Segítséget kérek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nem megy be a kepem.most megcsin'lok egz vissya'llitast
MG]/forumkepek/2006_03/kereso_resize.jpg[/IMG" style="max-width:100%;height:auto" loading="lazy" />
MG]/forumkepek/2006_03/kereso_resize.jpg[/IMG
Tomicsek
Egy rendszervisszaállítást próbáltál?

Syiasztok.Kene egy kis segitseg.Lefagyott a gepem az Uleadnal eddig meg sosem csinalt ilyesmit.kezzel kellett ujrainditsam es olyan dolog t0rtent hogy telyesen ugy j0tt be a windows mintha most telepitettem volna.1/2 progi k;rte a reg.kulcsot,a hatter mint amikor felrakod a windowst,meg stb ilyen problemak.a keresom az telyesen atalt egy olyanra amit meg nem is hasznaltam.a masik meg hogy teljesen atalt a billentyuyetem. Most is kell keresgelyem hogy melyik betu milyen.Ekezetek nincsenek egyaltalan.Szerintetek mi lehet< virus nincs meg spzware se.
KO

Aki embert öl az gyilkos, aki tömegeket az hadvezér.

geronimo77
Hello,
Olyan programot keresek amivel MP3-at lehet módosítani. Gondolok itt arra hogy kivágni részeket, összekötni számokat, esetleg halkítani, hangosítani részeket.
Elõre is köszi a segítséget

Geronimo\'s garage - www.gportal.hu/portal/geronimo

Küldtem még egy mailt.
Pillanat.
csak nerom van

Mielött mégegyszer átkonvertálnád csinálj egy VIDEO_TS mappát huzd bele az egészet és probáld meg ugy kiirni Clone dvd-vel.Nem tudom hol keveredhetett meg.Ja és ujrairhatora probáld.
Most küldtem egy mailt neked.
divxtodvd-vel csináltam a konvertálás után ilyen fileket kaptam:
video_ts bup
vts_01_0 bup
vts_02_0 bup
video_ts ifo
vts_01_0 ifo
vts_02_0 ifo
vts_01_1 vob
vts_01_2 vob
vts_02_1 vob
vts_02_2 vob
Ezeket dvd video fileként kijelõltem és neroval kiírtam

Mielött kiirtad,probáltad a gépen lejátszani?Ott is ezt csinálja? Ha nem akkor szerintem ott keverted meg mikor irtad ki,hogy elöre raktad a 2fájlt.Ha gondolod probáld ki mégegyszer(mármint konvertáld át a dvdSantaval. Végül melyik progival konvertáltad?
Kiírtam dvd-re a Sziget címû filmet!
A baj az vele, hogy 2 részbõl állt(avi)konvertáltam.
Kiírtam dvd-re de elöbb játsza a második részt utána az elsõ rész.
Mit rontottam el?
Amikor az elsõ résznek vége kezdõdik a második a dvd lejátszón a számláló lenullázódik, baj ez?

Várd meg az Augusztus 20-át,ha már lessz tûzijáték akkor legyen tuti.😊 na jó ez csak vicc volt.(vigyázz,lehet füstölés is a vége,aztán jöhet a másik proci)
Én eleinte a dvdSanta-t használtam(néha most is)na az annyi vob-ot csinál kb ahogy leirtad,én egy picit biztosabnak érzem mint a divx-to dvd-t.,a Santa 1-filmet kb 4 óra alatt konvertál át,mig a másik 2-alatt.Mind a 2-be berakhatod a 2db Avi fájlt(ha két részböl áll) és megcsinálod.(átkonvertálod).A dvdSanta-nak van iró progija is.tehát ahogy végzett a konvertálással megkérdi hogy kiirod? Én elöször mindig megszoktam nézni pl.a Power dvd-vel hogy milyenre sikerült,és utána a Clone dvd-vel kiirom.Ja a Santa az ugy csinálja hogy kb 4,3gb 4,4gb legyen a film.Ha 1fájlt ha 2-öt raksz bele. A másik az 1fájlbol kb 1,7gb 2gb ot csinál.Ugyhogy azt választod amelyiket akarod.Ki kell probálni mindkettöt.(ja és elöször DVDRW-re gyakorolj)
Szeretném húzni az Intel Celeron 2400 mhz-es procimat. Tudtok hozzá valami jó progit?
Esetleg azt tudjátok meddig lehet?

Üdv antipe!!!!!

Jaj és még 1 kérdés:
Ha 1 film két részbõl áll pl:két avi aminek mérte egyenkét 700 mbazt is simán kiíron néroval?

Köszi a segítséget!
Még 1 kérdés:mondjuk a másfél órás filmbõl csinál kettõ vob fájlt ami kb. 2 gb-t.
Az ugy jó?
Miért nem csinál 5-6 vobot és 4.5 gb-et?

