Segítséget kérek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
1. Ha kész a táblád: Objektumok/Lekérdezések/LEkérdezés létrehozása tervezõ nézetben.
2. A megjelenõ Tábla megjelenítése ablakban kíválasztod a Táblák fülön a számsort tartalmazó táblát, és Hozzáadod a lekérdezéshez, majd bezárod a Tábla megjelenítése ablakot.
3. Tábla: a számsort tartalmazó tábla
Mezõ: a számsort tartalmazó mezõ.
Megjelenítés: Kell (bár az elõzõ ábrán nem látszik 😉 )
Feltétel:
4. Nézet/Adatlap nézet menûpont - és voálá - kész is.
Elõbb megadtam a Navy ás a Moccasin RGB (Vörös, Zöld, Kék) színkódjait.
Abból csak össze tudod kombinálni!
Access-es problémára: lekérdezéssel.
2. Word-ben nincsen hexa/neves színmegadás. Helyette van RGB színmegadás Formátum/Betûtípus/Betûszín/További színek
3. RGB-HEXA konvertáló
\"Találkozni kell Istennel, meg akarok kérdezni tőle egyet-mást\"
Elõször is tisztázzuk: mi az a címsor. A címsorok - mint ahogy a szövegszerkesztésnél is megszokhattuk - a html oldalak logikai felosztását teszik lehetõvé. Nyiss ki egy könyvet - és láthatod hogy fejezetekre, alfejezetekre van bontva. Hasonló van a weboldalaknál is.
Az egyes szintû címsor (amit a HTML nyelvben a <h1>...</h1> elem szimbolizál) a fõfejezeteke vonatkozik.
"2.: hogy kell beállítani az #FFE4B5/#000080 kódú szint, ami a moccasin/navy betûtipusnak?"
Elõször is ez nem betûtípus (betûtípus például a talpas és a talpatlan betûtípus), hanem betûszín.
1. Elavult HTML-módszer:
<font color="#FFE4B5">Ez Moccasin színû</font>
<font color="moccasin">Ez Moccasin színû</font>
<font color="#000080">Ez Navy színû</font>
<font color="navy">Ez Navy színû</font>
2. Modernebb CSS-formázással:
<p>Ez itten egy bekezdés (paragraph). Most következik egy kis <span style="color: #FFE4B5;">Moccasin</span>, majd egy kis <span style="color: #000080;">Navy</span>. Újból egy kis <span style="color: moccasin;">Moccasin</span>, majd egy kis <span style="color: navy;">Navy</span>.</p>
3. Még finomabb CSS-megoldás:
Ez megy a <head> és </head> elemek közé:
<style type="text/css">
.mokasszin {
color: #FFE4B5;
}
.haditengereszet {
color: #000080;
}
</style>
Ez pedig a <body> és </body> közé:
<p>Ez itten egy bekezdés (paragraph). Most következik egy kis <span class="mokasszin">Moccasin</span>, majd egy kis <span class="haditengereszet">Navy</span>. Újból egy kis <span class="mokasszin">Moccasin</span>, majd egy kis <span class="haditengereszet">Navy</span>.</p>
1.: mi az, hogy egyes szintû címsor?
2.: hogy kell beállítani az #FFE4B5 kódú szint, ami a moccasin betûtipusnak?
3.: hogy kell beállítani az #000080 kódú szint, ami a navy betûtipusnak?
1. Windows hangerõvezérlõ-pultjának elõvarázslása (Start/Futtatás-ba írd be sndvol32, vagy a jobb alsó sarokban dupla klikk a hangszóró ikonra)
2. A felvételi hangerõnél (Beállítások/Tulajdonságok/Hangerõ beállítása: Felvételhez) a What U Hear/Wave/Stereo MIxhasonló nevû csatorna kiválasztása.
