Segítséget kérek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

cleano
Nem tisztán értem! Hogyan telepítetted újra a rendszered? Megformáltad a vinyót, vagy csak frissítettél? Elõzõ esetben nincs gondod, a format mindent törölt, az utóbbi esetben a jeszó megváltatáshoz, de egyáltalán a rendszerbe való belépéshez, vagyis bootoláskor, tudnod kell az érvényes jelszót. A változtatást a vezérlõpultnál tudod elérni. Lehet, hogy vannak jelszó felismerõ progik, nekem még nem kellett.De hát azt mondod, hogy tudod a régi jelszót, így nem lehet problem sem a megváltoztatása, sem a belépés.

cleano

Tremby
Hello! A problémám még továbbra is fennáll. 1 kérdés. Lehet annak köze hozzá,hogy amikor letitkosítottam a fájlokat más volt a felhasználói fíoknevem mert azóta már rendszert telepítettem 1x ? És ha igen akkor ,hogyan változtathatom vissza a fióknevet a régire (?),mert megtaláltam ,hogy a fájlokhoz mien felhasználói fióknévvel férhetnék hozzá. Van valamilyen megoldás ?

cleano
Belenéztem ???-be. Tisztán értem a megjegyzésed!

Te azonban egy szót sem értesz az egészbõl (csak, hogy a stílusodnál maradjak)

Gyere majd be a topicba, biztosan érdekelni fog

cleano

cleano
Szóval ismét megakadtam ezen a témán. Megértem az aggodalmad, ugyanis nekem három hasonló korú lányom van. Évekig volt az egyik legnagyobb félelmem a kábszer, azonban sikerült kikerülni. Az italt is nyugodtan elölhagyhatom, nem nyúlnak hozzá. Ez a tipikus kamaszkori jelenség, most már õk önállóak, nem tûrnek beleszólást a dolgaikba. Ha az ember rámenõs, annál rosszabb. Egyébként sem hiszem, hogy a kábszer emilen terjed, nagy butaság lenne ilyen témában levelezgetni. Meg kell találni azokat az apró trükköket, amikkel fenn lehet tartani a szülõi tekintélyt, (mert vannak ilyenek) azonban tanácsot adni így kívülállóként nem nagyon szívesen ad senki.

cleano

lalicsiga
gyorgy-nek írom: szerintem mindenkinek meg kell adni a bizalmat!
Ha a lányod megbízik abban hogy elmonja szerelmi ügyeit akkor SZERINTEM ezt is szóbahozza.Bár ez eléggé komoly dolog.Lehet nem drog van a dologban.

lalicsiga
sziasztok!
Ha adnak egy honlap címet és jelszót, akkor hogyan tudom feltölteni az adatokat?

Nekem nem jön be a http://www.arlingtoncemetery.org/ oldal.T-online területen az inviteltõl van adsl-em.Az oldalnak léteznie kell.Tud valaki megoldást hogyan érhetõ el?

A hülye ötletek valósulnak meg a leggyorsabban...

cleano
Bocs, de ezt a megjegyzésed nem értem! Miért, van már ilyen témában topic?

cleano

nagyon egyszerü.
Rakj fel egy keylogger progit,és a vírûsírtódban engedélyezd mint általad biztonságosnak itélt programot.eleinte ugatni fog,de ha beállítod akkor okés lesz.Ezek után aztis tudod,hogy a lányod mit gondol és mit szeretne........

A hülyeség szerteágazó.
Ha normális dvd akarsz kis méretben,akkor TMPGEnc DVD Author 1.6.
Ha kérdésed van ez ügyben privát.

Szia!
Köszi szerintem mehet az önálló topik,de azért akartam a lányom /16 éves/freemailjét megnézni mert gyanum van arra.hogy valami kábszer van a dologba.mert mikor nézi aleveleit és véletlenûl rátekintek szinte örjöng.Amugy meg minden rendben.Szerelem nem lehet mert abban velem sokkal öszintébb mint az anyjával.

Tomicsek
Bemész a freemailes fiókba, ott szûrõk átirányítás módja-továbbít és helyben kézbesít. Címeknél megadod a Outlookos e.mail címed.

Sziasztok!

