Segítséget kérek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ehhh
avastot próbáld ki
avastot próbáld ki
hali nincs valakinek power dvd 6-hoz regisztrációs kódja?
a sasser eltávolító oldal nem jön be se firefoxxal, se ie-lel
a blaster eltávolító bejön ie-lel, de nem bírja letölteni valamiért a programot
Regisztrálni kéne, vagy csak nekem rossz?
a blaster eltávolító bejön ie-lel, de nem bírja letölteni valamiért a programot
Regisztrálni kéne, vagy csak nekem rossz?
Hala Madrid!
Bejön, Iexplorerrel néztem.Itt a blaster eltávolító. A nod-nak ezeket(ha errõl van szó) mindenképp fogni kellett volna, régi dolgok.
sorry, nem néztem azt a topikot
nézz át a vírusba.
ezért nem kéne minden topikba beírni u.a. a problémát.
ezért nem kéne minden topikba beírni u.a. a problémát.
Életfogytig tartó büntetés a Cat8 börtönszigeten HJT Log elemzők: www.hijackthis.de www.help2go.com
úgy tûnik mindig másik reklám jön be, akkor nem csak a saját spyware irtójukat reklámozzák, hanem Jamba - csengõhangok, Anna Kournikovás naptár, stb
mit jelent az, hogy akármilyen böngészõvel? mikkel próbálkoztál? és ha nem megy a böngészõ, akkor is egyszercsak elindul és bejönnek a reklámok?
mit jelent az, hogy akármilyen böngészõvel? mikkel próbálkoztál? és ha nem megy a böngészõ, akkor is egyszercsak elindul és bejönnek a reklámok?
ez egy reklám, hogy töltsd le az õ spyware irtójukat
ha magától elindul a böngészõ, akkor ott valami reklám vagy kémprogram a ludas, próbálkozz más irtókkal is, HijackThis-szel készíts egy logot és azt analizáld itt, és ha sikerült akkor nézd át az IE biztonsági beállításait (fõleg az activex vezérlõkét)
ha magától elindul a böngészõ, akkor ott valami reklám vagy kémprogram a ludas, próbálkozz más irtókkal is, HijackThis-szel készíts egy logot és azt analizáld itt, és ha sikerült akkor nézd át az IE biztonsági beállításait (fõleg az activex vezérlõkét)
Sziasztok.Mitöl van az hogy beraktam a dig.kártyát a gépbe,meg is csináltam vele a bevitt filmeket,ujrainditottam a gépet,és azota minden ujrainditásnál mindig kiirja hogy :Failed to inicialize Infrared Remote Hardware. Kössz a választ.
itt egy oldal: http://www.inter-netsuggestions.com/normal/yyy65.html
\"Rejoice o young man in thy youth...\"
Tud valaki segiteni?
Az lenne a problémám hogy akármilyen internetes böngészöt használok mindegyikbe magátol elkezdenek megynilni oldalak ilyenek hogy székeket lehet venni...megf ilyen hülyeségek .virusirtoval ami volt 1- virus leirtottam meg spywaredoctorral meg ad awareval is leszedtem a bugokat. valakinek nics valami ötlete? nem reklámablakokragondolok. meg magátol megnyilik a böngészö és elindul a lap.
Az lenne a problémám hogy akármilyen internetes böngészöt használok mindegyikbe magátol elkezdenek megynilni oldalak ilyenek hogy székeket lehet venni...megf ilyen hülyeségek .virusirtoval ami volt 1- virus leirtottam meg spywaredoctorral meg ad awareval is leszedtem a bugokat. valakinek nics valami ötlete? nem reklámablakokragondolok. meg magátol megnyilik a böngészö és elindul a lap.
\"Rejoice o young man in thy youth...\"
http://www.linuxquestions.org/hcl/showcat.php/cat/303
meg a promise.com on vannak driverek csak meg kene tudnod melyik kell neked.
meg a promise.com on vannak driverek csak meg kene tudnod melyik kell neked.
Tud valaki nekem utmutatást nyujtani honnan tudok leszedni
promise 376=378 drivert linuxra (redhat, debián)?
promise 376=378 drivert linuxra (redhat, debián)?
Szia Cleano!
