Segítséget kérek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

dragon11
de=ne

dragon11
Hogy a fenébe lehet beállítani, hogy a tetves google chrome nagysága maximum sebességgel töltsön, de csak csordogáljon?

mert ez a bzi nem engedi a letöltésvezérlõnek(Orbit) átadni szerepet..

Kösz.

Jakuza001
Irsz a facebook es a mail szolgaltatonak, hogy mi tortent.

Személyes ismerõsöm volt és tudtam következtetni rá mi lehet a jelszava körülbelül 10. próbálkozásra el is találtam.

★★★★★

gergely1991
Egyszóval sem említettük a "hülye" kifejezést,csak hát gyakori az ilyen helyzet.

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

vivanne
tényleg rendi vagy 😄 hogy törted fel egyáltalán? visszatörni nem tudom... ugye?

*I\'m a fuckin\' princess...

Egyet tudok aki így járt, neki én törtem fel a jelszavát de rendes voltam és egy nap után elárultam neki mi az új jelszó. 😊

★★★★★

vivanne
csak gondoltam HÁTHA tudtok valakit, aki volt hasonló helyzetben már

vivanne
na jó, azért tisztázzuk, mielõtt lehülyéztek... SOHA nem jelentkeztem be más gépén, nagyon bonyolult volt a jelszavam, és ha feltörik az e-mailt, nem is a facebook a nehéz onnantól...

gergely1991
Ne csodáld ha más gépén voltál bejelentkezve és vagy nem jelentkeztél ki, vagy megjegyeztetted ott a jelszót.

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

jelszóváltoztatáson túl mi lehet? elvileg, ha nagybetû, szám és esetleg különleges karakter, például #&_ van benne, akkor évekig tart feltörni a jelszavad. nem minden karaktert fogadnak el a jelszóellenõrzõk, arra azért figyelni kell.

The Matrix has you...

vivanne
sziasztok! nem tudom, ilyen kérdésekkel is ide kell-e jönni, de megpróbálom.
nekem az lenne a gondom, hogy feltörték a facebook fiókomat, ezzel párhuzamban a hozzá rendelt e-mail fiókomat is...
valakinek valami javaslat, tapasztalat?

wollnerd
Téma lezárás: 😄
Hátul a legfelsõ USB-be is próbáltam és ott is tökéletes! 😄 (oda dugtam a joystickot is)
Úgy tûnik hogy a 2. sort (3.?) nem használhatom egyenlõre.
THX for help! Nélküled nem jöttem volna rá! 😄

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

wollnerd
Igazad van!
Most bedugtam szgépház oldalán található 2 USB port egyikébe és ott tökéletes!
Csak ott nem jó mert nem ér fel a monitor tetejére, hátul meg van 4 sor USB. a legalsó sor foglalt, (egér, G27) 2. sorban az egyikben van a joystick és mellé akartam bedugni a webkamerát. Na, az problémázott, a joystick meg jó...
Van még 2 sor, de sztem azok is a problémás USB vezérlõkhöz tartozik...

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

Jakuza001
Ugy hogy az lehet nem az usb3ra van teve, vagy kevesbe erzekeny mint a masik eszkoz.

wollnerd
Akkor hogy lehet az hogy a G27 meg a Genius Metalstrike 3D joystick tökéletesen mûködik?? (mind2-en be vannak csatlakoztatva)

Jakuza001
Mivel az usb-n csatlakozik az eszkoz igy szoros osszegfuggesben van a ketto dolog.

wollnerd
Igen, erre már rájöttem.
De a webkamera a FÕ GOND nem az usb!<-- eddig csak 2x jelentkezett ez a jelentség.

Jakuza001
Nalad az USB okozza a problemat nem a driver szerintem, pontosabban a sokat szidott Etron chip.
Tiltsd le biosban az USB3-as csatlakozokat es probald az USB 2.0-s csatlakozokat hasznalni. Vagy nem tudom az ujabb Etron driverekkel megoldottak e a problemat, de regen nagyon sokan arra panaszkodtak.

wollnerd
Nekiálltam, a 227-es rosszabb a telepítés végén nem láttam magam. (a legfrissebbel látom) Ráadásul amikor elindítanám, a windows nem találja a LWS_main.exe fáljt. Telepítettem a 231-est, az simán meglett,de még mindig ez a kép probléma...
<#violent> Befejeztem!<#falbav> Olyat fogok keresni ami tényleg kompatibilis az ATI-val!!!

