Segítséget kérek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

vki
Hello! Keresnék egy olyan programot, amivel Windows alól tudom szabályozni, hogy a gép korlátozza a le- és feltöltés sebességét független a router-tól, meg ilyenektõl.

ACER Aspire 5738ZG

Hû de köszi!!!

[Asrock K7VT2][AMD Athlon Xp 2200+][640 DDR][Maxtor 40GB+80GB][Club3D 6600GT AGP][WinFast 2000XP deluxe TV tuner]

Tomicsek
HdTune free a másik nem. Ezt nézd meg.

ffxi
THX és kell ehhez crack?

Fákjúal!

Tomicsek
A vinyóét Hd Tune. ez mindkettõt.

ffxi
Help! Everest-en kívül melyik progi mutatja még a CPU és vinyók hõmérsékletét? THX!!

Fákjúal!

Dj Faustus
"Milyen programmal lehetne az mp3/waw-amnak a KHZ-jét 16-ra csökkenteni?"
Ezt a "KHZ-jét" úgy hívják, hogy mintavételezés - ami nagyon röviden annyit jelent hogy a számítógép egy másodperc alatt hányszor alakítja át bináris számmá a hangot.

Ennek megváltoztatására hangszerkesztõ program alkalmas. Ilyen például az Audacity (ingyenes, tud magyarul, és nyilt forrású) a Goldwave (shareware, csak angolul tud, de könnyen kezelhetõ); vagy az Audition és a Sound Forge (e kettõ professzionális szoftver, professzionális árral).

Goldwave-ben a mintavételezés beállítása:
1. File/Open menûponttal betöltöd a hangot.
2. Effect/Playback rate-nél a Rate értékét 16000 Hz-re beállítod.
3. File/Save-as menûponttal elmented.

Milyen programmal lehetne az mp3/waw-amnak a KHZ-jét 16-ra csökkenteni? (lehetõleg egy kisprogramot mondjatok!)

Elõre is köszönöm!

[Asrock K7VT2][AMD Athlon Xp 2200+][640 DDR][Maxtor 40GB+80GB][Club3D 6600GT AGP][WinFast 2000XP deluxe TV tuner]

Mobiledit! jobb mint a xar pc suite és ezer telit támogat!

ffxi
2 in 1 ??? Nehézkes. De progi nélkül is megoldható:

1.) BIOS-ban beállíthatod a bekapcsolási idõpontot.

2.) Start menü-minden progi-indítópult itt kéne beraknod amit el akarsz indítani.

Fákjúal!

Prypiat
Sziasztok!

Olyan programot keresnék ami adott idõpontban bekapcsolja a gépet és belép az egyik xp fiókba. Létezik ilyesmi?

köszönöm elõre is!

Üdv: Pripyat

Blasta
Tudomásom szerint nincs rá mód, de vannak nálam okosabbak is 😉

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Üdv, Kollégák!

Outlook 2003-at használó user szeretné a csatolt képeket úgy megnézni, hogy csak az egyiket nyitja meg, és a többit pedig lapozza, anélkül, hogy a többit egyenként meg kellene nyitnia Outlookban. Van erre mód? Ha igen, milyen program kell hozzá?

Köszi a segítséget elõre is!

pc suite only nokia

Sziasztok.Az lenne a kérdésem hogy samsunghoz(talán valami D600-valahányas,vagy 800-valahányas nem tom valami uj,)hogy jó e,a Nokia PC Suite progi? vagy milyen progit lenne jó használni?(az elözöt használtam nokia-hoz meg voltam vele elégedve,a samsunghoz van valami jó progi?(és ha lehet magyar) kössz a válaszokat.
Blasta
Sziasztok! Aki tud, légyszíves próbáljon meg segíteni!
Elõre is köszönöm!
(nem akartam bemásolni az egész kommentet ide is...)

