Segítséget kérek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mrzed001
ekkorát csakis letöltésvezérlõvel szabad, abból meg mint égen a csillag: flashget, netvampire, netants (kedvencem), ....

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

tobias88
Ha töltök le pl egy 500mb-s fájlt webcímrõl, és van hogy megáll, azt mivel töltsem, hogy tudjam folytatni, ha mondjuk lejött 499mb????
Dj Faustus
"Melyik progival lehet .iso fájlokat megbabrálni?Hozzá tenni,elvenni stb."
Isobuster?

tobias88
de az ip-m csak az enyim, azt nem használja senki, max az befolyásolja, ha megszakadt egy letöltés?
hi
Melyik progival lehet .iso fájlokat megbabrálni?Hozzá tenni,elvenni stb.
köce
zakika
mert egyszerre egy IProl csak egy letoltes mehet

Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség

tobias88
ok ez egyszer kijött, de most már nem jön ki!
tobias88
Inkább az érettségi fórumba kellett volna írni vagy a matekfórumba!
zakika
ha megnyitod latsz egy free gombot (mert gondolom nem fizettel elo). erre katt. utana visszaszamol (hacsak nem tolt valaki az IPdrol) es kijon egy max 3 betus kod, amit ha beirsz indulhat a download 😊

Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség

tobias88
segítsetek márlégyszi, hogy kell tölteni a RapidShare-rõl, mert ha hivatkozás mentésre megyek, 1 mp alatt befuccsol, ha megnyitom, akkor nem látok downloadot!!
Helló, lenne egy kérdésem. Ha van hét számjegy 1,2,3,4,2,3,5 ebbõl hány ötjegyû számot lehet csinálni? Nem tudom kiszámolni hogy a két ismétlõdõ szémjegy mennyivel csökkenti a lehetséges számok számát.

http://lathatatlanito.fw.hu/

[Jakuza]
Gondolom volt ott egy inf file is 😛
Ilyenkor nem art jobb klikk azon az inf fajlon a bongeszoben es telepites.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

ohhh, thank you_all!!!

igaz az a Matroska Splitter Directshow Filter nem mûxik, vagy is lejött valami .ax kiterjesztésü fájl amit szintén nem tok megnyitni, de ez már egy másik kérdés...
Dj Faustus
A Matroska egy container formátum, kb olyan mint az ogg (az ogg nem azonos az ogg vorbis-szal, ami hangtömörítés!!!). A tömörítõ kódek ennél fogva lehet más is.
Matroska Splitter Directshow Filter --> Ez kell neked, vagy alternatív lejátszó (VLC Media Player, MPlayer).

PetruZ
A ZP az DirectShow player, nincs saját kodek-gyûjteménye (mint a VLC-nek, vagy az mplayer-nek), tehát az mkv-t is csak akkor nyitja meg, ha a benne lévõ stream-ekhez van kodek telepítve a gépre.
biomage
én a zoom players ajánlom
klick

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

Tomicsek
Nem tudjátok hogy a Matroska fájlokat (.mkv) mivel tom lejátszani ?
valami videó fájl annyit tudok, de hogy mivel játszam le az nem tudom.
A JetAudio-t már próbáltam de az nekem nem indult el😞

plz help
mrzed001
Még egy ilyen elrejtõ progit sem láttam, bár így hitrelen bleegondolva elég egyszerû leprogramozni, szóval biztos van. Try Google

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

Dj Faustus
Nem tudom mire ez a destruktív hozzáállás.
Mindenki volt "kezdõ" és nem mindenki ismerheti a "nem-kezdõk" által használt szolgáltatásokat.
Bár az igaz, hogy azért kérdezni (például hogy mit is akar az ember feltölteni)/keresni tudni kell; illetve ha valaki egy témában kérdez, akkor azért az alapokkal érdemes tisztában lennie (ami bizony sok utánaolvasással jár).

gordonmail
LoL

(O_o)

Dj Faustus
"sziasztok, ért itt valaki a webre való feltöltéshez???????????????????????"
Mit akarsz feltölteni?
Képet? http://www.imageshack.us/ http://xs.to/ http://www.kepfeltoltes.hu http://www.photobucket.com/
Weboldalt? http://tarhely.lap.hu/ illetve http://ingyenweb.lap.hu/
Egyéb állományokat? http://www.mytempdir.com/ http://www.rapidshare.de/ http://www.yousendit.com/

Sland
Köszönöm!

