Segítséget kérek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

McGrady
már megoldódott köszi 😊

Kuss!-magyarázta.

McGrady
tudnátok segíteni? fasz neroval felírtam pár cuccot 1 dvdre
utána rájöttem hogy még kéne valami, felírtam azt is most meg csak az új cuccot látom, a többit elnyelte.
hun a faszomba vannak?

Kuss!-magyarázta.

Törölt felhasználó
Törölt felhasználó
Hali!

Uninstaláltam pár feleslegesnek tartott dolgot a géprõl,és most minden indításnál ez az ablak jelenik meg.
Honnan tudok ehhez drivert letölteni?Ma úgy néz ki lesz adsl netem m,eddig betárcsázós volt,és félek ahhoz kell a driver.
Hozzáértõk segítségét elõre is köszönöm.
cleano
Te ez egészen szuper. Köszi!!!

cleano

Tomicsek
Hirtelen ezt találtam. Ha errõl van szó?

cleano
Sziasztok! Sürgõs helpet kérek!

Tudok e telepítõ lemezeket készíteni az xp-vel, úgy mint a 2000-esetében, ott ugyanis lehet. Végigjártam az xp súgóját elõlrõl hátulról, nem találtam erre semmilyen utalást.

cleano

cleano
Ha már bent van a rendszeredben, tehát megfertõzött valamilyen fájlt, akkor elég nehéz. Próbáld meg a Norton Antivirus 2005, vagy 2006-ot.
Szóval az a helyzet, hogy a vírusvédelem lényege nem már bent lévõk kiírtása, hanem beérkezéskor való felismerése, ezért mindíg updatolj az új vírusdefiníciókra. Az én rendszeremben három vírus van, a NORTON honlapján pontosan utánanéztem a hatásuknak, hálaz égnek nem veszélyesek, tehát együtt tudok velük élni.

cleano

Helló. a vinyóról a win32/jeefo.A virust mi tudja leszedni. Nekem a nod 32 van azzal nem ment. Segítséget elõre is köszönöm
zakika
avimux letudja szedni vagy a headac3 (ott at kell irni a file nevet wavrol ac3ro). besweetben benne van minden ami kell, csak guit is szerez hozza

Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség

"AC3 hang. hamarebb le kell szedni (demux)"Mivel kell"leszedni"?És kell valami plusz codeck is az AC3 konvertálashoz,vagy tartelmazza valamelyik program?
zakika
AC3 hang. hamarebb le kell szedni (demux) es utana konvertalni wavba mondjuk besweettel. es csak utana konvertalni VCDbe

Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség

Milyen fájlok ezek?

Ilyen hibaüzenetet sérült fájloknál is adhat. Ha úgy töltötted le valahonnan próbáld újra leszedni.
Én kipróbáltam,de akkor sem mûködnek a progik amikre kiírja.

Sziasztok!Nero 6.6.0.8-al szerettem volna egy XviD-es kódolású AVI-ból VCD-t írni.
Az alábbi üzenet jelenik meg: "Nero-Letöltés szükséges.Dolby Digital 2-csatorna dekódolást próbáltunk meg most használni.Ezt a tulajdonságot még nem telepítettük teljesen.A funkció használatához töltsük le és telepítsük Nero 6 frissítését." Az ImTOO nevü programmal is csak a képet sikerül kódolni,ott pattogás-sercegés van hang helyett.Valaki megmondaná,mi lehet a gond és ajánlana (lehetõleg egyszerû)programot VCD-re konvertálásra?
lck
Menj a C:\WINDOWS\repair mappába és onnan másold át az autoexec.nt fájlt a C:\WINDOWS\System32 -be. Azt mindják így jó lesz.
DOS?
marsu
Sziasztok.

elakarok indítani egy programot, de azt írja ki, hogy nem win32 alkalmazás, és nem indul el. hogyan indítsam el??
ffxi
Annyi, h 98 nem szereti az NTFS-t és ezért bezavarja. Mért nem telepíted fel a másikra is XP-t? Így könnyebb lenne.

Fákjúal!

zakika
hello

lenne egy ilyen gondom. van bekotve egy wifi internetem. gondoltam osszekotom a ket gepemet. a szolgaltato meg is csinalta - bevezette a ket gepbe az internetet, pedig en belso halozatot akartam. igy mindkep gep ra van kotve a wifi halozatra es igy komunikalnanak egymassal... ha komunikalnanak, de az egyiken XP van a masikon 98 es az szerintuk gond, mert nem kompatibilisek. az XP lassa a masikat de forditva mar gond. olyan 5 perc kell amik megtalalja de a total commanderben nem is talalja meg csak keresessel. mi lehet a gond. az xpn van egy HP PSC 1315 nyomtato. sikerult nagynehezen felinstalalni a masikra, de nem tud nyomtatni. elkuldi a nyomtatora es az xp nem tud vele mit kezdeni hanem csak azt irja ki hogy nyomtat de semmi. van valakinek ezze tapasztalata?

ffxi
Már nem lényeges 😞

Fákjúal!

ffxi
HELP! NOD32 vírusírtó progi frissítését ingyenesen lehet letölteni? Otthon nincs netem, de gondolom nyílvános helyen letölteném. Köszi

Fákjúal!

