Segítséget kérek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sziasztok, egy olyan gondom akadt a hétvégén a gépemmel (laptop, toshiba), hogy ha megnézek egy youtube videót (idáig minden probléma nélkül), a következõ olyan mediafile (videó, zene, bármi), ami hangot akar kiadni magából, lefagyasztja az aktuális media lejátszót (próbáltam wmp-vel is, potplayerrel is, stb.) az eredmény mindig ugyanaz.
potplayerbõl tettem fel friss, és pár verzióval korábbi változatot is, semmi eltérés.
wtf???
hang driver gond lehet, vagy mi a picsa ez??

Jakuza001
sfc /scannow parancs futtatasa esetleg segithet, ha megvaltoztak az original fajlok, mert az leellenorzi oket es visszaallitja az eredeti allapotot, ha az szukseges.
Ha nincs visszaallitasi pont akkor nem tudsz regebbi allapotot visszairni.

A vírusirtás nem épp olyan egyszerû dolog, mert van mikor eltelik majdnem egy hét, ami teljesen ki lehet tisztítani a gépet.
Ha neked be volt kapcsolva ez a visszaállítási opció, akkor kellene legyenek lementések, de ha nincsenek, akkor vagy egy aktív vírus fut a gépen vagy csak vírus kitörölte a lementéseket és közben a registry-ben is vannak kemény módosítások.
Legfontosabb dolgod, hogy le kell ellenõrizd a gépet, hgy tiszta-e vagy nem, erre ajánlom a Kaspersky Rescue Disc és a BitDefender Rescue CD-t (nézd meg ezeket az Antivírus és Antispyware topikban a Biztonsági segédprogramok legördülõ menüben).
Mivel be van lassulva a rendszer, azt a vírusokon kívül okozhatja sok más minden. Én azt ajánlom, hogy minden fölösleges dolgokat Uninstall-d (beleértve a böngészõkbe beépülõ Toolbar-okat is).
Még amit ezek után jó lefuttatni, az a PC Tools Registry Mechanic és az Advanced System Care Free.
helló.
Vírusirtás volt, lemezkarbantartót végig futtattam, töredezettség mentesítés volt...
de semmi változás.
Vissza állítani nem tudom mert nincsenek meg a vissza állítási pontok...
valami javaslat?

gergely1991
Például lemezkarbantartó,lemezellenõrzés(szektorjavítás),töredezettség-mentesítést,vírusirtást javasolnék.

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

Sziasztok. Segítséget kérek abban, hogy WIN7-es oprendszert szeretnék vissza állítani egy régebbi idõpontra... mert kezd lassulni... kínlódik... de a visszaállítási pontok törlõdtek.
Kérdés van e valamilyen program ami vissza állítja helyre állítja az a win7-es oprendszert, újra telepítés nélkül.
Elõre is köszönöm a segítséget.

Metalmilitiakid
Örülj, hogy nem öltél meg valamit a gépeden vagy a fülesben, mivel tudod a gépen van bemenet meg kimenet, de nincsen vegyes, mint amit te beledugtál, nem egészséges neki.

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

gergely1991
Kijelölöd melyik részt szeretnéd aztán effektek>sebesség megváltoztatása>mozgatod az ott lévõ csuszkát(egyéb beállításokat is alkalmazhatsz ott) menj a "próba" gombra hogy meghallgasd hogy milyen ha megfelelõ akkor "OK" gomb.

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

De mikrofonos.

★★★★★

Metalmilitiakid
Ugye nem mikrofonos nokia fülhallgató? Mert akkor ne is várjál semmi jót, ha a gépbe dugod.

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

Van egy Nokia fülhallgatóm ami a telefonnal tökéletesen mûködik, de ha bedugom a gépbe és megpróbálok valami zenét meghallgatni vele, akkor nagyon fura zajokat és sikolyokat hallok csak. Valami ötlet?

★★★★★

És abban tudnál segíteni, hogy hogyan kell ebben lassítani? 😊

Köszi, kipróbálom.

gergely1991
Audacity?

Helló!
Egy gitárszólónak a hangjait szeretném lelassítani hogy leírjam magamnak, ehhez kellene valamilyen hanglassító program. Sony Vegasszal próbáltam, de az elég rossz minõségben lassított. Ismer valaki valami mást?

igen, az ott van közte. de legalább megkerested a hibát és megoldottad...valahogy 😊

The Matrix has you...

Willenbrock
Köszi,közben rájöttem hogy telepítésnél minden pipát kivettem ami recommended volt,nem akartam hogy alapértelmezett legyen stb.de akkor ezek közt lehetett a nyelvi csomag is.Most full-os telepítést csináltam és így már van magyar opció is.

gergely1991
Xp-n>a hangerõ-beállításánál:a beállítás>tulajdonságok>"felvételhez" kijelöl majd OK gomb>majd a hanghullámot ki kellett jelölni és úgy mûködik.
Windows7nél passz(azért egy próbát megér hátha azt nem módosították agyon).

Benny04
ugyanígy csináltam meg, igaz nincs sztereo keverés, csak digitális hang, de szerintem az ugyanaz. és nem jó ígyse :/

az akkor érdekes, elvileg az a legfrissebb verzió.

de akkor próbáld ezt, hátha a chip magazin jót rakott fel.

KMPlayer

The Matrix has you...

