Segítséget kérek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
potplayerbõl tettem fel friss, és pár verzióval korábbi változatot is, semmi eltérés.
wtf???
hang driver gond lehet, vagy mi a picsa ez??
Ha nincs visszaallitasi pont akkor nem tudsz regebbi allapotot visszairni.
Ha neked be volt kapcsolva ez a visszaállítási opció, akkor kellene legyenek lementések, de ha nincsenek, akkor vagy egy aktív vírus fut a gépen vagy csak vírus kitörölte a lementéseket és közben a registry-ben is vannak kemény módosítások.
Legfontosabb dolgod, hogy le kell ellenõrizd a gépet, hgy tiszta-e vagy nem, erre ajánlom a Kaspersky Rescue Disc és a BitDefender Rescue CD-t (nézd meg ezeket az Antivírus és Antispyware topikban a Biztonsági segédprogramok legördülõ menüben).
Mivel be van lassulva a rendszer, azt a vírusokon kívül okozhatja sok más minden. Én azt ajánlom, hogy minden fölösleges dolgokat Uninstall-d (beleértve a böngészõkbe beépülõ Toolbar-okat is).
Még amit ezek után jó lefuttatni, az a PC Tools Registry Mechanic és az Advanced System Care Free.
Vírusirtás volt, lemezkarbantartót végig futtattam, töredezettség mentesítés volt...
de semmi változás.
Vissza állítani nem tudom mert nincsenek meg a vissza állítási pontok...
valami javaslat?
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Kérdés van e valamilyen program ami vissza állítja helyre állítja az a win7-es oprendszert, újra telepítés nélkül.
Elõre is köszönöm a segítséget.
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
★★★★★
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
★★★★★
Egy gitárszólónak a hangjait szeretném lelassítani hogy leírjam magamnak, ehhez kellene valamilyen hanglassító program. Sony Vegasszal próbáltam, de az elég rossz minõségben lassított. Ismer valaki valami mást?
The Matrix has you...
Windows7nél passz(azért egy próbát megér hátha azt nem módosították agyon).
de akkor próbáld ezt, hátha a chip magazin jót rakott fel.
KMPlayer
The Matrix has you...
Amúgy is angolt választottam telepítés nyelvének-mégis kínai lett mindíg.
nekem annyi a gondom vele, hogy nem jegyzi meg a beállitásokat 😊 például az utoljára lejátszott filmnél hol jártam, meg ha csinálok kedvencek mappát, azt se tudja mi van.
The Matrix has you...
felhívok valakit szkájpon, nincs mikrofonom és amit hallgatok éppen zenét a gépen, azt hallja a hívott. kapíse?
Köszi.
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
Frissítette magát az ATI Catalyst Control Center, azóta nem tudom a Youtube-on a videókat kirakni teljes képernyõre, azt írja ki, hogy az Adobe Flash Bõvítmény összeomlott. Frissítettem a Flash playert is, minden maradt ugyanúgy.
A gépen sem tudok lejátszani videót, megjelenik a lejátszóablak (KmPlayer) tök sötét, de hang az van. Beletekerek a videóba, akkor meg lefagy. csak a feladatkezelõbõl tudom leállítani.
Próbáltam rendszert visszaállítani, de az utsó lehetséges pont a Flash Player frissítése elõtti.
Win7
Valakinek valami ötlet? Mert közel állok hozzá, hogy felgyújtom az egészet. :-)
"Megnéztem az alapvetõ beállításokat egy másik szgépen is és akkor láttam hogy mi a gond."
Csak nem lett átállítva mondjuk dinamikusról fix ip-re a gép.😄
tudnátok mondani olyan progit ami egy általam készített logot rak a videora amit csináltam? mást nem kell tudnia))
http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/
Köszi a segítséget. 😊
Viszont új problémám van. 😄 Nem észleli a gép a hangfalamat. Hangkártyaproblem lehet?
★★★★★
Leiras
Hogyan tudok újratelepíteni egy olyan nootbookot amin nincs cd olvasó?
Csak egy hálózati kábelünk van és egy másik számítógép.
★★★★★