Segítséget kérek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ThemeXP-rõl nekem mindig .exe-t akar leszedni.
ti hogy töltötök onnan?

Asus P5KC, Core 2 Duo E8400 @ 3 Ghz, Geil Ultra 4*1 GB @ CL4, Inno3D GeForce 8800 GTS 512 MB, WD 500 GB 16 MB Cache SATA2 Pioneer DVR-212D-RW SATA, Enermax EGLT500AWT Liberty, Chieftec SH-01-BBB

mrzed001
Csak képernyõkímélõt találtam
Persze csinálhatsz magad is spécit, leírás ITT

Mázlid van, találtam egyet CTU

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

mrzed001
De, vagyunk páran akik értik, csak én speciel még sehol sem láttam

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

szerintem rajtad kivul senki nem erti, hogy mi a francot akarsz

bauer15
honnan tudok leszedni olyan téma félét hogy amikor bekapcsolom és kéri felhasználónevet meg kódot akkor pl. legyen Ctu-s?????
segítsetek kösz

\" A következő események hajnali 4 és 5 óra között történnek\"

öregharcsa
a windowblinds egy olyan program amibe különbözõ "bõröket" témákat ikonokat stb pakolhatsz és ezzel átalakítod a winfos kinézetét az alpjától kezdve....röviden ennyi.....

itt megnézheted...
ITT!!!

http://pspfilez.extra.hu/

bauer15
az elõzõ kérdésem még mindig él de mi az a Windows Blinds

bauer15
honnan tudok leszedni olyan téma félét hogy amikor bekapcsolom és kéri felhasználónevet meg kódot akkor pl. legyen Ctu-s?????
segítsetek kösz

Csináltam egy rendszer-visszaállítást, és így megoldódott a probléma. (Remélem nem csak ideiglenesen)
tobias88
Ez egy vírus, nekem is volt pár! Szerencséd, hogy csak a mentések, nekem ráment az összes exe fájra!
Sziasztok

Egy óriási problémám van:
Ma reggel, mikor bekapcsoltam a gépet, a windows indításakor egy üzenet fogadott, hogy a felhasználói fiókom megrongálódott (nem ez volt pontosan az üzenet, de a lényege ez). A hatások: egy csomó fájl eltûnt a géprõl, pl: maga a játék mûködik, de a mentések mind elvesztek ; rengeteg igen fontos kép, dokumentum is eltûnt. Próbáltam megváltoztatni/új felhasználói fiókot létrehozni, de nem segített. Valaki légszi segítsen!!!
tobias88
énis így tudtam!
Tomicsek
15 c fokos száraz levegõben 340 m/s.

tobias88
ez témán kívüli, de menyi a hang sebessége???
tobias88
ezt írd le magyarul, rendes ékezettel és vesszõkkel, pontokkal
bauer15
helo kösz a válszt de lehet hülyén fogalmaztam a kinti hõmérsékletet mutassa.
honnan tudok leszedni olyan téma félélt hogy amikor bekapcsolom és kéri felhasználónevet meg kódot akkor pl legyen Ctu-s
segítsetek kösz

Dj Faustus
"Az a prolémám ha internet explorer használom akkor mindenféle weblapotbedob és parancsikonokat helyez el az asztalon."
Nagy valószínûséggel spyware-t kaptál. Csökkentett módban, kikapcsolt rendszervisszaállítás mellett futtass le spyware-keresõt (Ad-Aware, Counterspy,...), és a biztonság kedvéért teljes körû víruskeresést (Nod32, Avast, Kaspersky,...) is.

Ha nem lenne tûzfalad (vagy csak a Windows beépített tûzfala lenne), akkor szerezz be egyet (Outpost, Zone Alarm), illetve a szükséges Windows-frissítéseket tedd fel. Ja és ezeket az eszközöket (vírus-/spyware-írtó,tûzfal) a gyártó hivatalos weboldaláról szerezd be.

És nota bene (jól jegyezd meg): víruskeresõ, tûzfal, spyware-írtó, operációs-rendszer-frissítés és megfontoltság nélkül (össze-vissza kattingatunk, mindenfélét letöltünk) ne menjünk fel a netre.

Hy!

Letöltöttem a Selteco Flash designer progit. Kb 2hónapig mûködött is rendesen, de most egyes scripteket nem hajlandó lejátszani.

Uninstaláltam, rgistry-t pucoltam, rejtett mappákat néztem, uninstaller pogit használtam, de miután újratelepítem olyan mintha le sem töröltem volna, még a serial is benn marad.