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

UnknownAsshole
még mindig ugyanez<#rinya><#rinya><#rinya>
Aquli
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni: Beletörtek egy gépbe egy ps/2-es billentyûzetcsatlakozót, de sikerült a beragadt töredékeket kiszedni, ezután bedugtam egy másik bill.-t, amíg a BIOS-t tölti, addig mûködött a bill., be lehetett menni a setupba, le tudtam pause-olni, stb., De a bootolási képernyõ után már a billentyûzet nem mûködött. Azt hittem, a ps/2 portnak lett baja, ezért vettem egy USB-s bill.-t, de ezzel ugyanerre az eredményre jutottam.
Mi lehet a probléma?

\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"

Ja és még azt hogy ahhoz kell valami crack amit te használsz vagy simán már konvertálhatok is? mert nincs kedvem még kétszer más fél órát várni rá!

Tomicsek
A free-re kattints, utána visszaszámol, és akkor töltöd a progit. Letöltésvezérlõt ne használj.

Persze, hogy nem.

A crack benne lesz amit letöltöl. És crackkelni kell. Ha a szoftverbázisost töltöd le ahhoz nem kell.

De ugye amit te használsz az nem írja ki a film közepére a progi gyártójának a címét????

Nem hiszem hogy kémprogi! Az annak a proginak amit elõször használta a gyártója.
De köszi akkor kipróbálom azt amit belinkeltél! De ott a frret töltsem le??

Tomicsek
Ezt használom. Ez régebben volt free program. itt. Amit alább belinkeltem abban benne van a crack is gondolom.

Valami kémprogram van a dologban? Törölj mindent a cucusofttal kapcsolatban.

De ezt nem hiszem hogy két proginál is ugyanaz a gond! Miért írja ki középre azt a barom címet!

töltsem le a freet?? de te amúgy mit használsz?

Mit mondjak? Hát hogy próba verzió. fileok egy oszlopba mellette meg versionok egy oszlopba.

Tomicsek
Ha a progit elindítod sugó-névjegynél mit ír?

Máshonnan.

Hali bemásoltam abba a fileba de amikor rákattintok a patchre valami hibát ír ki!
Mit csináljak???

Tomicsek
Indítsd ezt, hátha segít.

UnknownAsshole
Helo ! Segítséget szeretnék kérni !
Namármost adott haverom egy újraírható CD-t hogy tegyek rá valamit de volt rajta egykét zene ezért mondta hogy töröljem le. Eddig nincs is semmi gond,beraktam -->alcohol-->cd törlése...bla..bla..
Miután letörölte visszanyomtam és azt írja ki hogy:

Nero-val is ugyeanez történt és már elment erre 3 CD-RW és mind1ik befuccsolt.<#shakehead>
Van két meghajtóm. 1 Sony CD-RW és 1 LG DVD-RAM meghajtó de akárhova rakom ugyanezt a hibát adja ki.
Valaki segítsen pls hogy mi lehet a baj!<#help>
Tomicsek
Patch.exe ez kell neked, program telepítése után bemásolod a C:\Program Files\vso\ConvertXtoDVD mappába és patch.

köszi! és ezzel nem lesz ilyen probléma h kiír valamit a film közepére?

Tomicsek
Jajj aviból dvdbe! Ezt akartam írni csak kimaradt!

Sziasztok!
Olyan programot keresek amivel avibõl tudnék konvertálni. Most leszedtem valami cucusoftos progit. De mikor átkonvertálja a film közepébe kiírja hogy www.cucusoft.com És ez csöppet idegesít! Válaszaitokat elõre s köszi!!

sufnituning
Akkor jó. Köszi szépen

For sale: thedronewebshop.com

Tomicsek
Igen, nekem is így van.

sufnituning
Ez a helyi hálózat ott van, ott van a kártya neve, meg hogy Fast Ethernet Adapter! Amint látom ami neked ott van azok is a kártya paraméterei.

