20837
Segítséget kérek
  • wollnerd #19676
    Talán frissíts/telepíts újra az Adobe Flash Player-t...
  • Jim Morrison
    Próbáld meg úgy, hogy kiüríted a cache-t, esetleg nézd meg inkognitó módban jó-e.
  • Ic3 m4n
    Chrome a böngészőm, és nem HDban, eddig is ugyan így néztem, és jó volt.. 2 hete kezdte kb..
  • Jim Morrison
    1., Milyen böngészőt használsz?
    2., HD minőségben nézel most videót? Ha igen régen simán ment?
  • Ic3 m4n
    Sziasztok!
    Mostanában valamiért, akár melyik videómegosztó oldalon néznék videót/hallgatnék zenét, szaggat, laggol és akad a hang. Először azt hittem hogy a hangfal recseg, de ha gépen hallgatok zenét az tökéletesen jó, meg a filmek is faszák.
    Mi lehet a baj?
    Köszönöm előre is!
  • pxxl
    nm ;)
  • gyűjtő
    Szia!

Köszönöm a segítséget! Működik a dolog!
  • pxxl
    FavBackup-al mentsd le a profilokat, és később, új win-en pedig visszarakod az előző állapotot :)
    (1 hete csináltam chrome, és opera mentést/visszaállítást)
  • gyűjtő
    Szervusztok!
    Böngésző programokat érint a kérdésem ( Firefox, Google Chrome, Opera).
    Mindhárom programot kipróbálom néha. A gépem op. rendszerének problámája miatt úújra kell telepítenem a Windows-t.
    A fent említett böngészőket Firefox-ot "SuperStart"; a Chrome-t "NewTab"; az Operát "Gyorshívó" kezdőlappal használom a korábban beállított weblap indítókép ikonokkal feltöltve.
    Kérdésem: ezeket a kis ikonokat a fenti böngészők melyik programfájlukban őrzik, ha egyáltalán őrzik?
    A böngészők újratelepítésekor szeretném elkerülni azt a macerás munkát, hogy újratelepítsem az ikonrendszert.
  • kl24h
    Lehet beszereztél egy vírust és azért jelentkezett ez a hiba úgy egyből. Ajánlom lefuttatni a Malwarebyte's Antimalware-t. Letöltöd, telepíted, utána ajánlatod egy frissítést adni és utána csak egy gyors ellenőrzést.
  • beni590
    Eredeti a Windows,le van futtatva az ellenőrzés.Explorer 8-at használom.
    Rendszergazda vagyok,jelszóval.Csak a Microsoft Update miatt használom az explorert.Másik böngészőt szoktam használni.
  • pett3rson
    most vagy nem vagy rendszergazda vagy csak nem eredeti a winfos. Egyébként se használj explorert :) van két másik jobb vagy három, de szerintem ne azt próbálgasd. Bár néha explorert nyit és nem tudsz mit csinálni vele, ez igaz. egyszerűen menj fel a microsoft.com -ra és ott a letöltéseknél (downloads) megtalálod az Explorer legújabb verzióját.
  • beni590
    A kérdés
    Mi lehet a baj? Nem tudom megnyitni az automatikus frissítések szolgáltatást. A következőt irja ki.
    Az automatikus frissítések szolgáltatás nem nyitható meg olvasásra ezen a helyen:Helyi számítógép.

Hiba: 5: vagy S: A hozzáférés megtagadva.

Hogyan lehet ezt a hibát kijavítani?
    ötletek?
    javaslatok?

• beni590
    Mi baja lehet? Eddig ment rendesen. Ha fel szeretnék menni a Microsoft Update oldalára ezt dobja be az Internet Explorer: Köszönjük érdeklődését a webhelyünkről elérhető frissítések iránt.

A webhely használatához a Microsoft Internet Explorer 5-ös vagy újabb verziója szükséges.

Ha frissíteni szeretne a böngésző legújabb verziójára, keresse fel az Internet Explorer letöltési webhelyét.