Próbáltam kettõben is, nem volt jó, aztán most elkértem haverom futyurisztikus plazmamobilját és sikerült leformázni! Fuck yeah 😄 köszi a segítséget

wollnerd
Nos, megpróbáltam, kihúztam, letöröltem a progit, elindítottam a javasoltat, kérte hogy csatlakoztassam, de nem hallottam a bedugás hangját, nem történt semmi! Gondoltam hogy reboot-olom, De a win7 leállításakor jött egy újabb kékhalál!
Adatai:

Asszem inkább veszek mondjuk Genius webkarit...<#gonosz3>

gergely1991
Telefonon nem lehet esetleg?

Gépen akartam formázni.
Nem tudom, én is csodálkoztam.. valami ötlet, hogy lehet furmányosan megformázni vagy valami más esetleg?

wantonly
Van külön torrent topik, ot érdemesebb lenne ilyet kérdezni. Amúgy meg használj Azureus-t, azzal jó lesz.
gergely1991
Arra gondolt hogy húzd ki a webkamerát.

wollnerd
Valaki erre?

wollnerd
Még egy kérdés: Az eszközkelezõben hol kéne megtalálnom a webkamerát hogy eltávolítsam? Már mindenütt kerestem ott.

wollnerd
Csak hát ott nem ír a felbontás/kép problémáról...<#nemtudom>
De azért egy próbát meg fog érni.

wollnerd
Hnap este megpróbálom. 😊

gergely1991
Van itt egy javaslat:
Gyenge fordításom szerint: Probálja meg eltávolítani az ön web kameráját és a Logitech Webcam Software-t és telepítse fel a lws227_full.exe.
Lehetõleg ne frissítse(?)

wollnerd
De hát sehol nem találtam ilyenféle problémát!
Viszont elfelejtetem hogy amikor 1. nap próbáltam a webkamerát, vhányadik próbára, kékhalállal lefagyott.
BlueScreenView-vel megnéztem, mi volt a kékhalálnak az adatait.
Talán ezzel sikerül lenyomozni?

tudom, hogy van hozzá, logitech nem szar cég 😊

ez nem az Õ hibájuk lesz szerintem, hacsak, mint már mondtam nem maga a winfos a ludas az egészben. amit észrevettem, hogy ATI kártyád van, nvidia-val viszont - igaz XP alatt- de mûködött. ezen a vonalon kellene elindulnod, ATI oldalán keresgélni, esetleg ezzel foglalkozó blog, külföldi fórum, hátha volt már valakinek hasonló problémája.

The Matrix has you...

gergely1991
Telefonon nem lehet formázni(mondjuk az enyémet lehet úgy is formázni hogy nem kell oda bemennem)?
És mi az hogy jelszót kér csakúgy?😄

csak ez.. telónál vettem észre a hibát, jelszót kért a kártya, mikor semmi nem is volt beállítva, és elõtte jó volt.. de le se bírom formázni, mert mikor rámegyek h formázás, azt írja nincs ilyen meghajtó..

gergely1991
Többi MicroSD kártyával is ugyanaz a helyzet? És ha intézõ címsorán vagy a total commander-en keresztül mész rá akkor se megy? Formázott az "illetõ"?

Vettem egy USB-s DVB-t dekódert az ingyenes adásokat szépen fogja is. Nem lehet valahogy megoldani, hogy kódolt adásokat is lehessen valahogy nézni? /a válasz jöhet privátban is/

★★★★★

Sziasztok!

Kis segítséget szeretnék kérni: 2gigás microSD kártyámat beleraktam olvasóba, ki is írja a gép hogy H: meghajtó, de mikor rákattintanék azt írja nincs ilyen meghajtó.. hogyan tudnám megoldani?
Köszi elõre is

wollnerd
Megpróbáltam. Letöröltem a Revo unistaller-rel, de ez az ajánlott drivertelepítés nem tudom hogy van, csak illesztõprogit telepítette. majd leszedtem logitech oldaláról a legfrissebbet, de semmi változás, ugyanaz a gond még mindig!<#violent>
Ezen kívül G27-es kormány is van, de ez ne számítson!

wollnerd
De hát a webcam-hoz volt telepítõlemez! Csak a nagybácsim felrakot egy frissebbet, csak nem tudom hogy ugyanaz-e. De a telepítõssel is volt probléma!<#nemtudom><#falbav>

azt próbáltad, hogy letörlöd a logiech webcam szoftverét és felrakod azt amit a win7 automatikusan felajánl? ilyenkor új hardvert érzékel és saját drivert használ, ami néha jobb, mint az eredeti, lehet, hogy ütközik vmilyen más winfos driverrel és azért.
aztán legfeljebb felrakod újra a logitech oldaláról leszedett legfrissebb drivert.
ajánlom a Revo uninstaller-t vagy ehhez hasonló törlõ programot, hogy még a registry-bõl is legyen kitakarítva... és többszöri újraindítást.

