Segítséget kérek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Beállsz a legfelsõ sorba, s ->adatok->szûrõ->autoszûrõ
Ez után megjelenik a felsõ cellákba egy kis háromszög
Lenyitod a legördülõ listád, s egyénit választod - egyenlõ helyett kikeresed a tartalmazza szót, majd beírod amit keresel
Így csak azokat fogod látni, amelyekben elõfordul a keresendõ...
Ezeket a sorokat kijelölöd és kitörlöd, majd a szûrést feloldod, ugyanúgy, ahogy bekapcsoltad...
Sland
van kb 21000 passwordom különbözõ oldalakhoz. minden sorban van egy webcím és a password. én azokat a sorokat szeretném kijelölni amikben pl az szerepel hogy http://www.xxxxxxxxxyyyyzzz.com/members. mert kb van 100 de össze vissza és nincs kedvem 5 órán keresztül keresgélni...
mostmár értitek?

és köszi a segítséget

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Sziasztok! Ide is írok, itt hátha válaszol vki. újra kellett telepítenem sz.gépemen az xp-t, és így utána az office 2003at is. na most az a gondom, hogy bemásoltam (felülírtam egy másikat) egy .pst kiterjesztésû fájlt hogy a leveleim megmaradjanak, és azóta nem tudok belépni, vmi olyat ír ki folyton hogy: a M. O. Outlook nem indítható el; a mappacsoport nem nyitható meg; a kiszolgáló nem érhetõ el.
Már letöröltem és újratelepítettem az egész Office-t, de még így sem jó!

elõre is köszönöm válaszotokat, és az esetleges segítséget! 😊
Illetve Zakrka megoldása is tökéletes lehet, csak filter helyett szûrõként keresd az adatok menüpontba magyarul
Sõt, az övé lényegesen egyszerûbb...
Sland:
Mi az hogy csak azokat a sorokat jelölje ki?
Két megoldás jut eszembe hirtelen:
- Az egyik, hogy egy plusz oszlopot használsz, amelyben jelölöd, hogy szerepel-e a gyorsulás szó...
- A másik, hogy irányított szûrést használsz...
Mivel fogalmam sincs mit-mire akarsz ezáltal használni - így nehéz segíteni...
Kicsit pontosítsd légyszi hozzá a feladatot!

zakika
filterrel lehet, de nem tudom hogy van pontosan magyarul mert nekem nem magyar excelem van

Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség

Sziasztok.Tudna nekem erre valaki választ?Csináltam valamikor a Norton Ghost-al egy backup-ot,DVD-re,sikerült is egyszer már visszaállitanom arra az idöpontra.Nekem egy olyan kérdésem lenne hogyha,összeomlik a rendszer de olyan szinten hogy már a Windows-nak is annyi,akkor hogyan tovább? Mert ma nekem ez sikerült.És ugye a visszaállitás az ugy müködik(legalábbis ugy csináltam multkor)hogy megnyitom a N.Ghost-ot ott Restore be a DVD-t és már csinálja is.Na de ha már nincs Windows és már nincs rajta a Ghost akkor ????Mert hiába boot-oltattam be az elmentett DVD-anyagot semmit nem csinált.(kellett volna a Ghost).Aztán az lett a megoldás hogy ujra XP ujra Ghost és majd csak utána jött a visszaállitás a DVD-röl.Ha valaki meg tudja magyarázni hogy másképp hogy kell csinálni akkor azt megköszönöm.

UI:ugy sikerült törölnöm az XP-t hogy egy másik dvd-re is mentettem el a C:-t kb 6-7 Gb-ot.Mikor megcsináltam a backup-ot azt irta sikeresen megcsinálta(persze süritve),ma mikor beraktam neki a restore-t+dvd,akkor 80%-nál megáll és kérte hogy rakjam be a többit(na de honnan? mikor már nem volt honnan,a lemezen már nem engedett mást választani),igy muszály volt kiszálnom,és persze az egész C:meghajtom tiszta üress lett.Na szoval ha valaki tud segitsen. THX.
Sland
olyan van a microsoft excelben hogy azokat a sorokat jelölje ki amiben pl az a szó van hogy "gyorsulás". tehát csak azokat. van ilyen?

