Segítséget kérek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jobb click a linkre, aztán click a hivatkozás mentése másnéven-re.........
ffxi
Jó-jó, de billentyûzeten, hogy oldható meg?

Fákjúal!

Sziasztok.Mozilla-t használok és mondjuk megnyitok egy kis videot a neten,ez csatlakozik a Quick Time Player-hez és megnézem.Az lenne a kérdésem hogy ezt hoogyan lehet lementeni? A Temporary Internet Files-be nincs bent. kössz a választ
units
Ennek számtalanul sok oka lehet.
Egy free reg után mindenre kapsz választ.
itt

Életfogytig tartó büntetés a Cat8 börtönszigeten HJT Log elemzők: www.hijackthis.de www.help2go.com

Johnny23
sziasztok!

sztnék kiirni avi-bol DVD-t,nyamost NerovisionExpressel ügyködök és az a problémám,hogy a megirt (ujraírható!)DVD lemez lejátszásakor,az asztali DVDmen néha(mintha képfrissitési zaj lenne) akadozik a kép,mi lehet ennek az oka ? (Codec?,a lejátszó hibája? a lemez hibája? írási hiba?, estleg vmi +plu-in kéne?)

XPCodecPack van fönn!
H E L P ! ! ! ! !

!! FORZA MILAN !! -Johnny-

Tomicsek
Megnyitsz egy mappát, abból is nyitsz egy másikat,< visszamegy az elõzõre > szintén a következõ.

ffxi
HELP! Ezeknek mi a billentyûzet kombinációjuk?
Köszi szépen.

Fákjúal!

Sziasztok.Nem tudja valaki hogy a Skype-be hogy lehet berakni uj hangulatjeleket?Mert van egy pár csak nem találom a mappát ahol tárolja a hangulatjeleket.
McGrady
nemjött be!
segítsen vki plz, ha rámegyek start/kikapcsolásra akkor elkezd homokórázni ez a pöcs nemtommedig még sose vártam emg h abbahagyja.
vmi megoldást mondjatok plz vagy kidobom :@ thx

Kuss!-magyarázta.

vki
Lenne pár kérdésem a Sony Vegas 6.0-val kapcsolatban.
1, Hogy lehetne rávenni, hogy MPEG-4-es fájlokat is megnyisson.
2, Hogy lehet a videót vágni. (valamiért még effectet sem tudok berakni, mert mikor behúznám az egyik átmenetet, akkor nem engedi.)
3, Van valami leírás ehhez a progihoz? Ha lehet, akkor magyar.

ACER Aspire 5738ZG

McGrady
hello
operám van 8.50-es és néhány oldalnál nem tölti be az oldalt hanem cska 1 fehérséget vagy feketeséget hoz be.
ezt hogy lehet megoldani? köszi elõre is

Kuss!-magyarázta.

McGrady
thx legközelebb meglesem 😊

Kuss!-magyarázta.

Tomicsek
Ez lehet, hogy segít.

McGrady
sziasztok!
szinte tök új a WinXp-m, egy hetes sincs, gyors is minden fasza, kivéve egy dolgot: kibaszott sokáig tart mire leáll...kiírja kis kék képernyõbe hogy windows leáll... és ott tököl 5-6 percig (!!) ezt hogy tudom megoldani? elég idegesítõ

Kuss!-magyarázta.

Sziasztok.Internetes kávézoban valo turpiságokkal kapcsolatban tud valaki itt segiteni? Kösszi
[Jakuza]
Valtozo, 8-12MB/s szokott lenni altalaban egy DVD film bitrataja.
8MB/s szerintem kulonben boven eleg.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

vki
Nekem igazából úgy kellene, hogy a kameráról leszedem, avi-ba kiexportálom, megvágdosom, majd DVD-re kiírom. Szal végülis a DVD bitrate-je kellene ha így belegondolok.

ACER Aspire 5738ZG

zakika
ha jol emlexem akkor 25MB/s a mini DV bitrataja. ugy 13 GB egy ora anyag

Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dics&otilde;ség

Hello Mindenkinek!

A segítségeteket kérném egy program használatához! Arra lennék kiváncsi, hogy a Realplayerben hogy lehet weboldalt kezdõlapnak beállítani, angol nyelvû a program és nem találom benne ezt a beállítást! Nagyon sürgõs lenne, Légyszi segítsen valaki!!!

Elõre is köszi! Richie

Hello! \"Riddick\" vagyok, kedvenc időtöltésem a netezés, és a stratégiai játékok....

vki
Csá!

Nem tudja véletlenül valaki, hogy egy Sony kamera, ami Digital8-as szalagra rögzít DV-t, az nagyjából milyen bitrate-es? (ha valamit rosszul írtam volna, akkor sorry, nem vok annyira jártas a témában)

ACER Aspire 5738ZG

zaki
köszi. inkább nem írtam túl a lemezt 😊

Köszönöm müxik.....thx
rar x -r0 *.rar
pl ez a parancs az aktualis konyvtarban es az alatta levo konyvtarakban kitomoriti az osszes rar tomoritmenyt.

rar.exe a winrar konyvtaradban.
parancssorban parameterezd. (rar.exe parancsra kiadja akapcsolokat )

üdv!

