Segítséget kérek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Életfogytig tartó büntetés a Cat8 börtönszigeten HJT Log elemzők: www.hijackthis.de www.help2go.com
sztnék kiirni avi-bol DVD-t,nyamost NerovisionExpressel ügyködök és az a problémám,hogy a megirt (ujraírható!)DVD lemez lejátszásakor,az asztali DVDmen néha(mintha képfrissitési zaj lenne) akadozik a kép,mi lehet ennek az oka ? (Codec?,a lejátszó hibája? a lemez hibája? írási hiba?, estleg vmi +plu-in kéne?)
XPCodecPack van fönn!
H E L P ! ! ! ! !
!! FORZA MILAN !! -Johnny-
segítsen vki plz, ha rámegyek start/kikapcsolásra akkor elkezd homokórázni ez a pöcs nemtommedig még sose vártam emg h abbahagyja.
vmi megoldást mondjatok plz vagy kidobom :@ thx
Kuss!-magyarázta.
1, Hogy lehetne rávenni, hogy MPEG-4-es fájlokat is megnyisson.
2, Hogy lehet a videót vágni. (valamiért még effectet sem tudok berakni, mert mikor behúznám az egyik átmenetet, akkor nem engedi.)
3, Van valami leírás ehhez a progihoz? Ha lehet, akkor magyar.
ACER Aspire 5738ZG
operám van 8.50-es és néhány oldalnál nem tölti be az oldalt hanem cska 1 fehérséget vagy feketeséget hoz be.
ezt hogy lehet megoldani? köszi elõre is
Kuss!-magyarázta.
szinte tök új a WinXp-m, egy hetes sincs, gyors is minden fasza, kivéve egy dolgot: kibaszott sokáig tart mire leáll...kiírja kis kék képernyõbe hogy windows leáll... és ott tököl 5-6 percig (!!) ezt hogy tudom megoldani? elég idegesítõ
Kuss!-magyarázta.
8MB/s szerintem kulonben boven eleg.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
ACER Aspire 5738ZG
Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség
A segítségeteket kérném egy program használatához! Arra lennék kiváncsi, hogy a Realplayerben hogy lehet weboldalt kezdõlapnak beállítani, angol nyelvû a program és nem találom benne ezt a beállítást! Nagyon sürgõs lenne, Légyszi segítsen valaki!!!
Elõre is köszi! Richie
Hello! \"Riddick\" vagyok, kedvenc időtöltésem a netezés, és a stratégiai játékok....
Nem tudja véletlenül valaki, hogy egy Sony kamera, ami Digital8-as szalagra rögzít DV-t, az nagyjából milyen bitrate-es? (ha valamit rosszul írtam volna, akkor sorry, nem vok annyira jártas a témában)
ACER Aspire 5738ZG
pl ez a parancs az aktualis konyvtarban es az alatta levo konyvtarakban kitomoriti az osszes rar tomoritmenyt.
parancssorban parameterezd. (rar.exe parancsra kiadja akapcsolokat )
Olyan kicsomagoló (rar) programot keresek ami könyvtárszerkezetböl is ki tud csomagolni és nem csak fájlból.....hátha tud valaki ilyet ajánlani
köszi
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
köszi!
T-online adsl netem van.Hol tudom megnézni mennyi az adatforgalmam?
Elõre is köszi
PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka
Ha tud valaki,segítsen!
Szeretnék konvertálni amr-bõl mp3-ba.
Köszi! 😊
Fákjúal!
reinstall xp? vagy mi?
Létezik olyan program amely szét tudja választani a hangot a videótól, legyen szó akár .gvp kiterjesztésrõl?
Mi az a számítógép és internet ??mindenki csak ezekről ugat
Milyen vírusírtót ajánlotok otthoni felhasználásra olyan kéne, ami ingyenes
(nem azzal van a baj, hogy onnan folytatja, ahonnan abbahagyta az elõzõ nézés közben, hanem rögtön az elsõ berakásnál is ez volt a baja... )
Kérek mindenkit, hogy segítsen ha tud!
Minden tippet, ötletet szívesen veszek!
THX
Juster
Most raktam újra a wint, mindenbõl a legrissebbet, aztán most nethez nyúlnék, de egy csomó oldal nem jön be. pl. google, nforce, bithumen, origo
De pl ez is simán bejön. mûködik az msn, az e-mail.
Router mögött vagyok, azon viszont nem változtattam semmmit... aggaosztó viszont, hogy a hálóban lévõ nootbookról se jönnek be a fenti oldalak.
Mit tegyek? <#help>#help>
\"Cum Deo pro patria et libertate!\"
(nem azzal van a baj, hogy onnan folytatja, ahonnan abbahagyta az elõzõ nézés közben, hanem rögtön az elsõ berakásnál is ez volt a baja... )
Kérek mindenkit, hogy segítsen ha tud!
Minden tippet, ötletet szívesen veszek!
THX
Juster