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

sadvagabond
sziasztok,remélem valaki tud segíteni...
a internet exploreremet szeretném visszaállítani az alapra.hogy eltûnjön róla minden hülyeség amire semmi szükségem.nincs már rajta a rendes keresõ sem,nem adja be a magyar oldalak keresése opciót.mit tudjak csinálni hogy olyan legyen az explorerem mint mikor elõször bekapcsoltam?
köszi...

marsu
Köszönöm mindenkinek!!!!<#worship><#worship><#worship>
Evin
Eszközök-yInternetbeállítások->Elõzmények törlése

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

Dj Faustus
marsu: Eszközök/Internetbeállítások menûpont Általános fûl, Elõzmények törlése
sd456: Speakboard
De egyébként sokféle szövegfelolvasó van:
* A Fruity Loops nevû zeneszerkesztõ szoftverben van ilyen "hangszer".
* Lásd a Computer Panoráma cikkét
* AnalogX SayIt
* Dragon NaturallySpeaking
* JAWS
* Window Eyes
* Emacspeak
* Hal
* Vagy keress rá a következõ kifejezésekre: TTS, Text To Speech, szövegfelolvasó, screen reader, text to voice

ffxi
Helósztok! Én az NFS-Hotpursuit2 zenéit szeretném kiszedni. Meg is találtam az audio könyvtárban, de ott asf kiterjesztésû fájlok vannak. És nem jáccik le egyik lejáccó sem. Hogyan oldjam meg, hogy hallhatóvá válljon?
THX!

Fákjúal!

SD456
Sya all!

Valaki nem tud magyar szöveget felolvasó progit?

Elõre is köszönöm!

PS3 ID: SDani456

CCleaner progival akár, de az sok minden mást is kitöröl, ami szemét😊
marsu
Sziasztok!
Innen ezeket, a linkeket hogyan lehet eltûntetni???

köszi

Üdv!

Kéne egy kis segítség.
Hogyan lehet mpeg fórmátumba besütni a feliratot, milyen progi kell hozzá és hogy müxik a dolog?
leslieboy
Nem tudja valaki megmondani,hogy tudok egy értesítési ikon letörölni az értesítési felületrõl?:S..Mert van 2X em piros karikával,amiket törölnék,még ilyen antispy progi ráserõszakolók voltak😄 A cuccot már töröltem,de az értesítési ikonok még ottmaradtak:S..HELP!

Ha Bosszút akarsz,előbb készíts két koporsót!(007) A barát olyan ellenség aki még nem támadott meg!

www.videolan.org/vlc
vlc player pl ilyen

Olvastam valami ilyen lejatszohoz, ami a legtobb filmet lejatsza mindenfele codec telepitese nelkul, valaki nem tudja a nevet?

Dj Faustus
Valós idejû (amint megszólal a hang, meg is változtatja nyomban, és úgy adja ki) kell?
A hangkártyák is tartalmaznak ilyet, Realtek (alaplapi) hangkártyáknál a Vezérlõpulton levõ Sound Effect Manager segítségével tudsz hangmagasságot változtatni, Equalizert állítani, visszhangosítani. Sb Live/Audigy kártyáknál meg ott van az EAX.

Néhány valós idejú EQ:
* RTEQ
* Anwida Soft Parametric Equalizer Pro
* Dubaron Digital Equalizer

Robohangra való torzítás: itt

Valós idejú változtatások: itt.

Ha nem valós idejû kell, arra ott vannak a hangszerkesztõ programok: Goldwave, Audacity, Audition, Sound Forge,...

SD456
SYA ALL!

Nekem kéne egy hangelváltoztató progi ha tud valaki írjon!!!

Elõre is köszönöm!

PS3 ID: SDani456

Probléma megoldva. Próbálkozásaimat siker koronázta. Bár egyedi (sztem csak itt alkalmazható) módszert alkalmaztam. Azért kíváncsi vagyok rá, van-e valami tuti módszer?

Üdv!
http://www.sheva7.com/album.aspx?idAlbum=14 Ezen az oldalon lévõ videókat szeretném lementeni a gépemre. Sajnos akárhogy próbálkozok csak egy playlist jön le. Próbáltam elõbányászni a Temporary Internet Files könyvtárból is, megtaláltam, de dat kiterjesztésû, és nem tudok mit kezdeni vele. Van valami program/trükk erre, vagy nem lehet vinyóra menteni? Minden segítséget szívesen várok, kösz.

Probáld meg ezt a progit (objectrescue pro)állitolag ez megcsinálja.Még én sem probáltam mert nem volt még ilyen gondom de azt irták hogy fasza progi.Ha nem találod szolj.
ezerkössz😄

Törölt felhasználó
Köszi!
Dj Faustus
Lásd itt.

hali!
olyan progit keresek amivel zökkenõmentesen, és egyszerûen lehet adóbevallást készíteni...
elõre is kössz

hali. hááát... magával a programmal nem doldogúltam.

A név kötelez...!!!

easy Recoveryt próbáltad már?