Olyan kicsomagoló (rar) programot keresek ami könyvtárszerkezetböl is ki tud csomagolni és nem csak fájlból.....hátha tud valaki ilyet ajánlani

köszi
Evin
Nem lesz egyiknek se baja, max a lemezt nem lehet majd beolvasni.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

paxyene
császtok! amikor a gépet bekapcsolom a D meghajtót mindig scandiskeli ezt hol lehet kikapcsolni? mert eddig ien nem volt😊

köszi!

PetruZ
A t-onlány oldalán, az Online ügyfélszolgálatba bejelentkezve.
Törölt felhasználó
Hali!

T-online adsl netem van.Hol tudom megnézni mennyi az adatforgalmam?

Elõre is köszi
köszike! 😊

PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka

zaki
üdv.

ha a dvd-t túlírom egy 50-60 megával, nem vágja gallyra a lemezt (esetleg az írót?)

Sziasztok!
Ha tud valaki,segítsen!
Szeretnék konvertálni amr-bõl mp3-ba.
Tomicsek
Töltsd le innen.

Tomicsek
Érdekes, nekem igen.

Sajna nemtölti le.. :S

Tomicsek
Törölt felhasználó
Idõközben rájöttem mi a gond.
Sziasztok! Tudna valaki mondani olyan helyet ahol ingyen lelehet tölteni "nagyobb" terjedelmû ikonkollekciót jó minõségben?

Köszi! 😊

Dying Soul
már nem szükséges, köszi

ffxi
HELP! Dial-up-om van és csatlakozik rendesen a net, de nem érzékelik a programok, h van net. InternetExplorer, Mozilla stb. még próbáltam fríssítés is egyéb progiknél is, de olyan mint ha nem lenne net. Pedig rendesen csatlakozott és van net. THX a segítséget.

Fákjúal!

Segítség! A gépem bekapott egy vírust vagy valami kémprogramot.Végül is letöröltem. új kapcsolatot akarok létrehozni a netnek és csak betárcsázás nélküli netet lehet választani. Egyszerûen letörölte a tárcsázós beállítást.
reinstall xp? vagy mi?

Dying Soul
Sziasztok azt szeretném kérdezni, hogy volna egy vidófájl speciális kiterjesztéssel, egy google video. (.gvp).
Létezik olyan program amely szét tudja választani a hangot a videótól, legyen szó akár .gvp kiterjesztésrõl?

zico87
AVG szerintem mondjuk én a Pro verzíót használom

Mi az a számítógép és internet ??mindenki csak ezekről ugat

lck
Avast vagy AVG free
Üdv!

Milyen vírusírtót ajánlotok otthoni felhasználásra olyan kéne, ami ingyenes
Olyan problémám van, hogy van egy dvd image a gépen, kiírom lemezre, de amikor berakom az asztali lejátszóba, akkor egybõl a filmet kezdi játszni, a menü meg csak akkor jön elõ, ha én hívom elõ... Sokkal jobb lenne, ha a menüvel indítana a lemez, és nekem kéne benyomni a filmet...

(nem azzal van a baj, hogy onnan folytatja, ahonnan abbahagyta az elõzõ nézés közben, hanem rögtön az elsõ berakásnál is ez volt a baja... )

Kérek mindenkit, hogy segítsen ha tud!
Minden tippet, ötletet szívesen veszek!
THX
Juster

bazza
Hi all!

Most raktam újra a wint, mindenbõl a legrissebbet, aztán most nethez nyúlnék, de egy csomó oldal nem jön be. pl. google, nforce, bithumen, origo

De pl ez is simán bejön. mûködik az msn, az e-mail.

Router mögött vagyok, azon viszont nem változtattam semmmit... aggaosztó viszont, hogy a hálóban lévõ nootbookról se jönnek be a fenti oldalak.

Mit tegyek? <#help>

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

Dying Soul
Szívesen <#idiota>

Olyan problémám van, hogy van egy dvd image a gépen, kiírom lemezre, de amikor berakom az asztali lejátszóba, akkor egybõl a filmet kezdi játszni, a menü meg csak akkor jön elõ, ha én hívom elõ... Sokkal jobb lenne, ha a menüvel indítana a lemez, és nekem kéne benyomni a filmet...

(nem azzal van a baj, hogy onnan folytatja, ahonnan abbahagyta az elõzõ nézés közben, hanem rögtön az elsõ berakásnál is ez volt a baja... )

Kérek mindenkit, hogy segítsen ha tud!
Minden tippet, ötletet szívesen veszek!
THX
Juster