20837
Segítséget kérek
  • tommygear
    holnap megpróbálom, köszi
  • kl24h
    Ha a Windows is megfelel és nincs vírus a gépedben, akkor semmi probléma nélkül kell menjen. Még akkor lehet gond, ha valamikor vírus járt a gépedben és végzett olyan rendszer módosításokat, amelyek egyes játékoknál gondod okoz.
    Ezért első javaslatom az, hogy telepíts újra a videokártya drivert.
  • tommygear
    csak ennél igen
    a követelményeknek is megfelel (durván), de hónapokig nem volt ilyen probléma vele, ez csak pár hete jelentkezett a lefagyás óta
  • kl24h
    Csak ennél a játéknál van ez a probléma?
    A másik dolog, hogy a géped megfelel a játék követelményének?
  • tommygear
    multiplayer közben egyszerűen megállt a játék, nem csinált semmit, aztán kiléptem alt+f4-el...
    így néz ki a dolog és hiába kapcsolom ki a játékban a windowed módot le se szarja, hiába nyomok alt+entert, utána a következő indulásnál ugyan ez van
  • kl24h
    Milyen lefagyás volt az? Konkrétan írd le, ha tudod.
  • tommygear
    és az eredeti dvd-ről ment a telepítés
  • tommygear
    eredeti játék
  • kl24h
    A játék az eredeti CD/DVD-ről (tehát megvásárolt CD/DVD) volt telepítve vagy le volt töltve valahonnan a képfájl és ve volt másolva a crack?
    Ha nem az eredeti CD/DVD, akkor megtörténhet, hogy a crack nem jó, ezért kell keresni más cracket vagy az is lehet, hogy a crack vírusos, ami módosításokat végezhetett a rendszerben és lehet van aktív vírus is, ami jelenleg szórakozik veled.
  • tommygear
    van egy játék program ami elég érdekesen indul, tehát indítom a játékot és nem vált át az ablak, csak a játék ikonja villog lent a tálcán narancssárgán, majd ha az egérrel kattintok egyet akkor átvált a játékba, ezt egy lefagyás óta produkálja, kb mindent megpróbáltam már a játék és a win beállításaiban is de semmi, valami tipp esetleg?
    köszi.
  • Mészy
    Köszönöm a segítséged. Siker. :)
  • hungary27
    Már megvan.
  • hungary27
    Megtudnátok nekem mondni hogy ha egy alkalmazást tűzfalon le akarok tiltani azt pontosan hol tehetem meg? pontos válasz várnék, mert gondolom a tűzfalban. :D
  • merida111222333
    Köszönöm a választ én is hasonlóra tippeltem.
  • hungary27
    Köszönöm!
  • wollnerd #19621
    A BIOS-ban.
  • hungary27
    Be lehet valahol állítani hogy hány ramot meg magot használjon egy laptop?
  • pett3rson
    Az, videókártya és szerintem túlmelegedés, mivel eleinte nincs, aztán van és újraindulás után is marad - mivel még nem hűlt le teljesen. Elsősorban tehát hardweres probléma, de aztán lehet szoftveres is, felborul a meghajtó-driver.
    Ha van garancia akkor szerviz, ha nincs akkor telefon, megkérdezni mennyibe kerülne a javítás és aztán szerviz :)
  • merida111222333
    Üdv mindenkinek!

Van egy Dell D620-as laptopom, ami tegnap óta a következő hibajelenséget produkálja:

Bekapcsolás után 15-20 perccel az egér körül megjelenik egy kb 1 cm átmérőjű zöld csíkos négyzet, ami pont az egér közepén helyezkedik el, és "követi" az egér mozgását. Majd ismét 10-15 perc múlva a következő hibaüzenetet kapom kék háttérrel:
    "Hardware Malfunction - Call your hardware vendor for support - NMI: Party check Memory Parity Error - The system has halted"

Újraindítás után a kijelzőn zöld csíkok jelennek meg és a Windows betöltéséig ott is vannak, az "Üdvözöljük" képnél pedig eltünnek, viszont ekkor olyan a kép mintha nem lenne illesztőprogram telepítve a videókártyához, szóval olyan a kép és a felbontás is mint ha egy frissen telepített Win XP lenne. Ezek után megy a gép bármeddig.

