Segítséget kérek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ti hogy töltötök onnan?
Asus P5KC, Core 2 Duo E8400 @ 3 Ghz, Geil Ultra 4*1 GB @ CL4, Inno3D GeForce 8800 GTS 512 MB, WD 500 GB 16 MB Cache SATA2 Pioneer DVR-212D-RW SATA, Enermax EGLT500AWT Liberty, Chieftec SH-01-BBB
Persze csinálhatsz magad is spécit, leírás ITT
Mázlid van, találtam egyet CTU
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
segítsetek kösz
\" A következő események hajnali 4 és 5 óra között történnek\"
itt megnézheted...
ITT!!!
http://pspfilez.extra.hu/
segítsetek kösz
Egy óriási problémám van:
Ma reggel, mikor bekapcsoltam a gépet, a windows indításakor egy üzenet fogadott, hogy a felhasználói fiókom megrongálódott (nem ez volt pontosan az üzenet, de a lényege ez). A hatások: egy csomó fájl eltûnt a géprõl, pl: maga a játék mûködik, de a mentések mind elvesztek ; rengeteg igen fontos kép, dokumentum is eltûnt. Próbáltam megváltoztatni/új felhasználói fiókot létrehozni, de nem segített. Valaki légszi segítsen!!!
honnan tudok leszedni olyan téma félélt hogy amikor bekapcsolom és kéri felhasználónevet meg kódot akkor pl legyen Ctu-s
segítsetek kösz
Nagy valószínûséggel spyware-t kaptál. Csökkentett módban, kikapcsolt rendszervisszaállítás mellett futtass le spyware-keresõt (Ad-Aware, Counterspy,...), és a biztonság kedvéért teljes körû víruskeresést (Nod32, Avast, Kaspersky,...) is.
Ha nem lenne tûzfalad (vagy csak a Windows beépített tûzfala lenne), akkor szerezz be egyet (Outpost, Zone Alarm), illetve a szükséges Windows-frissítéseket tedd fel. Ja és ezeket az eszközöket (vírus-/spyware-írtó,tûzfal) a gyártó hivatalos weboldaláról szerezd be.
És nota bene (jól jegyezd meg): víruskeresõ, tûzfal, spyware-írtó, operációs-rendszer-frissítés és megfontoltság nélkül (össze-vissza kattingatunk, mindenfélét letöltünk) ne menjünk fel a netre.
Letöltöttem a Selteco Flash designer progit. Kb 2hónapig mûködött is rendesen, de most egyes scripteket nem hajlandó lejátszani.
Uninstaláltam, rgistry-t pucoltam, rejtett mappákat néztem, uninstaller pogit használtam, de miután újratelepítem olyan mintha le sem töröltem volna, még a serial is benn marad.
Hogy lehetne eltávolítani teljesen??????
KÖSZI!
Újratelepítettem az xp sp2-öt!
Az a prolémám ha internet explorer használom akkor mindenféle weblapotbedob és parancsikonokat helyez el az asztalon.
Mitõl van ez mit kell csinálnom?
Az elõugró ablakokat letiltottam.
PL:www.announceme-nt.com/tau.html
Egy olyan "kérdésem" illetve tanácsra lenne szükségem, hogy a KitchenDraw 5.0-as verzjánál (http://www.kitchendraw.hu), hogyan lehetne kitolni a 30 órás korlátot? Vagy esetleg korlátlanra megcsinálni?
Mert az irodában is a demo változat fut, de mivel ott nincs internet (talán ezért is) már 1 hónapja simán megy napi 5-6 órában. De itthon viszont nem.:😞
Köszönöm elõre is a jóótanácsokat.:😊
Abit AN-7,AMD Barton 2500+,2*512 Mb PC3200 RAM, Inno3D 6600GT + Zalman VF700Cu, 200Gb Samsung sATA, Pioneer 111D DVD-RW + LG GDR8163B Mysterium, Chieftec 360W, Aerocool Aeroengine II
Abit AN-7,AMD Barton 2500+,2*512 Mb PC3200 RAM, Inno3D 6600GT + Zalman VF700Cu, 200Gb Samsung sATA, Pioneer 111D DVD-RW + LG GDR8163B Mysterium, Chieftec 360W, Aerocool Aeroengine II
Nah, elõszõr is csináld azt, hogy. Sajátgépre jobbklikk, tulajdonságok > hardver fül > Eszközkezelõ. Itt nézd meg, hogy van e felkiáltójeles eszköz, amennyiben van, akkor telepítsd újra azt az eszközt. Vagy, ha azt írja ki, hogy hálózati kártya nincs bedugva, próbáld meg a gép kikapcsolt állapotában a kábel/DSL modemedet kihúzni a konnektorból, vársz vele 1-2 percet majd újra bedugod. Megint vársz kb fél percet, s elindítod a gépet. Viszont amit leítál, elég gyanús, hogy valamilyen vírus van a gépen... ilyenkor, mint mindig format c + új windows.
HKEY_LOCAL_MACHINE \SOFTWARE \Microsoft \Windows NT \CurrentVersion \Winlogon
"SFCDisable" = 0xFFFFFF9D.Majd inditsd újra a Windowst.Mondjuk én már az nLite-al ki szoktam kapcsolni.Azóta nem találkoztam ezzel a problémával.
honnan tudok leszedni olyan téma félélt hogy amikor bekapcsolom és kéri felhasználónevet meg kódot akkor pl legyen Ctu-s
segítsetek kösz
Mért van az hogy a Daemon toolsnál el kell távolítani az IDE meghajtókat és azt hogyan kell? Mi köze nnek ahhoz h SCSI emulátor? VALAKI segítsen
\"Nincs olyan eszköz, melyhez az ember ne folyamodna, hogy megmeneküljön a gondolkodás fáradalmaitól!\" T. A. Edison
Én a Total Uninstall 3.61-hez keresek serial számot. Már próbálkoztam mindefelé, de nem találtam megfelelõt. A serial oldalon találtam végre egyet, de arra azt irja a program, hogy nem megfelelõ.
Ha valakinek van egy mûködõ serialja kérem ossza meg velem.
Elõre is köszi a segítséget.
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
linket kössz
Nekem megfelelne az alapból rajta található Office 2003 is, csak van néhány office 2007-es exel meg word fájlom, és azoknak más a kiterjesztése, így nem tudom õket megnyitni.
Szóval tud valaki valamit erre a problémára? "visszacsinálni" nem leeht az office 2007-es fájlokat? (office 2007-ben pl egy exel fájl .xlxs kierjesztésû, 2003-ban sima xls)
Ja, nagyon fontos lenne, nagyon fontos adatokról lenne szó, és nem akarok ezér ujratelepíteni, meg ez a windows különben is sokkal jobb mint a régi sima.
\"Találkozni kell Istennel, meg akarok kérdezni tőle egyet-mást\"
Másodszor: NE HASZNÁLJÁTOK A NERO 7-ET AUDIO CD ÍRÁSÁRA, MER ELCSESZI!!!!
HASZNÁLJATOK NERO 6-OT, MER AZ A JÓ!
most irtam meg vele egy audio cd-t a gépen levõ mp3-akból és semmi probléma vele.