20837
Segítséget kérek
-
#19636 holnap megpróbálom, köszi -
kl24h #19635 Ha a Windows is megfelel és nincs vírus a gépedben, akkor semmi probléma nélkül kell menjen. Még akkor lehet gond, ha valamikor vírus járt a gépedben és végzett olyan rendszer módosításokat, amelyek egyes játékoknál gondod okoz.
Ezért első javaslatom az, hogy telepíts újra a videokártya drivert. -
#19634 csak ennél igen
a követelményeknek is megfelel (durván), de hónapokig nem volt ilyen probléma vele, ez csak pár hete jelentkezett a lefagyás óta -
kl24h #19633 Csak ennél a játéknál van ez a probléma?
A másik dolog, hogy a géped megfelel a játék követelményének? -
#19632 multiplayer közben egyszerűen megállt a játék, nem csinált semmit, aztán kiléptem alt+f4-el...
így néz ki a dolog és hiába kapcsolom ki a játékban a windowed módot le se szarja, hiába nyomok alt+entert, utána a következő indulásnál ugyan ez van -
kl24h #19631 Milyen lefagyás volt az? Konkrétan írd le, ha tudod. -
#19630 és az eredeti dvd-ről ment a telepítés -
#19629 eredeti játék -
kl24h #19628 A játék az eredeti CD/DVD-ről (tehát megvásárolt CD/DVD) volt telepítve vagy le volt töltve valahonnan a képfájl és ve volt másolva a crack?
Ha nem az eredeti CD/DVD, akkor megtörténhet, hogy a crack nem jó, ezért kell keresni más cracket vagy az is lehet, hogy a crack vírusos, ami módosításokat végezhetett a rendszerben és lehet van aktív vírus is, ami jelenleg szórakozik veled. -
#19627 van egy játék program ami elég érdekesen indul, tehát indítom a játékot és nem vált át az ablak, csak a játék ikonja villog lent a tálcán narancssárgán, majd ha az egérrel kattintok egyet akkor átvált a játékba, ezt egy lefagyás óta produkálja, kb mindent megpróbáltam már a játék és a win beállításaiban is de semmi, valami tipp esetleg?
köszi. -
#19626 Köszönöm a segítséged. Siker. :) -
#19625 Már megvan. -
#19624 Megtudnátok nekem mondni hogy ha egy alkalmazást tűzfalon le akarok tiltani azt pontosan hol tehetem meg? pontos válasz várnék, mert gondolom a tűzfalban. :D -
merida111222333 #19623 Köszönöm a választ én is hasonlóra tippeltem. -
#19622 Köszönöm! -
#19621 A BIOS-ban. -
#19620 Be lehet valahol állítani hogy hány ramot meg magot használjon egy laptop? -
pett3rson #19619 Az, videókártya és szerintem túlmelegedés, mivel eleinte nincs, aztán van és újraindulás után is marad - mivel még nem hűlt le teljesen. Elsősorban tehát hardweres probléma, de aztán lehet szoftveres is, felborul a meghajtó-driver.
Ha van garancia akkor szerviz, ha nincs akkor telefon, megkérdezni mennyibe kerülne a javítás és aztán szerviz :) -
merida111222333 #19618 Üdv mindenkinek!
Van egy Dell D620-as laptopom, ami tegnap óta a következő hibajelenséget produkálja:
Bekapcsolás után 15-20 perccel az egér körül megjelenik egy kb 1 cm átmérőjű zöld csíkos négyzet, ami pont az egér közepén helyezkedik el, és "követi" az egér mozgását. Majd ismét 10-15 perc múlva a következő hibaüzenetet kapom kék háttérrel:
"Hardware Malfunction - Call your hardware vendor for support - NMI: Party check Memory Parity Error - The system has halted"
Újraindítás után a kijelzőn zöld csíkok jelennek meg és a Windows betöltéséig ott is vannak, az "Üdvözöljük" képnél pedig eltünnek, viszont ekkor olyan a kép mintha nem lenne illesztőprogram telepítve a videókártyához, szóval olyan a kép és a felbontás is mint ha egy frissen telepített Win XP lenne. Ezek után megy a gép bármeddig.
Gondolom hogy sok jó nem várható és valószínű hogy a videokártyával van gond, de azért megkérdezném hogy van-e valakinek ötlete hogy pontosan mi lehet a gond. A választ előre is köszönöm. -
pett3rson #19617 Nem gyakran van ilyen Velem szerencsére, több mentséget is felhozhatnék amiért nem kellett volna el sem kezdenem ezeket a műveleteket, de nem erre voltam kíváncsi...
Ismerek és próbáltam is a visszaállító programokat, de nem jöttek be. talált pár régi képet, azokat is amiket kitöröltem, de csak néhányat tudott rendesen visszaállítani, a többi félig sérülten lett csak helyreállítva, ami meg nagyon kellett volna az sajnos egyáltalán nem lett meg.
Mindegy, legközelebb alszok mielőtt ilyet csinálok. azért kösz. -
altermanus #19616 Sziasztok SAM BroadCasterrel lenne egy olyan problémám, hogy lenne egy fix MP, amit be kellene játszania, 6, 8 10, 12, 15, 18, és 20 órakor, minden nap, est hogy tudom megoldani?
Tehát nem megszakítja, a zenét a felénél,és átvált, hanem ha 14.57:28 kezdődött egy szám és 4:35mp hosszú, akkor kezdje már el 15:02-kor! :)
Köszönöm! :) -
kl24h #19615 Vírusellenőrzést kell végezni:
Malwarebyte's Antimalware (free)
Hitman Pro
Kaspersky Virus Removal Tool
Emsisoft: MalAware
Microsoft Safety Scanner -
#19614 nem :) de nem véletlenül kérdezi ám meg, hogy "felülírjam?" :)
esetleg talán valami undelete programmal van rá esély, ha nem ugyanarra a szektorra írta. bár még sosem próbáltam, de elképzelhető. majd valami okos megmondja, aki már járt ilyen cipőben :D -
pett3rson #19613 Sziasztok.
