Segítséget kérek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[Jakuza]
Everest

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Mészy
Helló!
Tud valaki olyan programot mondani, ami kiírja a gépben található hardverek pontos típusát?

Rocközön.com online Rockradio és a Galaktikus Rockfamily otthona

Dying Soul
Na végre normálisan szól, köszi, mostmár csak a hangzáson kell finomítani.

Dying Soul
Köszi, de se a Goldwave, se a Nero nem tudja megnyitni, pedig ez egy szimpla mp3. Hibaüzenetet ír ki, vmi olyasmit, hogy nem látezik a fájl, vagy nem támogatott.

Szerk: átkonvertáltam wav-ba és mûködik..

Dj Faustus
Normalizáld a két hangcsatornát külön-külön.
Goldwave-ben ez így néz ki:
1. Edit/Channle/Left
2. Effect/Maximize volume
3. Edit/Channle/Right
4. Effect/Maximize volume
Vagy gyorsabban: Effect/Stereo/MaxMatch

Vagy Nero Wave Editorban van hozzá eszköz: Tools/Stereo Processor

Dying Soul
Sziasztok!

Van egy olyan problémám, hogy egy audio fájlom balanssza nagyon el van tolódva (-50 - 50 -es skálán kb -40-ben van). Mivel tudnám 0-ra rakni? Mert most Nero Wave Editor-t elindítva mûködik, ill. kicsit átrakja a jobb fülembe is.

Dying Soul
PowerIso

milyen program tudja mountolni a *.DAA fájlokat?

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

Sziasztok !! vettem egy webcamot a típusa canyon cn-webcam21 a problémám vele csak az hogy nem kaptam hozzá drivert és a www.canyon-tech.com oldalán se találok ha valaki lenne olyan kedves és mondana egy linket ahol webcamerák és programjai vannak fent annak nagyon megköszönnén . Ha találtok akkor kûjetek e-mail a címem :[email protected]

Elõre is köszi
Sziasztok.Lenne egy kérdésem. Adott egy bolt. 1).Van egy irodája abban van kb7-gép(itt ülnek a nagy górék). 2).Van a boltba egy kissebb irodaszerüség itt a boltvezetök vannak,itt is van egy gép-ehez vannak kötve a pénztárgépek,van rajta net is. 3).A pincébe is van egy gép(raktárba)ezen is van net. 4).És van egy még egy kissebb helységben ez is megy éjjel nappal(hogy mi van ezen nem tudom). a 2).-es gépnél szoktam csinálni egy két dolgot(tehát ez az amihez hozzáférhetek).Az lenne a kérdésem hogy meg tudnám nézni valahol a gépbe hogy össze vannak e kötve ezek egyáltalán, és ha igen akkor hol?(és mit kell kiirjon,vagy jelezzen). Vagy lehet hogy csak az 1).-be vannak összekötve? Kössz a válaszokat.
szal, amikor a növérem elöször akart nyomtatni (friss rendszernél) akkor alapértelmezettként a microsoftos nyomtató volt megadva, ami egy fájlba "nyomtat" (vagy valmi ilyesmi 😊 )...de ez már driver telepités után volt...

jakuza gondolom a gyárilag adott drivernek megfelelõnek kéne lennie.... kuno ezt nem értem 😄 antonee probáltam de nem koser...
antonee
próbáld az eszközkezelõbõl inditani a driver frissitést (telepitését) nekem pl a szkenner csak igy hajlandó müködni.<#papakacsint><#papakacsint>

CMOS a tuning vége. (MSIK8N SLI-FI;AMD64 3500+(2497);INNO 7800GT;2X512 KINGMAX HARDCOR;)

vagy a windows alapértelmezéstben Microsoft Office Document Image Writer-t rakja be alalpértelmezésként...ez a növéremen kifogott 😛
szal azt is állisd át...

ha hülyeséget írtam, akkor sorry <#bee1>

[Jakuza]
Megfelelo nyomtato driver keresese.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

hali mindenki van egy kis problémám a nyomtatómhoz fel akarom rakni az illesztõ programot de a gép mindig azt irogatja nekem h a program nem ment át a windows logo tesztelésén és ilyenkor vagy abbahagyom vagy folytatomd e ha folytatom akkor se tudok utána nyomtatni
mit lehet ilyenkor tenni? elõre is köszi
Tomicsek
Igazad van. Nincs többé kopasz fej, csak seggig érõ homlok. <#csodalk>

Dying Soul
loál!

gordonmail
öö
Az utóbbi idõkben nagyon megtetszett a kopasz stílus és én is le szeretném nyíratni a hajam kopaszra. Csak egy gond van, hogy nemmerem, mert nemvagyok biztos, hogy hogyan is néznék utána ki...
Nem lehet ilyen programot valahonnan letõlteni?
Valaki tud?
LoL :-Ð

(O_o)

az enyém ilyen...

hát, nekem nem így néz ki...

Tomicsek
A mappa beállítás fájltípusoknál valahogy így kéne lenni.

Rage47
Hi!
Milyen progival lehet .wmv video hangját leszedni??
gordonmail
Mivelhogy nem mentett a rendszer. Gondolom=None

(O_o)

a képet nem látom 😞
amikor visszaállitom, akkor minden rendben meg, lekapcsol, bejön a kisbalak, a Visszaállitás fejléccel, majd újra uindul a gép, de amikor bejön a desktop, akkor azt írja, hogy a Rendszer visszaáállitás nem teljes/nem lehet visszaállitani x idöre, mert a PC-n nem történt változás 😞

Tomicsek
Az a jó a none, akkor passz, nem próbáltál egy visszaállítást?

