Segítséget kérek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ACER Aspire 5738ZG
[Asrock K7VT2][AMD Athlon Xp 2200+][640 DDR][Maxtor 40GB+80GB][Club3D 6600GT AGP][WinFast 2000XP deluxe TV tuner]
Ezt a "KHZ-jét" úgy hívják, hogy mintavételezés - ami nagyon röviden annyit jelent hogy a számítógép egy másodperc alatt hányszor alakítja át bináris számmá a hangot.
Ennek megváltoztatására hangszerkesztõ program alkalmas. Ilyen például az Audacity (ingyenes, tud magyarul, és nyilt forrású) a Goldwave (shareware, csak angolul tud, de könnyen kezelhetõ); vagy az Audition és a Sound Forge (e kettõ professzionális szoftver, professzionális árral).
Goldwave-ben a mintavételezés beállítása:
1. File/Open menûponttal betöltöd a hangot.
2. Effect/Playback rate-nél a Rate értékét 16000 Hz-re beállítod.
3. File/Save-as menûponttal elmented.
Elõre is köszönöm!
[Asrock K7VT2][AMD Athlon Xp 2200+][640 DDR][Maxtor 40GB+80GB][Club3D 6600GT AGP][WinFast 2000XP deluxe TV tuner]
1.) BIOS-ban beállíthatod a bekapcsolási idõpontot.
2.) Start menü-minden progi-indítópult itt kéne beraknod amit el akarsz indítani.
Fákjúal!
Olyan programot keresnék ami adott idõpontban bekapcsolja a gépet és belép az egyik xp fiókba. Létezik ilyesmi?
köszönöm elõre is!
Üdv: Pripyat
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Outlook 2003-at használó user szeretné a csatolt képeket úgy megnézni, hogy csak az egyiket nyitja meg, és a többit pedig lapozza, anélkül, hogy a többit egyenként meg kellene nyitnia Outlookban. Van erre mód? Ha igen, milyen program kell hozzá?
Köszi a segítséget elõre is!
Elõre is köszönöm!
(nem akartam bemásolni az egész kommentet ide is...)
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Segítséget szeretnék kérni: Beletörtek egy gépbe egy ps/2-es billentyûzetcsatlakozót, de sikerült a beragadt töredékeket kiszedni, ezután bedugtam egy másik bill.-t, amíg a BIOS-t tölti, addig mûködött a bill., be lehetett menni a setupba, le tudtam pause-olni, stb., De a bootolási képernyõ után már a billentyûzet nem mûködött. Azt hittem, a ps/2 portnak lett baja, ezért vettem egy USB-s bill.-t, de ezzel ugyanerre az eredményre jutottam.
Mi lehet a probléma?
\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"
Persze, hogy nem.
A crack benne lesz amit letöltöl. És crackkelni kell. Ha a szoftverbázisost töltöd le ahhoz nem kell.
De köszi akkor kipróbálom azt amit belinkeltél! De ott a frret töltsem le??
Valami kémprogram van a dologban? Törölj mindent a cucusofttal kapcsolatban.
Mit csináljak???
Namármost adott haverom egy újraírható CD-t hogy tegyek rá valamit de volt rajta egykét zene ezért mondta hogy töröljem le. Eddig nincs is semmi gond,beraktam -->alcohol-->cd törlése...bla..bla..
Miután letörölte visszanyomtam és azt írja ki hogy:
Nero-val is ugyeanez történt és már elment erre 3 CD-RW és mind1ik befuccsolt.<#shakehead>#shakehead>
Van két meghajtóm. 1 Sony CD-RW és 1 LG DVD-RAM meghajtó de akárhova rakom ugyanezt a hibát adja ki.
Valaki segítsen pls hogy mi lehet a baj!<#help>#help>
Olyan programot keresek amivel avibõl tudnék konvertálni. Most leszedtem valami cucusoftos progit. De mikor átkonvertálja a film közepébe kiírja hogy www.cucusoft.com És ez csöppet idegesít! Válaszaitokat elõre s köszi!!
Ezt hogy sebesség 100Mbps ezt csatlakozáskor írja ki:
For sale: thedronewebshop.com
Van egy kis problémám a neroval szeretnék kiirni video ts filet és amikor elinditom akkor azt irja ki hogy a tároló tul nagy és utána kiirja hogy cd irási hiba.a sárga és a piros jelet még nem is közelitette meg.
Mi a hiba? Légyszives segitsetek nekem.SOS SOS SOS SOS SOS SOS SOS
Ki tudna segíteni abban: Kellene egy olyan program és leírása, amelyikkel több mp3-as trackekbõl 1 DB mp3+cue -t tudok csinálni / Mix lemezt /
Várom a segítségeteket.
Elõre is köszi.
Keresd meg a Sajátgépen a meghajtót, amire ki akarod csomagolni az állományt.
Jobb klikk a meghajtón és a megnyíló menûbõl válaszd ki a Tulajdonságok menûpontot. Ha a Fájlrendszernél nem NTFS, akkor ott a hiba.
Windows XP esetén át lehet konvertálni a meghajtót NTFS rendszerûvé:
1. Lépj ki minden olyan programból, ami az adott vinyót használná (eMule, DC++, Torrent, MSN, játék, stb...)
2. Start menû Futtatásba írd be: cmd
3. A megjelenõ ablakba írd be convert D: /fs:ntfs - ahol a D: helyére az adott meghajtó betûjelét kell írni.
4. Ezután megtörténik az átkonvertálás.
Win95/Win98/Win98SE/WinME esetén nem lehet átkonvertálni a meghajtót, ugyanis ezek az operációs rendszerek nem kezelik az NTFS filerendszert.
"ja, és ha win commanderrel csomizom ki, akkor csak 4.3gb-ot másol át a 4.7 gb helyett..."
Egy DVD mérete 4700000000 byte ami csak 4,3772161006927490234375 GByte. A DVD-k méreténél ugyanis 1000-es a váltószám (ugyanúgy mint az átviteli sebességnél, a vinyók méreténél). Lásd itt, illetve itt.
Olyan backup progit keresek ami egy mappából összeválogatja a megfelelõ méretben a kiirandó elemeket! tehát úgy szedi össze a file-okat hogy mindig a leg optimálisadd legyen a kiirt tartalom mennyiséd és és akár tödd dvd-t is kér ameddig be nem fejezte a könyvtár kiírását! van ilyen csak a nevét nem tudom!
Asus p5k,Core 2 duo 3Ghz,Asus nvidia 8800GTX,geil 4gb 800Mhz ultra kit,Samsung 2x400Gb 16Mb
kitömörítésnél pedig ezt a hibát kapom 90% körül:
tudna vki segíteni, hogy ki tudjam csomizni a cuccot? és nem értem miért írja ki, hogy nincs elég helyem, mert még maradna is 1gb hely, ha teljesen kitömörítené a cuccot
ja, és ha win commanderrel csomizom ki, akkor csak 4.3gb-ot másol át a 4.7 gb helyett...
Asus p5k,Core 2 duo 3Ghz,Asus nvidia 8800GTX,geil 4gb 800Mhz ultra kit,Samsung 2x400Gb 16Mb