Megnéztem a BIOS-ban ez a CMOS setup az elsö menüpont de légyszi ha tudod pontosan mit kell ott átállitani? Elöre is köszi
Megnéztem a BIOS-ban ez a CMOS setup az elsö menüpont de légyszi ha tudod pontosan mit kell ott átállitani? Elöre is köszi
Nincs azt is, megnéztem, de nem is nyúltak semmihez "legalább is azt mondták" nem lett semmi telepítve se csak egyik nap bekapcsolták és nem volt.
Most voltam az egyik havernál mert azt mondta nincs hang a gépén. Gondoltam valami driver probléma AC97 integrált hangja van kipróbáltam három drivert is de semmi nics ütközés semmi problémát nem észlel de még sincs hang. Mit lehetne még csinálni vele?
Sziasztok! Tudtok vmit javasolni a problémámra? A NOD32 és az ad-aware többszöri lefuttatása után is elõjön ez a probléma, mikor megnyílik az 1. ablak, majd mikor az OKra kattintok 60másodpercen belül kikapcsol a gép😞
Hala Madrid!
Szia Cleano!
Most olvastam az üzenetedet mindjárt meg is próbálom és irok hogy mi a helyzet Köszi
Most olvastam az üzenetedet mindjárt meg is próbálom és irok hogy mi a helyzet Köszi
lessz ha kerdezel valamit
Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség
hy van itt vki?
latom eppen valaszolt valaki
a gordian knotban van egy kalkulator amibe ha megadod a meretet es birtatet akkor jelzi mennyi bit jut egy pixelre egy frameban (ne nagyon menyj 0,2 ala). tehat kisseb kepmeret kisseb bitratet igenyel igy kisseb les a file - de vigyaz, neha a nezhetoseg rovasara megy
a gordian knotban van egy kalkulator amibe ha megadod a meretet es birtatet akkor jelzi mennyi bit jut egy pixelre egy frameban (ne nagyon menyj 0,2 ala). tehat kisseb kepmeret kisseb bitratet igenyel igy kisseb les a file - de vigyaz, neha a nezhetoseg rovasara megy
Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség
köszi
megprobálom
megprobálom
a 320mb ilyen méretnél nem sok, de ha a bitrate-et lejjebb veszed akkor kisebbe is lehet, csak akkor a minõség is rosszabb lesz. ha van hang, azt is lejjebb veheted 44.1 khz-rõl 22-re és esetleg monora. de tömöríthetsz nagyobb bitrattel 320*240-be. az is élvezhetõ még tv-n.
Sza Gábor!
Ez egy figyelmeztetõ üzenet, azt jelenti, hogy a CPU megváltozott, mégpedig a gépnek nem teccõ módon. A CPU-t a task managerbõl (feladatkezelõ) érheted el, a ctrl+alt+del megnyomásával és a folyamatok fülön. Néha érdemes ebbe belenézni, mivel az összes futó alkalmazást itt látod meg (a rosszindulatúakat is!). Aztán azt mondja az üzenet, hogy újra gépeld be a CPU beállításokat a CMOS setup-ban. És akkor így jutottál el a BIOS-hoz, ugyanis a CMOS setupot innen éred el. Tehát a gép bekapcs után az F1 continue helyett a DEL optiont nyomod meg majd a BIOSban megkeresed a CMOS setupot és defaultra állítod.
Ne felejts el savelni mikor kilépsz a BIOSból!
Egyébként mit tud aza ATI Catalyst, tán valami videó vezérlõ vagy mi?
programot itt látod né folyamataitCMOS setupod megváltozott, mégpedig hibásanWarning CPU been changed or CPU ratio changed fail. Please re enter CPU settings in the CMOS setup and remeber to save before quit! Légyszi ezt tolmácsold el nekem légyszi és irj hogy mi a megoldás köszi!!!
Ez egy figyelmeztetõ üzenet, azt jelenti, hogy a CPU megváltozott, mégpedig a gépnek nem teccõ módon. A CPU-t a task managerbõl (feladatkezelõ) érheted el, a ctrl+alt+del megnyomásával és a folyamatok fülön. Néha érdemes ebbe belenézni, mivel az összes futó alkalmazást itt látod meg (a rosszindulatúakat is!). Aztán azt mondja az üzenet, hogy újra gépeld be a CPU beállításokat a CMOS setup-ban. És akkor így jutottál el a BIOS-hoz, ugyanis a CMOS setupot innen éred el. Tehát a gép bekapcs után az F1 continue helyett a DEL optiont nyomod meg majd a BIOSban megkeresed a CMOS setupot és defaultra állítod.