Ha más webböngészőt szeretne használni, a Microsoft Letöltőközpontban juthat hozzá a frissítésekhez, vagy az Automatikus frissítések funkció segítségével megszerezheti a legújabb fontos és biztonsági frissítéseket, megőrizve ezzel rendszere naprakészségét. Az Automatikus frissítések funkció bekapcsolása:

Kattintson a Start gombra, és válassza a Vezérlőpult parancsot.
    Attól függően, hogy a Vezérlőpult klasszikus vagy kategórianézetét használja, válasszon a következő lehetőségek közül:
    Kattintson a Rendszer elemre, majd az Automatikus frissítések fülre.
    Kattintson a Teljesítmény és karbantartás hivatkozásra, azután a Rendszer elemre, majd az Automatikus frissítések fülre.
    Kattintson a kívánt beállításra. Ne válassza az automatikus frissítések kikapcsolását.

Hogyan tudnám megjavítani?
    Javaslatok? Ötletek?
    Hol és mit kell állítani?

• pett3rson
    szerintem szerezz egy XP SP3 telepítőt - tudod honnan ;) - és mountold be mondjuk deamon tools-ba, aztán mikor kéri a cd-t, akkor ezt a meghajtót add meg neki, talán sikerül megoldani a problémát.
  • bujcsik555
    próbáltam a beépített windowsost, meg valami nona free rögzítöt, valamint teamspeak, ventrillo, skype, mindbe belehallatszik, szóval nem értem.
  • tigeroo
    japán nyelvi csomagot honnan tudnék tölteni? minden írást []-ként jelenít meg!

ha a területi beállításoknál akarom aktiválni, akkor kér SP3 cd-t...
  • barmi
    Segítsetek légyszi!

A dvd rom megjahtóim valamiért nem működnek megfelelően ( minden megírt lemez hibás lesz mindkét meghajtómmal, mindegy, hogy iso, fált írok ki video dvd formátumra vagy másolok egyik meghajtóról a másikra röptében).

Az eszközök tulajdonságainál ezt írja :

Milyen eszközillesztőre gondolhat ??? Minden fel van teleítve, csipszet, hidak, PCI IDE, ATA stb... Már rendszervisszaállítást is csináltam de a probléma ugyanez maradt ... :(
  • Balumann
    Próbáltad esetleg másik hangfelvevővel?
  • bujcsik555
    Így vannak a dolgok.

Próbáltam engedélyezett sztereo keverővel, de lenémítva, semmi változás.

• Balumann
    Bár... elvileg ha le van tiltva a felvevőeszközöknél (vezérlőpult -> hang -> felvétel), akkor nem kéne, hogy minden hallatszódjon, mert azt nem is lehet kiválasztani akkor a programban sem. :/ Letiltottál minden más felvételi eszközt?
  • Balumann
    Windows XP-nél egy "felvételi eszköz" volt, amit beállítottál a hangkártya beállításainál, azt tudta rögzíteni minden program.
    Windows 7-ben már az alkalmazásoknak kell kiválasztani a megfelelő eszközt. Amivel rögzíteni szeretnél, annak a beállításaiban nézz körül.
  • bujcsik555
    Ezt hogy érted? Az output-ra tudom hogy lehet külön alkalmazásonként állítani a hangerőt, de inputnál hol? Vagy nem egészen értem hogy gondolod.
  • gergely1991
    Tudtommal minden alkalmazáshoz, külön hangszabályozás van.
  • bujcsik555
    Sziasztok.

Olyan problémám akadt, hogy ha mikrofonnal rögzíteni akarok, nem csak az hallatszik amit a mikrofon felvesz, hanem minden hang ami megy a gépen, azaz az összes output hangot rögzíti. Régen volt már ilyen problémám XP alatt, ott lenémítottam a stereo mix-et, és megoldódott. Most win 7-en ugyanezzel próbálkoztam, de ugyanúgy hallatszanak a hangok. Van valami amit másként kell win 7-nél? Guglival semmit nem találtam ami használ, mindenhol csak a stereomixet írják. Lehetséges hogy a hangkártya rossz(integrált)?

Köszi!
  • pett3rson
    Particionáló programok nem szoktak szétvagdosni semmit, mozgatja a fájlokat rendszerint, ezért tart sokáig, mert mire pl. egy 4 Gb-os fájlt ide-oda rak az időbe telik, hiszen az a fájl sem egy helyen van, hanem több kisebb helyre szétrakva. Ezeket meg keresni és az üres helyre rakni, az a sok meló.
  • Vardar
    Az nem baj ha sokáig tart, csak adatot ne vágjon szét, az a lényeg:D
  • Balumann
    Én az Eazeust ajánlom, az ingyenes Home Edition is tökéletesen megfelel a célra (rengeteget használtam, erre a célra is). De a Gparted is jó (azt is használtam sokszor :D ).