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Tomicsek
A ConvertXtoDVD össze tudja konvertálni, de 3.6 GB Avi nem megy rá egy DVD-re.
Kettõre. Itt.. itt.

Sland
sorry, én is ide tartoznék?

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

gordonmail
LoL DE olyan looser kérdések vannak vazeg, ez már fáj.. aszionya' az egyik, melyik gombot kell megnyomni a másik meg hogy hogy kell netezni LoL (leegyszerûsítve) Ilyen kérdésre már tényleg nem lehet választ adni, mert ha ide bebírtad magad Regizni, akkor ilyen looser kérdésekre temagad is választ tudsz adni, csak kicsit gondolkodni kell(ene)! Csak gondolj bele, mennyi fog, ne félj....:Ð <#violent><#szomoru1>

(O_o)

pedestrian
Kellene nyitni egy "Segítséget adok" topikot is. Ott talán nem csak kérdések lennének.

Sland
Hi!

Az lenne a kérdésem hogy hogyan tudok 21db összesen 3.6 giga AVI fájlt egy dvdre kiírni, hogy olvassa azt az asztali dvd lejátszóm ami nem tud divixet/xvidet mittomén, mit 😊 MIbe kell konvertálni hogy a 4 és fél gigás dvdre kiférjen? vagy hogy konvertálljak? vagy mi legyen?
Légyszi segítsen valaki!

Tomicsek
Biztos van olyan.

sziasztok, ért itt valaki a webre való feltöltéshez???????????????????????
nem tudja valaki hogy lehet elrejteni a strongdc-ét elrejteni hogy semmivel ne jöjjön elõ csak billentyûkombinációra
pedestrian
Használ valaki Game Commandert?

Hali!
Olyan gondom volna, hogy a modem nem kapcsol ki a számitógép leállása után, mit kell ilyenkor beállitani?
Elõre is köszi!
Tomicsek
Képfájl kiírása. Legegyszerûbb ezzel

helo
lécci írjátok le hogyan kell bin és cue fáljt kiírni!
kösz

hali!
remélem tud valaki segíteni
proxyn keresztül netezek és így nem tudok torrentezni (de szeretnék) hallottam hogy a HTTP Tunnel el lehet. de gondolom csomo mindent be kell állítani.
szal hogy csináljam? és melyik letöltö klienst használjam?
elöre is köszi!
sufnituning
3DVista Publisher (3DVista)
3DVista SHOW (3DVista)
3DVista Stitcher (3DVista)
ADG Panorama Tools (Albatross Design)
Cool 360 (Ulead Systems)
D Joiner (D Vision Works)
HotMedia (IBM)
Image Assembler (PanaVue)
iMove Spherical Photo Solution (iMove)
LM Stitch (Lost Marble)
PanEdit (IBM)
PanoPrinter (ImmerVision)
Panorama Factory (Smoky City Design)
Panorama Maker (ArcSoft)
PanoStitcher (Pixtra)
PanoTools (Prof Helmut Dersch)
Panoweaver (Easypano)
PhotoFusion (Scalado)
PhotoShop Elements (Adobe)
PhotoVista 3D Objects (ISeeMedia)
PhotoVista Panorama (ISeeMedia)
PhotoVista Virtual Tour (ISeeMedia)
PMVR (Duckware)
PowerStitch (Enroute)
PTgui (New House Internet Services)
PTViewer Scripter (Easypano)
QuickStitch (Enroute)
QuickStitch 360 (Enroute)
QuickTime VR Authoring Studio (Apple)
Reality Studio (ISeeMedia)
REALVIZ Stitcher (REALVIZ)
Smart Viewer (Stitch Fisheye)
Spin Panorama (PictureWorks)
Stitch Fisheye Pro (Stitch Fisheye)
Stitcher Express (REALVIZ)
Tourweaver (Easypano)
VideoBrush Photographer (PictureWorks)
VR ObjectWorx (VR Toolbox)
VR PanoWorx (VR Toolbox)
VR SceneWorx (VR Toolbox)
VR Worx (VR Toolbox)

For sale: thedronewebshop.com

Sziasztok!

