Segítséget kérek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nero-d van?

De van ám egy másik kérdésem is:

Hogyan/hol lehet kihasználni a VIP cuccokat???
Köszi ismét!
Sziasztok megint!

Biztos emlékeztek még a memóriahiba gyanús problémámra. Na most az a helyzet, h ügye leszedtem hozzá a memtest-et ami egy iso fájl. Azon belül van egy könyvtár: BOOT és azon belül 2 fájl: BOOT.CAT és MEMTEST.IMG. Én eddig az iso-kat úgy írtam ki CD-re, hogy ami az iso-n belül van közvetlenül azt húzom át és írom ki, tehát jelen esetben a BOOT mappát. Kipróbáltam így is meg úgy is, hogy csak a két fájlt írtam ki, de egyiknél sem mûködött a memtest a gép bekapcsolásakor. A probléma: vagy szarul csináltam vmit és akkor szeretnék segítséget kérni vagy egyszerûen szar a CD.
Mindenféleképpen szóljatok hozzá, köszi!
Hali!
Nekem az a gondom h van 2felhasználói fiókom +1 rendszergazda fiókom amit nemtok kitörölni viszont amikor elindítom a gépet akkor nem dobja ki az üdvözlõképernyõt ahol kilehet választani a felhasználókat hanem automatice belép a rendszergazdába.
Ha beállítok rá jelszavat akkor nem lép be csak a startupnál kidob egy hibaüzenetet...
szval h tudom ezt megszüntetni vagy kitörölni a rendszergazda fiókot???
plz help

Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni.
ABIT ic-7-es alaplapra a SATA drivert, hogy kell feltelepíteni?
Vettem 1 80 GB maxtor sata vinyót ,
van telepítõ lemez, de nem tudom mit kell vele csinálni.
RAID-ot nem akarok csinálni.
Hogy lehet masterra állítani, mert sleven van?

Dj Faustus
bodzánúr:
Egyszer,
Kétszer,
Háromszor,
Négyszer,
Nekem a Google, a Google a Google, a Google kell... (A'la LGT - És jött a doktor) <#smile>

tudatlaknka nem értem mit mondasz.mit és hol nézzek meg
tud vki 1 jo képernyökímélö szerkesztö progit?
elöre is kösz
dio666:olvasd el a játék nfo-t

A processzorok füsttel működnek. Ha kiszáll belőlük a füst, nem működnek tovább!

Dj Faustus
Kis Google-használat után a következõ eredményekre jutottam:
* Ahhoz, hogy mérni tudd a videókártyád GPU-jának a hömérsékletét, rendelkeznie kell egy monitoring chip-pel (LM63 vagy Asus kártyáknál F75373S), illetve egy hõérzékelõ egységgel.
* Két pont ilyen célra fejlesztett programot találtam: RivaTuner és ATITool.

helló.van 1 kis problémám és nem tudom mi okozza.fel telepítettem a need for speed most wantedet .mindent jól.safe disc,daemon tool. szóval ugytünt minden rendben.amikor azonban indítom ezt írta ki: CD/DVD emulation software has been detected.Please disable all CD/DVD emulation software and re-start the game. ami azt hiszem annyit jelent hogy: CD/DVD emuláló program futása észlelve.Kérem állítsa le a CD/DVD emuláló programot,majd indítsa újra a játékot. ja és sajnos ugyanez a helyzet a fifa06 nál is.amúgy most lett feltelepítve a gép .ezelött a fifa06 felvolt telepítve és futott.tehát nem tudom mi lehet a baj.Kérlek segítsetek.eléggé kétségbe vagyok esve,mert nem tudom mi lehet az oka.elöre is köszönöm szépen a válaszokat.remélem megoldódik a problémám.köszi szépen.csáó
Hi

Kellene egy olyan progi ami méri a radeon kártyám hömérsékletét lécci valaki adjon egy linket/programnevet.

Elöre is köszi.

Barton 2800+,Radeon 9600 (400/400) 1024 ddr ram(333mhz) VeGeQu-US-Ligthning\'s Blade-Dwarf Paladin Level 70 Ivyn-warlock(60),Veg-Mage(60),Lang-Hunter(70),Vegi-Rouge(60)

ironmaiden
Sziasztok!

Abban szeretném a segitségeteket kérni hogy létezik e olyan program amivel törölt fájlt lehet visszahozni. És ha igen akkor hol lehet hozzájutni?
köszi
Helló

Szükségem lenne olyan ftp server elérésre ahonnan lehet töltögetni.

Ha valaki tud nagyon kedvezõõ áron jelezze!

