Segítséget kérek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mrzed001
Nagyon okos emberkék összeszedték, hogy mely IP tartományokban lakoznak mely cégek, AntiP2P szervezetek (BSA, MIAA meg az anyucikája az összes ---bííííííp---), és saját ízlésed szerint megadhatod, hogy hozzád ne kapcsolódhassanak (egyszerre te sem kapcsolódhatsz természetesen hozzájuk) a következõ csoportosításban:
- ADS: reklámozók
- EDU: oktatási intézmények (koli, egyetem, ...)
- GOV: kormányzati szervek
- P2P: anti P2P szervezetek (ajánlott erõsen 😛)
- SPY: Spyware-esek
- BOGON: nem valós tartományok, innen elméletileg nem kaphatnál adatot(hackerek meg hasonló rosszfiúk csalják néha csomagjaikat ilyen feladósra)
- PHISING: ismert adathalászok
- SPAM: spammerek

most nekem 660 millió IP cím van kitiltva a BOGON be nem kapcsolásával

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

mrzed001
Tudod, fõablak, ami címrõl valami kell, ott jobbklikk, és megadod, hogy mennyi ideig (15 perc, 1 óra, végleg) engedélyezze. Szóval elég primitív megoldás is van, meg te magad is fel tudsz venni akárhány tiltás illetve engedélyezés listát.

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

tobias88
de az mire jó????
a zone alarm -hoz képest más?
zakika
nalam teljesen letiltot par internet cimet. az volt a gond, hogy ki se tudtam dobni a peerguardiant - teljesen mintha maga lenne a virus. utana startguard tiltassal alitottam le. koszi, nem kerek belole

Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség

Igazad van.A PeerGuardian 2 kötelezõ darab.Egyébként nem értem hogy nálatok miért lassitja a leállitást.Nálam simán müködik,pedig még a lapozófájl törlése leállitáskor is be van kapcsolva a Windows-ban.

mrzed001
De, sõt néha nem is hagyja (néha meg a Lavasoft Ad-aware), szóval leállítás elõtt manuálisan leállítom minden védelmem

.cmp formátumú audio-t tudja vki, hogy mivel lehet lejátszani?
egyik játék zenéi ilyen formátumban vannak...

lck
PG2 nálad a windows leállítást nem lassítja be ?
galmat
Hi! Nekem olyan gondom van, hogy szinte az összes programot amit telepíteni akarok CRC hiba miatt nem tudom.Ez miért van?Mindig a telepítésnél van a gond.HELP!<#help>

szasko
na! mégse az oroszoktól meg <#alien> -tõl kell félni!
(már fut is. tök baró!!!) <#crazya>

mrzed001
Semmit sem lassít rajta. Sõt, örülhetsz, hogy ez már a PG2, mert az 1 iszonyat proci foglaltságot okozott (5-600 millió blokkolt IP-vel), de kellett.
Egyszer jót mosolyogtam, néztem, hogy nem engedett be egy:
Office of the President ... kezdetû tartományból valakit. Na mondom, ha Bush az istenbizony beengedem 😊))
Aztán széthúztam az oszlopot, és a vége az volt, hogy "... of the University of Ilinois" 😊)))

kulabácsi
sziasztok!! nekem egy olyan hülye kérdésem lenne, h vmiért nem játsza le a gépemen lévõ swf fájlokat a windows, (de a mozilla igen) és h mit kellene felrakjak h orvosoljam a problémát??

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

szasko
para volt rajtam, de Te vagy a harmadik aki ezt mondta!
nem lassítja a netet, mint az internet anonimok?

mrzed001
PeerGuardian?
AZONNAL, kötelezõ darab!

