Segítséget kérek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dj Faustus
Paint, Gimp, Corel Paint Shop Pro, Adobe Photoshop, Jasc Animation Shop, Ulead GIF Animator, Macromedia Flash (ez utóbbi három animált logók létrehozásában segít) - de van egy rakat ilyen program.
Nézz szét itt, vagy itt, vagy itt.

Truck Driver001
hmm,senki?:S

Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.

sziasztok azt szeretnem kerdezni hogy milyen progival tudok ilyen sg s logot csinalni ?

Asus p5k,Core 2 duo 3Ghz,Asus nvidia 8800GTX,geil 4gb 800Mhz ultra kit,Samsung 2x400Gb 16Mb

Én a JetAudio-t ajánlom.(méghozzá a 6.2.2.6826-s verzio plus VX-et).ez konvertál videót is.Avi,MPG,WMV,MP4 +Hang nagyon király.
Truck Driver001
hali all.walaki tudna nekem olyan progit mondani,amiwel widit tok felwenni gémböl??a fraps nem yó😛,mert nem megy😄D,plz help.htx.

Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.

Tomicsek
Nem azt mutatja az, hanem a hálókártya tudását. Mindent jól állítottál.

sufnituning
Hi. Most kötöttem egy ADSL szerzõdést <512k/96k>! Beállítottam mindent és ahogy belép kiírja hogy sebesség 100,0 Mbps. Ennek nem 512-nek kéne lennie? Vagy lehet hogy valamit rosszul állítottam be?
(bár az elõzõ modemes netemen se volt teljes a csatlakozás, nem volt soha 56k!, lehet hogy ennek így kell lennie?)

For sale: thedronewebshop.com

Köszi szépen, 84es int-el már viszi😊
Evin
Nem tudom az még mennyire támogatja a 6os szériát, szerintem szerezd be a legújabbat. Nem valószínû, de talán ez a gond.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

Fenn, 78.01-es forceware
Evin
Nvidia driver fennt van?

Sziasztok,
NAgy gondom van. A gépem nem játsza a videókat. Ha meg aakrom nyitni valamelyiket elindul a lejátszó, majd iszonyatosan belassul, és csak a feladatkezelõbõl tudom lelõni. Több lejátszót is próbáltam már. Egyébként a probléma azóta jelentkezik, mióta videókártyát cseréltem (gef 66 gt), volt win install is szal nemtom. Ace mega codecet használok, valaki esetleg találkozott már iylen problémával?
Evin
Szerintem töltsd le a legújabb QT-t a quicktime.com-ról és rakd fel.
Vagy esetleg próbáld ki a Quick Tinme Alternative-ot.

Üdv!

Olyasmi prg-ot keresek ami wmv-bõl avit csinál. Méghozzá olyat amit az asztali DVD player simán lejátszik.

Elõre si köszönöm
ÁÁ! A segítségetekre lenne szükségem. Nem tudtam stream-elni pár videót, mert kérte a Quicktime-ot. Újrapakoltam, mert nem tetszett neki a meglevõ. Most sikerült streamelni a videókat, viszont más oldalakon az általa behozott részeket nem mutatja! pl: guildwars.com-ot próbáljátok, na ott az animált résznél nekem feketeség és egy quicktime-os q betû kérdõjellel. Mit tegyek? elõre is köszi!

KO
Tiszteletem!
Ez a saját a 128 Mb-os Pendrive-om Win 98 drivere.
Egy próbát megér. 😊

Üdv. KO

Aki embert öl az gyilkos, aki tömegeket az hadvezér.

Sland
Egyszer Kétszer Csomószor Csomószabbszor Köszönöm! 😊

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Dj Faustus
driver itt nézted már?
Hi!

Pendrivehoz keresek drivert a win98-hoz. Eddig eredménytelen.
Segítsen akinek van ebben valami tapasztalata plíz!

http://crxforum.flix.hu a Hondafórum vagy www.hondaklub.com-HBKM!!!Intel&Nvidia powa!