Lúzer kérdésem lenne. Tudna nekem valaki mondani olyan programot amivel EGYSZERÛen (no Photoshop stb.) lehet panorámaképet összerakni és "publikálni" ? InfraView-t néztem de annak funkciója nem jó 😞

Köszi elõreis!

PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka

baajos
Sziasztok. Lehet ,hogy nem ide kéne írnom,de talán tud valaki ötletet adni.
A GoogleEarth indításakor,ahogy elkezdek ráközeliteni a földre a számitógépem ujraindul. De ez a jelenség a microsoftos Power point és az Openoffice diavetitéseknél is rendre jelentkezik sajnos. Meglehetõsen idegesitõ! Mi lehet ennek az oka? A windows melyik beállitását kell megkeresni? Régen tök jól müködött minden, de lehet hogy néhány uj program feltelepitése átállitott valamit a videokártyán vagy máson? Hogyan javitsam ki ezt a problémát hogy ne kelljen ujratelepiteni a windowst? Norton és Defender nem talált semmit. Köszi! ...

Pet

Dj Faustus
Legfrissebb stabil Windows Media Player - a legújabb WMV kódekkel.
vagy
kódek régebbi Windows Media Playerhez
vagy
VLC Media Player - kis gépigényû, kódekekkel egybeépített lejátszóprogram.

akyyy
help me. vannak afféle wmv-s videóim, de marhgára akad akép is hang is, nemtudom miért, :S:S:S miylen codeket tegyek fel ??

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

mrzed001
Hát, talán mert te buta windows-os oldalról közelíted meg, nem a neten elterjedtebb unix-os oldalról ami a denyall-al kezd (MINDEN tiltva), és neked kell felengedélyezni, hogy mégis mi az ami még nem túl nagy biztonsági rés.
Akinek az a 2 klikk sok idõ annál a pár felesleges blokkolásnál, hogy a blokkolt IP-n jobklikk -> Allow permanently (véglegesen engedélyezés) az meg is érdemli mindazt amit összeszed a neten (vagy amit róla szednek össze "rosszemberek").
Mindenki a maga hülyeségének a kovácsa ....

zakika
mar az is nevetseges ha a maileimet se tudom tole megnezni - alapbol 😊. minden oldalt tegyek be ami nem megy. kicsit forditva van csinalva aprogi mint ahogy kellene

Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dics&otilde;ség

tobias88
EverestHOME, ezzel mindent megtudsz a géprõl!
itt
Tomicsek
Itt találsz a procihoz mérõt.

Ez tud ki-becsukni meg még sok mindent.

gordonmail
1. Valaki nemtudna mondani olyan Programot(Programnak a neve is elég), ami a CD/DVD Tálcát ki-be csukogassa Egérkattintásra? Persze gyorsann kell, mint a Windows-os. Talán nemártana idõre beállítani, hogy mondjuk 2 perc múlva visszahúzza a Tálcát.
2. Windows XP -alá kellene nekem Processzor hõmérséklet figyelõ Program, ami figyeli a Processzor hõmérsékletét és bármilyen más, más hõmérséklet is jólenne, de a Proccé a legfontosabb 😊

(O_o)

mrzed001
Hát, nemtom 😛
Persze vannak a listákban hibák, azt jelenzi kell nekik a fórumon.
Utánanéznek, aztán vagy kiveszik, mert már nem tiltandó, vagy nem, és akkor az tudjuk mit jelent 😊)

lck
Darkside-ot néha BSA-nak nézi !!! :-))) ( vagy ez nem is olyan nevetséges ? )
Kiválóan leirtad,hogy mire jó.