Segítséget kérek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Tud valaki olyan programot mondani, ami kiírja a gépben található hardverek pontos típusát?
Rocközön.com online Rockradio és a Galaktikus Rockfamily otthona
Szerk: átkonvertáltam wav-ba és mûködik..
Goldwave-ben ez így néz ki:
1. Edit/Channle/Left
2. Effect/Maximize volume
3. Edit/Channle/Right
4. Effect/Maximize volume
Vagy gyorsabban: Effect/Stereo/MaxMatch
Vagy Nero Wave Editorban van hozzá eszköz: Tools/Stereo Processor
Van egy olyan problémám, hogy egy audio fájlom balanssza nagyon el van tolódva (-50 - 50 -es skálán kb -40-ben van). Mivel tudnám 0-ra rakni? Mert most Nero Wave Editor-t elindítva mûködik, ill. kicsit átrakja a jobb fülembe is.
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
Elõre is köszi
CMOS a tuning vége. (MSIK8N SLI-FI;AMD64 3500+(2497);INNO 7800GT;2X512 KINGMAX HARDCOR;)
szal azt is állisd át...
ha hülyeséget írtam, akkor sorry <#bee1>#bee1>
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
mit lehet ilyenkor tenni? elõre is köszi
Az utóbbi idõkben nagyon megtetszett a kopasz stílus és én is le szeretném nyíratni a hajam kopaszra. Csak egy gond van, hogy nemmerem, mert nemvagyok biztos, hogy hogyan is néznék utána ki...
Nem lehet ilyen programot valahonnan letõlteni?
Valaki tud?
LoL :-Ð
(O_o)
az enyém ilyen...
amikor visszaállitom, akkor minden rendben meg, lekapcsol, bejön a kisbalak, a Visszaállitás fejléccel, majd újra uindul a gép, de amikor bejön a desktop, akkor azt írja, hogy a Rendszer visszaáállitás nem teljes/nem lehet visszaállitani x idöre, mert a PC-n nem történt változás 😞
Tomicsek: huhh,csak régi visszaállitási pontok vannak,amiket én csináltam... de többször újra inditottam a gépet, így nem tudom, hogy a rendszernek van-e tegnap elötti mentése...hány visszaállitási pontot ment a rendszer(2999 mega helye van menteni)?
Szóval, az lenne a problémám, hogy valamiért, amikor megakarok nyitni egy mappát, akkor a Megnyitás helyett, a Keresés-t hozza be <#wink>#wink> a helyi menüjében is a Kersés az elsõ, aztán az Intézõ, majd a Megnyitás... a Mappabeállitásoknál, a Fájltipusnál a Fájlmappák, és Mappák ikonjait birizgáltam, szerintem ott állithattam át valmit 😞 van valami tippetek, hogy hogyan tudnám visszaállitani, hog yalapértelmezettként, a Megnyitás legyen az elsö?
A Bootolásnál valami nagyon nemoké. Tuti, hogy nem Hardware-ileg van gond, hiszen mondom ezen a gépen is Scanneltem, nade újraindítás után kapa...
(O_o)
Lentebb írtam a HP Scanjet 2400-as Scanerrõl.
A HP oldalán nem találom a Help E-Mail-t, ha valaki tudja, kérem írja be (esetleg küldje el Privátba) Felhívni nemakarom õket, merthogy a telefonos ügyfélszolgálat biztos csak alapvetõ segítségnyújtással látna el. Ez pedig nem egy alapvetõ, hiszen ilyen jellegû formáról sehol nem halottam még. Még ahol vettem, õk se tudják hogy mi lehet a baja... a gépem meg nemfogom bevinni.....
(O_o)
egy kérdés: van egy mappa a gépemen, ahol képek vannak de miniatûrök nézetben nem jelennek meg a képek nevei, azonban bármilyen más nézetben és a többi mappában is megjelennek a nevek. Ez miért van szerintetek? Az Eszközök/Mappa beállításaival már próbálkoztam, de nem segített...
elõre is köszi!
Lehet, hogy valamiért mindig megszakad a letöltésed, mielött befejezõdne.
Próbáld meg valamilyen letöltõprogival leszedni, azoknál nem szakad meg a letöltés, pl FlashGetel.
\"Találkozni kell Istennel, meg akarok kérdezni tőle egyet-mást\"
van egy pár olyan játék amit úgy kell elindítani hogy lehúzom a kábelt a cd-rómról,és van valami egyszarûbb módja annak hogy szétszedem a gépet? pl.:1 program vagy valami...?
Tegnap óta nem tudom elindítani a google search-ot. A szokásos hibaüzenetet kapom a lap nem leleníthetõ meg. Próbáltam az Eplorer-el az Opera-val, egyiknél sem indul. Kerio tûzfalat használok, úgy is próbáltam hogy kikapcsoltam a tûzfalat, az sem megoldás. Oprendszer Windows XP. Eddig hibátlan volt. A Yahoo searc mûködik.
A google earth, a google maps, a Google Image Search símán elindul.
Mindenkinek hinnie kell valamiben. Én azt hiszem iszom még egyet.
Vagy felteszed a videókártya driveréhez adott control panelt (Ati videókártyáknál biztos van olyan)...
Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic
Az már más kérdés, hogy milyen kiterjesztések vannak becsomagolva.
nem véletlenül írja ki, hogy sérült.