Van 300 oldalnyi német gót betûkkel írt szövegünk, és szeretnénk ezt normális betûkre cserélni. Tudnátok javasolni olyan szövegfelismrerõ programot, ill. hozzá való kódlapot. Valamint módszert amivel ezt meg bírjuk oldani. Elõre is köszi.
Sziasztok az otlookot szeretném használni az emilekhez.az lenne a kérdésem ha szeretném hogy más emilcímrõl érkezõ leveleket is ezzel szeretném megnézni pl freemailról is ide jöjjenek a levelek az otlooknál a postafiok beéllításánál
A bejövö pop3 és kimenö smtp hez kellene megadni az emil címet de hogy kell beírni
Hogy konfiguráljam az otlokkot,hogy jó legyen?
Válaszotokat elõre is köszike

Dying Soul
Sziasztok. Van egy routerem, amihez velem egy együtt két gép csatlakozik. Nálam hibátlanul fut a net, elõre konfigolt IP-vel, stbivel. Viszont hugomnál egyik napról a másikra beszrt az egész net. Neki automatikusra volt állítva a TCP/IP Protokoll beállításoknál. Újratettük a rendszert, reménykedve, hogy mûködne és a kiosztott IP-t, DNS-t állandóvé tegyük, de nem használt format C sem. A Windows hibátlan mûködést ír a hálókártyával kapcsolatban. Most teljesen tanácstalan vagyok, segítsetek plz! Köszi

ffxi
Van 2 vinyóm(40GB, 200G😎 és a 40-esre installálom a rendszer úgyhpgy nincs benn a 200-as, akkor utólag már nem is ismeri fel a win. De viszont ha úgy telepítem, hogy benn van akkor rendbe. Miért van ez? win2003 server-nél van így, ami ugye 64bites. Lehet, hogy azérrt?
Köszi

Fákjúal!

units
Talán használhatnád a fórumkeresõt
???

Életfogytig tartó büntetés a Cat8 börtönszigeten HJT Log elemzők: www.hijackthis.de www.help2go.com

cleano
Szia gyorgy!
Még csak annyit, hogyha megengeded én indítanék egy önálló topicot e témában. Szóval mehet?

cleano

cleano
Szia gyorgy!

Nagyon teccik a kérdésed!
Én azt javasolom, talán egy más megoldással kellene próbálkoznod. Egyébként lehet, hogy nagyon érdekes dolgokkal találkoznál.
Szóval a válasz: csak a lányoddal együtt.

cleano

cleano
Szia Tomicsek! Az elõzõt neked szántam, egyszerûen nem értem, hogy minden második esetben elhagyja a válaszreft a jobbalul.

cleano

cleano
Szia!
Kizárt dolog, hogy ne tudnád ezt a problémát megoldani. Elõször is a TC-t használd, majd a könyvtárstruktúra legmélyebb részérõl indulj. Nézd végig a fájl attribútumokat (TC mutatja a file neve mellet, vagy kijelölöd a fájlokat és belemész a FILE-attrib menüpontba és minden négyzetet teljesen üresre törölsz, tehát még szürkén sem maradhat). Ha ezután sem megy, akkor csak az lehet, hogy a fájlokat valamilyen folyamat használja, tehát mindenbõl ki kell szállnod. A task manager (feladat kezelõ) mutatja a mindenkor futó folyamatokat (második fül!). Ezután mennie kell, ha nem, akkor bocs!

cleano

Hali.Feltelepit.,és tovább lessz valami? Mindjárt kiprobálom én is.
Tomicsek
Jelszavak felfedése szabványos jelszómezõkben itt.

marsu
is is, kicsit telhetettlen vagyok.

többit priviben ha lehet. Kösz
LoDMaSt
a kicsillagozottakat, vagy a felhasználói jelszavakat?

@ Hellomarci

marsu

Sziasztok, hol tudom megnézni a windowsban a beírt jelszókat??
Ha van ilyen lehetõség??!!
A következõ a problémám:

PowerDVD 5 - beteszem DVD-t, elindul, kb 5-6 perc után hang el. De csak a filmnél, mert közben ha elínditom a winampot ott van hang. Ha felteszem a PowerDVD4-t az el semíndit egy filmet sem, kiírja hogy hiba, mégpedig a display settingsel van gondja. Lehet-e a DVD lejátszó hardwares hibája, vagy szoftveres?

Tomicsek
Nero megfelel erre.

Sziasztok.Data DVD-készitésére melyik progit ajánljátok?Amelyik kicsi helyet foglal!Eddig az Ulead DVD-vel csináltam de ha nem muszály akkor nem azt raknám fel 321Mb-t.Nem mintha nem jó.,csak már fent van a Video Studioja.Valami kissebb progi kéne.Kössz a választ.(Nero?,Alcohol tud ilyet?)
Tremby

Még mindíg 😞

Tomicsek
Egyszerû fájlmegosztás használata ne legyen engedélyezve. Utána saját tulajdonba veszed, vagy valamit a biztonsági beállításoknál.

Tremby
Van esetleg egy olyan progi ami megoldást nyújtana a lenti problémámra ? :o

Gyocsika
Lenne egy kérdésem felraktam az ati catalyst 6.1 és van hozzá egy controll panel amit a tálcárol nyithatok é ott tudom állitani a video kátrtya beállitásait hogy lehet hogy ezzel a catalistel azt csinálni mint a régiekkel hogy jobb klikk tulajdonságok beállitáok speciális és ott lennének a magyar opciók? Vagy ehez a control panelhez magyarositás Légyszi irjatok hat tudtok valamit!!!

szoltan
Beraktam a megfelelõ topikba<#vigyor2>

Hala Madrid!

