Segítséget kérek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dj Faustus
desigo
Tudtok valamilyen hasonló programot mint a NetLimiter?
Thx
kösy sép
Dj Faustus
"A Feladatütemezõ naplófájlja az összes felhasználó – beleértve a Rendszergazdák csoport tagjait és a rendszerfiókot is – korábbi ütemezett feladatait tartalmazza. A fájl a \Windows\Tasks mappában található, SchedLgU.txt néven."
Forrás: Korábbi ütemezett feladathoz tartozó napló megtekintése - Microsoft.

Vagy információt találhatsz róla még itt.

Szóval ez a WinXp-s/Win2003-as Feladatütemezõ által használt naplófile.

moon08
Sgítene valaki!
Spybot ezt mindig kidobja és nem törölhetõ! (Activity: SchedLgU.Txt)
Mi lehet ez?
Thx.
feldobtam ezt: 3ivx codec, de most hang nincs <#buck>

zakika
cool edit pro vagy az ujabb valtozata ami adobe audition neven jott ki.
nem csak javitani lehet vele, de ha nem ertesz hozza szepen el is lehet baxni

Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dics&otilde;ség

McGrady
hello!
felvettem mp3 lejátszóval egy koncertet, amin voltam .wav-ban. a minõsége elég gány lett, berecseg meg minden....nem tudtok olyan progit amivel kicsit fel tudnám javítani a minõséget? köszi elõre is

Kuss!-magyarázta.

Quictime-ban szeretnék avi-t megnyitni, de nem sikerül (mov-ba szeretném utána konvertálni)
valami plusz kodec kell hozzá (BSplayerben megy minden)?

Hi!

tudtok nekem mondani olyan progit,amivel ellenõrízhetem hogy mit garázdálkodtak a gépemen a távollétemben(mit futtattak,milyen doksikat ,képeket nézegettek stb)?
ja és xp re.

köszke
Át küldtem a magyaritását is.Maj szolj ha jutottál vele valamire.
Tomicsek
Internetbeállitások-speciális-ssl 2.0 ssl 3.0 használata pipa be.

hii mindenki lenn egy kérdésem bizonyos oldalak betöltésekor jelntkezik egy hiba (ssl nincs bekapcsolva) mi ez az ssl? és hogyan lehetne orvosolni a problémát? elõre is köszi
zakika
koszi

Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dics&otilde;ség

Elküldtem.
zakika
koszi, mar csinalja

Vinsanity15
HI!azt akarom kérdezni hogy ki e törölhetem a gépbõl az nvidia network acess manager nevû progit(van hozzá nvidia firewall)Mert már elég sok bajom volt vele .Amugy XP prof van a masinán SP 2 vel

Vinsanity is back!!

Tomicsek
Errõl a programról nagyon megoszlanak a vélemények.
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1100388475

Sziasztok.Nekem 512-es a netem.Lehet valamivel gyorsitani vagy azt csak a szolgáltató tudja? A cfosspeed segit rajta valamit?Kössz a válaszokat
McGrady
na végre...nem fogjátok kitalálni mi ette meg a helyet...a norton recycle bin nem ürítette ki...mostmá megvan 😊

Kuss!-magyarázta.

Tomicsek
Sajátgépen jobbklikk > Tulajdonságok > A rendszer visszaállítása > Pipáld ki a rendszer visszaállíása kikapcsolását > Alkalmaz! Nincs ilyen?

http://www.winportal.net/support2.html#support_6

McGrady
ja és a töredezettség mentesítõnél ugat, hogy túl kevés % (5%) hely vana gépen hogy megcsinálja rendesen....há kapja má be õ vette el a helyet nem én...most miarákot csináljak? a scandisknek mia parancsa?

Kuss!-magyarázta.

McGrady
olyan nemvolt, azt nemtom törölni :S

Kuss!-magyarázta.

Tomicsek
Lemzkarbantartónál töröld a visszaállítási pontokat.

McGrady
lefuttattam, chdsk a neve, arra gondolsz? egyébként le se szart, 1,2 giga van még mindig.

Kuss!-magyarázta.

McGrady
hogya rákba kell az E meghajtóra rámenni? nem fogadja el eza hülye

Kuss!-magyarázta.

McGrady
oks, megnézem elõször a sima scandiskkel
köszike szólok ha megjavult 😊

Kuss!-magyarázta.