Willenbrock
Az a gond hogy nem ad magyar opciót telepítéskor sem csak angol,francia,spanyol stb.Pedig origo-ról a fris 3.1.0-t töltöttem le és "magyar" nak írják.A korábbi 3.0 is ezt csinálta.Rossz helyrõl töltöttem?
Amúgy is angolt választottam telepítés nyelvének-mégis kínai lett mindíg.

válaszd ki a telepítésnél a magyar nyelvet. van extended is bár nem tudom miben másabb.

nekem annyi a gondom vele, hogy nem jegyzi meg a beállitásokat 😊 például az utoljára lejátszott filmnél hol jártam, meg ha csinálok kedvencek mappát, azt se tudja mi van.

The Matrix has you...

Willenbrock
KMplayer pontosabban.

Willenbrock
Minden kmp verzió kínai mégha magyarnak is írják.Hogy lehet magyarítani?

Benny04
nem tudom máshogy mondani :C

felhívok valakit szkájpon, nincs mikrofonom és amit hallgatok éppen zenét a gépen, azt hallja a hívott. kapíse?

gergely1991
"az szól a mikrofonban is" <#fejvakaras>

Benny04
Régen be tudtam állítani valahogy xp-n, hogy ami szól a hangfalon, az szól a mikrofonban is, de most egyszerûen nem megy win7-en. valaki lenne szíves?

gergely1991
Esetleg egy Driver újratelepítés?

Metalmilitiakid
ja igen azt elfelejtettem írni, hogy win 7 32 bit

Metalmilitiakid
Egy játék miatt vissza akartam venni a hangkártya hardwaregyorsítását mert azt írták az megoldja. Futtatásban bementem a dxdiag ba, ott volt 3 hang fül, de egyik alatt sem volt lehetõség ennek az állítására, sõt semminek az állítására nem volt lehetõségem se a képernyõnél se a hang fülnél (ebbõl van 3 is, nemtom miért) pedig rendszergazda jogosultságom van. Ha ki tudnátok segíteni megköszönném.

gergely1991
LOL,szerintem írj errõl a fejlesztõknek hogy ezt debugolják.

BenedekFeco
Ja, visszaraktam a régit és minden oké.

Köszi.

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

Metalmilitiakid
Ha nincs benne a memória akkor is csinálja.

gergely1991
Vagy a memóriáknál van a gond(Memtest) vagy a videokártyaval.

BenedekFeco
még nem néztem, most vadászok a régire...

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

Metalmilitiakid
Ja igen, a 720p s videók kicsit szaggatnak, 1080p nézhetetlen, szóval nem csak a játékokkal van baj.

gergely1991
Az elõzõ (nem frissített) verzió visszatelepítése se jó?

Metalmilitiakid
Havernak meghalt a gépében a 8800 GT je és vett bele egy 6770 et, valamint vett bele még 2 GB ramot, ha már úgyis rendelte. Biost kellett frissíteni, hogy az újabb RAM ot felismerje a lap. Most viszont az van, hogy már azok a játékok is szaggatnak amik eddig a 8800GT vel is simán mentek. Rendesen letörölte az Nvidia drivet, meg drivel cleaner meg registry clean is, utána ment fel a catalist, próbált régebbit újabbat, de minddel ugyanez van. Van valami ötletetek, hogy mi mehetett gallyra ?

BenedekFeco
Megvolt

gergely1991
Mondjuk telepítsd újra a drivert.

BenedekFeco
Hali!

Frissítette magát az ATI Catalyst Control Center, azóta nem tudom a Youtube-on a videókat kirakni teljes képernyõre, azt írja ki, hogy az Adobe Flash Bõvítmény összeomlott. Frissítettem a Flash playert is, minden maradt ugyanúgy.
A gépen sem tudok lejátszani videót, megjelenik a lejátszóablak (KmPlayer) tök sötét, de hang az van. Beletekerek a videóba, akkor meg lefagy. csak a feladatkezelõbõl tudom leállítani.
Próbáltam rendszert visszaállítani, de az utsó lehetséges pont a Flash Player frissítése elõtti.
Win7
Valakinek valami ötlet? Mert közel állok hozzá, hogy felgyújtom az egészet. :-)

gergely1991
Próbálj lejátszani egy hangfájt(mp3,wav mindegy) windows media playerer ha lejátsza akkor a hangfalnál(érintkezés,törés,rossz bekötés stb.) keresd a hibát,ha pedig nem játsza le mert nem észlelt eszközt akkor driver telepítés ajánlott(ja nem tudsz hozzá drivert akkor gyors nyomozásra az aida64-et ajánlom).

"Megnéztem az alapvetõ beállításokat egy másik szgépen is és akkor láttam hogy mi a gond."
Csak nem lett átállítva mondjuk dinamikusról fix ip-re a gép.😄

Montanosz
helo!
tudnátok mondani olyan progit ami egy általam készített logot rak a videora amit csináltam? mást nem kell tudnia))

http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/

Jakuza001
Valoszinusitem nincs feltelepitve a hangkartyadriver.

Sikerült megoldanom, hogy legyen net. Ott volt az orrom elõtt a megoldás. 😄 Megnéztem az alapvetõ beállításokat egy másik szgépen is és akkor láttam hogy mi a gond.
Köszi a segítséget. 😊
Viszont új problémám van. 😄 Nem észleli a gép a hangfalamat. Hangkártyaproblem lehet?
Jakuza001
Nincs mit, sok sikert.

Köszönöm szépen, most indult el a telepítés, úgy tûnik teljes mértékben mûködik! 😊

★★★★★

Jakuza001
Mondjuk ujratelepitheted pendriverol.
Leiras

Üdv!

Hogyan tudok újratelepíteni egy olyan nootbookot amin nincs cd olvasó?

Csak egy hálózati kábelünk van és egy másik számítógép.

★★★★★