Sziasztok.Használta már valaki közülletek a keylogger-t?Letöltöttem WinRar-os.A Nod32 azt mondja hogy virusos a mappa.Vajon valojában az,vagy csak annak látja.,mert valahol olvastam hogy a virusirtó a keyloggert virusként látja.???? Help. THX.
Gyocsika
Köszi szépen!

szerencsedre sehogy, mert ez raadasul torvenybe utkozo cselekedet lenne, ami miatt a lanyod apa nelkul maradna egy idore.

Tremby
Ezeket vágom köszi de egyszerûen nem tudom levenni a titkosítást. Ha le akarom venni akkor azt írja ki,hogy Hiba az attributumoknak a következõ fájlra történõ alkalmazásakor : (itt leírja az elérési útvonalat) A hozzáférés megtagadva
Gondolom,hogy azért van mert olyan mappában vannak ezek a fájlok ami írásvédve van. Viszont az írásvédettséget meg nem tudom levenni valami miatt... 😞

Sziasztok!
Azt szeretném megtudni,hogy a lányomnak a freemail fiokját hogyan tudnám feltörni,fontoss lenne!!!!!Köszi elõre is.

cleano
Bocs, az elõzõt ide szántam!

cleano

cleano
jobbklikk a mappára-tul-attrib-spec, ill.
TC-file-attrib, ahol TC= Total Commander

cleano

cleano
4LCS5-8PCQ4-9UEEC-7M9DV-W5ZVB-N8RHGPK

cleano

cleano
Szia Gábor!

Pontosan 24 órával ezelõtt válaszoltam a kérdésedre, úgy tûnt el a topicból, mint a kámfor. Szóval:
A BIOS az alaplapod gépi kódú op. rendszere. A CMOS Setup Utitlity nem más mint a BIOS, a program minden oldalának a fejlécén megtalálod ezt a feliratot. Itt sokmindent tudsz állítani a rendszerrel kapcsolatban: bootolási szekvenciákat, interrupt kezelés, vírus figyelés, password és még sokminden, többek között a CPU-t is. A CPU végülis a processzor. Beállításaihoz a BIOS két ablakot szokott biztosítani:
1. PC health Status: itt szabályozhatod a CPU hõmérséklet viszonyait, valamint
a hûtõ ventillátort.
2. Frequency/Voltage control: itt tudod állítani az órajelet, és itt van az a
pont, amit az ATI Catalist állítani szeretne, de a gépnek nem tetszik. Csak
annyit tudsz tenni, hogy elolvasod az ATI leírását, mit akar a proctól. Illetve még egyet megtehetsz, viiszaállítod a proc. gyári beállításait. Az ablak alján látod, F6 és F7. Ez ugyan nem oldja meg az ATI problemt, de ismét egy stabil rendszered lesz.

cleano

Tremby
Sziasztok!
Kéne 1 kis help. Valahogyan sikerült úgy letitkosítanom 1 mappámat a fájljaival ,hogy most nem tudok megnyitni belõle semmit 😞
Addig szórakoztam az attribútumokkal,hogy nem tudom leszedni se az írásvédettséget a mappáról sem a titkosítást a fájlokról 😞
Segítsetek plz fontos volna...

Tomicsek
Hálózati kapcsolatok-tulajdonságoknál nem szerepel? Nem raktál fel olyan programot amihez kellett?

eNiX
na nekem lenne egy kis problémám. mikor betölt a vindóz (xp) akkor beadja a felhasználói nem tom mit a júzernevemmel és nyomnom kell egy OK-t h felálljon a rendszer. na ezt h lehet kiszedni? régen mikor nem raktam rá a sp2-t akkor nem volt.

vezérlõpult/felhasználói fiókok/felhasználók be- és kijelentkezési módjának megváltoztatása. na itt nekem kiírja h NetWare ügyfélszolgáltatás nem engedélyezi, esetleg távolítsam el. na igen ám, de sehol nem találom.
Nagyon kössz h végigolvastad (vki).
Help plz

keine Signatur

units

Életfogytig tartó büntetés a Cat8 börtönszigeten HJT Log elemzők: www.hijackthis.de www.help2go.com

szoltan
Mi az a hjt logo és hogy kell betenni?<#zavart2>
Ez a leállás már régebben is elõjött, de most megint. Az eseménynaplóban nem találtam sokmindent😞

Hala Madrid!

units
Ez nem feltétlen vírus. Tegyél be egy hjt logot.
Eseménynaplóban mizu?

szoltan
kössz a tippet, letöltöm és kipróbálom😊

Hala Madrid!