Segítséget kérek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Segítsetek már van egy VHS kazim amit átakarok venni számítógépre van már zsinórom hozzá de azt mondták kell valamilyen program amely felfogja a jeleket ,magyarul ez kell hozzá...Melyik program az?

(videókamcsit összerkötöm a videóval a kamerát pedig a géppel és így át tudom venni az anyagot!

Melyik programmal lehet átvenni ezt?

Köszönöm elõre is a segítséget!!!

használd úgy a winrart,hogy megtartsa a crc hibás filéket.
a crc hibák 95% memoriahibából ered az esetek nagy többségében.

Sziasztok!

Van egy komoly problémám, ami egyre jobban idegesít, remélem tudjátok a megoldást.

A lényeg, h lassan minden letöltött csomagolt fájl esetében a kicsomagolásnál kb. 60% és 80% között azt írja ki, h crc hibás. Ez most lehet egyetlen fájl betömörítve pl. wmv vagy több fájl pl. a Lineage installja. Ja és akár zip akár rar, az mind1.

Segítségeteket elõre is köszönöm. <#help>
vki
Csá! Az a problémám, hogy az SP2-es Windows-om csak csökkentett módban hajlandó elindulni. Ma többször is újraindítottam, eddig jó volt, de most meg nem. Ezelõtt legutóbb a Starforce Nightmaret használtam, de simán nem akarta visszahozni a meghajtókat, így csökkentett módban hoztam vissza. Utána meg a töltõképernyõn egy 5 perc töltés után kifagy a kis csúszka. Mi lehet a baj? Létezik olyan program, amivel csökkentett módból le lehet ellenõrzni, hogy a Windows miért nem indul el?

ACER Aspire 5738ZG

vasko22
Melyik vírusírtót érdemes használni????

Gigabyte GA-M770 DS3, CSX 2*1 Gb DDR2 800Mhz, AMD Athlon64 4800+ X2, HIS X3850 512Mb GDDR3, Samsung 320Gb és 80Gb

Tarajos Sül
Tényleg be lehet állitani a BIOS-ban,azt,hogy a HDD led folyamatosan világitson,ill akkor amikor a Winchester dolgozik?
Mert nekem a hdd led,folyamatosan világit,még készenléti állapotban is!Semmi különösebb zavar nem támadt fel a winchester gyorsaságában,vagy kapacitásásban,csak 1szerüen a hdd led,nem akkor világit,amikor a winyo dolgozik!

Pedig ez müködött,de most vhogy pihizik!
Dj Faustus
1. Milyen Spyware-írtókat használtál? Frissítetted az adatbázisukat? Találtál-e velük valamit?
2. Csökkentett módban próbáltad (amikor bebootolna a Windows f8-at kell nyomnod, majd kiválasztani a csökkentett módot)? Kikapcsolt rendszer visszzaállítással (Vezérlõpult/Rendszer/Rendszer visszaállítása/A rendszer visszaállítás kikapcsolása az összes meghajtón)?
3. Tudnál bemásolni nekünk egy Hijackthis log-ot? Könnyebben tudnánk segíteni. Töltsd le, csomagold ki, futtasd, Do a system scan and save a logfile, és a keletkezett hijackthis.log tartalmát másold be ide.

Üdvölet Mindenkinek!
Aki tud segítsen !!

Bekapcsolás után módósított asztal jelenik meg.Középen fekete téglalapban felírat: "SPYWARE INFECTCION". A háttér nem módosítható. Több spyware keresõ futtatása után is marad a felírat.
Lacee
3605-re valaki esetleg?

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Sziasztok!

Milyen programmal tudok .rm - re konvertálni? tudtok ajánlani valamit?

Köszi!
bbcworld-ön volt szó egy progiról ami fényképen lévõ arcból karikatúrás rajzot készít, microsoft kezdett most egy ilyen projecktbe
esetleg ismer valaki hasonló programot? (tudom nem nagy kunszt photoshop-al sem, de ez automatikus)

shrek82
Sziasztok!

Lehet, hogy nem teljesen ide való kérdés, de tud ajánlani vki egy olyan progit, amivel könnyen jó naptárt lehet készíteni? a ComputerPanorámásnál egy kicsit azért komolyabb kellene, vmi olyasmi, amiben azért elég sok mindent be lehet állítani(pl amiben az ünnepeket, saját ünnepeket, névnapokat)..Nem baj, ha nem ingyenes..De azért ismert progi legyen, amit mondjuk megtalálok dc-n, vagy torrentsite-okon..

