Segítséget kérek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

McGrady
ha nekem van fenn kav akkor annak örülök ha nem fagy le a gép miután bebootolt 😄DDD

Kuss!-magyarázta.

Sziasztok! Tuda valaki segíteni eltüntetni a gépemrõl ezt? OsAll Bios Killer.
units
kezd azzal, hogy kizárd a vírusgyanút.
Kaspersky Online Scanner
egy futó vírus le tudja állítani a védelmi szoftvereket.
valami már telepített védelem ami úgy lehet konfigurálva, hogy ne engedjen semmi újat autómatán indulni. pl.: spysweeper, stb?

Életfogytig tartó büntetés a Cat8 börtönszigeten HJT Log elemzõk: www.hijackthis.de www.help2go.com

Sziasztok! Nem tudom mi okozhatja...de az a helyzet, hogy feltelepitettem az Agnitium Outpostot, a MS Antispyware-t, a Nod 32-t...viszont a gep inditasaval nem indulak el automatice. Igen, beallitottam a mindegyik programnal, h induljanak el a rendszerrel egyutt. Sot mikor nyomok egy CTRL+ALT+DELET-et, akkor a Nod32krn.exe meg az outpost.exe fut rendszerinditas utan, de a talcan nincs az ertesitesi teruleten nincs kint az ikonjuk. Outpostnal be lehet allitani, hogy normal, vagy hatterben inditva induljon el,de hiaba kattintok a normal modra, nem ugy fog utana elindulni, hanem hatterben. Ez nekem nem jo mert ha hatterben indul, akkor ugytudom egybol tilto modra valt, de en azt meg nem akarom 1enlore.Vagy ez igy jo, ahogy van?? Es ne torodjek vele?
Viszont meg mindig ott van az Antispyware...azt meg aztan hiaba lovom be faszan, nem indul el a rendszerrel...meg a Windows feladatkezeloben sincs feltuntetve a futo folyamatoknal...
Szoval, ha vki tudja a valaszt, kerem segitsen...Koszi!
eZo
Hi!

Lenne egy problémám, remélem itt tud valaki segíteni, PES 5-el játszok, és kapok egy hibaüzenetet és a játék kilép, sajnos már nem csak a PES 5-nél jön elõ hanem más játéknál is mi lehet a gond ?
Íme a hiba:

Elõre is köszi a segítséget !

AMD 3200+, GF6600GT, 2x512 RAM (Legfrissebb driver-ek)

NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]

hetfield1887
hiszek neked

power mac g4 733 1Gb ram

units
majd egyszer kapsz egy jó kis kernel szintû vírus riasztást egyiktõl másiktól stb egyszerre és akkor meglátod, hogy milyen érdekes.

Életfogytig tartó büntetés a Cat8 börtönszigeten HJT Log elemzõk: www.hijackthis.de www.help2go.com

hetfield1887
elnézted a képet, ami piros az windvd ikon

power mac g4 733 1Gb ram

lck
Múltkor próbából (ghostolás után) F-secure uninstall nélkül rádobtam egy kasperskit - pl.: Total Commander kattintás után 5-10 másodperccel indult. Pedig AMD 3200 + 1G RAM.
hetfield1887
mert ?

power mac g4 733 1Gb ram

units
érdekes 😊

hetfield1887
még nem vettem észre lassulást

power mac g4 733 1Gb ram

Sziasztok.Az Ulead DVD Movie Factory3-om van.,van vagy 300 képem.Hogy tudnám azt megcsinálni hogy szétválogatva külön mappánként irja rá 1 (cd-dvd)-re.?mert olyat már csináltam vele hogy 40-50 kép mellé zene stb.egy cd-re.,de én azt szeretném hogy a cd-n ugy legyen rajta hogy amikor belerakom az asztali dvd-be akkor mappánként legyenek a 50-kép zenével.Ha valaki tudja segitsen.kösszi.
lck
Te, hetfield1887 !

Tudom semmi közöm hozzá, de elnézem a tálcádat:

Norton - kasperski - avast - spywaredoctor - spysweeper stb..
Ez mind egyídõben fut neked ?
Picit nem lassú emiatt a rendszered ?
Vagy esetleg, melyik atomreaktor szervergépét üzemelteted ?
0ppika
Hm, mivel oda másoltad ott van, én is oda másoltam és ott is van, de ettõl még nem mûködik. Word nem látja 😞

http://epica.nl

hetfield1887
nekem mûködik:

power mac g4 733 1Gb ram

ironmaiden
Hali! Tudja valaki, honnan lehet magyaritast szerezni a Maxthon bongeszohoz?
0ppika
Hi!

Mitõl lehet hogy nem látja a win-em EZT a fontot?
Sõt, semmilyen telepített másik betûtípust sem 😞

http://epica.nl

ez a legjobb trojan kill, de sajnos nincs hozzá crack😞..Trojan Guarder Gold 6.93

cserre
Sziasztok mindenkinek!