Annak nagyonszépen megköszönöm.
Darth Sith

Nagyon szépn köszönöm, megyek kipróbálom. 😊

Nem a lényeg, hanem a fontos!

köszi szépen mind a hármotoknak!!!! SG.hu forever

Dj Faustus
A .srt - mint azt elõttem is elmondták, a filmek felíratozására szolgál.
Filmhez való illesztéséhez vagy valamilyen codec kell (Vobsub), vagy egy olyan lejátszó, ami kezeli a felíratokat (elõttem már mondtak párat, én még hozzátenném a VLC Player-t, vagy MPlayer-t).

Filmre való felírat-"égetéshez" a Virtualdub Subtitler filter-e a megoldás (bár az csak .ssa formátumú felíratokat kezel, de az átkonvertálható a Subtitle Workshop segítségével).

en ehhez bsplayert szoktam hasznalni, sztem az a legjobb erre, bar van egy rakas masik program is... <#kacsint>

lck
Pl.: Jetaudio ( De gondolom BSplayer is. )
Ha a feliratfájl egy mappában van az avi fájlal és a nevük megegyezik, ( pl.: film.avi és film.srt ) a feliratozást támogató lejátszók automatikusan feliratoznak.
helló.
van egy .avi filmem és leszedtem hozzá a feliratot az meg .srt-be van meg. hogyan tudnám belerakni a filmbe a feliratot? egyáltalán milyen progihoz jo a .srt?

hy olyan problémám volna hyogyha játszok akkor kilép a játékbol egy 5- perc mulva.és már leformáztam meg minden tudna valaki segiteni?

hetfield1887
vobedit-el szétszeded a vob-okat m2v-re és ac3-ra.
cuttermaran-al szétvágod.
author progival összerakod (én a dvdlab-ot hanálom menüt is tud csinálni)itt találsz instrukciókat a dvdlab-hoz

power mac g4 733 1Gb ram

Dying Soul

Darth használd az ulead dvd movie factory 4-t problémád megoldására.A trial verzió leszedhetõ az ulead.comról

A processzorok füsttel működnek. Ha kiszáll belőlük a füst, nem működnek tovább!

Darth Sith
halika, van egy kérdésem a hozzáértõbbekhez.

Van egy Sony DVD-s HandyCAM-em, ami ugyebár kapásból mini DVD-re írja a filmet, meg tud rá menüt készíteni stb, de .vob-ban marad a film. Azt akartam megcsinálni, hogy egy nagy DVD-re rámásolom 3 mini tartalmát, mert mégis csk fél óra fér el egy lemezen. De amikor rámásoltam egyre, és ott közös menüt akartam csinálni ot tkezdõdtek a bajok. Egy közös menübe beraktama három külön korong tartalmát, amelyeknek már ugye volt menüjük. Kiírtam DVD-re, számítógép teljesne jól megnyitja, de az asztali az behal tõle. De próbátlam több helyen, egyik asztali sem nyitja meg, lejátsza folyamatosana tartalmat, de se léptetni se menüt hazsnálni nem lehet.

Az elsõ kérdésem az lenne, hogy nem lehet valahogy azt megoldani hogy a menüt leszedjem a videókról? Vagy a menü külön van egy file-ban és a videó tartalma a "VTS_01.vob"-ban van? Illetve az, hogy nem tudtok olyan progit amivel .vob-ot lhet vágni, illetve összerakni? vagy ezt csak úgy lehet megoldani hogy rippelem avi-ba és ott vágom és szerkesztem át?

Elõre is köszi a segítséget!

Nem a lényeg, hanem a fontos!

valaki tudna adni egy olyan progit, amivel a játékom tudnám rögzíteni? A FRAPS az csak fél perc videó rögzítést enged. Nekem többre lenne szükségem!

www.keseru.net A szerelem olyan mint amikor bevizelsz a nadrágodba: mindenki látja rajtad, de csak te érzed a melegét!

trident
Számítógépkezeléshez, nézz ezeken körbe:
Link1
Link2
Link3

A biztonsági mentést mire érted? magára az operációs rendszerrre amit használsz (tehát a windowsra)?

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

Sziasztok
Réka vagyok és mint írtam nagyokûn kezdõ vagyok.
olvasgatom itt a hozzászólásokat, és írjátok hogy:biztonsági mentés készítés.
Ezt hogy kell csinálni?Leírná valaki részletesen?
Ja és ha tudtok jó oldalt ahonnan lehet sz.gép kezelést tanulni,aztis megköszönném!
Réka

McGrady
az .sfv segítségével leellenõrizheted, hogy nem crc-s-e valamelyik darabfile

Kuss!-magyarázta.