Esetleg egy másik verzió:

JetAudio 6.2.6 Plus VX Retail
Dobj egy mailt.Szétvágtam a progit totalcom-mal mert 16Mb-os elküldöm és te majd összerakod.Most probáltam és müködik.Persze Ha kell!
Melyik verzió végül? és mit kér sz.számot?
Szerintem futass le egy scandiscket, es ha nem valtozik, akkor egy defragmentert is. Nekem is ugyanez volt a problemam, azaz hianyzott 25 giga, es egy csavo lenyomott a gepen egy DOS-os scandiscet, ami checkdisc neven van a dosba( run cmd, ott ramesz a meghatora, es lefuttatof a checkdiscet, sajnos nem tudom a parancsot😞 pontosan, legyszi valaki segitsen ki).

A64 3500+, Asus A8N-SLI, 2x512mb ram(TWINMOS, CL 2.5), 7800GT 256mb/256bit

zakika
letoltottem a jetaudiot de csak 30 mp konvertal. nincs hozza valamid?

zakika
ahogy en csinaltam (valamikor regen egyetlen egyszer, mert maceras)
szetszedni a filmet avimux programmal. lesz egy audio es egy video fileod. ha az audio wav kiterjesztesu akkor atnevezni ac3ra es atkonvertalni headac3 progival wavba. ezt mar be lehet fuzni TMPGenc... ennyi

Sziasztok!

Nem tud véletlenül valaki az icq-hoz magyarosítást? Kérlek segitsetek!
Hali.

AVI videó xvid-os kódolással AC3 hanggal melyik a leges legegyszerübb program, ami VCD-t, SVCD-t csinál.
Kell-e a hangot is átkódolni külön?
Felirat mentes.

McGrady
help plz!
buzi szar geci fos gépem megin behülyült.
volt 1,3 giga a meghajtón szabad hely, kitöröltem egybe 4,2 gigát, lomtárat kiürítettem, de még mindig csak 1,3at jelez...ezt miaszarér csinálja?
mi a megoldás?

Kuss!-magyarázta.

Kösszi,közben megoldodott.Az új fájlal megcsinálta.
Hello, szuksegem lenne egy ES620 USB driver -re. A googlet mar vegigfutottam, de nem jott ossze, ha van valakinek otthon egy ilyen progi cd-n, akkor neki megkoszonnem, ha elkuldene nekem e-mailbe a [email protected] e-mali cimre.

A64 3500+, Asus A8N-SLI, 2x512mb ram(TWINMOS, CL 2.5), 7800GT 256mb/256bit

Helo.Remélem tudtok segíteni.Vagy egy 2.8Ghz-es pc-m és egy ideje minden játékba beleszaggat .Nem olyan formában hogy nem elég hozza a gépem teljesítménye hanem szépen futnak rajta a játékokcsak kb 30 másodpercenkent akad egyet a kép.Ezt csinalja az 500Mhz-et és a 2Ghz- és et igénylõ játékoknál is.A vírusírtómat is meg a spyware keresõmet is lefuttattam,lemeztöredezettségmentesítést is elvégeztem ,de semmi nem változott.Mi lehet a probléma?Esetleg az hogy sok program van a gépembe és csak 20% a szabad helyem a 160Gb-ból?Elõre is köszi a segítséget.Ha valakinek van selytése vagy ötlete ,akkor írjon!!!!!
zakika
probald meg atkonvertalni a feliratot mas formatumba

Most leszedtem hozzá egy másik SUB feliratot kiváncsi leszek igy mit csinál!
Na erre tudna valaki nekem választ adni?:Már nem egy filmet konvertáltam de még igy sosem jártam.Most van egy rajzfilm Avi-s mellette feliratfájl,és amikor elkezdi konvertálni a filmet,az elsö 10-perc után lefagy a gép.(kb mikor indulna el a felirat(szerintem)).Probáltam már három konvertálo progit mind a 3-nál ugyanez a mese.hm. Szerintetek?
zakika
koszi, kiprobalom

Amse
<#wilting>

Nekem ez fel van telepitve és én már konvertáltam vele filmet.Ezeket tudja.:WMV,AVI,MPG,MP4.Szerintem probáld ki.
zakika
bocsi, el voltam foglalva a magam gondjaval, tehat megprobalok most valaszolni

egy ugy csinaltam hogy smartripperrel leszedtem ugy, hogy kulon tegye a videot es az audiot (pl ac3, de ha koncertvideo ott rajta van neha wav is). a videot le is lehet torolni es marad az ac3 amit at lehet konvertalni besweettel mp3 vba vagy wavba

sok szerencset

zakika
koszi, de ez nem csak az audiot tudja
nekem videot kell konvertalnom nezheto formatumba (vagyis hogy az asztali lejaccom elvigye). regi FF film, tehat nagyon a minosegre nem lehet hivatkozni. a Virtual dub be tudja olvasni, de a hangot nem ismeri fel es nem tudom konvertalni