Hogy lehetne eltávolítani teljesen??????

KÖSZI!
Tomicsek
Milyen parancsikonokat?

sziasztok!
Újratelepítettem az xp sp2-öt!
Az a prolémám ha internet explorer használom akkor mindenféle weblapotbedob és parancsikonokat helyez el az asztalon.
Mitõl van ez mit kell csinálnom?
Az elõugró ablakokat letiltottam.
PL:www.announceme-nt.com/tau.html

Tomicsek
Sziasztok!

Egy olyan "kérdésem" illetve tanácsra lenne szükségem, hogy a KitchenDraw 5.0-as verzjánál (http://www.kitchendraw.hu), hogyan lehetne kitolni a 30 órás korlátot? Vagy esetleg korlátlanra megcsinálni?
Mert az irodában is a demo változat fut, de mivel ott nincs internet (talán ezért is) már 1 hónapja simán megy napi 5-6 órában. De itthon viszont nem.:😞

Köszönöm elõre is a jóótanácsokat.:😊

MiloShee
Jahh találtam angol forrást...most elviekben megy a dolog...decimális számot kellett neki megadni (0-4ig), minél nagyobb annál kevésbé szól bele!

Abit AN-7,AMD Barton 2500+,2*512 Mb PC3200 RAM, Inno3D 6600GT + Zalman VF700Cu, 200Gb Samsung sATA, Pioneer 111D DVD-RW + LG GDR8163B Mysterium, Chieftec 360W, Aerocool Aeroengine II

MiloShee
Sajna nem fér el...nem értem...szal nem fér be a kockába! Mind1...azért köszi a segítséget!

Abit AN-7,AMD Barton 2500+,2*512 Mb PC3200 RAM, Inno3D 6600GT + Zalman VF700Cu, 200Gb Samsung sATA, Pioneer 111D DVD-RW + LG GDR8163B Mysterium, Chieftec 360W, Aerocool Aeroengine II

Megnéztem hogy nálam hogy áll.Sfc Disable-REG_DWORD 0xffffff9d.Probáld meg igy.

nesto
Elõször a hálózati kártya felkiáltójellel ellátott ikonját iktattam ki, tehát újra telepítettem (Realtech Audio), de ez továbbra sem mûködik(Hobakód:10). A windowsom olyannyira megadni kényszerülte magát, hogy most már a bluetooth sem reagál, a konektoros módszerrel meg azért nemis próbálkozok mert ugyanazt a kábelt átdugom a PC-rõl a laptopra és így meg megy a net...Szóval köszi a segítséget de gyanakvásod beigazolódni látszik, ez vírus lesz. Szóval vírusscan aztán XP-t újrarakom.<#integet2>

MiloShee
Hehh...az a gond hogy az általad megadott szám már nem fér bele a DWORD kereteibe :S Különben ezt a tippet megtaláltam a windows buheragyûjteményemben is most így utólag...Mit tegyek?

MiloShee
Elõször is köszönöm! Sajna mikor nLite segítségével megcsináltam a winfost, akkor ezt nem mertem kiiktatni,nem nagyon ismerem így a lelkét...(Bár mondjuk ha kicsit gondolkodok - ha nagyon nagy baj lenne nem lenne opció a kiírtására <#falbav>). No nem baj megpróbálom ezt!

Jim Beam-nek:
Nah, elõszõr is csináld azt, hogy. Sajátgépre jobbklikk, tulajdonságok > hardver fül > Eszközkezelõ. Itt nézd meg, hogy van e felkiáltójeles eszköz, amennyiben van, akkor telepítsd újra azt az eszközt. Vagy, ha azt írja ki, hogy hálózati kártya nincs bedugva, próbáld meg a gép kikapcsolt állapotában a kábel/DSL modemedet kihúzni a konnektorból, vársz vele 1-2 percet majd újra bedugod. Megint vársz kb fél percet, s elindítod a gépet. Viszont amit leítál, elég gyanús, hogy valamilyen vírus van a gépen... ilyenkor, mint mindig format c + új windows.
nesto
heló. a problémám az lenne, hogy a gépem egyszercsak fogta magát és eltûntette a hangkártyát és az internetet. Hogy jobban értsétek, az történt, hogy reggel simán bekapcsoltam a gépet és látom írja hogy egy hálózati kábel nincs bedubva. Végignéztem a kábeleket minden oké volt, a gépen azonban a kapcsolatok mind törlõdtek. Próbáltam újat létrehozni de semmi nem mûködik. A hanggal pedig ugyanez, hiába installálom újra egy hang nem jön ki belõle. pls help

bauer15
segítsetek

Ismerös probléma.Kapcsold ki a Windows fáljvédelmet.Start-futtatás-regedit:
HKEY_LOCAL_MACHINE \SOFTWARE \Microsoft \Windows NT \CurrentVersion \Winlogon