Dj Faustus
Virtualdub-ot használok, az Avisplit-et a Google súgta nekem. Valószínûleg nem lehet annyira nehéz kezelni (nem egy CAD-program...)

köszönöm.
használtad is az avisplitet?

Dj Faustus
Szevasz!

Ha tényleg csak alapfunkciók kellenek akkor itt van céleszközként az AviSplit Classic, vagy a Virtualdub.

Dj Faustus
"Tud nekem adni valaki az e107 ami PHP szerkesztõ!"
Content Managment System -tartalomkezelõ rendszer pontosabban.
És itt teljeskörû választ adtam (a hivatalos magyar nyelvû weboldalról kerestem neked pár másodperces munkával "MP3 lejátszó menût").

sziasztok,

egy sima mezei avi-t szeretnék feldarabolni. nem kell semmi extra video szerkesztõ, csak szét akarom vagdosni részeire az egy file-ba ripelt filmecskéket.
mit ajánlotok?

Tud nekem adni valaki az e107 ami PHP szerkesztõ!
MP3 lejátszó menü kéne ami mûködik is
Köszi,de nem változott a helyzet és igy marad a format parancs.(mért van az,hogy a töredezett filéket nem tudta töredezetmentesiteni.)

lalicsiga
jó tenne a gépednek :
1. Töredezettségmentesítés
2. Víruskeresés
3. Spyware keresés
4. Format c,d,e,f,g,h,i:
persze csak ha nem megy ezek után se

Sziasztok!Segítsetek,a gépem annyira lelassult,hogy pl.néroval az eddigi 15-30perces irást most már 90-100 perc alatt irja meg.De a sg is, 5 perc alatt jutottam el hogy irjak nektek.Xp-t használok a gépemen.

Azért köszönöm.Beirtam a hardver forumba is.
Tomicsek
Hú ehez nem értek, de csak jár erre egy hardverszakértõ.

Van egy ilyen:
Alaplap neve ECS P4VXASD2+ (4 PCI, 1 AGP, 1 CNR, 2 SDR DIMM, 2 DDR DIMM, Audio),ezek szerint csak két DDR-et lehet belerakni?Ha szétszedem 4 foglalat van DDR-es + 2 SDR.A másik kérdés:Van DIMM1 és DIMM2.A DIMM1😛C3200(200MHz)3.0-4-4-9 (CL-RCD-RP-RAS) a DIMM2😛C2100(133 MHz)ezek nem kéne egyformák legyenek hogy gyorsabb legyen?és ennél az idözitésnél 2-öt ir:@ 133 MHz 2.5-3-3-6(CL-RCD-RP-RAS) ,@ 100 MHz 2.0-2-2-5 (CL-RCD-RP-RAS).Ennél miért ir kettöt? Kössz a válaszokat.

Köszönöm.Letöltöttem és kiprobálom
Tomicsek
Everest. ez mindent megmutat a hardverrõl.

Sziasztok.Mitöl van az hogy elinditom a Nod-ot 81 %nál lefagyott a gép.Ujrainditottam és mégegyszer lefagyott ugyanott.Aztán kiszedtem a memoriakártyát mindkettöt megtöröltem vissza,és végigment telyesen.Nincs virus.Ez mitöl van? Ja még egy kérdés:hol lehet megnézni a memoriakártyát hogy hány MHz-es? mert nincs rá irva.Csak annyit ir hogy 256MB-os.Kössz.
hi valaki tudna nekem egy http://www.devnet.hu/flash/tutorials/sound/sound-hatter/sound-hatter-1.php?frm_id=110
ilyen hatterzene lejaccót csinálni hálás lennék.
plz help me!!!
Dj Faustus
Én értem.

lalicsiga
érti valaki a kérdését???

lalicsiga
hy all! Valaki meg tudná mondani miért nõ a memóriahasználatom 970 Mb-ig?
egyébbként 640Mb DDR RAM-om van és virtuálisnak 1024-2048-ig állítottam be
mi lehet a baj?
please help me

Socki
csoszi
Az a kérdésem lenne ha linux után a winfost teszem a c: meghajtóra és a telepítés közben ez az info jelenik meg:error kbdhid.sys -address f7c56924 base at f7c56924,datestamp 00000000 és a telepítés után mindenféle hiba fennt áll pl: a sp2-t nem lehet telepíteni mi a szent szart lehet csinálni?

Hi all lenne egy nagy kérésem van az e107 és háttérzene menüt szeretnék.
Tud valaki egy linket vagy oda tudja adni?
McGrady
😄DDDD
okés
majd meglesem

Kuss!-magyarázta.

sziasztok. Tudnátok segíteni?
Telepítettem az Agnitum Outpost Firewall-t, és valamiért a citromail bejelentkezést nem engedi a gép.
vipmail, freemail müködik, de c.mailra nem enged belépni.
lehet, hogy a tûzfal miatt? hol lehetne ezt megnézni?

moon08
2* ÁÁÁÁÁ!
moon08
Oksy.
Miért van a találatok között,
Thx.
moon08
Oksy.
Miért van a találatok között,
Thx.
Sziasztok.A gép a windows belépési jelszót homa menti el?rendszerleiróadatbázisban? vagy hol keressem? köszi.
desigo
kösz