3. Hangszerkesztõ programban új file nyitása és felvétel elkezdése.
4. Honlap behozása, zene végighallgatása.
5. Ha vége a zenének, hangszerkesztõ programban felvétel leállítása, kapott file elmentése.
Egyszerû: nyomd meg a play gombot 😊) (azaz kamera lejátszásnál inicializál valamit, kamera felvétel módban nem megy minden auto ahogy kell). Ja, és fontos, hogy a gép indulásakor ne legyen a kamera bekapcsolva, miután felállt indítsd
bonyolult: Sony esetén megeshet, hogy le kell tölteni egy drivert, illetve nem mindegy, hogy milyen progival próbálkozol (megesett, hogy moviemaker látta szépen, de ULEAD nem adott képet, csak ha elõtte PLAY+moviemaker volt)
Szóval nem épp a legjobban megírt része ez sem a Win, sem a camcordereknek
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
Tehat csak megfelelo codecet kell keresned, utana a masik fajlt is tudni fogja kezelni a Vdub.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Adott egy digitális kamera. Most lett véve a gépbe firewire kártya. Ha rádugom, bekapcsolom a kamerát, nem látja a gép. Esetleg kell valami progi, vagy feltételezhetõ, hogy rossz a kábel?
(Még anno a tunerkártyán volt firewire, azzal vettem fel.)
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
Én azt megvagdosás/effektek után ULEAD-al szoktam DVD-re kiírni (ennek a hátránya, hogy ront a képminõségen, ami TV-n nem, TFT-n azonnal látszik)
Ha van DivX player (vagy gépen nézéshez), akkor inkább egy szép nagy DivX-XVid videó készítését javaslom, az szebb
Ha nem digitális, akkor venned kell egy olyan videokártyát, amit össze tudsz kötni a tv-vel, videoval és be tudod digitalizálni!
For sale: thedronewebshop.com
Közbe amíg válaszoltok körülnézek a többi topicban.
Azért köszi a megértést, tessék nekem szurkolni 😊)
The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.
The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.
Op.rendszernek win98, ME. az NT-t csak akkor, ha valami hálózatot szeretne az ismerõsöd, de buktatók a hardverelemek.
kicsit kellen fejleszteni ezeket, persze nem kell a csúcskari, csúcsproci, csúcsminden. de ez így kicsit gyengus. amúgy a 2 évvel ezelõtti csúcsminden ma már szintén elavultnak számít, de ezen konfiguráció helyett nagyon tökéletes lesz.
Van nekem egy ismerõsöm, akinek a gépe a következõ paraméterekkel rendelkezik:
900Mhz-s celeron proci
256 mega sdram
20 giga winyó
alaplapi 16 megás videókari
és mindezt összefogó noname alaplap...
Amilyen programokat használ:
Soundforge
Fruity Loops
MSN messenger
Firefox
és még pár kisebb apróság.
A kérdésem a következõ. Mi lenne az ideális OS az õ gépére? Mert nagyon nagy bajban van a helyhiánnyal a kis winyó miatt, viszont nincs pénze most bõvíteni a gépet...
Mivel sose szokott játszani, ezért gondoltam azt, hogy egy win nt jó lenne neki, mert az keveset is kajál a ramból, a prociból és a winyóból is... Csak nem vagyok biztos benne, hogy a fent említett programok mindegyike elfut e NT-n...
Kérnék minden építõ jellegû véleményt, és infokat, hogy mennek e a programok...
Elõre is nagyon soksoksok köszönet 😊)
vki nem tudna mondani egy konvertálot ami amr-bõl csinál mp3,mid,vaw-t vagy vmi más hanformátumot?????
elöre is kösz
\\__/) (O.o) ( } { )
elso.bat:
copy %1 %2\%1
masodik.bat
move %1 %2\%1
vagy az elõzõ pepitában:
copy %1 %2\%1
del %1
Használatuk:
elso.bat filenév könyvtár illetve masodik.bat filenév könyvtár
Például:
elso.bat kiskutya.jpg a:\kepek illetve masodik.bat kiskutya.jpg a:\kepek
A batch file-oknak és a másolandó file-nak egy könyvtárban kell lennie.
További olvasgatásra javaslom:
DOS parancsok
Batch programok paraméterezése
(De ha többen vannak, persze hülyeség szerintem.)
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic
Megtudnátok mondani hol tudom kikapcsolni a mappamenüt? Vmi ilyesmi lehet a magyar neve, angol OPrendszerem van. Tehát az ami a mappákban baloldalt megjelenik és felkínál csomó opciót a megosztástól a törlésig.
Köszi!