"SFCDisable" = 0xFFFFFF9D.Majd inditsd újra a Windowst.Mondjuk én már az nLite-al ki szoktam kapcsolni.Azóta nem találkoztam ezzel a problémával.

bauer15
helo kösz a válszt de lehet hülyén fogalmaztam a kinti hõmérsékletet mutassa.
honnan tudok leszedni olyan téma félélt hogy amikor bekapcsolom és kéri felhasználónevet meg kódot akkor pl legyen Ctu-s
segítsetek kösz

HI.

Mért van az hogy a Daemon toolsnál el kell távolítani az IDE meghajtókat és azt hogyan kell? Mi köze nnek ahhoz h SCSI emulátor? VALAKI segítsen

\"Nincs olyan eszköz, melyhez az ember ne folyamodna, hogy megmeneküljön a gondolkodás fáradalmaitól!\" T. A. Edison

MiloShee
Helló! Nemrég nLite-al testre szabtam magamnak egy Windows XP-t. Jó, meg vagyok vele elégedve, csak egyetlen roppant idegesítõ dolog van. Valami miatt ha akármilyen drivert telepítek, a Windows beszól, hogy "mûködéséhez elengedhetetlen fájlok lettek felülírva, tegyem be a Cd-t...". Ettõl a dologtól meg tudnék esetleg így utólag szabadulni? Válaszotokat elõre is köszönöm!

Wacak
Sziasztok!

Én a Total Uninstall 3.61-hez keresek serial számot. Már próbálkoztam mindefelé, de nem találtam megfelelõt. A serial oldalon találtam végre egyet, de arra azt irja a program, hogy nem megfelelõ.
Ha valakinek van egy mûködõ serialja kérem ossza meg velem.

Elõre is köszi a segítséget.

Blasta
Köszi a segítséget, ez hatott 😉

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

bauer15
csá honnan tudok olyan prograot leszedni ami mutatja az órát a hõmérsékletet és a és a naptárt?
linket kössz

Megin segítség kellene: feltelepítettem egy ilyen Win XP Winter Edition nevûoprendszert, amiben alapból benne van egy csomó jó cucc, meg ki lett javítva benne egy csomó idegesítõ dolog, szal tetszik meg minden, de nem települ fel rá az Office 2007, mindig errort ír ki.
Nekem megfelelne az alapból rajta található Office 2003 is, csak van néhány office 2007-es exel meg word fájlom, és azoknak más a kiterjesztése, így nem tudom õket megnyitni.

Szóval tud valaki valamit erre a problémára? "visszacsinálni" nem leeht az office 2007-es fájlokat? (office 2007-ben pl egy exel fájl .xlxs kierjesztésû, 2003-ban sima xls)
Ja, nagyon fontos lenne, nagyon fontos adatokról lenne szó, és nem akarok ezér ujratelepíteni, meg ez a windows különben is sokkal jobb mint a régi sima.

te , még a winamp is kepes az mp3 at visszalakitani wav va. ez egy mai programnak nem kunszt.

arsene
TOMO & LCK: ...és nem is vitatta senki az írási képességét, sem a konvertálótudományát(az írás és konvertálás két különbözõ dolog, fogalmazz pontosabban). mindössze a minõségével kapcsolatban írtam meg a véleményemet, professzor urak.

\"Találkozni kell Istennel, meg akarok kérdezni tőle egyet-mást\"

Akkor nem értem. Nekem 7.0 volt meg, neked nem 7.2 van?

McGrady
nekem a 7 is szépen kiírja, jó is szal 😊

Kuss!-magyarázta.

McGrady
höh? nekem mindig megy, szépen átkonvertálja aztán kiírom

Kuss!-magyarázta.

Én az audio cd-krõl beszéltem.

Dying Soul
Nero 6 nem írja a minuszos dvdimet, szal pwnt.

Na elõszöris: kösz a segítséget.

Másodszor: NE HASZNÁLJÁTOK A NERO 7-ET AUDIO CD ÍRÁSÁRA, MER ELCSESZI!!!!
HASZNÁLJATOK NERO 6-OT, MER AZ A JÓ!

most irtam meg vele egy audio cd-t a gépen levõ mp3-akból és semmi probléma vele.

Dying Soul
Nero Wave Editor is képes rá.