Mindenki aki netezik 4 módon védje a gépét, ennél kevesebb veszélyes:
- Víruskergetõ
- Firewall
- Anti Spyware
- Peerguardian

mrzed001
Tápegységed? Volt olyan gépem, ami szépen ment, gond egy szál se vele órákon át, aztán ha valami "energiaigényesebb" dolgot próbáltam, mint játék, akkor fél-1-3 órán belül kékhalál (random).
Szóval, teszteld egy erõsebb más tipusú táppal, ha nem jön elõ hiba, akkor ez volt

szasko
sziasztok!
ismeritek ezt:
http://phoenixlabs.org/pg2

kamu? felrakjam a kutakodók ellen vagy pont ezzel fognak matatni nálam....<#wow1>

sziasztok!
van egy nagy problemam.nemreg elkezdett a windowsom (xp home) egy olyan hulyeseget csinalni,amirol meg nem nagyon hallottam.bar ez nem mervado,mert nem vagyok pro.szoval az asztalon a jobb egergomb funkcio nem mukodik.az ikonokon igen,de ha ures feluleten probalom hasznalni (pl:az ikonokat sorba szeretnem rendezni),akkor egyszeruen lefagy a gepem.az eger kurzora mozog,de semmi mas.ez a windows intezoben is elojon:ott meg a fajl menupont nem gordul le es ugyanazt a tuneteket produkalja.virusom nincs (nod32),spyware,ad-ware sincs(spybot,ad-aware).tanacstalan vagyok.ha valaki tud segiteni,legyszi szoljon!!!!nagyon koszonom!!
tobias88
uhh, ilyenrõl sztem még a microsoft se tud!!!😄 Ez a winfos átka!!!
Sziasztok!

A segítségeteket szeretném kérni egy problémában. A gépem gyakori rendszerességgel csinál dologokat,ez fõleg játékok közben történik,de filmnézõ programok esetében vagy zene lejátszásakor is gyakran tapasztalom. Ha ilyet tapasztalok legtöbbször kiírja hogy "xy program hibát észlelt és leáll a kellemetlenségért elnézését kérjük" és hogy küldhetek hibajelentést.Néha ehelyett kékhalál lesz "a fizikai memória listázása a lemezre..." üzenettel.
Ami volt: memtest86 hiba nincs, nod32 teljes víruskeresés itt sincs semmi gond,formázás és reinstall..., spywaret sem találtam
Elõre is köszönöm segítségeteket
sziasztok! Olyan gondom van, hogy tegnap ujraindítottam a gépet és egy olyan xp-t töltött be ami kb 1 éve volt használatban, nem tudom hogy. Arra lennék kíváncsi, hogy vissza lehet e tölteni a rendeset. köszi

McGrady
hátõ...nemnehéz...felteszed, IE megnyit, megkeresed amit akarsz, jó megvan, jobb gomb katt, letöltés flash gettel, kijön 1 kis konzol ott beállítgatod h hova rakja stb aztán ok, és tölti kész

Kuss!-magyarázta.

JaSoN HuNTeR
LÉGYSZI VALAKI ELTUDNÁ MAGYARÁZNI A FLASHGETEL HOGY KELL TÖLTENI???MERT NAGYON KÉNE A HELP PLS AKI TUDJA HOGY KELL VELE TÖLTENI AZ VEGYEN FEL MSNRE [email protected] légyszi!

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

Mészy
köszönöm a segítséged!<#worship>

Rocközön.com online Rockradio és a Galaktikus Rockfamily otthona

Dying Soul
VLC Player

Mészy
Sziasztok!
mkv kiterjesztésû videot mivel lehet lejátszani?

Rocközön.com online Rockradio és a Galaktikus Rockfamily otthona

McGrady
hm, out-ot asszem akkor kapunk ha total commanderrel összerakjuk a fájlokat...próbáld úgy kicsomagolni az iso-t hogy bemész a legelsõ fájlba total commanderrel, megnyitod, ami van benne azt kicsomagolod és úgy mennie kell 😊

Kuss!-magyarázta.

Tomicsek
Hogy kaptad az out fájlt?

Helóka.
Lehetséges out típusú fájlból iso-t csinálni és ha igen milyen proggal?
THX.

