Segítséget kérek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez után megjelenik a felsõ cellákba egy kis háromszög
Lenyitod a legördülõ listád, s egyénit választod - egyenlõ helyett kikeresed a tartalmazza szót, majd beírod amit keresel
Így csak azokat fogod látni, amelyekben elõfordul a keresendõ...
Ezeket a sorokat kijelölöd és kitörlöd, majd a szûrést feloldod, ugyanúgy, ahogy bekapcsoltad...
mostmár értitek?
és köszi a segítséget
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
Már letöröltem és újratelepítettem az egész Office-t, de még így sem jó!
elõre is köszönöm válaszotokat, és az esetleges segítséget! 😊
Sõt, az övé lényegesen egyszerûbb...
Mi az hogy csak azokat a sorokat jelölje ki?
Két megoldás jut eszembe hirtelen:
- Az egyik, hogy egy plusz oszlopot használsz, amelyben jelölöd, hogy szerepel-e a gyorsulás szó...
- A másik, hogy irányított szûrést használsz...
Mivel fogalmam sincs mit-mire akarsz ezáltal használni - így nehéz segíteni...
Kicsit pontosítsd légyszi hozzá a feladatot!
Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség
UI:ugy sikerült törölnöm az XP-t hogy egy másik dvd-re is mentettem el a C:-t kb 6-7 Gb-ot.Mikor megcsináltam a backup-ot azt irta sikeresen megcsinálta(persze süritve),ma mikor beraktam neki a restore-t+dvd,akkor 80%-nál megáll és kérte hogy rakjam be a többit(na de honnan? mikor már nem volt honnan,a lemezen már nem engedett mást választani),igy muszály volt kiszálnom,és persze az egész C:meghajtom tiszta üress lett.Na szoval ha valaki tud segitsen. THX.
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
a internet exploreremet szeretném visszaállítani az alapra.hogy eltûnjön róla minden hülyeség amire semmi szükségem.nincs már rajta a rendes keresõ sem,nem adja be a magyar oldalak keresése opciót.mit tudjak csinálni hogy olyan legyen az explorerem mint mikor elõször bekapcsoltam?
köszi...
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
sd456: Speakboard
De egyébként sokféle szövegfelolvasó van:
* A Fruity Loops nevû zeneszerkesztõ szoftverben van ilyen "hangszer".
* Lásd a Computer Panoráma cikkét
* AnalogX SayIt
* Dragon NaturallySpeaking
* JAWS
* Window Eyes
* Emacspeak
* Hal
* Vagy keress rá a következõ kifejezésekre: TTS, Text To Speech, szövegfelolvasó, screen reader, text to voice
THX!
Fákjúal!
Kéne egy kis segítség.
Hogyan lehet mpeg fórmátumba besütni a feliratot, milyen progi kell hozzá és hogy müxik a dolog?
Ha Bosszút akarsz,előbb készíts két koporsót!(007) A barát olyan ellenség aki még nem támadott meg!
vlc player pl ilyen
A hangkártyák is tartalmaznak ilyet, Realtek (alaplapi) hangkártyáknál a Vezérlõpulton levõ Sound Effect Manager segítségével tudsz hangmagasságot változtatni, Equalizert állítani, visszhangosítani. Sb Live/Audigy kártyáknál meg ott van az EAX.
Néhány valós idejú EQ:
* RTEQ
* Anwida Soft Parametric Equalizer Pro
* Dubaron Digital Equalizer
Robohangra való torzítás: itt
Valós idejú változtatások: itt.
Ha nem valós idejû kell, arra ott vannak a hangszerkesztõ programok: Goldwave, Audacity, Audition, Sound Forge,...
Nekem kéne egy hangelváltoztató progi ha tud valaki írjon!!!
Elõre is köszönöm!
PS3 ID: SDani456
http://www.sheva7.com/album.aspx?idAlbum=14 Ezen az oldalon lévõ videókat szeretném lementeni a gépemre. Sajnos akárhogy próbálkozok csak egy playlist jön le. Próbáltam elõbányászni a Temporary Internet Files könyvtárból is, megtaláltam, de dat kiterjesztésû, és nem tudok mit kezdeni vele. Van valami program/trükk erre, vagy nem lehet vinyóra menteni? Minden segítséget szívesen várok, kösz.
olyan progit keresek amivel zökkenõmentesen, és egyszerûen lehet adóbevallást készíteni...
elõre is kössz
A név kötelez...!!!
--------------------------------
www.izbsystem.hu

www.izbsystem.hu

A név kötelez...!!!
kösz
Tud ajánlani vki egy lakberendezõ programot? Köszi
....:::: A halottak nem élnek nemi életet, mégis szaporodnak... ::::....
Segítsetek! Véletlenül felülírtam egy xls dokumentumomat egy üres xls táblázattal. Hogyan tudnám visszaállítani a felülírás elõtti táblázatot??
Elõre is köszi az ötleteket!
czs2
Ki kell csoomagolni a drivereket taralmazó exe-t, és a ...\IDE\WinXP\sata_ide könyvtár tartalmát fel kell másolni egy floppyra. De errõl bõvebben ebben a PDF dokumentumban.
windows reinstall elott allok.
Eddig a Norton Internet Sec.-t hasznaltam de nagyon lassitja a gepet , meg nem is 100% biztonsagos.Virusirtot NOD32-re csereltem(ennyit nekem megér ,megvettem legallisan)tuzfal kerdesben viszont tanacstalan vagyok.ti mit ajanlotok ?
Persze. Ha összegyűjtesz egy azonos nevű *.rar, *.zip, és *.arj becsomagolt fájt, létre tudod hozni egyesített erejükből a *.exe -t ami mindenek felett áll. Sok jo ember kis helyen is : esgé
"A telepítõ nem tudta befejezni a telepítést. Próbálja meg standard VGA vezérlõvel beállítani a megjelenítõ illesztõt, majd futassa újra a telepítõt."
A kártyám: ATI Radeon 9600XT 256MB