Gondolom hogy sok jó nem várható és valószínű hogy a videokártyával van gond, de azért megkérdezném hogy van-e valakinek ötlete hogy pontosan mi lehet a gond. A választ előre is köszönöm.
  • pett3rson
    Nem gyakran van ilyen Velem szerencsére, több mentséget is felhozhatnék amiért nem kellett volna el sem kezdenem ezeket a műveleteket, de nem erre voltam kíváncsi...

Ismerek és próbáltam is a visszaállító programokat, de nem jöttek be. talált pár régi képet, azokat is amiket kitöröltem, de csak néhányat tudott rendesen visszaállítani, a többi félig sérülten lett csak helyreállítva, ami meg nagyon kellett volna az sajnos egyáltalán nem lett meg.
    Mindegy, legközelebb alszok mielőtt ilyet csinálok. azért kösz.
  • altermanus #19616
    Sziasztok SAM BroadCasterrel lenne egy olyan problémám, hogy lenne egy fix MP, amit be kellene játszania, 6, 8 10, 12, 15, 18, és 20 órakor, minden nap, est hogy tudom megoldani?
    Tehát nem megszakítja, a zenét a felénél,és átvált, hanem ha 14.57:28 kezdődött egy szám és 4:35mp hosszú, akkor kezdje már el 15:02-kor! :)
    Köszönöm! :)
  • kl24h
    Vírusellenőrzést kell végezni:
    Malwarebyte's Antimalware (free)
    Hitman Pro
    Kaspersky Virus Removal Tool
    Emsisoft: MalAware
    Microsoft Safety Scanner
  • pxxl
    nem :) de nem véletlenül kérdezi ám meg, hogy "felülírjam?" :)

esetleg talán valami undelete programmal van rá esély, ha nem ugyanarra a szektorra írta. bár még sosem próbáltam, de elképzelhető. majd valami okos megmondja, aki már járt ilyen cipőben :D
  • pett3rson
    Sziasztok.

Ma reggel átmásoltam pár képet a digis fényképezőgépemről. Sikerült olyan műveletet csinálni, hogy ugyanabba a mappába raktam ahol már voltak ilyen nevű képek, így azokat felülírta szépen. Ezeket a felülírt képeket valahogy vissza lehet még keresni és állítani?
    Mert úgy néz ki, hogy nincsenek meg máshol.
  • Mészy
    Sziasztok. Olyan gondom van, hogy egy netbook nem akar egy böngésző sem akar elindulni. A háttérben futnak,de nem látok belőle semmit. Próbáltam az explorert, chrome-ot és a firefoxot. Mindegyikkel ez a helyzet. Xp van a gépen, ha ez számít. Netkapcsolat van, skype pl. működik, egyéb frissítések települnek.
  • gyűjtő
    Szia!
    Az IE böngészőnél és a Chrome-nál tökéletesen működik a dolog (ahogy írtad).
    A kérdésem: az Opera 12.02 portable és a Firefox 15.0.1 portable böngészőknél hogyan lehet bevarázsolni a FlashPlayer-t. Az Adobe letöltő oldalan a FlashPlayer 11.4.402.265 verziót ajánlja mindkét böngészőre (Opera, Firefox). A telepítéssel próbálkoztam, de a FlashPlayer nem épült be.
    A Firefox-nál nem találtam kiegészítőként, az Operánál kiterjesztésként sem. Mi a megoldás? Ha valahol esetleg elérhető a megfelelő Flash Player, légy szíves add meg a címét.
  • Ildikó18
    Sziasztok! Csak egy kérdésem lenne: hallottam még régen egy olyan programról, ami naplózza a tevékenységeimet a gépen. Gondolom valami olyasmi lehet, mint a keylogger, de itt nemcsak a leütésimet adja vissza, hanem időre meg lehet nézni, hogy pl. mennyit neteztem, mennyit játszottam, mennyit szövegszerkesztettem . . . Nem tudja valaki, mi a program neve? Köszönöm!
  • gergely1991
    Üdv!
    Flash player szükséges ezen lejátszó működtetéséhez.Viszont Chrome-al például 100%-al működőképes(nem azért mert flash van benne).
  • gyűjtő
    Szervusztok!