Elõre is köszi..

....:::: A halottak nem élnek nemi életet, mégis szaporodnak... ::::....

Ezt hol kell megnézni? hogy nem e ütközik!!!?
Rosszul másoltad be az url-t 😊
Egyszerûbb megoldás: Itt betallózod a képet és feltöltöd.
Ha kész az új képernyõn kapsz egy címet(IMG tagok között)amit szépen bemásolsz vágólapra(IMG tagokkal együtt(ctrl+c)) majd szépen ide pastezod(crtl+v) és már mehet is 😊

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

hmhm
A vinyó jumperja rossz helyen van rádugva.
Nézz szét, hogy hova is kéne dugni.

{ V Á Á } silkroad: lvl 11

hmhm
Ethereal nekem felkínálja a FireWire portot is. Bár azt a winfos is, mint LAN eszköz.

{ V Á Á } silkroad: lvl 11

zico87
Az Miért lehet hogy az XP sp2-vel egy 120 Gb-os Maxtorból csak 31 Gb-ot lát !!

Mi az a számítógép és internet ??mindenki csak ezekről ugat

Igy gondoltad?

zakika
nem utkozik a video karik drivere?

Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dics&otilde;ség

zakika
vagy csak egyszeruen elszalt valami. felesegem nagynenjenek fel ev alatt 3 dolog ment el - video kartya, alaplap, memoria

Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dics&otilde;ség

Na itt vagyok.A gépbe volt egy GeForce 2-es(az jó volt) vett bele egy ATI-(nem tom hányast de ujabb)és most ezért megprobáltuk,visszaraktuk a régit de azzal ugyan azt csinálja ,ugyhogy ezekszerint nem a vid.kari.A memoria kártya az 2 db 256-os van benne.
zakika
csatlakozasokat nezd at. volt mar ugy hogy kartya ki, kartya be es mukodott vagy fagyott a gepem mert nem jo volt berakva a video kartya (kicsit ferden). na jo, ez 5 eve volt, azota tanultam az esetbol.

lck
Például így:

Elõször ezen az oldalon feltöltöd a képet a winchesterbõl az internetre.

A megadott email címedre megkapod a feltöltött képed internetes elérési útvonalát.

Válaszd itt a hozzászólásnál ki a beszúrást és ott add meg a megkapott elérési útvonalat.
Sziaasztok!
' kérdésem van:
hogyan tudok aképet ide betenni?
Kérlek benneteket részletesen írjátok le,ja és ne nevessetek ki!

Balcsi szerezz egy kölcsön memoriát...akár 256 is elég erre a célra

A processzorok füsttel működnek. Ha kiszáll belőlük a füst, nem működnek tovább!

paxyene
jah és a Norton Internet Security 2006 nem tartalmaz szülõi tartalomszûrést?<#conf>

Sziasztok!

Nem tudom h ez ide tartozik-e, de megtudnátok mondani nekem, h az Outlook-ból hogyan lehet átvinni az újratelepített Windowsba a címlistát és az e-mail-eket?
Remélem értitek, h mire gondolok. Nagyon fontos, légyszi segítsetek.
paxyene
Hellosztok! Nekem megvan a Norton Internet Security 2006 ás vannak dolgok amik nem érhetõk el: mien verzió kell ehez hogy elérhetõk legyenek? systemwork? vagy nemtom:S!

Tudatlanka,Zakika.Sziasztok.Kössz a válaszokat.Ha be is jön akkor kiirja hogy 512-es a memo.,akkor lehet vele gond?a hardverhibánál meg mit keressek?
geri15
neked, vagy valaki másnak megvan crackelt verzióban? megtaláltam torrenten, és DC-n is, de sehogy nem akar lejönni, pedig egy megánál kisebb 😞

Valaki akinek megvan nem tudná feltölteni valahova?

folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.

Lacee
nem tudjátok, hogy a google-video filmeket hogyan lehetne letölteni a gépre? a firefox csak egy 1kb-os file-t mutat beágyazott elemként, de az nyilván vmi parancsikon-féle...

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

ffxi
HELP! Nagyon hülye vok ehhez. A divX film felirata nem egyezik a film hanggal, azaz el van csúszva. HELP!

Fákjúal!

Nézz körül itt.

