Segítséget kérek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nekem akkor áll meg a logók mozgása, amikor idekattintok a szövegmezõbe. Elõtte megy, és utána is :/
[ helikopter ]
Köszönöm, tökéletes voltál, kitörölte a nortonomat, most tölthetem le az újat. Köszi!!!
Sikerült közben azért kösszi.A memó kártyák baszakodtak.
NAGYIMAMA Probáld ki ezt.www.symantec.com/symnrt ott az oldalon lejebb van egy symnrt.exe töltsd le futtasd le és kész.Nekem bevált.
Segítséget kérnék, ha valaki érti!! Lejárt a Nortonom, van új cd-n. Szerettem volna a lejártat kitörölni, de a programok telepitése törlésénél azt irja ki,hogy újabb verzió van a gépemen elöbb azt töröljem ki. Én nem tettem fel újabbat, nem is tudom hol van ilyen, próbáltam a Winkommanderbõl, onnan sem törli. Mit csináljak. Az újat a 2005-öst nem tudom rátelepiteni, mert azt írja, hogy töröljem ki a régebbit. Na ez a 22-esek csapdája. Most mit csináljak??
Pár napja a CPU terhelése még a legkisebb mûveleteknél is túlterhelt, pl. zenehallgatás közben, megakarok nyitni egy másik nagyobb gépigényû progit, a szám elkezdt akadozni, ami eddig még nem történt, vírusok nincsenek a gépemen, a memória meg nem gondolom, hogy ilyesfajta problémákat okozna. Honnan induljak a probléma diagnoztizálásához? A rendszert más progi, a taskmanagert nézve nem hiszem, hogy terhelné, 768 MB RAM-om van, két sloton, egy 512 DDR 400 MHz, és egy 256 MB DDR. A szabad memória meg ebbõl most éppen 489, a játékokkal nincs gond, egyedül a winamp a dc++ indításakor akad, és ez zavar, lehet hogy a lapozófájlal van gond? Vagy ehez semmi köze?
Sziasztok.Nagy szükségem lenne a segitségetekre.Valami bujkál a gépembe.A tegnapival kezdödött,este ugy hagytan hogy menjen mert töltött le,most megmozgattam az egeret mint máskor és semmi reakcio.Ujrainditottam a gépet,mikor jött be az Xp-lefagyott.Ezt megcsinálta vagy 3-szor.Valahogy nagynehezen bejött.Elinditottam a Nod32-öt (2 vinyom van ) a c-t amelyiken van a Win,végignézte semmi.A d-n háromnegyedénél lefagyott a gép.Ujrainditottam legalább 3-szor megint lefagyott a Nod a d-vinyon háromnegyedénél. Valami d/sistem volume information-nál tartott. Mi a gáz lehet??? Ha simán nyitom meg a d meghajtot ott nincs sistem volume inf. Hol keressem a bibit???? Most megint elinditom a D-n a Nod-ot kiváncsi leszek. Segitség pliz. Valahol van valami mert eddig nem csinált ilyet. Az Outpost Firewall van még fönt annak is elinditottam a kémprogram irtóját de semmi. Kösz a segitséget elöre is. !!!!!!!!!!!!!!
Milyen böngészõ?
Ha IE, akkor az internet beállítások - speciális fül, multimédia résznél nézd meg, hogy be van-e kapcsolva az animációk lejátszása.
Ha IE, akkor az internet beállítások - speciális fül, multimédia résznél nézd meg, hogy be van-e kapcsolva az animációk lejátszása.
HELP! Nem animálnak a logók, ZA-t használok, és nemtom hol kell beállítani. THX elõre!
Fákjúal!
dv aviban vidd be a gépedbe és utánna tömöritsd
Sziasztok.Egy igazi Capturet hogy kell csinálni? Xp-m van 512 mb memo,GeForce 4-es.Tettem bele egy Hauppauge Win/TV tuner kártyát. Probáltam már a Windows M.Maker-rel is meg a U.Video Studioval is.Egyikel sem sikerült rendesen.Mikor visszanézem amit felvettem szaggat.Az ffdshow ,meg az Xvid codecem van a gépen.A video formátumnál az Image Dimennsion 768x576 ra van az Image Format az 15 bit RGB.A format az AVI ra van rakva.A Frame rata 25.000/sec.A Video Codeceket mind végig probáltam már (ami adva van a Hauppaugeba).Szoval mi az ami nem jol van csinálva?Elöre is kössz a válaszokat.
heló nkem windows 2000-em van fent és 1 problémám lenne vele milyen programmal tudom a startmenüt átváltoztatni xp-ssé az objectbar-on kívül mert az csak 20 napos trial verzió az msn címem: [email protected] skype: vakmero12
szerintem az azureusról inkább térj át valami nem java alapura.
