Segítséget kérek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mondjuk csak 20 mp legyen a számbol
\" A következő események hajnali 4 és 5 óra között történnek\"
itt hangok fül és itt keresd ki a windows indítása fület és tallózás
(csak wav formátumot vesz be)
CSá hogyan lehet beállítani hogy bekapcsoláskor pl. egy dalrészlet szoljon vagy valami zene?
nyugodj meg ki bir csomagolni egy mp3 at egy nero es meg birja irni, mar ezer eve...
\"Találkozni kell Istennel, meg akarok kérdezni tőle egyet-mást\"
Már írtam vele jópár cd-t és még mindig jó volt.
az mp3 nem audio, hanem adat. vagy átkonvertálod az mp3-at wav-ba és úgy audioCD, vagy pedig simán adatCD írás.
konvertálásra ajánlom az Acoustica MP3 to wave nevû programot, de winamp is megcsinálja, a megfelelõ plug-in segítségével.
de peobald meg a 6os nerot is.
meg esetleg egy par RW lemezt.
lejátszottam discmanben - szar volt
lejátszottam pioneerben a gépen - szar volt.
Viszont hogy hardware lenne, abban kételkednék mivel 1-2 hónapos csak a pioneer 110D íróm és az elõzõ régi pioneer íróm is ezt csinálta csak akkor nem akartam audiot irni ennyire vészesen.
Különben régen jókat tudtam irni, lehet hogy nero 6-tal jó lenne?
probald meghallgatni a pioneeren irodon az elekeszult audio cdt. ott sztem nem fog pattogni.
2. ehez a hibahoz a neronak semmi koze, ez hardware problema.
Ez el sem kezdte az írást, valami errort irt ki, de legalább nem cseszte el a cdmet.
Van egy gondom: nem tudok audio cd-t irni sehogyan sem. (a gépen levõ mp3 fájlokból szeretnék egy jó audio cd-t irni). Ha Nero-t használok, akkor a végeredmény mindig hibás lesz, vagyis "pattog", kis akadások lesznek benne, vagy nemtom mi a legjobb szó rá.
Ajánlották erre a JetAudio-t, de most próbálkoztam vele, és két Phillips lemezt dobhattam ki a rákba, mer az meg egy idõ után leállt és nem csinált semmit, mintha megfagyott volna.
Szóval tud valaki egy mûködõ módszert, mer már kezdek bekattanni, annyi cd-t elb@sztam így...
Az íróm Pioneer 110D, és most jelenleg Phillips lemezeket használok, de szerintem egyik sem hibás.
az szokta csinálni telepítés után....
remélem jóra válaszoltam.....<#vigyor1>#vigyor1>
ha nemaz akkor bocsesz....de én úgy értelmeztem hogy egy + fiokot hozott neked létre és ezáltal be kell jelentkezned a kis ikonnal...
http://pspfilez.extra.hu/
ANno már valaki segített nekem ezügyben, de most újra ez a problémám van és elfelejtettem sajna.
Szal azt kutatom, hogyan tudom az XP bejelentkezõ képernyõjét kikapcsolni.
Egyetlen USER van a gépen, mégis ecer csak -nem én állítottam be- bejelentkeõ képernyõt rakott ki és kattintani kell a kis ikonra. Nem értem miért van ez de tudom, hogy registribõl ki lehet kapcsolni, csak elfelejtettem hol.
Plz HELP, köszi!
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Az Ifran View-ban nem romlik (annyira).
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
Az Információban fontos szerepet játszana nekem a Wireless LAN-hálózat, A Server/beállítás információk.
(O_o)
Láttam már nem egy olyan vincsit amit "csak egy kicsit átméretezem a partíciókat vele" felkiáltással nullára leszanáltak úgy, hogy még az AR sem volt képes állítólag visszahozni róla az anyagot.
Szóval részemrõl kerülöm mindenféle partícióátbuheráló használatát 😛
8.1-et még nem teszteltem, addig pedig nem ajánlom (fõleg ha a 7.7-es is teljesen megfelelõ a feladatra)
Ezek a toolok bitrõl bitre végigmennek a wincsin adatot keresve
Use Google az elsõ találat nyerõnek tûnik (orosz oldalak közelébe se menj 😊)
Az iso fájlt írd cd-re lemezkép kiírással. Ez egy bootolható cd-t készít rengeteg hasznos programmal.
Neroba írjamki dvdre...Anélkül belese tok nézni?<#help>#help>
Ellenõrzés után felsorolja hogy milyen fájlrendszerre tippel a winyón, te pedig kiválasztod ami volt. - ( Más recovery proginak lépése sem volt rá.)
Fákjúal!
Ha az erõsítõhöz, hangdobozhoz, számítógéphez közel van valami elektromágnese teret keltõ eszköz (mobiltelefon, CB-rádió, ventillátor, stb), az okozhatja. Esetleg kontakthibás kapcsolók, belsõégésû motor gyújtása...
De lehet a számítógép is. A különbözõ eszközök "beleszólnak" a hangkártya analóg áramköreibe.
Amit tehetsz ellene:
* Húzd le a CD/DVD-meghajtót a hangkártyával összekötõ vékony vezetéket.
* Vedd le a Line-In (Vonalbemenet), Microphone (Mikrofon), Aux, stb csatornák hangját. Csak a megfelelõ csatornák (Hangerõ, Hanghullám, SW, Wave, Master, stb...) szóljanak, a többit némítsd el.
* Ha lehetéges, a hangkártyát tedd minél távolabb a tápegységtõl, procitól, videókártyától.
A legtöbb letöltésvezérlõ pölö beépül az IE-be, és ha valamit IE le szeretne tölteni akkor a letöltés vezérlõ jön be és tölti le.
Párnak (pl: netants) pedig olyan képességei is vannak, hogy megadsz neki egy html-t, vagy url-t, és õ szépen feldobja neked, hogy itt ezt meg ezt találtam, mi kell belõle.
Olyan egyébként megesik, hogy szar egy oldal és a francért nem akar a file vége lejönni, de ez ritka