Segítséget kérek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
(videókamcsit összerkötöm a videóval a kamerát pedig a géppel és így át tudom venni az anyagot!
Melyik programmal lehet átvenni ezt?
Köszönöm elõre is a segítséget!!!
a crc hibák 95% memoriahibából ered az esetek nagy többségében.
Van egy komoly problémám, ami egyre jobban idegesít, remélem tudjátok a megoldást.
A lényeg, h lassan minden letöltött csomagolt fájl esetében a kicsomagolásnál kb. 60% és 80% között azt írja ki, h crc hibás. Ez most lehet egyetlen fájl betömörítve pl. wmv vagy több fájl pl. a Lineage installja. Ja és akár zip akár rar, az mind1.
Segítségeteket elõre is köszönöm. <#help>#help>
ACER Aspire 5738ZG
Gigabyte GA-M770 DS3, CSX 2*1 Gb DDR2 800Mhz, AMD Athlon64 4800+ X2, HIS X3850 512Mb GDDR3, Samsung 320Gb és 80Gb
Mert nekem a hdd led,folyamatosan világit,még készenléti állapotban is!Semmi különösebb zavar nem támadt fel a winchester gyorsaságában,vagy kapacitásásban,csak 1szerüen a hdd led,nem akkor világit,amikor a winyo dolgozik!
Pedig ez müködött,de most vhogy pihizik!
2. Csökkentett módban próbáltad (amikor bebootolna a Windows f8-at kell nyomnod, majd kiválasztani a csökkentett módot)? Kikapcsolt rendszer visszzaállítással (Vezérlõpult/Rendszer/Rendszer visszaállítása/A rendszer visszaállítás kikapcsolása az összes meghajtón)?
3. Tudnál bemásolni nekünk egy Hijackthis log-ot? Könnyebben tudnánk segíteni. Töltsd le, csomagold ki, futtasd, Do a system scan and save a logfile, és a keletkezett hijackthis.log tartalmát másold be ide.
Aki tud segítsen !!
Bekapcsolás után módósított asztal jelenik meg.Középen fekete téglalapban felírat: "SPYWARE INFECTCION". A háttér nem módosítható. Több spyware keresõ futtatása után is marad a felírat.
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Milyen programmal tudok .rm - re konvertálni? tudtok ajánlani valamit?
Köszi!
esetleg ismer valaki hasonló programot? (tudom nem nagy kunszt photoshop-al sem, de ez automatikus)

Lehet, hogy nem teljesen ide való kérdés, de tud ajánlani vki egy olyan progit, amivel könnyen jó naptárt lehet készíteni? a ComputerPanorámásnál egy kicsit azért komolyabb kellene, vmi olyasmi, amiben azért elég sok mindent be lehet állítani(pl amiben az ünnepeket, saját ünnepeket
Elõre is köszi..
....:::: A halottak nem élnek nemi életet, mégis szaporodnak... ::::....
Egyszerûbb megoldás: Itt betallózod a képet és feltöltöd.
Ha kész az új képernyõn kapsz egy címet(IMG tagok között)amit szépen bemásolsz vágólapra(IMG tagokkal együtt(ctrl+c)) majd szépen ide pastezod(crtl+v) és már mehet is 😊
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Nézz szét, hogy hova is kéne dugni.
{ V Á Á } silkroad: lvl 11
{ V Á Á } silkroad: lvl 11
Mi az a számítógép és internet ??mindenki csak ezekről ugat
Igy gondoltad?
Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség
Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség
Elõször ezen az oldalon feltöltöd a képet a winchesterbõl az internetre.
A megadott email címedre megkapod a feltöltött képed internetes elérési útvonalát.
Válaszd itt a hozzászólásnál ki a
' kérdésem van:
hogyan tudok aképet ide betenni?
Kérlek benneteket részletesen írjátok le,ja és ne nevessetek ki!
A processzorok füsttel működnek. Ha kiszáll belőlük a füst, nem működnek tovább!
Nem tudom h ez ide tartozik-e, de megtudnátok mondani nekem, h az Outlook-ból hogyan lehet átvinni az újratelepített Windowsba a címlistát és az e-mail-eket?
Remélem értitek, h mire gondolok. Nagyon fontos, légyszi segítsetek.
Valaki akinek megvan nem tudná feltölteni valahova?
folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Fákjúal!
senki nem tudja megmondani hogyan feliratozzak egy dvd-t!VALAKI SEGÍTENE?
van egy mpeg filmem és átkonvertáltam dvd-be és van felirat is de hova tegyem a feliratot??
Crack-et szeretnék rádobni egy játékra.
AudioStreamer
Ingyenes, akár Winamp pluginként, akár WIndows konzolos, akár Unix konzolos, akár Windows grafikus változatban.
Akár mp3, akár nvs (Nullsoft Streaming Video), akár ogg, akár aac formátumú stream rögzítésére.
AudioJack
Mp3 illetve Ogg formátumba rögzít, van még benne audio-szerkesztõ, cd írási lehetõség, konvertálás stb.
vannak ezek a netes rádiók. És azt szeretném megkérdezni, hogy hogyan lehet ezeknek az adásából felvenni. Milyen programmal? elõre is kösz.
A processzorok füsttel működnek. Ha kiszáll belőlük a füst, nem működnek tovább!
AMD 3200+ Venice, GA-K8N SLI, 1Gb/400 , Leadtek PX7800GTX , Gigabyte 3D Aurora
kulonben gaz ha veszel egy geped amirol azt hiszed minden benne van ami kell, csak nem jol
Következõ lenne a probléma: bármit amit letöltök legyen az videó,zene,tömörített fájlok stb, mind hibásak. pl: rarhoz tartozó .sfv-vel CRC ellenõrzésnél 100%ig hibásak a fájlok , de egyéb 4-5 megás progiknál is ,nemindul csak annyit nyög ki hogy files corrupted download it again stb. Elösször vírusra gyanakodtam, Kaspersky nemtalált semmit, kikapcsoltam a hardveres tûzfalat ,semmit nemváltozott.El nem bírom képzelni mi lehet a baj.
Netem ChelloClassic (300kbyte/sec)
Gabe18:Esetleg fel kellene raknod ezt ha már gyári lemezrõl akarsz másolni de az törvénytelen.Ha meg már másolt akkor erõsen elgondolkodnék hogy nem-e valami gagyi lemezrõl van szó?????
susubaba:#3567 hozzászálasban találsz megfelelõ viruskergetõt ill spyware irtót
Szóval nem hiszem, hogy vírus van a háttérben.