Segítséget kérek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mivel lehet atkonvertalni mp4 videt xvid aviba?
Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség
Az lenne a kérdésem, hogy milyen programmal lehet dvd alól a zenét kimenteni valami cd-re írható formátumban?
thx
ha kihuzod a kulcsot megall a program?
ha nem , akkor ne kapcsold ki a programot.
esetleg vmware re rakott windozon futtasd, azt meg le lehet fagyasztani asszem, egyfajta hibernacio.
tehat altalaban, minden vedelemet ki lehet iktatni. tehat ingyenes megoldas lehetseges.
de ha az ujabb kulcsvasarlas is opcio, akkor miert vacakolsz? vedd meg es nincs problema.
tehát itt egy fizikai kulcs kell,nem virtuális.
Sürgõs segítségre lenne szükségem!
Szükségem van egy online a-m, m-a szótárra. Olyanra, amelyet toolbar-ként felrakhatok a böngészõmre. Használom az SG.hu szótárát is, nagyon jónak tartom, de körülményes állandóan kiszállni az éppen használt weblapból.
Szóval várom a választ,
üdv.
cleano
Van egy öregebb gépem:
abit is-7 duál memós
1-giga ram
2400-celeron
abit siluro geforce-4 ti 4200-i
nagyjából ezek az adatai.
Az a problémám, hogy a kicsit erõsebb játékoknál (call of duty2,gothic addon, spellforce stb) lefagy, lefehéredik,
aztán bekockásodik a kép. Csak a resetre reagál.
Egyébbként minden másnál tökéletesen mûkszik.
A játékok és a windows-xp is eredetiek.
Arra gondoltam még, hogy az ramok kezdenek haldokolni.
Vagy az, hogy az egyik ram 333 a másik 400 hertz-es.
Bár már egy éve így használom.
A segítséget elõre is köszönöm.
Mert a bűn az csak bűn marad, kezükhöz vér tapad. Istentől embertől ne várjon irgalmat! Ezernyi áldozat most sírjából felmutat, gyilkos és áruló, szent földben nem nyughat!
Letöltöd a hijackthis progit és fixálod ezt a bejegyzést.
De ki kell kapcsolnod az ad-watch felügyeletét is amíg meg nem találod, hogy mi okozza a restartot.
Tegyél be egy hjt logot.
Nézd meg, hogy készül e minidump:
c:\WINDOWS\Minidump\"dátum".dmp ha igen akkor linkeld be.
Életfogytig tartó büntetés a Cat8 börtönszigeten HJT Log elemzők: www.hijackthis.de www.help2go.com
segítségre lenne szükségem!naponta több alkalommal restartol a gépem- amikor újra betölti a windows-t, az ad-watch felügyeletem a következõt jelzi ki:
Ad-Watch eseménynapló, exportálása 2006.02.01.
Összes esemény:1
===============================================
2006.02.01. 21:51:33 - Detektált registry módosítás
Gyökér:HKEY_LOCAL_MACHINE
Kulcs:Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run
Érték:KernelFaultCheck
Adat:
Új adat:%systemroot%\system32\dumprep 0 -k
Megkísérelt Indítópult szekciómódosítás (Blokkolt)
-mirõl van szó tehát??mi a teendõ? megköszönném ha a köv.címre írnátok:
[email protected]
Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség
jumperek rendben?
Fákjúal!
az en alaplapom abit nf7 -s v2.0 tud olyat, hogy csak egy bizonyos billentyukombinacio kapcsolja be a gepet ( ha ugy tetszik password ) , a bekapcsologombra nem reagal a gep.
ha a tied is tud ilyet, az megoldast jelenthetne.
Idõnként azt akarom, hogy csak én tudjak belépni és nem akarom állandóan kilõni a többi jelszót.
De azért köszi. Olyan kellene ami a windóz indulás elõtt kér jelszót.
más ötlet?
Nem tudtok olyan programot amivel levédhetném jelszóval a számítógépemet?
A gép olyan helyen van ahol többen hozzáférhetnek de csak néhányan használjuk.
Kaptam egy domain nevet és jelszót, és hogy tudom feltölteni adattal?Hova kell belépnem? ftp-nél mit kell megadnom?
cleano
ACKRO jól beszél. Fel kell menned a nyomtató gyártójának a honlapjára és frissíteni kell a drivert. Egyébként: 98-ról 95-re csak egy esetben tudsz eljutni, ha formattálod a vinyót. Ugyanis hiába törlöd le a 98-at a 95 command.com-ja észreveszi, hogy magasabb verzió volt fenn és nem indul el. A formatot is csak a 98-ból tudod megcsinálni és nem a C-rõl kell kiadni a parancsot, hanem kell csinálni a 98 alatt egy rendszerlemezt (3,5 collos flopin), majd az A-ról adod ki, hogy format c:
cleano
Kaptam egy levelet hivatalos helyrõl de nem tudom megnyitni,vmi ötlet kellene.Egy részlet belõle:/™“±¬£c¥P‹d+gQUÍZ¬PfÅbØýEi`–Œ‘Áº2ðÖYKfÿóG¦R¹*ˉ&Ú Ýg}/
Köszi!
Van egy nyomtatóm ami csak 95-ön fut.
nekem 98-am van fennt a gépen.
Szóval vissza kéne rakni a 95-öt a gépre.
De amikor letörlöm a 98-at, utána nem olvassa a be a 95 cd-t
csak a 98-at.Nincs olyan opció mint az xp-nél hogy megnyomom az F8-at aztán nyomok egy entert és boot-ol is a cd-rõl?
Találtam a neten egy ilyen fórumot ahol a gyerek hasonló problémákkal küzködik mint én 😞