Segítséget kérek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Blasta
Köszi szépen! <#eljen>

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Dj Faustus
Memtest86+ - letöltöd a csomagolt Iso file-t, kicsomagolod, kiírod CD-re, és a gép indulásakor meggyõzödsz arról a BIOS-ban, hogy a CD-rõl bootoljon a gép.

Tomicsek
Ez? vagy Ez?

Blasta
Sziasztok!

Tudnátok ajánlani valami tuti ram teszter progit, ami rendesen megizzasztja a memóriát? Mert fura kékhalálokat generál a gépem (többszöri xp reinstall után) és nem tudok rájünni a hiba okára, elsõnek a ramot nézném meg!

Köszi elõre is!

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Köszi.A 13.exe-st kiprobáltam de az is 1.85Mb-ot csinált.Max 102 kb-t lehet,ami kell nekem. és 190kb-osbol csináltam.
Tomicsek
Talán ezzel én még nem használtam.
Vagy ez http://jansfreeware.com/movies13.exe telepítés után tools->avi to GIf converter.

Sziasztok.Valaki tudja hogy hogyan kell mondjuk egy 190 kb-os Avi fileböl csinálni egy Gif képet de ugy hogy legyen 20kb-t. Nekem megvan a Gif Construction Prof. ezzel probálom de 605kb-t lessz belöle.Ha valaki tud szoljon.Kösszi.
ffxi
Ezerhálám!!!!!<#worship><#worship>

Fákjúal!

Tomicsek
ffxi
Hol tudnám megszerezni Everest nevû progi nem Trial verziós változatát?
THX!!

Fákjúal!

Dj Faustus
A könyvjelzõk a C:\Documents and Settings\neved\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\számokbetûk.default\ könyvtárban levõ bookmarks.htm-ben van. Ennek van egy biztonsági mentése ugyanabban a könyvtárban bookmarks.bak néven. Ha az sem lenne meg az elõbb említett könyvtár bookmarkbackups könyvtárában nézz szét.

Inferno
!!!!!!!!!! H E L P!!!!!!!!!
Nekem az volna a problémám hogy a gép le fagyott és újra indítodtam ,na már most a mozzila ff eldobta a könyv jelzõt (aaaaaaa) és nagyon fontos címek voltak benne, hiába csináltam vissza állítást tegnapra de nincs meg !!!! plsss heeelp nagyon fontos!!!<#szomoru1>

PS3/X360 user: Infernohun

Sziasztok.Tudna valaki erre választ? Adott két winyó: C:-n a Win, D:-n cuccok. Elinditom a Nod-ot C\ az ok a D-n a Sistem volume information-ál lefagy. Ujrainditottam a gépet csak a D:-re küldtem rá ugyanaz. Serintetek?
paxyene
Császtok adott 2 gép hálózatban , nettel megosztva, azt szeretném hogy az 1ik gépre a sávszél fele essen , azaz 100k tehát minden progi csak annyit használhasson ! létezik ilyen program?

köszi

dEKs
UFS recovery toolt keresnék, ha tud valaki jól mûködõt, ne tartas magába 😊
én találtam 1et STELLAR PHOENIX BSD a neve de sajna demon kivûl egy árva cracket se lehet találni hozzá.. ha esetleg tudja vki honnan letölthetõ a teljes verzió ... 😊
Dj Faustus
Kedves lujza2!
A Corel Draw kereskedelmi termék, ezért teljeskörû változatának ingyenes beszerzése (filemegosztó hálózaton belûl például) illegális.
No meg valószínûleg nem akarod szerkeszteni az adott állományt, csak megtekinteni. Ezért ajánlom figyelmedbe az Irfanview nevû programot amivel tudomásom szerint meg tudod tekinteni a Corel Draw segítségével készûlt file-okat. Másik megoldás a Microsoft Word-be való beillesztés (ha fel van telepítve a Corel Draw filter...).

Irfanview
Corel magyar képviselet
Hivatalos letöltõoldal

Kösz a segítségeket, eltnt végre, de hogy melyik program szedte le a kipróbált 15-bõl azt passzolom 😊

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

Ingyenes Corel Draw 7 program kellene. Esetleg más Corel verzió, lehetõleg magyarul.Ebben a programban készített és mentett email-t kaptam és nem tudom megnézni.Hogyan lehetne áttenni más formátumba, hogy megnézhessem és kinyomtathassam? Tudna valaki segíteni? Köszi!
Sziasztok!