Ne felejts el savelni mikor kilépsz a BIOSból!
Egyébként mit tud aza ATI Catalyst, tán valami videó vezérlõ vagy mi?
programot itt látod né folyamataitCMOS setupod megváltozott, mégpedig hibásanWarning CPU been changed or CPU ratio changed fail. Please re enter CPU settings in the CMOS setup and remeber to save before quit! Légyszi ezt tolmácsold el nekem légyszi és irj hogy mi a megoldás köszi!!!
cleano
sziasztok
tudna valaki abban segíteni. van egy video fájlom. és szeretném letömöríteni de úgy hogyx nézhetõ legyen ( most 2.3 giga ). de bármivel probáltam még mindig nagy a mérete.
45 perc-es a dolog. amibe szeretném 640X480 méretre szeretném és eddig ami a legkisebb volt az a 320 MB.
a kérdés lehetne ezt kisebbre és ha igen milyen programmal??
a választ vagy ide vagy a [email protected] . ra
elöre is köszi
tudna valaki abban segíteni. van egy video fájlom. és szeretném letömöríteni de úgy hogyx nézhetõ legyen ( most 2.3 giga ). de bármivel probáltam még mindig nagy a mérete.
45 perc-es a dolog. amibe szeretném 640X480 méretre szeretném és eddig ami a legkisebb volt az a 320 MB.
elöre is köszi
Command=2
IconFile=explorer.exe,3
Command=ToggleDesktop
ezt mentsd el scf kiterjesztéssel a gyorsindításba
Töltsd le,telepítutána indítsd újra a gépet.
Lenne egy kérdésem letöröltem véletlenül az asztal megjelenítése ikont a tálca bal alsó sarkáról a gyorsindítás eszköztárból hogyan lehet vissza hozni ??????
Képzeld ki kapcsoltam a monitort kb.10 percre és mikor visszakapcsoltam nem jött elõ a hiba!Ki érti mert én nem.Egyébként köszi a probálkozást!
hi
Abban kérném a segítségeteket,hogy a Media Player 10-el lejátszott DVD lemezeknek nincs hangja.
Bármilyen más formátumot játszok le(avi,mpg stb...) az tökéletesen mûködik.
A lejátszás/hang és szinkronnyelveknél alapértelmezésre van állítva.
Abban kérném a segítségeteket,hogy a Media Player 10-el lejátszott DVD lemezeknek nincs hangja.
Bármilyen más formátumot játszok le(avi,mpg stb...) az tökéletesen mûködik.
A lejátszás/hang és szinkronnyelveknél alapértelmezésre van állítva.
jobban mondva amelyik ikont ujra cseréltem azt hagyja és egy másik ikont képét cseréli meg
De csak a képet cseréli ki a szöveg az marad
Igen hiába cserélem ki az ikont ujból vissza teszi!
Sziasztok!
Segítségeteket kérném :az ikonok képeit ami az asztalon van valami megváltoztatja,oly modon,hogy állandoan a HP ikonját teszi be az eredeti képhelyet.Lehet hogy rosszul fogalmaztam?
Köszi elöre is a segítséget
Segítségeteket kérném :az ikonok képeit ami az asztalon van valami megváltoztatja,oly modon,hogy állandoan a HP ikonját teszi be az eredeti képhelyet.Lehet hogy rosszul fogalmaztam?
Köszi elöre is a segítséget
sziasztok
elöre is köszi
elöre is köszi
Miért kéne? Ha akarod telepíted, nem kötelezõ. Egyáltalán nem biztos, hogy az újabb verzióval jobban mûködik.
Köszönöm a fáradozásotokat hogy segítetetek bocs ha idegesitettelek beneteket de nem tudtam hogy mi ez a NET de most töltöm le feltelepitem utána a catalystot és kész!!!!!
Egy utolsó kérdés ezzel kapcsolatban ha kijön egy új catalyst akor megint le kell tölteni????
Egy utolsó kérdés ezzel kapcsolatban ha kijön egy új catalyst akor megint le kell tölteni????