Érték: "none" , akkor ez azt jelenti, hogy amig van hely, ment?

Tomicsek
Regedit-HKey Classes Root-Drive-Schell- itt mi van írva?

gordonmail:<#vigyor2>
Tomicsek: huhh,csak régi visszaállitási pontok vannak,amiket én csináltam... de többször újra inditottam a gépet, így nem tudom, hogy a rendszernek van-e tegnap elötti mentése...hány visszaállitási pontot ment a rendszer(2999 mega helye van menteni)?

gordonmail
Fuh... telepítsed újra a vindózod de azonnal...:-D

(O_o)

Tomicsek
Igen ott állítottál el valamit, egy rendszervisszaállítás?

Sziasztok!
Szóval, az lenne a problémám, hogy valamiért, amikor megakarok nyitni egy mappát, akkor a Megnyitás helyett, a Keresés-t hozza be <#wink> a helyi menüjében is a Kersés az elsõ, aztán az Intézõ, majd a Megnyitás... a Mappabeállitásoknál, a Fájltipusnál a Fájlmappák, és Mappák ikonjait birizgáltam, szerintem ott állithattam át valmit 😞 van valami tippetek, hogy hogyan tudnám visszaállitani, hog yalapértelmezettként, a Megnyitás legyen az elsö?

gordonmail
Nem mondom, hogy a HP s.ar, hiszen szinte midnen cuccom az, tökéletes. Ez is tökéletes. De fogadni mernék, hogy olyan kis alapvetõ hiba van...
A Bootolásnál valami nagyon nemoké. Tuti, hogy nem Hardware-ileg van gond, hiszen mondom ezen a gépen is Scanneltem, nade újraindítás után kapa...

(O_o)

gordonmail
fuh mostmá meghalok..... komolyan - agyilag...
Lentebb írtam a HP Scanjet 2400-as Scanerrõl.
A HP oldalán nem találom a Help E-Mail-t, ha valaki tudja, kérem írja be (esetleg küldje el Privátba) Felhívni nemakarom õket, merthogy a telefonos ügyfélszolgálat biztos csak alapvetõ segítségnyújtással látna el. Ez pedig nem egy alapvetõ, hiszen ilyen jellegû formáról sehol nem halottam még. Még ahol vettem, õk se tudják hogy mi lehet a baja... a gépem meg nemfogom bevinni.....

(O_o)

jenki2
hogyan kell használni?

jenki2
köszi az infót, de mi ez tulajdonképpen?

Tomicsek
Próbáld meg.Ezt

jenki2
hi,

egy kérdés: van egy mappa a gépemen, ahol képek vannak de miniatûrök nézetben nem jelennek meg a képek nevei, azonban bármilyen más nézetben és a többi mappában is megjelennek a nevek. Ez miért van szerintetek? Az Eszközök/Mappa beállításaival már próbálkoztam, de nem segített...

elõre is köszi!

Ha a mérete kisebb, mint a másik file, és elvileg tök ugyanazt szedted le, akkor ott gond van, az biztos.
Lehet, hogy valamiért mindig megszakad a letöltésed, mielött befejezõdne.
Próbáld meg valamilyen letöltõprogival leszedni, azoknál nem szakad meg a letöltés, pl FlashGetel.

arsene
a RAR tartalmaz egy javító opciót, azt próbáltad már?

\"Találkozni kell Istennel, meg akarok kérdezni tőle egyet-mást\"

Létezik hogy minden oldalon szar lenne a feltöltés? Most egy másik oldalrol szedtem le,2-3 Mb-al kevesebb ugyan ugy Rar-os de megint azt irja ki hogy nem jó.(ilyet?)
csáó!
van egy pár olyan játék amit úgy kell elindítani hogy lehúzom a kábelt a cd-rómról,és van valami egyszarûbb módja annak hogy szétszedem a gépet? pl.:1 program vagy valami...?
Tudna valaki segíteni?
Tegnap óta nem tudom elindítani a google search-ot. A szokásos hibaüzenetet kapom a lap nem leleníthetõ meg. Próbáltam az Eplorer-el az Opera-val, egyiknél sem indul. Kerio tûzfalat használok, úgy is próbáltam hogy kikapcsoltam a tûzfalat, az sem megoldás. Oprendszer Windows XP. Eddig hibátlan volt. A Yahoo searc mûködik.
A google earth, a google maps, a Google Image Search símán elindul.

Mindenkinek hinnie kell valamiben. Én azt hiszem iszom még egyet.

Dj Faustus
PowerStrip
Vagy felteszed a videókártya driveréhez adott control panelt (Ati videókártyáknál biztos van olyan)...

Hát OJAT nem 😛

rvn
Szijasztok! Szeretném megérdeklödni h nem e ismertek egy ojan programot amivel a 3ds alkalmazás közbe is tom állitani a contrastot és a fényeröt?

Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic

A kiterjesztése RAR, szal simán menne a kicsomagolás.
Az már más kérdés, hogy milyen kiterjesztések vannak becsomagolva.

Ok.THX.Gondoltam ez az SSR-fájl valami különleges 😊
Ha utána is azt írja ki, akkor lehet, hogy már eleve sérült volt, amikor feltették netre.

Töltsd le még1x.
nem véletlenül írja ki, hogy sérült.