Ezt hogy sebesség 100Mbps ezt csatlakozáskor írja ki:

Sziasztok.
Van egy kis problémám a neroval szeretnék kiirni video ts filet és amikor elinditom akkor azt irja ki hogy a tároló tul nagy és utána kiirja hogy cd irási hiba.a sárga és a piros jelet még nem is közelitette meg.
Mi a hiba? Légyszives segitsetek nekem.SOS SOS SOS SOS SOS SOS SOS

Tomicsek
Nálad is így van, nem?

Tomicsek
Persze, hogy jó.

sufnituning
Köszi. És ez jó vagy nem annyira?

Sziasztok !

Ki tudna segíteni abban: Kellene egy olyan program és leírása, amelyikkel több mp3-as trackekbõl 1 DB mp3+cue -t tudok csinálni / Mix lemezt /
Várom a segítségeteket.
Elõre is köszi.

zaki
nagyon szépen köszönöm <#worship>

zaki
és hogy tudom "átrakni" ntfs fájlrendszerbe?

Dj Faustus
Valószínûsítem nem NTFS filerendszert használsz a vinyódon, hanem FAT32-t. Ez a filerendszer nem támogatja a 4 GByte-nál nagyobb file-ok kezelését.

Keresd meg a Sajátgépen a meghajtót, amire ki akarod csomagolni az állományt.
Jobb klikk a meghajtón és a megnyíló menûbõl válaszd ki a Tulajdonságok menûpontot. Ha a Fájlrendszernél nem NTFS, akkor ott a hiba.

Windows XP esetén át lehet konvertálni a meghajtót NTFS rendszerûvé:
1. Lépj ki minden olyan programból, ami az adott vinyót használná (eMule, DC++, Torrent, MSN, játék, stb...)
2. Start menû Futtatásba írd be: cmd
3. A megjelenõ ablakba írd be convert D: /fs:ntfs - ahol a D: helyére az adott meghajtó betûjelét kell írni.
4. Ezután megtörténik az átkonvertálás.

Win95/Win98/Win98SE/WinME esetén nem lehet átkonvertálni a meghajtót, ugyanis ezek az operációs rendszerek nem kezelik az NTFS filerendszert.

"ja, és ha win commanderrel csomizom ki, akkor csak 4.3gb-ot másol át a 4.7 gb helyett..."
Egy DVD mérete 4700000000 byte ami csak 4,3772161006927490234375 GByte. A DVD-k méreténél ugyanis 1000-es a váltószám (ugyanúgy mint az átviteli sebességnél, a vinyók méreténél). Lásd itt, illetve itt.

Szasz mindenki!
Olyan backup progit keresek ami egy mappából összeválogatja a megfelelõ méretben a kiirandó elemeket! tehát úgy szedi össze a file-okat hogy mindig a leg optimálisadd legyen a kiirt tartalom mennyiséd és és akár tödd dvd-t is kér ameddig be nem fejezte a könyvtár kiírását! van ilyen csak a nevét nem tudom!

na az a gond hogy a vinyon a particio fat32 fajlrendszerba van az pedig csak 4gb ig tamogatja a fajlokat magyarul ami 4 gb nal nagyobb fajl azt nemtudja kezelni rakd at a particiot ntfs fajlrendszerbe es akkor mar engedi majd

Asus p5k,Core 2 duo 3Ghz,Asus nvidia 8800GTX,geil 4gb 800Mhz ultra kit,Samsung 2x400Gb 16Mb

zaki
üdv. letöltöttem ezt: King Kong (2005) *PAL* *PROPER*

kitömörítésnél pedig ezt a hibát kapom 90% körül:

tudna vki segíteni, hogy ki tudjam csomizni a cuccot? és nem értem miért írja ki, hogy nincs elég helyem, mert még maradna is 1gb hely, ha teljesen kitömörítené a cuccot

ja, és ha win commanderrel csomizom ki, akkor csak 4.3gb-ot másol át a 4.7 gb helyett...

köszi szépen

Asus p5k,Core 2 duo 3Ghz,Asus nvidia 8800GTX,geil 4gb 800Mhz ultra kit,Samsung 2x400Gb 16Mb