Dj Faustus
1. Regisztrációkor kértél jelszóemlékeztetõt? Ha igen, akkor kattints az "Elfelejtette a jelszavát?" linkre a jelszó alatt.
2. "melyet már régen nem használok" - egy bizonyos idõn túl (90 nap), ha nem használod az e-mail tárhelyedet - törlik.
3. További információkért olvasd el a Freemail gyakran ismétlõdõ kérdések és válaszok leírását, leginkább a A bejelentkezésrõl, a jelszóról, a biztonságról címû fejezetet figyelembe véve.

Felteszed a gépedre mondjuk a DivX to dvd progit,vagy dvdSanta vagy nagyon sok ilyen progi létezik,és átkonvertálod.Mondjuk az 1-sö a legegyszerübb(és még magyar is).Miután megcsinálta(kb 2-óra,attol függ milyen hosszu a film),kiirod pl.Clone DVD,vel vagy Nero stb.
Sziasztok, segítségre lenne szükségem: van egy freemail-es e-mailem, melyet már régen nem használok. Nem tudok belépni, mert már nem emlékszem a jelszavamra! Beírtam a kiszolgálónak is, hogy segítsenek, mit tegyek, de nem kaptam rá választ.
Köszi a segítséget elõre is.
Gabi.
Sziasztok4
Nagyon kezdõ vagyok, ezértne nevessetek ki!
Aviból hogy tudok dvdt csinálni?
Nayon kellene, lécci aki tud segítsen!
Réka

Dj Faustus
Egyszer
Kétszer
Sokszor

Inkább keresd meg MIDI állományként, vagy karaoke kifejezéssel, vagy acapella-ra keress rá (filemegosztó hálózatokon)...

Hello mindenki!
Azt szeretném megkérdezni, hogy milyen progi segitségével tudnák szétszedni 1 audio filet énekre és dallamra. Mert nagyon kellene 1 szám dallama!
Kösz!!!<#help>
Wacak
Sziasztok!
Remélem, jó helyre írok, mivel problémámmal kapcsolatban nem találtam semmilyen más topic-ot.
Feltelepítettem az Ashampoo Burning Studio 6-ot. Elindítottam, de már egy jó ideje egy kis ablak van kint a monitor közepén benne az alábbi szöveg: Please wait... enumerating drives. A kérdésem a következõ: Normális-e az, hogy már egy fél órája kinn van ez a kis ablak. Ha rákattintok, akkor megjelenik a homokóra. A gépem nincs lefagyva, mert minden más megy rendesen.
A segítséget elõre is köszönöm és bocsi, ha kissé hülye kérdést tettem fel.

LoDMaSt
Irtsd ki a regeditbõl az összes bejegyzését

@ Hellomarci

kirol
Lenne egy kérdésem. Létezik olyan program, amivel profi, igényes kinézetû diagramokat, grafikonokat lehet készíteni? (Olyan, mint az Excel?)

Olyanra goldolok, hogy pl. a SmartDraw, ami milyen szép folyamatábrákat tud csinálni.Hm.

én is segitséget kérnék tõletek melyik java a legjobb mert ami nekem van az biztos nem <#violent>kérlek segitsetek
Tomicsek
Itt van pár. Vagy itt.

Sziasztok! Tudnátok mondani pár helyet ahonnan lehet leszedni jóminõségû és sok szmájlit?! Nagyonszépen megköszönném 😊

PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka

sziasztok
volna egy olyan problémám hogy anno felraktam egy progit ami 30 napos verzio volt,most letelt és ujra felszeretném tenni de mindig azt irja ki uninstall után mikor felraktam hogy már lejárt,mit kell még megkeresnem és eltávolitani valahova beirja magát hol keressem
elöre is köszönöm
üdv
McGrady
nekem az a gondom, hogy ha le akarom állítani a gépet, akkor start/leállításnál befagy az egész, nem hozza ki a kis ablakot, ha meg csak simán kinyomom hogy álljon le, akkor a "windows leáll" üzenetnél tököl 5-6 percet. ezt hogy tudom megoldani ?

Kuss!-magyarázta.

[Jakuza]
pl Partition Magicel.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Sland
hi.

van egy 80 gigás vinyóm és az 2 részre van bontva: C: 12GIGA D: 68GIGA.
nah én azt szeretném csinálni hogy a C-n 17 legyen a D-n meg 63. Hogy lehet megcsinálni rendszerújratelepítés nékül?

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

SASboy
Hi

Megy a windows, megy 1-2 program és egy idõ után megfagy. nem tudom az egeret mozgatni semmit sem tudok nyomni. A gépem látom tölt mint az atom. Ma már vagy 4.-re kellett kikapcsolnom, majd újra be. mi lehet a gondja?

nice legs. what time to open?

