Segítséget kérek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyszerûen vannak olya ndriverek, illetve ezek a 6-os diverek, amiket felrakok, és egyszerûen szaggat, meg fagy minden, a játékok is szarul mennek, és nem tudom miért. Próbáltam már mindent a beállításokba is beállítani dolgokat (segítettek is benne), de semmire nem jutok, ugyan úgy fagy minden (újraindításnál is így felülrõl így mintha letöltené a képet) lassú. :S
Van valakinek ötlete? :-(
Nem tudja valaki hogy hol lehetne megszerezni (bolban, legálisan) a Xara Webstyler 4-et, és hogy esetleg mennyi pénzbe kerül?
THX akárki is vagy. :)
Köszi szépen a segítséget!
Csõ!
Valami tanács kellene, mert kifogytam azötletekbõl. Xp-újra akartam rakni, de elsõ újrainduláskor azt írja: Hiányzó op rendszer, erre format c:, majd ugyanezt csinálta, másik vinyóval szintén, másik cd olvasóval is, másik Xp-vel is, viszont a 98se simán felmegy, ha azt upgredelem Xp-re, megint hiányzó op. rendszert ír, ilyennel még nem találkoztam, a gép eddig is Xp-vel ment, mi lehet a baj? Abit bp6 alaplap 500-as celeron, tudom, ki kéne dobni már az egészet, de ha valaki már oldott meg hasonló problémát, azt még kipróbálnám, mielõtt felgyujtom az egészet. Az ide kábelt még nem cseréltem ki, 98se miatt, mert azt viszi. Ja, cmos reset és setup default is megvolt már.
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
Van egy filmem, 2 cd-n kaptam meg avi formátumban. Na mármost én ezt át akarom konvertálni DVD formátumba. Eddig nincs is gond. De ha konvertálom a két cd-t és fel akarom írni, akkor jön a gond. Ugyebár a divixtodvd progi ( ez van nekem ) a két cd-n lévõ file-kat ugyanazzal a névvel, illetve file kiterjesztéssel generálja. Tehát amikor fel akarom írni a Neroval, akkor kiírja, hogy nem tudja meg csinálni, mert fölül kell írnia a file-kat. Tud valaki ajánlani egy progit, amivel megtudnám csinálni a mûveletet.
( Remélem mindent leírtam )
Elõre is köszi. [email protected] is jöhetnek a válaszok, javaslatok.
Csõ!
Nem tud valaki olyan DJ programot ami 3D-s? Én hallotam valami 2 CD-s DJ progit de nem tudom mi a neve.
Elõre is köszönöm!
PS3 ID: SDani456
<#help>#help>
Inviteles netezõknek: Szegeden elvágtak egy optikai kábelt és ezmiatt csak a hazai netoldalak jönnek be. Külföldi oldal nem.
giga ep35 ds3,q6600@3,5Ghz,scythe ninja,gtx 260 oc,2x2gb 1066mhz kingmax,samsung 1tb+wd black 640gb,chieftec 500w,win7 ultimate x64,hanns-g hg281d
bár nem a hangszedés az elsõdleges feladata e proginak, de eredeti, AC3-ban szedi le a hangot(illetve ami van a dvd lemezen).
\"Találkozni kell Istennel, meg akarok kérdezni tõle egyet-mást\"
Menj be a boltba ahol vetted, és mond hogy ezt csinálja nézzék meg, ha ott nincs hiba náluk (kétlem), akkor a winfossal de fõleg a winchesterrel van a gond!
Legfrissebb driverek (leginkább alaplapi chipset) megvannak?
Esetleg még gondot okozhat az is, hogy a DVD-író (milyen típusú?) milyen beállítással (Master/Slave/Primary/Secondary) van bekötve.
Tuti ,hogy nem a fej koszos,vagy a lemez hibás,ezeket ellenõriztem.
Mi lehet a bibi?
giga ep35 ds3,q6600@3,5Ghz,scythe ninja,gtx 260 oc,2x2gb 1066mhz kingmax,samsung 1tb+wd black 640gb,chieftec 500w,win7 ultimate x64,hanns-g hg281d
Goldwave - ha nem valami túl speciális hangkódek van a videóban (AC3, DTS), akkor képes a videóból "kiszedni" a hangsávot (File/Open), amit elmentesz neked tetszõ formátumban.
Az a gondom, hogy a feltört xp-s laptopom nem látja a a pendriveot. Az eszközkezelõben sárga kérdõjeles-felkiáltójeles az Egyéb eszközöknél az USB vezérlõ. Azt mondja, nincsenek telepítve az illesztõprogramjai. Megpróbáltam az Illesztõprogram újratelepítése gombbal (Hardver frissítése varázsló) és a laptophoz kapott driver-es cédével, de a varázsló nem talált a cédén sem és sehol sem illesztõt. Fórumokon mindenhol azt láttam, hogy sp1 ill. sp2 kell hozzá. Letöltöttem az sp2-t, de nem engedi installálni a gép. Állítólag feltört xp-hez csak feltört sp2 jó. A pendrivehoz kapott driver-cd csak win98-hoz jó és nem engedi az xp.
Szerintetek mit tegyek?
Nagyon köszi elõre is!
ha ujra irhatos a lemez akkor töröld le teljesen mert az optikai meghajto nem tud rá irni ekkor is ezt irja ki ja néha akkor is ezt irja ha mással formáztad le az ujra irhatos lemezt de ez ritka
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
Életfogytig tartó büntetés a Cat8 börtönszigeten HJT Log elemzõk: www.hijackthis.de www.help2go.com
a jelszót q...ra jegyezd meg, mert ha elfelejted, mostanában nem kell a Power On gombot nyomkodni.
csak akkor alkalmazd ezt a beállítást, ha nagyon-nagyon muszáj.
<#felkialtas>#felkialtas>
\"Találkozni kell Istennel, meg akarok kérdezni tõle egyet-mást\"
Az elsõ nagyonkünnyû, a másodikat aki tudja, annak is nehéz!
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
Természetesen párhuzamosan, egy olcsó(vagy ahol tudsz venni) bolt árlistáját is nézed, és ha egyezést találsz, BINGO.
(Vagy tudtommal van hardware-s topik is)
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
Kellene egy kis segítség.
Van nekem egy
AMD Athlon (TM) 3200 GHz
NEC DVD-RW ND 2500A
GeFORCE FX 5600 - TV OUT (128mb)
120 GB WINCHESTER (maxtor)
És van még egy 512-es ram, de nem tudom pontosan milyen.
A lényeg, az hogy kellene nekem egy alaplap, ami kompatibilis ezekkel, az eszközökkel, és esetleg memória is. (512)
A segitséget elõre is köszönöm.
Köszönöm szépen!!<#eljen>#eljen>
...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"
...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"
Clone CD
.....
de ezek mindig is fenn voltak,szal kétlem hogy a játék 2nap múlva találta volna meg:P
thx!
egyéb ötlet?