Kellene nekem egy nagyon jó program ami nemcsak megtalálja a trójaikat, nemcsak leszedi a trójaikat, hanem esetlegesen meg is akadályozza a számitógépre való települését. Van virusirtóm, de akkor is jó lenne egy külön ezekre szakosodott program.
És az sem lenne hátrány, hogy egy mûködõ törést is tudnátok hozzá prezentálni.

Elõre is nagyon szépen köszönöm.

U.i.: feltettem a trojanhunter 4.1-es progit, töltöttem le hozzá licence filet, bemásoltam a mappájába, de azóta sem keresni, se update-elni nem lehet.

Nem törõdöm az adósságommal. Elég nagy már ahhoz, hogy tudjon magára vigyázni!!!

Sziasztok! Nem tudom mi okozhatja...de az a helyzet, hogy feltelepitettem az Agnitium Outpostot, a MS Antispyware-t, a Nod 32-t...viszont a gep inditasaval nem indulak el automatice. Igen, beallitottam a mindegyik programnal, h induljanak el a rendszerrel egyutt. Sot mikor nyomok egy CTRL+ALT+DELET-et, akkor a Nod32krn.exe meg az outpost.exe fut rendszerinditas utan, de a talcan nincs az ertesitesi teruleten nincs kint az ikonjuk. Outpostnal be lehet allitani, hogy normal, vagy hatterben inditva induljon el,de hiaba kattintok a normal modra, nem ugy fog utana elindulni, hanem hatterben. Ez nekem nem jo mert ha hatterben indul, akkor ugytudom egybol tilto modra valt, de en azt meg nem akarom 1enlore.Vagy ez igy jo, ahogy van?? Es ne torodjek vele?
Viszont meg mindig ott van az Antispyware...azt meg aztan hiaba lovom be faszan, nem indul el a rendszerrel...meg a Windows feladatkezeloben sincs feltuntetve a futo folyamatoknal...
én a helyedben váltanék, a norton hajlamos a hibázásra..nod32-öt nem ártana lefuttatni..majd utána unistallod, és persze csökkentett módban futtasd.

tobias88
Minden héten Nortonnal!!!
eszközkezelõben nézd meg, melyik QRVA IRQ nál van piros pipa, vagy kérdõjel, vagy keresztbe áthúzás. Azt távolitsd el, és inditsd újra a gépet....

Több mint valószinû hogy W32/Bagle virust nyelted be..virusírtást csínáltál?

2. IRQ ütközés
nincs szabad IRQ kiosztás, illetve ütközik ha...<----ezt nem nagyon értem josi. le tudnád írni egyszerûbben...meg hogy mit is jelent ez pontosan?😊
tobias88
Hello, segítenétek légyszi? Néha (10 percenként kb) a gépemen a processzor használat 100 %-ra ugrik, ezek a folyamatok miatt: ccApp.exe, ccEvtMgr.exe és Lucomserver_2. Ez miért van és hogy lehet megszüntetni?
A hibát tapasztalataim szerint két dolog szokta okozni.
1. Hibás, vagy hiányos driver
2. IRQ ütközés
nincs szabad IRQ kiosztás, illetve ütközik ha...

Töltsd be a biosban LOAD SETUP DEFAULT-ot. Nagyon alaplap függõ, hogy mit lehet állítani. Tiltsd le a felesleges eszközöket, amelyek kiosztást (irq) foglalnak el.

Sziasztok.
Miért van az hogy minden ok nélkül bejön 1 kék képernyõ és ki van írva hogy a rendszer hibát talált..driver irq not less or equal...ha elõször látja ezt a képernyõt akkor indítsa újra a számítógépet stb....

Help me please
Nincs mit. Nem én segítettem akkor. :-)
daeemoon
nagyon szépen köszönöm a fáradozásodat közben megszerezte egy haverom, és a probléma Linux segítségével hárítva. Mégegyszer nagyon köszönöm.<#worship><#worship><#worship><#worship><#worship>

Van indítólemezed? Ha van indítsd arról, ha nincs akkor cd-rõl. Válaszd sz.gép indítása cd-rom támogatás nélkül. A parancssorba írd ezt:
C:\scanreg/restore

Ilyenkor az utolsó mentett mûködést tölti vissza.
daeemoon
Kérek szépen mindenkit, ha van vkinek lehetõsége, küldjön nekem egy win98 -as wininit.exe-t , mert vmi baja történt, és nem indul el a windows. talán helyrejöhet, ha kicserélem. Még a csökkentett mód se jön be. És kérlek benneteket, hogy ne kezdjetek el szidni stb, mer tom hogy jó nagy hü..e voltam, hogy nem vigyáztam. Ja és ide küldjétek plz: [email protected] (ha lehet vírusmentesen 😊 - és remélem jó helyre írtam 😄 )
Amúgy amikor megpróbálom bekapcsolni, ezt a z üzenetet írja ki: c:\windows\wininit.exe és utána sooook grafikus jel, meg itt ott egy C: megy egy D: köszi elõre is :SSSSSSSSSS

Dj Faustus
Kikapcsolod a géped (biztos, ami biztos húzd is ki a konnektorból), megkeresed az alaplapon a Clear CMOS jumpert (általában a kerek gombelem környékén van, de nézd meg az alaplap leírását), és átrakod másik helyzetbe (1-2-rõl 2-3-ra), majd újból visszarakod.
Vagy kiszeded a gombelemet és visszarakod.