Mészy
Köszönöm a válaszokat. Sikerült megoldanom.

Rocközön.com online Rockradio és a Galaktikus Rockfamily otthona

ffxi
Próbáltam azzal is, de nem ment.

Fákjúal!

L2Goku
Hello Sziasztok Kene help !xD

En egy Egyszeru Programot keresek amivel lehet 3 Dimenzius Betu(ket) Efektelni letrehozni CS movie alla! : )

WTS L2 / WOW EU-US 15-30-60 Day GC 1500-6000HUNF WTS Walker 30 Day WTS Adena Bármely Szerveren.

Én az Ulead Video Studio 9-el szoktam.
LoDMaSt
Nero-val? <#confused>

@ Hellomarci

LoDMaSt
.ASF File Extension

File Type: Advanced Systems Format
File Format: Video File
Common?: Yes
File Description: Media file developed by Microsoft; can be compressed using a variety of codecs
Program(s) to open a asf file: Mac / Windows: Windows Media Player

@ Hellomarci

Mészy
Sziasztok!
A következõ a problémám: Hogyan lehet több dvd taralmát rápakolni egy lemezre?

Rocközön.com online Rockradio és a Galaktikus Rockfamily otthona

ffxi
HELP!!! Nem tudjátok hogy asf kiterjesztésû fájlokat mivel tom lejáccani. Ez egy hangformátumú fálj. THX 1000!

Fákjúal!

LoDMaSt
Ijet találtam, hátha jó:

1. A Control Panel/Administration Tools/Services alatt allitsd le az osszes futo szervizt, ami az inkriminalt programhoz tartozik (tehat olyat, ami csak dependency, NE ALLITS LE - az lehet fontos is)

2. Start/Run es "regedit", majd Enter, utana

3. HKEY_LOCAL_MACHINE\System\CurrentControlSet\Services es a neve alapjan keres meg a progi altal regisztralt szerviz(eke)t majd TOROLD AZ EGESZ BEJEGYZEST

4. HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE alatt ugyanigy keresd meg a programod nevet es megint TOROLD AZ EGESZ KONYVTARAT

5. HKEY_CURRENT_USER\SOFTWARE - lasd 4. pont, ugyanugy TOROLD A MEGFELELO KONYVTARAT

6. Mivel az Add/Remove Programs listabol is ki kellene gyomlalni, ezert a HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Uninstall alatt is keresd meg es TOROLD KI A VONATKOZO BEJEGYZEST

7. Zard be a registry editort, majd

8. a Program files alatt TOROLD AZ EGESZ PROGRAMKONYVTARAT

9. TOROLD A MEGFELELO KONYVTARAKAT/BEJEGYZESEKET AZ ALABBI LEHETSEGES helyekrol:

a) Documents and Settings\All Users\Start Menu\Programs
b) Documents and Settings\a_te_felhasznalod\Start Menu\Programs
c) Documents and Settings\All Users\Start Menu\Programs\Startup
d) Documents and Settings\a_te_felhasznalod\Start Menu\Programs\Startup

10. Indidtsd ujra a masinadat es kesz.

@ Hellomarci

Sland
kösszi

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Blasta
Sziasztok!

Kis gondom akadt a Quicktime-mal.
Nemrég húztam újra a rendszert és leszedtem az új iTunes installert (azt hittem mostmár csak így egyben lehet quicktime-ot installálni).
Nos ez a cucc beszart, MOV-okat nem nyit meg, maga a lejátszó sem nyílik meg ha elindítanám.
Ráadásul SOny Vegas-ban MOV-okat szerkesztettem össze egy klippé és most nem is tudom renderelni a klippet, mert azonnal kékhalállal elszáll a rendszer.
Gyanítom, hogy elcseszõdött a Quicktime codec-em.
Uninstallálni nem tudom, valami hibaüzivel kilép.
iTunes-t leszedtem, csak ezt nem tudom.
Újrahúzni sem engedi magát, a 7.0.3-as verziót hiába töltöttem le.

Van vmi ötletetek, hogyan tudom letakarítani a rendszerrõl a QT-t és felrakni újra a sima 7.0.3-as verziót?

A segítségeket elõre is köszönöm!

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

SD456
Sya ALL!

Nem tudna valaki adni egy MilkShape 3D 1.7.5 crack et? Vagy E-Mail vagy link mind1.([email protected])

Elõre is köszönöm!

PS3 ID: SDani456

vki segitsen nekem.hogyan kell suse linux 9.1el letölteni barmit is?
lehet h noob vagyk,de enelkul nem erek semmit.