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

lalicsiga
sziasztok !
senki nem tudja megmondani hogyan feliratozzak egy dvd-t!VALAKI SEGÍTENE?
van egy mpeg filmem és átkonvertáltam dvd-be és van felirat is de hova tegyem a feliratot??

Milyen progival lehet iso-dvd-be belenyúlni?
Crack-et szeretnék rádobni egy játékra.

lck
Én ezt használom:
AudioStreamer
Dj Faustus
Streamripper
Ingyenes, akár Winamp pluginként, akár WIndows konzolos, akár Unix konzolos, akár Windows grafikus változatban.
Akár mp3, akár nvs (Nullsoft Streaming Video), akár ogg, akár aac formátumú stream rögzítésére.

ironmaiden
Pl. ezzel:

AudioJack

Mp3 illetve Ogg formátumba rögzít, van még benne audio-szerkesztõ, cd írási lehetõség, konvertálás stb.

Hello!
vannak ezek a netes rádiók. És azt szeretném megkérdezni, hogy hogyan lehet ezeknek az adásából felvenni. Milyen programmal? elõre is kösz.
balcsi70 :memoria környékén nézz szét

A processzorok füsttel működnek. Ha kiszáll belőlük a füst, nem működnek tovább!

Licorage
Az elõzõ gépemnél nekemis volt ilyen, 80gb WD vinyó 2000 okt. gyártási évvel, 2005 novemberében halt meg, ugyanígy nemindult a windows, reinstall sem segített, és ugye a Western Digital 5 év garanciát ad arra hogy kitart a vinyójuk, 1 hónapot még ráhúzott<#buck>

AMD 3200+ Venice, GA-K8N SLI, 1Gb/400 , Leadtek PX7800GTX , Gigabyte 3D Aurora

zakika
hardverhiba? nekem gyanus

zakika
gyors voltal
kulonben gaz ha veszel egy geped amirol azt hiszed minden benne van ami kell, csak nem jol

Licorage
megoldottam,külön hálókártya kellett neki, az alaplapi nemfelelt meg<#falbav>

Licorage
Sziasztok remélem jóhelyen érdeklõdöm.
Következõ lenne a probléma: bármit amit letöltök legyen az videó,zene,tömörített fájlok stb, mind hibásak. pl: rarhoz tartozó .sfv-vel CRC ellenõrzésnél 100%ig hibásak a fájlok , de egyéb 4-5 megás progiknál is ,nemindul csak annyit nyög ki hogy files corrupted download it again stb. Elösször vírusra gyanakodtam, Kaspersky nemtalált semmit, kikapcsoltam a hardveres tûzfalat ,semmit nemváltozott.El nem bírom képzelni mi lehet a baj.
Netem ChelloClassic (300kbyte/sec)

Sziasztok egy kis segitség kellene.A haverom gépe olyat csinál hogy mikor tölti be az xp-t akkor féluton leáll.(amikor irja hogy XP és a csik alatta tölt be).Utána semmit nem csinál.Ha ujrainditja akkor vagy megint ezt csinálja vagy bejön az hogy milyen modba akarod inditani a gépet.Ha csökkentett modba probáljuk akkor is vagy bejön vagy nem.Olyat csinált már hogy ujrainditotta vagy 5-ször és akkor bejött nagy nehezen.Ha már bejön és ujrainditom akkor minden ok.,ha már ki van kapcsolva a gép egy orát akkor ugyanezt csinálja.Már ujra raktuk az Xp-t de ugyan ez a mese.Ha valaki tud segitsen.,most kösszi mert egy I.-kávézobol irok.Kösszi elöre is.
nagyimamma:Discjuggler kell neked...

Gabe18:Esetleg fel kellene raknod ezt ha már gyári lemezrõl akarsz másolni de az törvénytelen.Ha meg már másolt akkor erõsen elgondolkodnék hogy nem-e valami gagyi lemezrõl van szó?????

susubaba:#3567 hozzászálasban találsz megfelelõ viruskergetõt ill spyware irtót

Nekem is ez volt egyértelmûen az elsõ dolgom, hogy miután a nod nem talált semmit, illetve pár kémprogikeresõ sem, próbáltam pandával, kasperskyvel, de ezek sem.
Szóval nem hiszem, hogy vírus van a háttérben.

lehet valami kémprogi mûködik a háttérben, feladatkezelõben törölj ki minden fölösleges cuccot, ja és vírusírtó használata se ártana