Sland
hi.
olyan progit keresek ami vissza tud számolni egy elõre beállított idõponthoz és kint van mindig az asztalon. hónapot napot percet másodpercet stb-t tudjon mutatni.
van ilyen? ha van akkor linket plz!

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Mr Csé
Segítséget adok

A félelem az elme gyilkosa Szembenézek félelmemel Hagyom hogy áthaladjonrajtam

bociub
www.blackhack.xdl.hu

Sziasztok! Tud valaki olyan progit amivel egy személy email címének a jelszavát tudhatom meg illetve törhetem fel?
Dj Faustus
Ha van eDonkey-od vagy eMule-d:
Ejay Techno 2.rar
Ejay Techno 2.rar.torrent

Torrent-en is megtalálható.

Essék itt a 2-es.http://www.tracktrap.com/view.php?tID=86490&safe=1
A 4-es nem jó?
az ok! de nekem a techno ejay 2 kellene! és azt nem találom a torrenten!! nem tudtok valami címet, ahonnan free le lehetne tõtni??
ha tudtok, akkor írjatok már nekem mailt! [email protected]
elõre is köszi a segítséget!
KO

Aki embert öl az gyilkos, aki tömegeket az hadvezér.

Sziasztok.
Hirtelen nem találtam hang fórumot, így ide írok.
Van egy xvid-es filmem. Az a gondom, hogy a bsplayer illetve a media player sem játsza le a hangot. Viszont a nero showtime igen. Azzal megy rendesen a hang, de oda meg nem tudom berakni a feliratot.
A bs azt csinálja, hogy elindul a film, pár másodperc után szakadozni kezd, majd megáll az egész. WMP ugyan ez. A hang MPEG layer 3-as, a win media azt mondja a kodekhez, hogy MatrixMixer. Ha lementem a hangot csak magába, azt lejátsza a bsplayer, illetve, ha a filmhez csatolom külsõ hangfile-ként, akkor megy. Viszont beletekerni nem tudok, mert akkor leáll az egész és a hang is csúszik egy kissé.
Tudnátok valami okosat mondani, hogy mit tudok ezzel kezdeni, hogy simán lejátsza a byplayer is?
Elõre is köszönöm!
Blasta
Értem, akkor én is maradok a routernél, látom nem olyan drágák már.
Köszi! 😉

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Linksys volt.Elöször mi is a D-Link-et akartuk,(nem mintha nem lenne jó)aztán maradtunk az elözönél.
Nekünk is router-el volt elosztva és kitünö volt.(hibátlan).4-felé volt elosztva.Szerintem is jobban jársz router-rel.(de mindenki eldönti maga).A nevére már nem emlékszem de az is 12.-körül volt.
Blasta
Köszönöm, sokat segítettél!

Dj Faustus
Nem. Csak a routernek - ami elvégzi az internet-osztást.

Blasta
Aham. És akkor ehhez nem kell mennie a netmegosztó gépnek, ha a másik géppel netezni akarok, rájt?

Dj Faustus
Routereket találhatsz itt.
10000 Ft alatt lehet találni otthoni célra megfelelõ routert - például ezt.

Blasta
Nem akarom mindenáron kerülni a router-t, egyszerûen a legjobb ár/érték arányú megoldást keresem. :-)
Sajnos a netet oszto gép nem megy mindig, így ha létezik olyan megoldás, amihez nem kell a fõ gépet bekapcsolva hagyni, akkor azt választanám!

Dj Faustus
Ha mindenáron kerülni akarod a routert (és az internetet osztó gép általában be van kapcsolva) akkor szerezz be inkább switch-et. Ilyesmit találhatsz itt.

De egyébként egy router sem kerûl annyira sok pénzbe.