Tudna valaki nekem mondani olyan címet vagy címeket ahonnan flash (swf) játékokat lehet letölteni? akár torrent vagy bármi 😊 Ja és ingyenes érdekelne 😊

Köszike

PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka

KO
Szerintem spyware.
Kémprogram-irtók tesztje
CounterSpy.v1.5.77.Cracked-TNT.rar
Spyware.Doctor.v3.5.1.498.Cracked-SND
Webroot.Spy.Sweeper.v4.5.9.709

Bármelyiket próbálod, elõbb frissítsd a netrõl az adatbázist, majd indíts csókkenett módban.

start->vezérlõpult->Internetbeállítások->általános fül->cooiek törlése + fájlok törlése + elõzmények törlése.

Futtasd full scan- ban a spyware keresõt, majd restart.

Egy próbát megér.

Aki embert öl az gyilkos, aki tömegeket az hadvezér.

vki
Routeren. Csak az övét korlátoznám, az enyémet nem.

ACER Aspire 5738ZG

routeren van megosztva,vagy a te gépeden keresztül?

vki
Hi!

Kellene egy olyan program, amivel tudom korlátozni az internetkapcsolat sebességét. Ugyanis a net meg van osztva, és mikor tes elkezd netezni, akkor én nemtok játszani.

ACER Aspire 5738ZG

ma 16:49 | Válasz | #191

Sziasztok.

HELP, HELP, HELP!. Otthon 3 gép csatlakozik egy routeren keresztül az internetre. A három gép között szeretnénk létre hozni egy lan kapcsolatot /farcry/ játékhoz, de valahogy nem sikerül. A gépek látják egymást, de a játék során nem tudunk csatlakozni. Mi lehet a gond?

Üdv antipe!!!!!

Szia próbáld ki az "e Trust PestPatrol"-t szerintem az leszedheti, valamint ezt az xp csökkentett módjában tedd.

Üdv antipe!!!!!

Segítsetek kérlek. Valami Antispyware quake néven bejelentkezõ agresszív idegesítõ szar felmászott a gépemre. Valami Ad-aware klónnak adja ki magát. Installálódik is néha, hiába uninstallálom, egy idõ után megint felmászik a programok hozzáadása/eltávolítása menübe is, mint installált cucc. Alul az óra melletti részre beült a tálcára. Egy kisegítõ lehetõségek ikon egy piros áthúzott karikával felváltva villog. Néha feljön egy érdekes reklámbuborék, szintén valami figyelmeztetõ szöveggel, miszerint a gépem fertõzött és egy jó programra va szükségem. Nem lehet belõle kilépni, mert akkor is agresszíven megvásárlásra vagy regisztrálásra buzdít. Néha elindul magától. Két napja próbnálom ezt a xart leszedni valahogy, de hiába. Nod32, Ad-aware, Spybot, Xoftspy programokkal gyilkolnám, de akármit csinálok, megmarad. Regedittel is találtam manuálisan 1-2 bejegyzést, de valószínû kézikereséssel sosem találnám meg az összetevõit.
Nem tudom levakarni sehogy. Van, hogy az adsl betárcsázóablakhoz hasonló ablakkak már gépindításkor csatlakozni akar a netre. A magánhangzók helyén cirill betûk vannak amikor ezt az ablakot feldobja.
A fenti 3-4 program nem bír vele semmilyen beállítással eddig.
Segísetek, mit próbáljak még meg, illetve mi a fene lehet ez? A google sem talál ilye néven semmit, hogy antispyware quake
Ui: XP SP2 hu, tûzfal van, frissítések naprakészen telepítve, állandó NOD32 figyelés.
És mégse tudom kiirtani a mocskot

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

köszönöm!

Dj Faustus
No akkor én is kérdeznék: biztos ismeritek a subst parancsot (egy létezõ könyvtárból "meghajtót" lehet csinálni):
Elérési út társítása egy meghajtóbetûjellel

SUBST [1. meghajtó: <2. meghajtó:>elérési út]
SUBST 1. meghajtó: /D

1. meghajtó: A virtuális meghajtó neve
<2. meghajtó:>elérési út A fizikai meghajtó és elérési útja,
amelyet a virtuális meghajtóhoz rendelünk.
/D Töröl egy helyettesített (virtuális) meghajtót.