Nálam a procit egyfolytába 100%on járatta és a javan át bemászott pár dolog.
bitcomet 0.59 / utorrent vagy ami szimpi
Nálam a procit egyfolytába 100%on járatta és a javan át bemászott pár dolog.
bitcomet 0.59 / utorrent vagy ami szimpi
Csá! Miért van az, hogy az Azureus 5 perc után újraindítja a gépet? Vajon rossz lenne a java támogatás?
ACER Aspire 5738ZG
Kössz a gyors választ
Hellóka!
Kis segítség kellene.
Létezik e olyan progi amivel egy audio file-ben a zenét és a szöveget el lehet különíteni?
Óvonõnek kellene hogy a kicsikkel tudjanak énekelni, és a memóriájukat is kicsit fejleszteni.
Thx elõre is
Kis segítség kellene.
Létezik e olyan progi amivel egy audio file-ben a zenét és a szöveget el lehet különíteni?
Óvonõnek kellene hogy a kicsikkel tudjanak énekelni, és a memóriájukat is kicsit fejleszteni.
Thx elõre is
Irtam neked mailt.
Ha jol tippelek akkor Megnyitod az Alcoholt,baloldalt a virtuális eszköz-t megnyitod,megjelenik egy uj ablak ,ott a beállitások fül alatt választod a rögzités szot,és akkor ott jobb oldalt a memoriapuffernél nekem pl.128 ra van állitva.
Jasc Animation Shop
Macromedia Flash
SWiSH Max
CoffeeCup GIF Animator
Ulead GIF Animator
Vagy nézz szét itt.
Maya, Lightwave, 3D Studio Max, Blender, Pov-Ray... Ezek inkább 3d képkészítésre/animációkra jók.
Macromedia Flash
SWiSH Max
CoffeeCup GIF Animator
Ulead GIF Animator
Vagy nézz szét itt.
Maya, Lightwave, 3D Studio Max, Blender, Pov-Ray... Ezek inkább 3d képkészítésre/animációkra jók.
Szedd le a www.dlldump.com-rol.
Amivel például a Shrek 1,2-t csinálták az jó? Maya6 a neve.,ahogy én olvastam,kell?
Jónapot mindenkinek!
Azt szeretném megkérdezni hogy van-e olyan program amelyekkel rajzfilmeket lehet készíteni? Szóval rajzokat lehet anmimálni?
Ha kérhetem ne ilyen Easy GIF Animator féle proramokat ajánljanak hanem valami komolyat!
Thanks
Zoli
Azt szeretném megkérdezni hogy van-e olyan program amelyekkel rajzfilmeket lehet készíteni? Szóval rajzokat lehet anmimálni?
Ha kérhetem ne ilyen Easy GIF Animator féle proramokat ajánljanak hanem valami komolyat!
Thanks
Zoli
most jön az évszázad láma kérdése:
az XLS formátumot mivel tudom megnyitni?
tom h láma, de nemvok benne az ilyen officos dolgokba vagymi 😄D
az XLS formátumot mivel tudom megnyitni?
tom h láma, de nemvok benne az ilyen officos dolgokba vagymi 😄D
Kuss!-magyarázta.
HELP!! Asszondja az XP boot-toláskor, hogy a hal.dll sérült vagy hibás, telepícsem újra. De azt hogyan kell? Már beraktam az XP_install-t->helyreállítás->melyik op.rend->????
Megnéztem a system32-ben és télleg nincs meg!
Köszi!
Megnéztem a system32-ben és télleg nincs meg!
Köszi!
Fákjúal!
