20837
Segítséget kérek
-
#19596 Legegyszerűbb: Hívd ki egy hálózati informatikust! -
KnightRider #19595
Sziasztok!
T-Online ADSL előfizetésem van. Az elmúlt pár napban folyamatosan problémák vannak a csatlakozással. Az elején a csazlakozás sikerült, felhasználónevet/jelszót elfogadta, de semmi más nem történt, semmilyen internetes oldalt nem tudott megjeleníteni. A szokásos újraindítás, modem újraindítás, stb. nem segített.A T-s szerelő hozott egy új modemet, azzal működött. Másnap jött az új probléma: csatlakozik, megy is a net, de kb. 2 óránként megszakad a kapcsolat. Kábeleket is kicseréltem, de ugyanez a hiba.A hálózati kártyám alaplapra beépített, "Realtek PCIe GBE Family Controller" néven jegyzi az Eszközkezelő.
Szerintetek mit csináljak? Vegyek egy slotra csatlakoztatható új hálókártyát? Vagy ez valami, a szolgáltató részéről eredő probléma? Ha ez számít, BP 20. kerületi vagyok, bár nem tudok a környéken hasonló problémáról. Felhívtam a T-Home-os hibabejelentőt, ők azt mondták, ők sem tudtan hálózati problémáról.
-
#19594 Nem tudjátok miért lehet az, hogy diginél torrent mellett meghalt a youtube ? Lenne még bőven szabad sávszél a youtube-nak mert a max sebesség felével ha jön a torrent, de egyáltalán nem tölt a youtube videót, vagy csak marha lassan. -
#19593 Rendszergazdai jogosultság szükséges a helyi kapcsolat tiltásához.Esetleg a hálókártya driverje meghibásodhatott. -
#19592 Végül lefutott a kaspersky.Talált valami trójait,töröltem de továbbra sem tudom letiltani a helyi kapcsolatot.Így csak a modem kikapcsolásával tudom megszakítani a netet.Mikor a helyi kapcsolat letiltására megyek azt írja ki hogy jelenleg nem lehet letiltani mert olyan alkalmazást használ ami a plug & playt nem támogatja vagy más felhasználó,rendszerfiók inicializálta.T-home-os ZTE modemem van,dsl kábelen jön a net.Egy ideig pedig le lehetett tiltani-talán a felhasználói fiókoknál kéne valamit átállítani? -
#19591 9.0 is ezt írja? -
#19590 Állandó védelemre Avastom van.
Ezt töltöttem le,(11-es)de ahogy mondtam az alábbi figyelmeztető üzenetet küldte a gép. -
#19589 nem, a mozilaban kellene egyébként..
Remélem nem egy komplett védelmi rendszert telepítesz mert, ez csak egy analizáló program,valóvédelme nincs. -
#19588 Meg van az hogy hálózati kapcsolatok/helyi kapcsolat-dsl kapcsolat.Ezen belül kéne valamit átállítani? -
#19587 Kaspersky 11-es verziót az XP nem engedte felinstallálni,azt írta ki hogy instabilítást és összeomlást okozhat az activ monitor alkalmazás és nem kompatibilis az xp-vel a szoftver. -
#19586 Olyan van csak hogy rendszer/eszközkezelő -
#19585 Vezérlőpultból kéne megynitni az eszözöket? -
#19584 eszközök>beállítás>speciális>hálózat fül..?
Vírusgyanús dolog lehet :Kaspersky virus removal toolt futtasd le. -
#19583 2 problémám van:
1:ha a helyi kapcsolatot le akarom tiltani azt írja nem lehet mert olyan protokollt használ ami nem támogatja a plug & playt,vagy más falhasználó vagy rendszerfiók inicializálta.
2:Az ideiglenesen letöltött internet fájlok 8-900 megát foglalnak-be lehet valahol állítani hogy ne őrizzen ilyen ideiglenes vackokat?A Mozillán próbáltam beállítani hogy cookikat ürítse bezáráskor meg hogy ne őrizze meg a letöltési előzményeket,de az akkor a könyvjelzőket sem jegyzi meg többé. -
meta3 #19582 Nem talált megoldást a windows // a .net frameworköt újratettem // kl24h ha hazaértem megpróbálom, köszi -
kl24h #19581 Itt lehet vírus is a dologban, mivel csak úgy egyszerűen leállt a működése. Egyelőre a #19579 és a #19580 próbáld meg. -
#19580 Úgy látom hogy ".Net framework"-öt kellene újra telepíteni. -
#19579 Talált megoldást a problémára a Windows? -
meta3 #19578 Indítás után a rendszer ezt az üzit dobja ki....azóta szaggatnak a játékok...tegnap még semmi baja nem volt. Ha valaki tud rá megoldást, a rendszer újratelepítése nélkül, megköszönném.