Viszont fontos, hogy a mellette levő partícióból kell lecsípned, ha 'jobbra' van a rendszermeghajtótól akkor az elejéből (az adatokat "arrébb fogja tolni", sok ideig tart, bár ez nyilván attól függ, mennyi adatot kell).
  • gergely1991
    Pendrive-ról (is) indítható:gparted
    Liverendszer linuxkernelt használva
  • Vardar
    Sziasztok!
    A rendszermeghajtómon kevés a hely, ellenben a többi meghajtón van belőle bőven. Milyen programmal tudnék átparticionálni úgy, hogy a másik meghajtón csak a szabad területből csípjen le, az adatokból ne?
  • Metalmilitiakid
    a buzi zone alarm XD thx!
  • gergely1991
    Esetleg a tűzfalat tiltsd le mindkettőn.Ha működik akkor tedd kivételbe a kapcsolatot benne(azért addig ne csatlakozzatok a netre).
  • Metalmilitiakid
    Kellene egy kis help megint. Adott egy router rajta 2 win 7 es gép, adatot akarunk áttolni megosztott mappába. egy munkacsoportban és egy otthoni csoportban vagyunk, már jelszóval is összekapcsoltuk a 2 gépet, látom minden mappáját amit megosztott, de mégis amikor rákattintok azt írja, hogy: nem tud kapcsolatot létesíteni nincs engedélyezve.. kérjen rendszergizda... Pedig be van állítva nyilvánosra és otthoni munkahelyre is, hogy ne kérjen jelszót, meglegyen a felderítés, engedélyezve legyen a megosztás, meg a média folyam meg minden és mégis ez van. Van valakinek ötlete ?
  • Metalmilitiakid
    jóval halványabb lett, thx jó ötlet volt!
  • pett3rson
    A monitor csatlakozóját igazítsd meg, mármint a videójel bemenetet (sok tűs). Ha vibrál a kép és közben megjavul, akkor azzal lesz a gond. Vagy magával a csatlakozófejjel vagy a monitorban lévő aljzattal, lényegében kontakt hibája van. Ezzel még lehet élni, de sokat ne basztasd, mert csak elromlik még jobban és akkor lehet cserélni..az egyik olcsó a másik nem :)
  • Metalmilitiakid
    Az kérdésem lenne, hogy a monitorom olyat csinál mostanság, mintha elhúzná a szövegek végét thumb tool al. Tehát pl intézőben van egy fájlnév és ahogy van a név vége utána még van egy feketével vékonyodó csík. És nemtom, hogy ez most a monitor hibája vagy vmi más beállítási hiba. Ötletek ?
  • Frodo555

Sziasztok!

A következő problémánk van. Barátnőm szeret receptvideókat letölteni. Remekül megy is neki a dolog, azonban a NLC gasztro oldalon nem működik az Orbit downloader. Sebaj, szereztem VSO és HIDownloadert, kipróbáltam és csont nélkül ment. Felrakta ő is ezeket, de ezek a progik valamiért nem látják a streamet. Rendszer: ugyanaz (win7), mindenféle böngészőt kipróbáltunk, router nincs, tűzfal kikapcs, vírusírtó ugyanaz, szolgáltató ugyanaz. Egyszerűen képtelenen vagyunk rájönni a problémára. Én ajánlottam neki egy windows újratelepítést, de ő mindenképpen ragaszkodik hozzá, hogy megtaláljuk a hibát.
    Tippeket, ötleteket kérnék, kérlek benneteket, mert nagyon fontos :/

Amit még nem próbáltunk:
    - videodriver frissitése
    - hálókártya driver frissitése
    - nekem klite codec van, neki divx (nem tudom probléma lehet-e)
    - realplayer bekavarhat (nála fenn van, nálam nincs)

Szóval HELP és SoS, esküszöm, aki megtalálja a hibát, annak küldök sört vagy valamit!
    Köszi!
  • Metalmilitiakid
    Alaplap hálózati driver, esetleg valami külön wifi driver.
  • Barnabyka
    Üdv!

Laptopra telepítettem fel a windows XP-t(sp3) és nem tudom elérni az internetet! Wifi-s router van arra kéne rácsatlakozni! Valaki tudna segíteni?
  • Metalmilitiakid
    Nemtudom, hogy ennek a linkelése működik e, de hogyha igen, akkor pls help.