Sziasztok!Tudna nekem segíteni valaki?Egy program megváltoztatta a windowsomban a buffer memória méretét és ezért néha belassul a rendszer.Az alcohol 120% nevû progi pl azt tanácsolja hogy változtassam meg a buffer memória méretét 8mb-ra.Ezt hol tudom megtenni?WIN98 operációs rendszert használok.Elõre is köszönöm szépen a segítséget.
Letöltöttem egy 2Mb-os fájlt (füzetlap) és azt irja hogy USB fájl. Ezt mivel lehet megnyitni???? milyen progi kell hozzá???
Végül sikerült.,A Movie Factory-val csináltam,(van benne képkészités is),menüt is sikerült csinálni,szoval nagyon fasza lett.(csak az én nagy angol tudásommal van a baj).Amugy köszönöm.
Nagyon köszönöm.máris nekilátok.<#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
egy file rocovery soft nem segitene neki. vagy akkor nem enged bele ha le van kodolva?
Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség
Csak simán xp-ben.A felhaszn. fiókban használható kóddal!
ASUS P8Z77-V, Intel i7 3770K,GTX 680 2GB,16GB DDR, 2TB
balcsi70:a problémádhoz megoldáshoz a movie factory nem elegendõ de ami jó szintén ulead pictre show vagy a nero
A processzorok füsttel működnek. Ha kiszáll belőlük a füst, nem működnek tovább!
Csiaki:és mivel kódoltad?
A processzorok füsttel működnek. Ha kiszáll belőlük a füst, nem működnek tovább!
Üdv.
Hogy én mekkora láma fasz vagyok!
Újra lett rakva az xpm, faszán lekódoltam az én felhasználói fiókomat!Eddig jó, csak az a baj nem jut eszembe a jelszavam mert másikat kezdtem el használni!Igen tudom hülye vagyok! Erretudok is 1 hirtelen megoldást a formatot, de az nem jó mert elég fontos dolgok vannak berakva a dokumentumokba! Szóval nekem abban segítsetek hogy teljessen levédtem a felhasználói fiókomat és valami progival vagy bármivel amivel lehet azzal nekem meg kellene fejetnem a kódot!Nagyon fontos lenne!Kérlek segítsetek!<#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#help>#help><#help>#help><#help>#help><#help>#help>
Hogy én mekkora láma fasz vagyok!
Újra lett rakva az xpm, faszán lekódoltam az én felhasználói fiókomat!Eddig jó, csak az a baj nem jut eszembe a jelszavam mert másikat kezdtem el használni!Igen tudom hülye vagyok! Erretudok is 1 hirtelen megoldást a formatot, de az nem jó mert elég fontos dolgok vannak berakva a dokumentumokba! Szóval nekem abban segítsetek hogy teljessen levédtem a felhasználói fiókomat és valami progival vagy bármivel amivel lehet azzal nekem meg kellene fejetnem a kódot!Nagyon fontos lenne!Kérlek segítsetek!<#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#help>#help><#help>#help><#help>#help><#help>#help>
ASUS P8Z77-V, Intel i7 3770K,GTX 680 2GB,16GB DDR, 2TB
Virtualdub segítségével:
1. Megnyitod a filmet.
2. Az alul található csúszkával beállítod, hogy honnan szeretnéd megkezdeni a vágást.
3. Az alsó eszköztáron rákattintasz a jobbról a második gombra (Vagy nyomsz egy Home billentyût, vagy Edit/Set Selection start)
4. Az alul található csúszkával beállítod, hogy meddig akarod folytatni a vágást.
5. Az alsó eszköztáron rákattintasz a jobbról az elsõ gombra (Vagy nyomsz egy End billentyût, vagy Edit/Set selection end).
6. File/Save WAV
7. Ezek után konvertálod/finomítod a kimentett wav-ot (ami valójában nem PCM wav, hanem tömörített) valamilyen hangszerkesztõ programmal (Goldwave, Audition, Sound Forge).
1. Megnyitod a filmet.
2. Az alul található csúszkával beállítod, hogy honnan szeretnéd megkezdeni a vágást.
3. Az alsó eszköztáron rákattintasz a jobbról a második gombra (Vagy nyomsz egy Home billentyût, vagy Edit/Set Selection start)
4. Az alul található csúszkával beállítod, hogy meddig akarod folytatni a vágást.
5. Az alsó eszköztáron rákattintasz a jobbról az elsõ gombra (Vagy nyomsz egy End billentyût, vagy Edit/Set selection end).