Köszönettel,
Timi -
#19577 Beírom futtatásba amit beírtál te is, de nem történik semmi :/ újraindítás kellene? Egyébként most jutott eszembe, hogy amikor indítom a gépem ugyanez a chkdsk nevű cucc végigfuttat egy ilyen törlési folyamatot, ahol elvileg a nem szükséges indexeket törli, azonban mégsem történik semmi. -
#19576 Egy javaslat,igen egy chkdsk -f D: parancsot nem ártana futtatni.Esetleg újraformálhatod a D partíciót általában helyrehozza a szektorhibákat. -
#19575 Hali!
Napokban lett újratéve a gépem, de van egy kis problémám. Win 7 rendszer került föl rá, minden fasza volt, viszont egyszer csak vmi 0x80070571-es hiba jelentkezett, ami azt mondja, hogy a lemezszerkezet sérült vagy nem olvasható. Ez azért érdekes, mert teljesen új winchesterem van, tehát nemhiszem, hogy itt lenne gond. Egyébként a D partícióról van szó. Érdekes mert ez után a hiba után a flash player, a chrome is összeomlott, sőt egy egyszerű word fájlt sem tudok megnyitni. Amikor bekapcsolom a gépet, hibaellenőrzést futtat, s nekem is azt javasolja, hogy futtassak le vmi chkdsk nevű parancssort. Szerintetek mi lehet a probléma?
Köszi -
#19574 Szerencsére volt HTML nézet, így tudtam menteni htm formátumban, majd azt htmlként egy iframe segítségével beágyazni.
Köszönöm. -
Thibi #19573 Wordből,Excelből lehet html formátumban is menteni -
#19572 Ennyi erővel akár a google docs-ba is feltöltheti:D -
#19571 és ha piszkozatba menti? -
#19570 beszarsz, de: elküldöd magadnak gmail-es címre csatolmányként, majd view -> alap html nézet -> forrás megtekintése :D
-
#19569 valami ehhez hasonló táblázat kellene.:S -
#19568 Hali.
Tudtok olyan programot, ami MS Word táblázatot konvertál HTML táblázatba ?:D
Valahogy meg kellene oldani, hogy ne kelljen újra begépelni a 12*32(sor)*6(oszlop)ot..:SS
Bármi ötletet szívesen fogadok..//honlapra kellene ugyebár// -
#19567 A calibret en is hasznalom,de azt inkabb convertalasra,azert kosz. -
mlori11 #19566 Könyvekre tudnám ajánlani a calibre nevű programot.
Elég jo.
Én ezt használon ( itunesszel is össze lehet kötni. -
#19565 Keresek egy olyan programot,ami hasonloan mint ahogy a picasa elrendezi a kepeket,csak ez a videokat rendezze ugy el.
Valamint egy konyv rendezot is,ami felismer minden formatumot.
Tudtok valami ilyesmit? -
aziker #19564 Üdv!!Nekem olyan problémám lenne hogy vettem egy Gigabyte GTX560 OC-s kártyát és újra raktam a Win7-et 64-bit-es és homályos a kép de film és játék alatt semmi gondja csak amúgy!!Eddig tisza szép képe volt,Full hd-s a tv 32"!!Mindent próbáltam már a megjelenítésnél is és kijelző kalibrálásnál is meg minden de semmi!!Lécci segítsetek!! -
#19563 Mindig is ez csinálja.Ilyenkor célszerű ellenőrizni a tanúsítvány érvényességét(meddig is pontosan?),ha még érvényes(2012.10.10-ig például) de mondjuk a gép szerint tél van, akkor ahhoz kell igazítani,ha egy megbízható(!) oldal érvényessége lejár(ami nem lenne valószínű), akkor pedig ahhoz kell igazítani a rendszeridőt/dátumot. -
pett3rson #19562 Nem lehet, hogy a dátum van elállítódva...jah, de -
#19561 Kozben megoldottam a datum volt elallitodva es azert nem engedett... -
#19560 Hello!
Valamiert a bongeszoim nem akarnak beengedni a gmail oldalara biztonsagi hibara hivatkozva,tudjatok olyan mint mikor nem engednek valami spam veszelyes oldalra.A hotmail-nal is kiirjak h veszelyes tovablepni de ott legalabb enged.Semmit nem csinaltam,nem tudjatok mitol lehet? -
#19559 jaja, ujra telepitettem igy ok -
#19558 Nincs mit. -
#19557 sikerült, köszönöm!