Segítséget kérek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kuss!-magyarázta.
Kaspersky Online Scanner
egy futó vírus le tudja állítani a védelmi szoftvereket.
valami már telepített védelem ami úgy lehet konfigurálva, hogy ne engedjen semmi újat autómatán indulni. pl.: spysweeper, stb?
Életfogytig tartó büntetés a Cat8 börtönszigeten HJT Log elemzõk: www.hijackthis.de www.help2go.com
Viszont meg mindig ott van az Antispyware...azt meg aztan hiaba lovom be faszan, nem indul el a rendszerrel...meg a Windows feladatkezeloben sincs feltuntetve a futo folyamatoknal...
Szoval, ha vki tudja a valaszt, kerem segitsen...Koszi!
Lenne egy problémám, remélem itt tud valaki segíteni, PES 5-el játszok, és kapok egy hibaüzenetet és a játék kilép, sajnos már nem csak a PES 5-nél jön elõ hanem más játéknál is mi lehet a gond ?
Íme a hiba:
Elõre is köszi a segítséget !
AMD 3200+, GF6600GT, 2x512 RAM (Legfrissebb driver-ek)
NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]
Életfogytig tartó büntetés a Cat8 börtönszigeten HJT Log elemzõk: www.hijackthis.de www.help2go.com
Tudom semmi közöm hozzá, de elnézem a tálcádat:
Norton - kasperski - avast - spywaredoctor - spysweeper stb..
Ez mind egyídõben fut neked ?
Picit nem lassú emiatt a rendszered ?
Vagy esetleg, melyik atomreaktor szervergépét üzemelteted ?
http://epica.nl
Mitõl lehet hogy nem látja a win-em EZT a fontot?
Sõt, semmilyen telepített másik betûtípust sem 😞
http://epica.nl
Kellene nekem egy nagyon jó program ami nemcsak megtalálja a trójaikat, nemcsak leszedi a trójaikat, hanem esetlegesen meg is akadályozza a számitógépre való települését. Van virusirtóm, de akkor is jó lenne egy külön ezekre szakosodott program.
És az sem lenne hátrány, hogy egy mûködõ törést is tudnátok hozzá prezentálni.
Elõre is nagyon szépen köszönöm.
U.i.: feltettem a trojanhunter 4.1-es progit, töltöttem le hozzá licence filet, bemásoltam a mappájába, de azóta sem keresni, se update-elni nem lehet.
Nem törõdöm az adósságommal. Elég nagy már ahhoz, hogy tudjon magára vigyázni!!!
Viszont meg mindig ott van az Antispyware...azt meg aztan hiaba lovom be faszan, nem indul el a rendszerrel...meg a Windows feladatkezeloben sincs feltuntetve a futo folyamatoknal...
nincs szabad IRQ kiosztás, illetve ütközik ha...<----ezt nem nagyon értem josi. le tudnád írni egyszerûbben...meg hogy mit is jelent ez pontosan?😊
1. Hibás, vagy hiányos driver
2. IRQ ütközés
nincs szabad IRQ kiosztás, illetve ütközik ha...
Töltsd be a biosban LOAD SETUP DEFAULT-ot. Nagyon alaplap függõ, hogy mit lehet állítani. Tiltsd le a felesleges eszközöket, amelyek kiosztást (irq) foglalnak el.
Miért van az hogy minden ok nélkül bejön 1 kék képernyõ és ki van írva hogy a rendszer hibát talált..driver irq not less or equal...ha elõször látja ezt a képernyõt akkor indítsa újra a számítógépet stb....
Help me please
C:\scanreg/restore
Ilyenkor az utolsó mentett mûködést tölti vissza.
Amúgy amikor megpróbálom bekapcsolni, ezt a z üzenetet írja ki: c:\windows\wininit.exe és utána sooook grafikus jel, meg itt ott egy C: megy egy D: köszi elõre is :SSSSSSSSSS
Vagy kiszeded a gombelemet és visszarakod.
Nem tudjátok véletlen hogy mi okozza azt hogy ha elindítok egy programot akkor kiírja hogy alkalmazás hiba és valamit hogy ... memóriacímre hivatkozott, nem végezhetõ el a mûvelet. Eddig nem csinálta, mostmár nem egy játéknál csinálja. Ebbõl az egyik elsõ indításra megy, ha már még1x elakarom késõbb indítani win ujraindítás elõt nem megy.
Outpost_Firewall_kezikonyv.pdf
Lenne meg 1 dolog: Tegnap telepitettem fol az Agnitium O.F. Pro v.2.7- et es kellene nemi segitseg. Arra gondoltam, valaki elmondhatna nekem, mit tanacsos blokkolni es engedelyezni az "aktiv tartalmak szurese"-nel.Igazabol sejtem, h miket nem kene engedelyezni, de nem szeretnek semmit eltolni. Plusz, ha valaki tud szolgalni hasznos tanaccsal ennek a tuzfalnak a megfelelo beallitasaival kapcsolatban, azt nagyon megkoszonnem!
Elore is koszi a segitseget!
Nekem csak úgy poénból feltelepítette a spysheriff-et a gépem pedig nem is engedélyeztem,na mind1.DE nem tom letörölni véglesen,mert mindíg visszajön+azt írja kia gépem hogy fertõzõtt!!!(és ezt megállás nélkül írogatja ki,de a nod32+az adawaret is lefuttattam,de nem naon találnak semmit!!! MIT tegyek?
ELõre is köszi!!
az elsõ találat már sok kérdésre valaszt is ad.
léteznek olyan vírusok amelyek kernel módú fejlett rejtõzködési technikát alkalmaznak, ezért észrevétlenek maradnak a rendszergazdák és a hagyományos vírusvédelmi szoftverek számára.(user szint)
Akkor lehet baj, ha a vírus hamarabb települ, mint a vírusírtó friss adatbázissal.
Létezik már az F-secure "BlackLight" technológia ami már az igen jól rejtözködõ vírusokat is írtani tudja.(kernel szint)
A
sysinternals is ír érdekes dolgokat ezzel kapcsolatban.
hát ez nem jött össze..
alant irja: radeon 9600 pro 400/400
de ahogy látom nincs a képek között az enyim..csak az XT
Barton 2800+,Radeon 9600 (400/400) 1024 ddr ram(333mhz) VeGeQu-US-Ligthning\'s Blade-Dwarf Paladin Level 70 Ivyn-warlock(60),Veg-Mage(60),Lang-Hunter(70),Vegi-Rouge(60)
A Temperature monitoring résznél mi szerepel (supported vagy not supported)? Milyen kártyáról is van szó pontosan?
Mondjuk egy 9200-es kártyánál nem biztos hogy tudsz hõfokot mérni, mert nincs benne megfelelõ chip. De errõl bõvebben itt olvashatsz.
Es hogy a kernel szinten bekapott gennyek ellen vannak a windows frissitesek?
Lecce vki igazitson helyre 😊
jah ATITool -t teszteltem a radeon miatt.Vagy jo a másik is esetleg?
Barton 2800+,Radeon 9600 (400/400) 1024 ddr ram(333mhz) VeGeQu-US-Ligthning\'s Blade-Dwarf Paladin Level 70 Ivyn-warlock(60),Veg-Mage(60),Lang-Hunter(70),Vegi-Rouge(60)