Dying Soul
Én nem tudom, de nem kell vele foglalkozni <#idiota>

helló.
Azt tudom hogy a darabolt fileokat a totalcommanderrel lehet egyesíteni.
Most töltöttem le egy filmet daraboltan. És lenne egy kérdésem. Mi az a .sfv a végén mindíg?

Szép Jó napot!
Segítséget kérnék. Kaptam karácsonyra egy Creativ webcam.Live! Ultra kamerát. Teljesen jól betelepitettem, ami nagy szó kevéske tudásomhoz. Adtak hozzá egy képszerkesztõ cd-t ArcSoftPhotolmpression cimmel, sajnos angos, és kevéske angol udásom van csak. Nem tudna valaki magyaritó progit keresni nekem? Elõre is köszi. Ja és a cd hozott egy csomó virust alig tudtam kitakaritani a gépemet. Most már rendben van!! <#help>
Sziasztok
Réka vagyok és mint írtam nagyokûn kezdõ vagyok.
olvasgatom itt a hozzászólásokat, és írjátok hogy:biztonsági mentés készítés.
Ezt hogy kell csinálni?Leírná valaki részletesen?
Ja és ha tudtok jó oldalt ahonnan lehet sz.gép kezelést tanulni,aztis megköszönném!
Réka

McGrady
azt gondoltam, de a helyet meg besomta, azt kéne visszaszerezni....vki help plz

Kuss!-magyarázta.

hali hogyan tudok digitális kameráról firewire porton kapcsolódik a géphez elmenteni a videót dvd formátunba ( vagy mindegy csak ne wmv, wma, avi legyen)
aki tud olyan progit ami ehez jó írjon
Kösszi!
erre az e-mail ra írjatok: [email protected]
hali hogyan tudok digitális kameráról firewire porton kapcsolódik a géphez elmenteni a videót dvd formátunba ( vagy mindegy csak ne wmv, wma, avi legyen)
aki tud olyan progit ami ehez jó írjon
Köszz
Valoszinü hibás a verzio,tölts le ujjat.
McGrady
#3691-re vki plz!!

Kuss!-magyarázta.

Azt nem tüzfal blokkolja,futtas le egy spy sweeper-t meg egy ad-awaret.
0ppika
Sziasztok!

Van 1 videófájl amit nem tudok lejátszani, gondolom kodek hiba, csak a real player nyitja meg, de csak hang van!

Nincs valami kis okos progi ami kideríti hogy milyen kodek kell neki?

http://epica.nl

Azt nem a tûzfal blokkolja 😊
Start menü-> vezérlõpult -> internet beállítások -> adatvédelem -> elõugró ablakok blokkolása

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

robie18
Idõközben megtaláltam 😊 Uh mind1

ASUS K8V-X SE; AMD Sempron 2600+; GeForce 6600GT 128Mb GDDR3; 1024Mb KingMax Superram

robie18
Hellosztok! A windows tûzfalam már nem blokkolja az elõugró ablakokat mióta megosztottam az internetet. Biztos kikapcsolta azt az opciót. Nem tudjátok, hogy tudom visszakapcsolni? kösy

ASUS K8V-X SE; AMD Sempron 2600+; GeForce 6600GT 128Mb GDDR3; 1024Mb KingMax Superram

McGrady
helo!
letöltöttem egy játékot, rarba volt, volt szabad hely X gigám, elkezdem kitömöríteni, de hibás azt írja...megnézem, X-játék giga helyem maradt...pedig a játék nincs sehol, csak a helyet vette le...hogy tudom visszahozni azt a helyet? má kurvára idegesít, mivel másodszorra is eljátszotta velem ezt, és kevés a helyem...köszi

Kuss!-magyarázta.

Hali!
Elöször is Kellemes Ünnepeket kívánok mindenkinek!
És egy kérésem is lenne:Nem ismer valaki a hamachihoz hasonlo progit?MIvel egy játéknál nem akar müködni rendesen.
Thx
Gunner
Megtaláltam, DC++-on töltötte éppen föl a fájlt, már máskor is volt ilyen, de picit sokáig tartott volna kitalálni 😊 Köszi a programot, máskor is jól fog jönni, bye!

[email protected] | HD4890@980/1140 | 4GB@800 | W7x64 |

Gunner
Thanks, megnézem! 😊

[email protected] | HD4890@980/1140 | 4GB@800 | W7x64 |

Guilty01
sorry,.lrc formátumban..

You\'ll never walk alone!

ironmaiden