A virtuálismeghajtó-listához írja be a SUBST parancsot paraméterek nélkül.

Kérdésem a következõ lenne: létezik-e olyan parancs/program/trükk, ami egy virtuális meghajtóhoz (vagy akár virtuális könyvtárhoz) több könyvtár tartalmát rendeli? Segítségeteket elõre is köszönöm.

Dj Faustus
www.1001fonts.com

ékezeteket, nemtom.

... got nothin to share with you...

help pls.
free fontokat keresek, ráadásul olyanokat, amelyekben megvan az összes magyar ékezetes betû is!
ismertek honlapokat, ahol ilyenek között lehet válogatni?

elõre is köszi.

paxyene
régebben jó volt , tûzfal és semmi sem blokkolja itt a 2 üres xp , progik nélkül , elég ha a netet megtudnám csinálni , létezik vmi ilyen program ? vagy dobhatom ki a kábeleket és a kártyákat? kapcsolódás során kiirja hogy a kapcsolat korlátozott vagy nem hozható létre! Van a fõ számitógépo amirõl a többi kapja a netet , ez a gép pedig 1 usb modemrõl kapja netet! vmi ötlet?

paxyene
csáztok! adott 2 gép (xp sp2) hálózatot szeretnék létrehozni adott: 100megabites kábel , 1 gigabites és 100 megabites hálózati kártya! akárhogy próbálam az istennek sem akar mûködni! lécci segítsetek

ffxi
Leve sem ment, igaz 1.8-as van nálam.

Fákjúal!

Szasztok. Tud vki nekem mondani bill.leütés és/vagy egérclick számláló progit?
Még jobb ha statisztikát is csinál hozzá 😊
Elõre is köszi

geronimo77
Köszi

Geronimo\'s garage - www.gportal.hu/portal/geronimo

Ja,ez nekem is megvan.Ezt el is felejtettem.(de én eddig még nem kellett hasznát vegyem).
Tomicsek
IsoBuster.Itt.

ffxi
Nero-val is próbáltam(save track), annak akkor annyi?

Fákjúal!

Köszönöm a segítséget, csak ezzel van egy kis baj, mivel nem adtam meg sem jelszóemlékeztetõt, sem pedig alternatív e-mailcímet!
Nekem a Daemon v3.47 es van de az látja.Mikor töltöd be nézd meg hogy ott nem tudsz állitani a fájltipusoknál? Nézd meg a Nero látja? ott ugyszintén a fájltipusoknál be kell állitani az ISO-t.
Kössz fiuk.A boot-nál nem néztem.Szerintem valami rámászott a gépre.Én törölni nem töröltem semmit.Csak az volt amit leirtam,hogy dolgoztam az Ulead-dal és lefagyott.(eddig ezt sem csinálta sose).Kézzel ujrainditottam,és nesze neked uj Windows. 😊 furcsa volt.A betüknél semmi nem volt a helyén.(mintha egy uj abc-t tanulnék 😊 } furcsa volt. A keresöm ilyen keresöt még nem láttam.A visszaállitást megprobálta de utána kiirta hogy nem sikerült.Na mindegy adtam neki egy tegnap elötti elmentett Ghost-ot.Még jó hogy megvolt. Szoval nem tom mi volt.(virus nem,kém sem,legalábbis 0-találat volt.
ffxi
HELP!! Van ISO-s kiterjesztésû image-em, de amikor betöltöm(Alcohol3102, Démontúlsz400) üresnek látja. Mi tévõ legyek? THX!!

Fákjúal!

Tomicsek
Ja igen, az ékezet. Nincs más ötletem.

Evin
De attól még ékezetnek kellene lennie(ha magyar win).
(én már csináltam párszor profiltörlést)

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

Tomicsek
Ez olyan, mintha a felhasználói profilodat tüntette volna el.
Próbálj meg csinálni egy új felhasználót, és azzal belépni.

Evin
A bootolás után, F8, és ott az "utolsó helyes konfiguráció" vagy valami hasonló nevû dolog sem mûködött?

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

Nem csin'lja meg a visszaalitast.,pedig 2/helzre probaltam,most adok neki egz elmentett ghost/ot.<#violent>