:

NetTVrõl lett felvéve a filmrészlet. 3különbözõ pogrammal is próbáltam, de mindig ez lett az eredmény. Másnál hibátlan, csak velem van gond. Tudtommal vírus nincs a gépemen, ezért mondták, hogy a codeccel lehet a gond, illetve volt olyan tipp is, hogy a netkapcsolattal, amit azért kétlek, mert egy teljesen átlagos netkapcsolatom van...

Az egyik progi asf-be menti, de van olyan, ami simán "fájl" formátumba...
Bobber
jaja jól mondják codec probléma lehet
keress olyat aki ért ehez és segit neked megcsinálni ha ez nem járható mert nicns ilyen ismerõsöd akkor keres a neten valami fullos codec packot az segithet
ill álltalában segit bár van aki nem szereti többek között én se😊

Nem vagyok magamnál. Kérem, hagyjon üzenetet.

biomage
milyen fájlnál csinálja ezt (avi mpg rmv stb)