Blasta
Ha már itt tartunk.
Milyen HUB-ot ajánlotok egy sima ADSL megosztására?(2 gépre) Láttam anno ilyen direkt lanpartykhoz tervezett apró példányokat, de nem tudom jók-e, kapni-e még õket-e illetve mibe kerülnek-e. 😄

Dj Faustus
Esetleg Internet megosztással. Errõl bõvebben itt és itt olvashatsz.

De jobban jársz egy routerrel.

Értem értem! Akkor majd lehet beszerzek egy iylet, csakhát hó vége van... 😊 Egyébként a HUB-bal nem lehet vhogy megoldani?

Dj Faustus
Szevasz!
Egyrészt gratulálok a kábelnetes elõfizetésedhez, remélem meg vagy elégedve vele.
Másrészt számodra egy ROUTER beszerzését (nem HUB, se nem SWITCH) javaslom. Ezzel az eszközzel meg tudod osztani a netet, és még egy kis tûzfal is van benne ami nyúj valamennyi védelmet.

Sziasztok! Remélem jó helyre írok. Szóval van egy problémám. Tegnap kötötték be a kábelnetet. (Nem akarok most reklámozni) Kaptam egy modemet is ugye. Minden tök jól mûxik, kivéve a net megosztását. Ediig adsl-em volt, ott úgy csináltam meg, hogy a 2 gépen fix ip volt beállítva dsl kapcsolat létrehozva, megosztva, tökéletesen mûködött. Jha a gépek és a modem egy HUB ba voltak dugva. Nhamost a kábelnetnél ez így nem mûködik. Jha megha fix ip-t állítok ba a gépeken akkor alapbol nem mûxik. Szóval csak egy gépen mûködik a net úgy hogy a modem közvetlen a hálókártyával van összedugva. Próbáltam úgy is hogy az egyik gépet a hálókártyán keresztül csatlakoztatom, a másikat az USB-n keresztül, de úgysem megy. A másik meg, hogy amelyik gépet az usb-n csatlakoztatom, annak a képe elkezd rezegni. (mintha 60Hz-en menne) És amint kihúzom az usb port ból a kábelt abbahagyja a rezgést. Remélem van még valami ötletetek, hogy mit is csináltam rosszul. A válaszotokat elõre is nagyon köszönöm!

Dj Faustus
"sziasztok internetes rádióadokon keresztûl sugárzott musorok felvételéhez keresnék programokat léci segítsetek."
Streamripper
Stationripper

"És djvu az ilyen tipusú fájlokat mivel lehet megnyitni"
DJVU plugin Windows alatti böngészõkhöz
Irfanview - képnézegetõ, ami kezeli a DJVU formátumot

Hy! Tudtok olyan progiról amivel MOZGÓ gif fájlokat lehet úgy átméretezni, hogy mozgó is maradjon? Mert ha egy mozgó gifet átméretezek pl. ACDSee-vel (próbáltam mással is persze), akkor ugye csak az elsõ frame-et másolja ki. Létezik egyáltalán ilyen program? Mert kicsit hosszadalmas lenni vmi gif creatorral, új gif-et csinálni, úgy hogy minden frame-et külön-külön átméretezek...

\"I want to know, how God created the world.\" \"That which does not destroy us, makes us strong.\"

lck
Ezt használom.
Számonként mp3-akba automatikusan tudja menti a mûsort( amelyik adás ezt támogatja ).
Nekem nagyon bejött.
sziasztok internetesw rádióadokon keresztûl sugárzott musorok felvételéhez keresnék programokat léci segítsetek.
És djvu az ilyen tipusú fájlokat mivel lehet megnyitni
[Jakuza]
Latom nem art meg neked olvasgatni kicsit. 😛
http://www.prog.ide.sk/pas.php?s=18

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

hali a Turbo Pascalba hogy kell bekapcsolni a CRT unitot? Nekem nem aktív. És nem tudom hogy kell. Help please!