The Matrix has you...

wollnerd
Nekem meg a gondom az hogy a ThePirateBay-on található "Get this torrent" nevû magnet linkek nem mûködnek.
kattintok rá, megnyílik a utorrent, de a bevezetõ ablakban (ahol megadom a mentés helyét, kiválasztom a fájlokat, stb.) nem megjelenik meg a torrentnek a letöltendõ fájljai, üres és a méretet pedig 0 bájtnak mutatja. Mikor leokézom, megjelenik a torrent neve a listában, de nem kezdi tölteni!
Hiába a legfrissebb kliens van, akkor is csinálja! Amikor letöltök egy torrent fájlt, az mûködik. csak a manget linkek nem.
Megoldás? THX!

dragon11
Valaki tud segíteni abban, hogy uTorrenttel miért nem tudok letölteni újabban ?

Cfosspeed mutatja, hogy max. sávszélességgel töltök, de uTorrent állítja, hogy 0,1kb/s-cel töltök -és ez így is van-.

Eddig nem volt ilyen problémám.. mi lehet a baj?

UI.: Ilyen alap dolgok, hogy más fut a háttérben/valami frissít../portforward hiány mellõzzük, mert nem tartozom a kezdõk közé.

Köszi.

wollnerd
Sziasztok!
A webkamerámmal még mindig gondom van és nem találtam megoldást. A Logitech C600-rõl van szó:
Nem mindegyik felbontásban jelenik meg a kép. (Quick Capture-ben próbáltam) Video módban a Standard-nál csak a Small 320x240-ben jelenik meg. A Widescreen-nél csak a Optimized 720p-ben jelenik, a többinél, pl. Large 720p-ben CSAK fekete kép! Míg a Photo módban csak a Standard-nál a legkissebb-ben jelent meg. A Wedescreen-nél EGYIKBEN SE jelenik meg! Windows 7 Home Premium 64-bit, ATI Radeon HD 66600 videokari van. (és a 2. legfrissebb driver)
Próbáltam egy XP-s gépen, (jóval gyengébb nvidia kártya) és ott hibátlanul mûködik!
WFT?? A nagybácsim pedig hardvermérnök és õ se talált eddig megoldást! (4,5 héttel ezelõtt nézte meg, 2 héttel ezelõtt küldtem mailt hogy mi van, de nem válaszolt eddig.)
Van 5letek??
Vagy marad a Logitech Support....

Balumann
Ez a cikk nagyon szépen összehasonlítja a komponenseket a digitálissal, de a DVI és HDMI összehasonlítása nagyon rossz. A DVI is tud digit hangot továbbítani (már), ha a kijelzõ is támogatja. A leglényegesebb különbség, hogy a DVI maximum 2560×1600 felbontást, és csak RGB szineket visz át, míg az újabb HDMI-k akár 4096×2160 felbontást is, meg támogat extrákat amikre mondjuk pc esetén szerintem nincs szükség.

Tehát nyirognak válaszul: ennél a kijelzõnél teljesen mindegy, hogy mit használsz.

egy cikk, hogy tisztábban láss.

DVI vs. HDMI

The Matrix has you...

nyirog
Sziasztok vettem a héten egy lg d2342p monitort a géphez és azt szeretném kérdezni h hogy célszerübb bekötni - DVI kábellel, vagy 1.4-es HDMI-vel?
(jelenleg 1.4-es hdmivel van bekötve a géphez, videókari nvidia 465 gtx)

elõre is köszi a választ

Jakuza001
Szinte mar a legtobb lejatszo tud kulso feliratfajlt kezelni, mint a mar emlitett Media Player Classic is.

gergely1991
Például Media Player Clasic?

Sziasztok!

Van olyan program/lejátszó, amivel megoldható, hogy egy vinyón lévõ DVD filmre rávarázsoljam az srt file-t (feliratot)?