6. File/Save WAV
7. Ezek után konvertálod/finomítod a kimentett wav-ot (ami valójában nem PCM wav, hanem tömörített) valamilyen hangszerkesztõ programmal (Goldwave, Audition, Sound Forge).
Sziasztok.Létezik olyan progi amivel a zenét a filmböl ki lehetne lopni? Olyasmire gondolok mint a kép lopó,csak zenére! Tehát hogy megy a film és kb 30 másodpercet ki szeretnék belöle csavarni.Remélem elég érthetöen irtam le. Kössz a segitséget.
Estleg megnézheted Everest-el hogy hány fokos a vinyod a SMART beéllitásoknál.
azért kell oda hõmérséklet. a rack is lehet hibás.
Életfogytig tartó büntetés a Cat8 börtönszigeten HJT Log elemzők: www.hijackthis.de www.help2go.com
Dying Soul: Mivel a mai modern vinyók lemeztányérai eléggé nagy sebességgel forognak (7200/10000 fordulat/perc), elégtelen hûtés esetén könnyen kaphatnak "hõgutát". Ha nem szellõs a ház, ha több winchester van egymás hegyén-hátán, a túlmelegedés következtében a vinyó biztonsági okból lekapcsol. Jobb esetben túléli, rosszabbik esetben így jártál.
Szóval nota bene (jól jegyezd meg): tartsd a gépedet hûvõsen! <#vigyor>#vigyor>
Szóval nota bene (jól jegyezd meg): tartsd a gépedet hûvõsen! <#vigyor>#vigyor>
zico87: Ha arra gondolsz, hogy a router által adott IP címen (pl: 192.168.0.101) akarod kívülrõl (a routeren kívüli hálózatból) elérni a szervert - nem.
Ebben az esetben a routerben be kell állítani a NAT-olást/port forwardingot, illetve a router tüzfalában engedélyezni kell a szerver által igényelt portokat.
Ebben az esetben a routerben be kell állítani a NAT-olást/port forwardingot, illetve a router tüzfalában engedélyezni kell a szerver által igényelt portokat.
Sziasztok srácok!
Volna egy problémám. Ma 21:30 körül a winyó "leblokkolt", úgyértem, hogy kapta magát, windowst lbszta, fél másodpercig fekete majd a "kedves" kék képernyõ fogadott. Próbáltam követni az utasításokat, de egyiksem vált be.
Azt tudni kell, hogy rackben van, és olyan gyanús néha, hogy nem megy a propeller a rackben..tehát fogtam magam, józan paraszti ésszel, és kinyitottam ablakot, kivágtam, mirelitet csináltam belõle. Most a frissen hûtött winyó mûködik, innen írok, de csökkentett módból, késõbb megpróbálom fullosan indítani, de kiváncsi lennék a véleményetekre: leblokkolhat így a winyó, ha esetleg túlmelegszik, vagy egyszerûen kábelhiba talán? Holnap mindenesetre szétkapom a házat, megnézem illeszkednek-e, remélem megjavul.
PS: a bios sem érzékelte a winyóm, nem tudtam bebootolni se..
Üdv
Volna egy problémám. Ma 21:30 körül a winyó "leblokkolt", úgyértem, hogy kapta magát, windowst lbszta, fél másodpercig fekete majd a "kedves" kék képernyõ fogadott. Próbáltam követni az utasításokat, de egyiksem vált be.
Azt tudni kell, hogy rackben van, és olyan gyanús néha, hogy nem megy a propeller a rackben..tehát fogtam magam, józan paraszti ésszel, és kinyitottam ablakot, kivágtam, mirelitet csináltam belõle. Most a frissen hûtött winyó mûködik, innen írok, de csökkentett módból, késõbb megpróbálom fullosan indítani, de kiváncsi lennék a véleményetekre: leblokkolhat így a winyó, ha esetleg túlmelegszik, vagy egyszerûen kábelhiba talán? Holnap mindenesetre szétkapom a házat, megnézem illeszkednek-e, remélem megjavul.
PS: a bios sem érzékelte a winyóm, nem tudtam bebootolni se..
Üdv