Balumann
Hy!
Nem tudjátok véletlen hogy mi okozza azt hogy ha elindítok egy programot akkor kiírja hogy alkalmazás hiba és valamit hogy ... memóriacímre hivatkozott, nem végezhetõ el a mûvelet. Eddig nem csinálta, mostmár nem egy játéknál csinálja. Ebbõl az egyik elsõ indításra megy, ha már még1x elakarom késõbb indítani win ujraindítás elõt nem megy.

Omega
Hali! Hogyan lehet resetelni a BIOS-t az alaplapon ?

units
Azt kell blokkolni amit nem akarsz be illetve ki engedni a netre(rõl)

Outpost_Firewall_kezikonyv.pdf

Koszonom szepen a segitseget!
Lenne meg 1 dolog: Tegnap telepitettem fol az Agnitium O.F. Pro v.2.7- et es kellene nemi segitseg. Arra gondoltam, valaki elmondhatna nekem, mit tanacsos blokkolni es engedelyezni az "aktiv tartalmak szurese"-nel.Igazabol sejtem, h miket nem kene engedelyezni, de nem szeretnek semmit eltolni. Plusz, ha valaki tud szolgalni hasznos tanaccsal ennek a tuzfalnak a megfelelo beallitasaival kapcsolatban, azt nagyon megkoszonnem!
Elore is koszi a segitseget!
units
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1060546885 #485

Hy all!!
Nekem csak úgy poénból feltelepítette a spysheriff-et a gépem pedig nem is engedélyeztem,na mind1.DE nem tom letörölni véglesen,mert mindíg visszajön+azt írja kia gépem hogy fertõzõtt!!!(és ezt megállás nélkül írogatja ki,de a nod32+az adawaret is lefuttattam,de nem naon találnak semmit!!! MIT tegyek?

ELõre is köszi!!

units
mi is az a kernel?

az elsõ találat már sok kérdésre valaszt is ad.

léteznek olyan vírusok amelyek kernel módú fejlett rejtõzködési technikát alkalmaznak, ezért észrevétlenek maradnak a rendszergazdák és a hagyományos vírusvédelmi szoftverek számára.(user szint)
Akkor lehet baj, ha a vírus hamarabb települ, mint a vírusírtó friss adatbázissal.

Létezik már az F-secure "BlackLight" technológia ami már az igen jól rejtözködõ vírusokat is írtani tudja.(kernel szint)
A
sysinternals is ír érdekes dolgokat ezzel kapcsolatban.

"Temperature monitoring: chip not detected"

hát ez nem jött össze..

alant irja: radeon 9600 pro 400/400

de ahogy látom nincs a képek között az enyim..csak az XT

Barton 2800+,Radeon 9600 (400/400) 1024 ddr ram(333mhz) VeGeQu-US-Ligthning\'s Blade-Dwarf Paladin Level 70 Ivyn-warlock(60),Veg-Mage(60),Lang-Hunter(70),Vegi-Rouge(60)

Dj Faustus
Nézd meg a C:\Program Files\ATITool\log.txt állományt.
A Temperature monitoring résznél mi szerepel (supported vagy not supported)? Milyen kártyáról is van szó pontosan?
Mondjuk egy 9200-es kártyánál nem biztos hogy tudsz hõfokot mérni, mert nincs benne megfelelõ chip. De errõl bõvebben itt olvashatsz.

Sziasztok! letezik az a problema, hogy a kernel szinten bekapott gennyek ellen nem tud semmi spyware vagy virusirto tenni semmit? Csak is azok ellen lehet vedekezni veluk, amelyek user szintjen jonnek be?Tovabba az is erdekelne hogy ez mit is jelent, mert ezt nekem egy nem buta pali mondta, csakhat nem nagyon ertem... 😊
Es hogy a kernel szinten bekapott gennyek ellen vannak a windows frissitesek?

Lecce vki igazitson helyre 😊
köszi a progit,de sztem ez mást mér,mert valami MHz-ben van az eredmény amit kiad..szal sztem ez nem éppen hömérséklet mérö progi..

jah ATITool -t teszteltem a radeon miatt.Vagy jo a másik is esetleg?

Barton 2800+,Radeon 9600 (400/400) 1024 ddr ram(333mhz) VeGeQu-US-Ligthning\'s Blade-Dwarf Paladin Level 70 Ivyn-warlock(60),Veg-Mage(60),Lang-Hunter(70),Vegi-Rouge(60)

Dying Soul
#3549 HTX

Neroval kreáld és az iso-t húzd ablakba. Rendszerindító lemezt csinálj. Ha kész, indítsd újra gépedet, de elõtte majd a BIOS-ba állítsd be a boot sequence-t. CD-rõl bootoljon géped.