Segítséget kérek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Evin
Próbáld ki másik gépben is, és ha ott is ue. van, akkor rossz a vinyó.(egyébként lehet 1000 más gond is)

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

Evin
Felkeresed az alaplap gyártójának oldalát(hogy melyik széria a lap, rá kell, hogy írva legyen), és onnan leszeded a legutolsó drivert a hálókártyához.

A gépbe a hálozati kártya integrált.az eszközkezelöben a hálozati kártyánál sárga kérdöjel.Probáltam beállitani a netet,és kiirja hogy {hálozati(ethernet driver) hiányzik}.Létezik? ha igen és nincs meg a cd-amit kapott a géphez akkor mi van? mi a megoldás?
gordon 24
Sziatsztok!

Van egy olyan gondom, hogy Xp telepitésnél, amikor bejön az a képernyõ amikor felkínálja a formázás particio létrehozását akkor a gép azt írja ki, hogy ismeretlen a meghajtó és ha a particiót törölni akarod, akkor azt irja ki hogy nem lehet. És telepíteni sem enged rá.

Ilyenkor mivan? Ráadásul a probléma egy sima újraindítás után jött elõ, azóta se kép se hang.
Mi lehet?
Vinyo csere?

Downhill!!

danikarate
nem tudjátok hol lehet az internet explorer-be bekapcsolni a cooike-kat

Sziasztok.Van a gépembe egy 2 GHz-es proci és 2 db 256Mb-os kártya most az egyiket kivettem és tettem bele egy 512Mb-osat tehát igy 768Mb-t.Megnyitok egy progit mondjuk a Pinnaclet de semmivel nem nyitja meg hamarabb mint elötte.Esetleg hol fogom észre venni a változást hogy több benne a memoria?
Kössz a válaszokat,most értem vissza ide.Közben megoldodott a probléma,kicseréltem az elemet,azt mondták az a hiba.Közben rájöttem hogy hiába telepittem az én gépemen az Xp-t és majd átrakom a vinyot.(megprobáltam a lehetetlent)😊 Amugy a biosban lehetett látni a vinyot. alaplap Asus.Az F1-et meg azért irta mindig(legalábbis gondolom,mert meg volt forditva a flopy-n a kábel).Azért kössz a segitséget.
Evin
Ha a te gépedben telepítesz xp egy vinyóra, az átrakva egy másik gépbe garantáltan nem fog mûködni.(Még akkor se valószínû, ha ugyanaz a konfig.)
Lehet, hogy az ismerõsöd adatkábele kontakthibás(vagy a tápkábel).

units
Biosban látszik a vinyó?
alaplap neve pontosan?
bios update?

Életfogytig tartó büntetés a Cat8 börtönszigeten HJT Log elemzők: www.hijackthis.de www.help2go.com

Na sziasztok guruk.Mondom az uj fejleményt.Északa ujraraktam az ismerösöm vinyojára az XP-t,az én gépemben. (Ugye primary master-kén raktam a gépembe),és mikor megvolt még használtam is.Ma átvittem az ismerösömhöz és azzal a jamperolással ahogy nálam volt nem ismerte fel a vinyot.(létezik)???(ezek szerint igen).Aztán jamperoltam hogy lássa p.-masterként, és a dvd-t p.-slaveként.Hiába kértem hogy bootoljon a vinyorol,fojton ugye probálja,feljön a felirat ahol felismeri hogy mi az elsödleges meg másodlagos, azt irja hogy folytatáshoz nyomjam meg az F1-et, a setup-hoz meg a Del-tet. Ha F1-et nyomok megint probál de bejön az hogy Csökkentett modba meg stb.-akarom e inditani.Hát hiába probáltam végig mind visszajön hogy nyomjam meg az F1-et vagy a Del-t.Ha Del-t nyomok akkor bejön a bios-nál a boot állitás ott kérem hogy az 1-a vinyo legyen, F10 save,enter és kezdi elölröl. A vinyon rajta van az XP,-nállam ment.Szerintetek mi a szar lehet má 2-napja szenvedek,még sosem szivtam igy meg. A bios az Avard bios. Nemsokára hozzák a gépet legyen itt mellettem és ha tudtok segitsetek. Elöre is köszönöm. Ha addig is tuttok valami tippet köszönöm.