--------------------------------
www.izbsystem.hu

Értem,de úgy néz,ki hogy a nélkül használhatatlan.

www.izbsystem.hu

Hali! Van egy kis bibi...memoria kártyárol a fényképezõ gépen véletlen letöröltem egy képet.mindenféle vicek-vacak adatvisszanyerõ progival sikerûlt a számítógépre kicsalogatni a törölt jpg-t de nem bírom sehogyan sem mint kép megjeleníteni.A mérete úgy látom stimmel a jó(nem kitörõlt) képekével.bajban vok...:-(

A név kötelez...!!!

francois
Igen ezt én értem, csak nekem az a gondom h én megvettem egy iylen ebookot meg minden de eltûnt a cd a kóddal mindennel együtt, csak az .ebi fájl van meg amit nem tudok használni mert nem tudom kód nélkül felregelni. Remélem mostmár érted miért akarom konvertálni.

francois
Hello, .ebi fájlt szeretnék word formátumba konvertálni, ehhez kellene valami progi, remélem tudtok ilyet

kösz

shrek82
Sziasztok!

Tud ajánlani vki egy lakberendezõ programot? Köszi

....:::: A halottak nem élnek nemi életet, mégis szaporodnak... ::::....

Dj Faustus
De ha ez sem elég próbálkozz az alaplapgyártók honlapján:
MSI
Gigabyte

Sziasztok!

Segítsetek! Véletlenül felülírtam egy xls dokumentumomat egy üres xls táblázattal. Hogyan tudnám visszaállítani a felülírás elõtti táblázatot??

Elõre is köszi az ötleteket!

czs2
Dj Faustus
Így van. Ha elolvasod az elõbb belinkelt pdf dokumentumot ott leírja, hogy egy -x kapcsolóval kitömöríthetõ az exe. De Total commanderrel is megoldható (ALT+F9 billentyûkombináció).

Törölt felhasználó
Ami lejön az egy exe ,35 mega.
Dj Faustus
Agnitum Outpost Firewall. Nekem bevált. Bõvebben errõl ebben a topicban, és ezen az oldalon.

Dj Faustus
http://www.nvidia.com/object/nforce3_winxp_5.11
Ki kell csoomagolni a drivereket taralmazó exe-t, és a ...\IDE\WinXP\sata_ide könyvtár tartalmát fel kell másolni egy floppyra. De errõl bõvebben ebben a PDF dokumentumban.

Geeryy
lenne egy kerdesem:
windows reinstall elott allok.
Eddig a Norton Internet Sec.-t hasznaltam de nagyon lassitja a gepet , meg nem is 100% biztonsagos.Virusirtot NOD32-re csereltem(ennyit nekem megér ,megvettem legallisan)tuzfal kerdesben viszont tanacstalan vagyok.ti mit ajanlotok ?

Persze. Ha összegyűjtesz egy azonos nevű *.rar, *.zip, és *.arj becsomagolt fájt, létre tudod hozni egyesített erejükből a *.exe -t ami mindenek felett áll. Sok jo ember kis helyen is : esgé

Törölt felhasználó
Nforce 3 sata raid dricver linket tud valaki adni?
magus
Az a problémám, hogy a rivatuner nevu programmal allitgattam a shader hasznaltot, rakenyszeritve egy regebbi hasznalatat, ami jol is ment egy darabig, wowoztam vele, de aztan az lejart, letoroltem, es most a tobbi jatek nem fut el egyaltalan. direct3d es directdraw hibaval elszzal/kifagy/el sem indul. probaltam directx-et ujrarakni, videokartyat ujrarakni, de semmi. rivatunerrel persze mar visszaallitottam mindent. Valakinek valami otlete?:/

Halih, kéne nekem egy kis segítség! Telepíteni akarom a drivert, és erre ezt irja kih:
"A telepítõ nem tudta befejezni a telepítést. Próbálja meg standard VGA vezérlõvel beállítani a megjelenítõ illesztõt, majd futassa újra a telepítõt."
A kártyám: ATI Radeon 9600XT 256MB

McGrady
okés, köszi!

Kuss!-magyarázta.

Dj Faustus
Options/Editor options menûpont, Save/output settings fûl, Restore wave output volume when closing Nero Wave Editor ne legyen bepipálva.

McGrady
na, buzi kibaszott fasz nero megin bebuzult .
a wave editorra szarakodtam, és mindig -5 DB-re teszi a hangot, amiko belépek, átteszem 0-ra, zene hangos, kilépek, rögtön lehalkul.
most micsináljak? thx

Kuss!-magyarázta.