A Kossuth rádió hangtárából szeretnék egy hanganyagot visszahallgatni, de nem sikerül a hangtár megszólaltatása.
    Ha valamelyikötök használja időnként ezt a rendszert; segítsen kideríteni, hogy működik-e egyáltalán?
    Egyábként tegnap (szombat) reggel 8 óra 10 perc körül bejátszottak egy - fülemnek tetsző - zenei anyagot.
    Azt szeretném azonosítani.
    Mellékesen megjegyzem, hogy a gépemen csak az online műsor hallgatható a kossuth adón.
  • KnightRider

Sziasztok!

Egy ideje állandóan egz kimenő forgalom üzenetet produkál az ESET Smart Security 4-em.

Alkalmazás: System
    Gyártó: Ismeretlen
    Távoli számítógép: 192.88.99.1

Az ablak zöld, tehát az ESET nem érzékeli veszélyesnek. Mégis, gyanús egy kicsit. Szerintetek mi lehet ez az IP-cím, ahova a gépem nagyon menni szeretne?

• gergely1991
    Helló
    Aida64-el nézesd át.
  • amdopteron
    Hello kis segítség kellene
    szereztem egy albacomp t200v típusú laptopot érintőképernyős
    friss rendszert raktam rá de jelen pillanatban nem működik a érintő képernyő valakinek nincs valami driver packja vagy valami amivel müködne
    cleovo t200v tanáltam de abban azt írja hogy driver not found
  • wollnerd #19604
    Tárgyatlan.
    Az egyik script mod okozta...
  • wollnerd #19603
    Valaki megtudja magyarázni ezt a hibát??

A GTA IV-ben olykor a járműbe beszálláskor fordult elő.
    A Google NEM ismeri ezt a hibát!!!
  • gyűjtő
    Szervusztok!
    Az interneten találtam egy on-line-ban működő zeneazonosító programt.
    A program neve: Tune My Name.
    Kérdésem: a fenti program használható - e Windows XP op. rendszer alatt.
    Olyan gondom van, hogy a programablakban megjelenő beállítási opciókat beállítom (Adobe Flash Player, mikrofon, zeneszám típusa - email címem).
    Ezt követően szeretném ha lépésről - lépésre leírnátok, a zeneszám lejátszásának valamint az azonosításának lépéseit.
    Valami bénaság miatt képtelen vagyok rájönni a zeneszám lejátszásának, majd ezt követő azonosításának technikájára.
    http://img1.indafoto.hu/8/1/104061_9ab33b0ea61bf6155af3e599d105416d/16633295_86990d38f3426a927905685ab8399467_xl.jpg
  • pxxl
    nm
  • biomage
    mindenhol néztek kivéve ahol felvehetem a videót :D lol, régen zoom playert használtam ott volt egy navigációt menü.
    Kösz
  • pxxl
    erre gondoltál?
  • biomage
    Hali

Mivel nem találtam neki topikot, inkább ide jöttem.
    Hogy tudok listát készíteni hogy mit játszol le a Media Player Classicban?
  • adios
    Hali!
    a laptopomon egy idő után elkezd recsegni a hang. Érdekes módon, ha újraindítom semmi baja? ez mitől lehet? vmi driver hiba?
    Előre is kösz a segítséget!