Ui: az F11-re nem reagál.
mohojojo
Sziasztok

Egy programot szeretnék használi az egyik haverommal hogy együtt tudjunk dolgozni különféle webes izéken ... esetleg nem tudok vm programot ?

hasonló program mint a tactical center a b hez ...

következõ kritériumoknak kellene teljesülniük:

- több egér legyen ne csak 1 ( ne mozgássák az egeremet mert baromira idegesitõ
- gyors és jó minõsigû felhasználó felület

köszi

Sziasztok.Most jövök az egyik ismerösömtöl.Milyen bios-ok vannak?(névileg).Ujraakartuk telepiteni az XP-t boot-oltattuk,beállitottuk hogy cd-röl ujraindult,és irta hogy F1-et nyomni a fojtatáshoz.Ha megnyomtuk ujraindult és megint kezdte ugyanezt a kiirást.Aztán kiprobáltuk az összes jamper-olást de semmi.Utána boot-oltattam dvd-meghajtorol,de ugyan ez a mese.Aztán kiiktattam a vinyot,és akkor már kiirta hogy xp telepités,hardver kiépitésének vizsgálata.Persze kiirta 1-kis idö mulva hogy nincs vinyo.Ha visszakötöttem,kezdödött az 1-sö felvonás 😊 elölröl.Szerintetek mi a gubi? Most hazahosztam a vinyot megprobálom itt 2-ik ként bekötni hogy egyáltalán érzékeli e.Ha tudtok valami választ elöre is köszönöm. Ja kellemes ünnepeket.
na ottvan a game (Haegemonia )
loading, aztán kilép, kiírja hogy ddhelp.exe-ben belsõ hiba történt! Aztán ált. az összes többi programnál kiírja, vagy valamelyiknél lefagy, vagy újraindul a gép! Aztán beírom a keresõbe hogy ddhelp---> kiad kettõt is.(bizt.ment+ a normális win\systemben levõ). Megnyitom a normálisat és ugyanaz történik! Ha kiveszem a systembõl azt a fájlt akkor elképzelhetõ hogy futhat a játék? ???

Sziasztok.Ha ujratelepitek 1 Xp-t és router-el van elosztva a net,akkor majd ha feltelepitettem a beállitásoknál azt kell kérni hogy "egy hálozaton keresztül"? már régen csináltam ilyet.(most az 1-ik ismerösömnél kell megcsináljam)kössz a választ.
HI

KILÖKTEK A WORLD OF WARCAFTBÓL
LETILTOTTÁK AZ IP-MET NEM TOK VISSZA LÉPNI

AZ ÉN IP-M MEG ÁLLANDÓ NEM VÁLTOZIK HA ÚJRAINDITOM A GÉPET (KÁBEL NETEM VAN A FIBERNETNÉL)

PROXY VEL IS PROBÁLKOZTAM DE NEM SIKERÛLT

NAGYON SOKAT KINLODTAM VELE

VALAKI HELPPPPPPPPP
gordon 24
Sziasztok!!
Szeretném megkérdezni hogy hogy lehet a keresõ programokból eltüntetni, azt amit az ember keresett már egyszer, mert rohadt idegsítõ hogy állandoan elõugrik sok olyan próbálkozás (szó) aminek semmi eredménye nem volt.

Elõre is köszi !!

Downhill!!

máskor legyél jófiú <#nevetes1>

HI

KILÖKTEK A WORLD OF WARCAFTBÓL
LETILTOTTÁK AZ IP-MET NEM TOK VISSZA LÉPNI

AZ ÉN IP-M MEG ÁLLANDÓ NEM VÁLTOZIK HA ÚJRAINDITOM A GÉPET (KÁBEL NETEM VAN A FIBERNETNÉL)

PROXY VEL IS PROBÁLKOZTAM DE NEM SIKERÛLT

NAGYON SOKAT KINLODTAM VELE

VALAKI HELPPPPPPPPP
Sziasztok! Az lenne a nagy kérdésem, hogy hogyan lehet DVD filmet (VIDEO_TS) másolásvédetté tenni? Milyen program stb. Tudom, hogy nincs biztonságos másolásvédelem, ez csak arra kell, hogy mégis legyen rajta valami. Elõre is köszönet...

desigo
kösz
desigo
Hali
Tudnátok egy-két progit mondani amivel idõzíteni tudom a gép kikapcsolását?
thx
magyar 10 újjas gépelést oktató szoftvert tud linkelni nekem vki? 😊

... got nothin to share with you...

Ja azt tudja valaki hogy mire jó a konzisztencia teszt?

hát ezzel nem jutottam közelebb a dologhoz de azért kösszi szépen.

hello! valaki megtudná mondani hogy miért csinál a gép konzisztencia tesztet?

Tomicsek
Itt errõl van szó.

Basic
A subwoffer van a mikrofonon? Érdekes. Na mindegy. Azt nem lehet állítani, hogy a hangkártya melyik bemenete legyen a mikrofon, legalábbis szoftveresen nem. Az a hangkártya úgy van legyártva, ahogy van, ezzel nem lehet mit tenni.

sziasztok! Valaki megtudná mondani hogy miért végez a gép konzisztencia tesztet?