Ma reggel átmásoltam pár képet a digis fényképezőgépemről. Sikerült olyan műveletet csinálni, hogy ugyanabba a mappába raktam ahol már voltak ilyen nevű képek, így azokat felülírta szépen. Ezeket a felülírt képeket valahogy vissza lehet még keresni és állítani?
Mert úgy néz ki, hogy nincsenek meg máshol. -
#19612 Sziasztok. Olyan gondom van, hogy egy netbook nem akar egy böngésző sem akar elindulni. A háttérben futnak,de nem látok belőle semmit. Próbáltam az explorert, chrome-ot és a firefoxot. Mindegyikkel ez a helyzet. Xp van a gépen, ha ez számít. Netkapcsolat van, skype pl. működik, egyéb frissítések települnek. -
gyűjtő #19611 Szia!
Az IE böngészőnél és a Chrome-nál tökéletesen működik a dolog (ahogy írtad).
A kérdésem: az Opera 12.02 portable és a Firefox 15.0.1 portable böngészőknél hogyan lehet bevarázsolni a FlashPlayer-t. Az Adobe letöltő oldalan a FlashPlayer 11.4.402.265 verziót ajánlja mindkét böngészőre (Opera, Firefox). A telepítéssel próbálkoztam, de a FlashPlayer nem épült be.
A Firefox-nál nem találtam kiegészítőként, az Operánál kiterjesztésként sem. Mi a megoldás? Ha valahol esetleg elérhető a megfelelő Flash Player, légy szíves add meg a címét. -
Ildikó18 #19610 Sziasztok! Csak egy kérdésem lenne: hallottam még régen egy olyan programról, ami naplózza a tevékenységeimet a gépen. Gondolom valami olyasmi lehet, mint a keylogger, de itt nemcsak a leütésimet adja vissza, hanem időre meg lehet nézni, hogy pl. mennyit neteztem, mennyit játszottam, mennyit szövegszerkesztettem . . . Nem tudja valaki, mi a program neve? Köszönöm! -
#19609 Üdv!
Flash player szükséges ezen lejátszó működtetéséhez.Viszont Chrome-al például 100%-al működőképes(nem azért mert flash van benne). -
gyűjtő #19608 Szervusztok!
A Kossuth rádió hangtárából szeretnék egy hanganyagot visszahallgatni, de nem sikerül a hangtár megszólaltatása.
Ha valamelyikötök használja időnként ezt a rendszert; segítsen kideríteni, hogy működik-e egyáltalán?
Egyábként tegnap (szombat) reggel 8 óra 10 perc körül bejátszottak egy - fülemnek tetsző - zenei anyagot.
Azt szeretném azonosítani.
Mellékesen megjegyzem, hogy a gépemen csak az online műsor hallgatható a kossuth adón.
-
KnightRider #19607
Sziasztok!
Egy ideje állandóan egz kimenő forgalom üzenetet produkál az ESET Smart Security 4-em.
Alkalmazás: System
Gyártó: Ismeretlen
Távoli számítógép: 192.88.99.1
Az ablak zöld, tehát az ESET nem érzékeli veszélyesnek. Mégis, gyanús egy kicsit. Szerintetek mi lehet ez az IP-cím, ahova a gépem nagyon menni szeretne?
-
#19606 Helló
Aida64-el nézesd át. -
amdopteron #19605 Hello kis segítség kellene
szereztem egy albacomp t200v típusú laptopot érintőképernyős
friss rendszert raktam rá de jelen pillanatban nem működik a érintő képernyő valakinek nincs valami driver packja vagy valami amivel müködne
cleovo t200v tanáltam de abban azt írja hogy driver not found -
#19604 Tárgyatlan.
Az egyik script mod okozta...
-
#19603 Valaki megtudja magyarázni ezt a hibát??
A GTA IV-ben olykor a járműbe beszálláskor fordult elő.
A Google NEM ismeri ezt a hibát!!! -
gyűjtő #19602 Szervusztok!
Az interneten találtam egy on-line-ban működő zeneazonosító programt.
A program neve: Tune My Name.
Kérdésem: a fenti program használható - e Windows XP op. rendszer alatt.
Olyan gondom van, hogy a programablakban megjelenő beállítási opciókat beállítom (Adobe Flash Player, mikrofon, zeneszám típusa - email címem).
Ezt követően szeretném ha lépésről - lépésre leírnátok, a zeneszám lejátszásának valamint az azonosításának lépéseit.
Valami bénaság miatt képtelen vagyok rájönni a zeneszám lejátszásának, majd ezt követő azonosításának technikájára.
http://img1.indafoto.hu/8/1/104061_9ab33b0ea61bf6155af3e599d105416d/16633295_86990d38f3426a927905685ab8399467_xl.jpg -
#19601 nm -
#19600 mindenhol néztek kivéve ahol felvehetem a videót :D lol, régen zoom playert használtam ott volt egy navigációt menü.
Kösz -
#19599 erre gondoltál? -
#19598 Hali
Mivel nem találtam neki topikot, inkább ide jöttem.
Hogy tudok listát készíteni hogy mit játszol le a Media Player Classicban? -
#19597 Hali!
a laptopomon egy idő után elkezd recsegni a hang. Érdekes módon, ha újraindítom semmi baja? ez mitől lehet? vmi driver hiba?
Előre is kösz a segítséget!