Tomicsek
Helló. Az asztalon az ikonban van valami hivatkozás vagy valami ilyen nyíl féle. azt hogy lehet törölni az ikonokból?

tobias88
Nekemis ez van, ez mindent játszik, még a dc-s és bitcometes fájlokat is, amik félig letöltöttek!
Dj Faustus
A legfrisebb stabíl változattal se?
Vagy próbáld meg a VLC-player-t.

ffxi
Nem, sajna nem ment rajta.

Fákjúal!

Ravald
Lenne egy kérdésem...: Az a problémám hogy az all seeing eye nem talál quake4 es szervereket Mi lehet a gond?
- A quake4 hez le van töltve a legullabb 1.2 e patch
-Az ase is jó mer a cod2 es szervereket megtalálja
szóval nem tom mi tévõ legyek kérlek segítsetek elõre is köszi !

http://www.hackthat.net/df/ddos/43415/index.hack Ravald, R4V4LD, &#174;&#8710;&#8730;&#923;&#8735;&#222;, &#64315;&#64309;&#64308;&#64288;&#64308;&#64327;

Dj Faustus
Windows Media Player

ffxi
PLS!!

Fákjúal!

LSL
Attól még nem lesz hangja, próbáltam...

http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD

Az #5284-esre nem tudjátok a válszt?
mrzed001
Nézd meg, hogy mi az a zöld nyíl ikon, mert így nem sokat tudunk segíteni.
Mindenesetre van egy tippem, mégpedig, hogy az órától BALra van, és VobSub (azaz a képre feliratot kitevõ progi), más zöld nyíl ikon hitrelen nem jut eszenbe.
Ha nem akarod, hogy ott legyen, akkor jobklikk rajta, és ott beállításokba, hogy ne használja (vagy a feliratot nevezd át, hogy ne találja meg)
Moviemaker-nél meg tuti találsz jobb editáló progit mellesleg 😊
Ja, és ACE 5.93 nekem jobban bejött.

zakika
ne codec packot hasznalj hanem tedd fel azt a kodeket amibe el akarod menteni

Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dics&otilde;ség

juventus02
Hy az miért van ha használom a Movie maker és felvan telepítve ez Acemegacodecspack 6.03 akkor csak ugy tudok beimportálni videot a moviemakerbe hogy ugrál lent egy ilyen kis zöld nyíl az órától jobbra a tálcán és nagyon nehezen és lassan importálja be a cuccokat de ha meg letörlöm az Acemega-t akkor meg gyors de akkor viszont elmenteni nem engedi a fájlt..???

JUVENTUS02

Tomicsek
Azt olvastam, hogy bekéri akkor a másik lemezt, ennyit tudok mondani. Már nem emlékszem hol volt róla szó.

Itt is errõl a programról van szó.

Sziasztok.#5287-esre valaki tud választ ?
tobias88
A Settlers 2-nek van hangbeállítós exe-je (asszem "sonud.exe), azt kell beállítani sound blasterre, mivel a többi hulladék!
ffxi
HELP! ASF mint hangformátum mivel tudom lejácani?

Fákjúal!

juventus02
már tom WinMpg video convert

JUVENTUS02

juventus02
nem jó hozzá

JUVENTUS02

Tomicsek
Ez? vagy itt?

juventus02
Hy az lenne a kérdésem a "MOV" kiterjesztésû fájlt mivel lehet átalakítani ..
"AVI"-vá vagy "wav"-vá vagy "mpeg"-é????<#nemtudom>
please help

JUVENTUS02

Sziasztok.A N.Ghost-al csináltam mentést olyat pl.hogy 7,5Gb-t(tömöritve)ráfért egy DVD-re. Az lenne a kérdésem hogy ha már nagyobb a méret mondjuk kb 2x-ennyi akkor kiirja a felét és kér egy másik dvd-t vagy hogyan? Kössz a választ.