TommyC
megállt a tudomány?...<#zavart2>

dixitque deus fiat lux

TommyC
Sziasztok!
egy olyan progi kéne, amelyikkel meg lehet változtatni, hogy melyik legyen a mikrofon bemenetem a három bemenet közül...mert 2.1es hangrendszerem van és a subwoffer dugasza elfoglalja a mic-em bemenetét, ezért nem tudom a kettõt egyszerre használni...meg lehet olodani valahogy a problémát?..

dixitque deus fiat lux

madi 9k
ezzel a mIRC scripttel-el videókat lehetne letölteni a mIRCrõl 😉 és thx a linkeket, végignézem

http://www.madaraszautosiskola.hu

jaja, igazad lehet.Osztálytársamnak (neki is ilyen van) 100kBájt/s-on felül is szokott lenni, hát nem tom meddig..
Szolgáltató: TvNetwork, Signet csomag max letöltési sebesség 128kbit/s, 2000ft/hó, kábeltévés, ingyen modem, ingyen bekötés, 2 éves hûségszerzõdés
remélem kimerítõ válasz<#smile>

Dj Faustus
Törést meg keresel hozzá az Astalavista crack-keresõvel.

ffxi
THX!! De nem is létezik tört verzió 😛

Fákjúal!

units
Ha zip, rar akkor nem lehet. Léteznek rá programok, de csak kipörgetni tudják a jelszót. normális pass esetén ez évekbe is telhet.

Életfogytig tartó büntetés a Cat8 börtönszigeten HJT Log elemzők: www.hijackthis.de www.help2go.com

eNiX
hogy lehet megnyitni/feltörni egy jelszavas tömörített fájlt? fontos lenne

keine Signatur

Köszönöm szépen!
Dj Faustus
0. Meggyõzödsz arról, hogy a mikrofon és a hangszórók nincsenek közel egymáshoz.
1. Elõvarázsolod a Windows hangerõvezérlõ-pultját (jobb alsó sarokban dupla-klikk a hangszóró ikonra, vagy Start menû/Futttás-ba beírod: sndvol32.exe)
2. A megjelenõ ablakban: Beállítások/Tulajdonságok menûpont, Hangerõ beállítása: Lejátszáshoz, A következõ hangerõszabályzók megjelenítése: Az SW szintetizátor (MIDI), illetve a Mikrofon legyen mindenképp bejelölve.
3. Gyõzödj meg arról, hogy a Mikrofon csatorna nincs elnémítva.
4. Indítsd el a karaoke lejátszóban a lejátszást; a Mikrofon és a MIDI (SW szintetizátr) hangerejét igazítsd egymáshoz.
5. Ha túl csendes lenne a mikrofon:
* Beállítások/Speciális szabályzók menûpont legyen bepipálva
* Mikrofon csatorna alatt Speciális gombra kattintva a megjelenõ ablakban a Mic Boost legyen bepipálva.

Sziasztok!Tudna nekem segíteni valaki? Szeretnék egy karaoke bulit összehozni.Letöltöttem a van basco karaoke progit+hozzá midiket.A kérdésem a következõ lenne:ha vásárolok egy mikrofont(nem Pc-s mikrofont mert az kicsi)akkor hogyan tudom azt megoldani hogy a karaoke alatt az alapzene is menjen és a hangszóróból a zene mellett a hangot is lehessen hallani amit a mikrofonba énekel valaki?
Elõre is köszönöm a segítséget.
madi 9k
Sziasztok!

Valaki tudna nekem küldeni egy Script 2.7 -et vagy egy linket rá ahonnan letölthetem?

elõre köszi, madi

[email protected]

http://www.madaraszautosiskola.hu

Dj Faustus
ffxi
HELP! Broken Cross Disk Manager tört verzió kellene nekem, crack-et én letom tölteni, vki be tud linkelni?? PLS dial-up'om van. THX!!!

Fákjúal!

Dj Faustus
karcsi27: Streamripper - van plugin Winamp alá, külön Windows-os konzol és Unixos (forráskód) megoldása.

555 (idõzítõ IC?): Az IP címedet nem tudod megváltoztatni, csak elrejteni - de nem mindenki elõl (a mezei ingyenes tárhelyen leledzõ honlaptulajdonos elõ talán igen, de a WAN hálózaton levõ informatikai szakember elõl nem). Keress rá itt a fórumban az anonim proxy kifejezésre.

szerinted007: milyen szolgáltató? Milyen csomag? Lehet hogy csak véletlenûl elkötötték neked a netet és most rájöttek...

szerintem azt nem lehet. Miért is akarod??

HI

Azt szeretném kérdezni, hogy az IP címet lehet-e megváltoztatni (állandó ip m van) ????
Ha igen akkor hogy??????,
nero web editor

sziasztok
tud valaki olyan progit, amivel webrádiórol tudok felvenni zenéket mp3-ban?

nem tud valaki vmi tippet??? lelassult valamiért a net: kb.15-el tölti a dolgokat, a szokásos 40-60 helyett!!!!Már vagy 1 hete! Futtattam egy netkapcsolat tesztelõt(többször is) és azt írta ki hogy kb. 120kbit/s a sebesség ezelõtt ez miindig több száz volt, sõt, néha még a 700-at is elérte!!!! Tegnap nézegettem a szolgáltató weblapját, és a díjcsomagoknál látom hogy nekem tul.képpen 128kbit/s a maxom. De akkor miért volt ezelõtt sokkal gyorsabb, ha már évelejétõl megvan a net??HEEEELP!!