Segítséget kérek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Tudnátok ajánlani valami tuti ram teszter progit, ami rendesen megizzasztja a memóriát? Mert fura kékhalálokat generál a gépem (többszöri xp reinstall után) és nem tudok rájünni a hiba okára, elsõnek a ramot nézném meg!
Köszi elõre is!
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Vagy ez http://jansfreeware.com/movies13.exe telepítés után tools->avi to GIf converter.
Nekem az volna a problémám hogy a gép le fagyott és újra indítodtam ,na már most a mozzila ff eldobta a könyv jelzõt (aaaaaaa) és nagyon fontos címek voltak benne, hiába csináltam vissza állítást tegnapra de nincs meg !!!! plsss heeelp nagyon fontos!!!<#szomoru1>#szomoru1>
PS3/X360 user: Infernohun
köszi
én találtam 1et STELLAR PHOENIX BSD a neve de sajna demon kivûl egy árva cracket se lehet találni hozzá.. ha esetleg tudja vki honnan letölthetõ a teljes verzió ... 😊
A Corel Draw kereskedelmi termék, ezért teljeskörû változatának ingyenes beszerzése (filemegosztó hálózaton belûl például) illegális.
No meg valószínûleg nem akarod szerkeszteni az adott állományt, csak megtekinteni. Ezért ajánlom figyelmedbe az Irfanview nevû programot amivel tudomásom szerint meg tudod tekinteni a Corel Draw segítségével készûlt file-okat. Másik megoldás a Microsoft Word-be való beillesztés (ha fel van telepítve a Corel Draw filter...).
Irfanview
Corel magyar képviselet
Hivatalos letöltõoldal
Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.
Tudna valaki nekem mondani olyan címet vagy címeket ahonnan flash (swf) játékokat lehet letölteni? akár torrent vagy bármi 😊 Ja és ingyenes érdekelne 😊
Köszike
PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka
Kémprogram-irtók tesztje
CounterSpy.v1.5.77.Cracked-TNT.rar
Spyware.Doctor.v3.5.1.498.Cracked-SND
Webroot.Spy.Sweeper.v4.5.9.709
Bármelyiket próbálod, elõbb frissítsd a netrõl az adatbázist, majd indíts csókkenett módban.
start->vezérlõpult->Internetbeállítások->általános fül->cooiek törlése + fájlok törlése + elõzmények törlése.
Futtasd full scan- ban a spyware keresõt, majd restart.
Egy próbát megér.
Aki embert öl az gyilkos, aki tömegeket az hadvezér.
Kellene egy olyan program, amivel tudom korlátozni az internetkapcsolat sebességét. Ugyanis a net meg van osztva, és mikor tes elkezd netezni, akkor én nemtok játszani.
ACER Aspire 5738ZG
ma 16:49 | Válasz | #191
Sziasztok.
HELP, HELP, HELP!. Otthon 3 gép csatlakozik egy routeren keresztül az internetre. A három gép között szeretnénk létre hozni egy lan kapcsolatot /farcry/ játékhoz, de valahogy nem sikerül. A gépek látják egymást, de a játék során nem tudunk csatlakozni. Mi lehet a gond?
Üdv antipe!!!!!
Üdv antipe!!!!!
Nem tudom levakarni sehogy. Van, hogy az adsl betárcsázóablakhoz hasonló ablakkak már gépindításkor csatlakozni akar a netre. A magánhangzók helyén cirill betûk vannak amikor ezt az ablakot feldobja.
A fenti 3-4 program nem bír vele semmilyen beállítással eddig.
Segísetek, mit próbáljak még meg, illetve mi a fene lehet ez? A google sem talál ilye néven semmit, hogy antispyware quake
Ui: XP SP2 hu, tûzfal van, frissítések naprakészen telepítve, állandó NOD32 figyelés.
És mégse tudom kiirtani a mocskot
Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.
Elérési út társítása egy meghajtóbetûjellel
SUBST [1. meghajtó: <2. meghajtó:>2. meghajtó:>elérési út]
SUBST 1. meghajtó: /D
1. meghajtó: A virtuális meghajtó neve
<2. meghajtó:>2. meghajtó:>elérési út A fizikai meghajtó és elérési útja,
amelyet a virtuális meghajtóhoz rendelünk.
/D Töröl egy helyettesített (virtuális) meghajtót.
A virtuálismeghajtó-listához írja be a SUBST parancsot paraméterek nélkül.
Kérdésem a következõ lenne: létezik-e olyan parancs/program/trükk, ami egy virtuális meghajtóhoz (vagy akár virtuális könyvtárhoz) több könyvtár tartalmát rendeli? Segítségeteket elõre is köszönöm.
* Kisebb linkgyüjtemény letölthetõ fontokból
* Az elõbbi linkgyüjtemény fóruma
* http://betu.lap.hu/
ékezeteket, nemtom.
... got nothin to share with you...
free fontokat keresek, ráadásul olyanokat, amelyekben megvan az összes magyar ékezetes betû is!
ismertek honlapokat, ahol ilyenek között lehet válogatni?
elõre is köszi.

Még jobb ha statisztikát is csinál hozzá 😊
Elõre is köszi
Fákjúal!
(én már csináltam párszor profiltörlést)
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
Próbálj meg csinálni egy új felhasználót, és azzal belépni.
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.